facebook

Ben jij er klaar voor jouw oude patronen te doorbreken zodat jouw leven in een stroomversnelling komt en het gaat matchen met wie jij écht wilt zijn?

Werk met mij 2

Je voelt steeds vaker dat jij degene bent die jezelf klein houdt óf dat je vast zit door wat er speelt in de maatschappij.

Je bent niet blij met je leven zoals het nu is.
Iets in jou vertelt je dat het zo anders moet kunnen zijn dan hoe het nu is.

Je verlangt ernaar om je gelukkig en vrij te voelen en om vol vertrouwen je hart te volgen. Maar zodra je start met dromen neemt je hoofd het over, met al haar mogelijke twijfels en doemdenkscenario’s in combinatie met jouw neiging het perfect te moeten doen en jouw loyaliteit naar de mensen om je heen.

Je voelt dat je dingen anders aan moet pakken als jij jouw doelen wilt realiseren, maar je durft niet of je weet niet hoe en dit blokkeert je.

Je beseft ook dat niets doen, geen keuzes maken en door blijven gaan zoals je nu doet betekent dat je meer van hetzelfde blijft ervaren. Ook dit idee maakt je bang.

9

Hoe kom je erachter wat je daadwerkelijk wilt?

9

Hoe weet je zeker dat je resultaat gaat boeken?

9

Moet je dan alles opgeven wat je nu hebt of kan het ook op een andere manier?

Zoveel ‘wat nou als’-gedachten, angsten, onzekerheden en allerlei vragen die door je heen gaan. Je hoofd staat continu “aan” en je hebt al van alles geprobeerd om zelf te ontdekken wat het is jouw gevoel je wilt vertellen. Zodat jij jezelf vertrouwen in kunt boezemen voor het zetten van nieuwe stappen en toch verandert er niets of de verandering gaat veel te langzaam naar je zin.

Als jij jezelf ook maar in iets hierboven herkent, dan is het tijd om jezelf een nieuw verhaal te gaan vertellen.

Want jij bent de enige persoon die jouw leven kan veranderen. Geluk is echt een inside job, onder elke omstandigheid.

Verlang jij ernaar om gelukkig te zijn? Dan is er maar 1 persoon die dit kan realiseren en dat ben jij. Stop met het blijven herleven van jouw verleden en kies voor een betere toekomst.

Wil jij besparen op het meest kostbare goed wat er is: tijd en door jouw blokkades heen werken, zodat je het leven waar jij naar verlangt per direct kunt gaan manifesteren? En wil je leren hoe je uit de mindfuck van het eeuwige doemdenken wegkomt en jij jouw mindset vóór jou kunt gaan laten werken zodat je een vrij leven kan creëren, waarin jij leeft op jouw voorwaarden?
Laat mij je dan helpen.

Werk met mij 3

Het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven,
is de keuze om jouw leven te veranderen.

Werk met mij 4

Ik stel je nu de vraag:
Ben jij een gelukkiger leven waard?

Hoe zou het zijn om elke ochtend met plezier op te staan en zin te hebben om aan de dag te beginnen? Hoe zou het zijn om omringd te zijn door lieve mensen die bijdragen aan jouw geluk en om je geld te verdienen met werk dat je écht leuk vindt? Hoe zou het zijn om alleen maar keuzes te maken die goed zijn voor jou en om te weten dat jij iemand bent die actie neemt in de richting van jouw doelen, zelfs op de momenten dat je het spannend vindt?

9

Een gelukkig leven creëren, op jouw voorwaarden, is mogelijk

9

Jij bent sterk genoeg om dit te realiseren alleen geloof je het misschien nog niet, omdat dit je door de mensen om jou heen en de maatschappij is afgeleerd.

9

Jij kunt alles veranderen in jouw leven als je maar weet hoe

Wanneer je een 1-op-1 traject met mij aangaat, dan help ik jou je mindset zo te veranderen dat jij jouw doel(en) gaat bereiken. Je kunt het 1-op-1 traject zien als de meest snelle vorm van leren die ik je aan kan bieden. Elk gesprek is 100% maatwerk en tijdens de sessies stemmen we volledig af op jouw persoonlijke behoefte. Tijdens elke sessie werk je door diepe blokkade(s) heen zodat jouw levensenergie meer kan gaan stromen. Je zult zien dat veranderingen hierdoor snel tot stand komen. Want als jij jouw mindset verandert, dan verandert jouw leven direct mee.

In onze gesprekken volg ik jouw tempo. Elk onderwerp is bespreekbaar. Is het belangrijk voor jou, dan doet het ertoe. Ik help je de oorzaak vinden van jouw blokkade(s), zodat je alle puzzelstukjes kunt verbinden en jij begrijpt waarom je doet wat je doet. Dit helpt jou om nieuwe keuzes te maken en andere acties te nemen, zodat jij jouw nieuwe gewenste realiteit kunt creëren. Tijdens de sessies werken we veel met het uitwisselen van kennis. Om jouw realiteit te kunnen veranderen, is het belangrijk dat je begrijpt hoe deze gevormd wordt en wat jij kunt doen om andere resultaten te realiseren.

Tijdens 1-op-1 sessies
besteed ik vooral aandacht aan:

L

Waar sta je nu en waar verlang je naar voor jezelf? Zo ontstaat er een route die jij kunt bewandelen waardoor jij jouw gewenste realiteit gaat creëren.

L

Het leren veranderen van je mindset: jouw denken, voelen en handelen. Wanneer je weet hoe jij je mindset kunt veranderen dan heb jij DE tool in handen om je leven te veranderen. Ik leer jou de kracht van creatie, de werking van de universele natuurwetten en hoe jij jouw mindset: jouw denken, je gevoel en je gedrag kunt inzetten om jouw verlangens te realiseren.

L

Vertrouwen hebben in de toekomst, vooral als wat je ziet gebeuren op het wereldtoneel je bang maakt. Ik leer je hoe jij deze angst los kunt laten zodat je vanuit vertrouwen kunt leven. Want wat nou als het helen van jouw hart de grootste bijdrage is die jij kunt doen aan het helen van de aarde?

L

Leren hoe jij jezelf centraal kunt zetten op een manier die goed voelt voor jou. Jij bent alleen in balans als jij in centrum van JOUW leven staat. Jouw relatie met JEZELF is DE belangrijkste relatie in je leven en ik leer je hoe jij ten allen tijden kunt kiezen voor jouw geluk vanuit verbinding met de ander.

L

Jouw levensverhaal. Jouw verleden heeft zoveel antwoorden in zich waardoor jij kunt ontdekken wat jij het liefst wilt voor jou in de toekomst en wat daadwerkelijk past bij wie jij werkelijk bent.

L

Jou leren je aangeleerde patronen en geconditioneerde mind te gaan herkennen, zodat je snapt waarom jij blijft doen wat je doet. Alleen als je begrijpt waarom en wanneer jij jouw aangeleerde patronen inzet, dan kan je ze doorbreken. Wanneer je stopt met doen wat je altijd je deed, ga je andere resultaten krijgen dan je tot nu toe kreeg. Natuurlijk leer ik je ook HOE jij helpende acties en overtuigingen ervoor in de plaats kunt zetten, zodat jij jouw doelen met meer plezier en gemak kunt realiseren.

L

Je ontdekt waarom al jouw angsten en onzekerheden geen obstakels zijn als je ze goed weet in te zetten. Het zijn juist momenten van contrast die jij in jouw voordeel kunt gebruiken om je dromen te realiseren. Van piekeren, doemdenken, twijfelen en stilstand naar positief denken, vertrouwen, weten en DOEN.

De Mindset Psycholoog
Werk met mij 5
Werk met mij 6
Werk met mij 7

Kortom: we gaan aan de slag met alles wat je nodig hebt om te leren hoe jij ten alle tijden je doelen kunt realiseren!

Werk met mij 8

Ben je er klaar voor om te stoppen met rondjes draaien en de regie over jouw geluk in handen te nemen?

Dan ga ik graag met jou aan de slag!

Boek een 1-op-1 traject als je in de spiegel durft te kijken en als je wilt leren hoe jij de mindset creëert waarin je alleen nog maar keuzes maakt die bijdragen aan jouw geluk!

Hoe gaat het in zijn werk?
Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande button om jouw eerste gesprek te boeken. Aan het einde van jouw eerste sessie maken we een planning voor de overige 5 gesprekken. Al onze gesprekken zullen plaats vinden via Zoom (online) of op ons kantoor in Veenendaal.

elsewhere

navigatie
navigatie

explore

navigatie
navigatie
navigatie

instagram

copyright regel | algemene voorwaarden | privacyverklaring

back to TOP