facebook

Ben jij er klaar voor om te leren hoe je kunt leven alsof al je verlangens al gerealiseerd zijn?

Zodat jij in de nieuwe versie van jou stapt die je dromen al leeft en je letterlijk dé toekomst creëert waar je nu nog op wacht.

Voel jij je niet gelukkig in hoe het NU in jouw leven eraan toegaat? Een slechte relatie waar je nu genoegen mee neemt of juist die fijne relatie waar je naar verlangt die maar niet wil komen. Een baan waar je nu niet gelukkig van wordt, werk dat teveel druk geeft of het verlangen naar je eigen bedrijf wat je maar uit blijft stellen. Je keer op keer aanpassen aan verwachtingen van buitenaf die niet goed voelen. Een leefstijl die jou niet dient. Geld verspillen aan spullen die je niet gelukkig maken. Netflix-series bingen of uren op Social Media scrollen in plaats van zelf creëren én gaan voor wat je werkelijk wilt en/of klakkeloos doen wat anderen van je verwachten zonder écht te voelen of dit wel past bij jou etc.

Besef jij je dat je wellicht niet alle omstandigheden waar je mee te maken hebt kunt veranderen? Maar besef jij ook dat je wel jouw bestaande programmeringen, patronen en gedachten kunt doorbreken? Waardoor jij jouw gevoel en je verhaal in elke situatie kunt veranderen. Zodat je leven in een stroomversnelling komt en gaat matchen met wie jij écht wilt zijn.

Voor het oog van de buitenwereld heb je het goed voor elkaar, maar van binnen voel je steeds vaker “damn, dit is het niet”. Als je eerlijk bent tegen jezelf, dan weet je dat jij degene bent die jezelf klein houdt óf dat je vast zit doordat je volgt wat jou geleerd is door je omgeving. Je bent niet blij met je leven zoals het nu is en iets in jou voelt dat het zo anders kan zijn dan hoe het nu is.

Je verlangt ernaar om je gelukkig en vrij te voelen en om vol vertrouwen je hart te volgen.

Maar zodra je start met dromen neemt je hoofd het vrijwel direct over, met al haar mogelijke twijfels en doemdenkscenario’s.

Hoe kom je erachter wat je daadwerkelijk wilt?

Hoe weet je zeker dat je resultaat gaat boeken?

Moet je dan alles opgeven wat je nu hebt of kan het ook op een andere manier?

Zoveel ‘wat als’-gedachten, angsten, onzekerheden en allerlei vragen die door je heen gaan. Je hoofd staat continu “aan” en je hebt al van alles geprobeerd om zelf te ontdekken wat het is jouw gevoel je wilt vertellen.

Als jij jezelf ook maar in iets hierboven herkent, dan is het tijd om jezelf een nieuw verhaal te gaan vertellen. Want jij bent de enige persoon die jouw leven kan veranderen. Geluk is echt een inside job, onder elke omstandigheid. Verlang jij ernaar om gelukkig te zijn? Dan is er maar 1 persoon die dit kan realiseren en dat ben jij. Stop met het blijven herleven van jouw verleden en kies voor een betere toekomst.

Wil jij besparen op het meest kostbare goed wat er is: tijd en wil jij door jouw blokkades heen werken, zodat je het leven waar jij naar verlangt per direct kunt gaan manifesteren? En wil je leren hoe je uit de mindfuck van het eeuwige doemdenken wegkomt en jij jouw mindset vóór jou kunt gaan laten werken zodat je een vrij leven kan creëren, waarin jij leeft op jouw voorwaarden?

Waar jij naar verlangt en waar jij van droomt,
dat verlangt ook naar jou.

Je verlangens en dromen zijn de voorgevoelens van alles
wat jij in staat bent om te bereiken.

Wat anderen zeggen?

“Toen ik bij Nicole aanklopte, zat ik middenin een flinke burn-out en was ik mezelf behoorlijk kwijt. Ik leefde veel in mijn hoofd en er waren veel dingen die ik spannend vond en gewoon niet deed of aan mijn man vroeg. Tijdens de 1 op 1 coaching van Nicole leerde ik wie ik ben, wat ik belangrijk vind en vooral hoe ik goed voor mezelf kan zorgen. Ik weet nu exact hoe ik mijzelf dit kan geven. Doordat ik steeds beter in mijn vel zit, ben ik gewoon echt een leuker persoon geworden voor mezelf en mijn omgeving.”

Mara

Mara Nijboer

“In het traject met Nicole heb ik geleerd om op een andere manier te gaan kijken. Ik heb de overstap van mijn baan als apothekersassistente naar mijn eigen Japanse restaurant gemaakt. Door samen met Nicole te gaan zitten en samen alles door te nemen kon ik na elke sessie met een gerust hart naar huis gaan en verder zelf aan de slag, waardoor ik veel gedaan kreeg in een korte tijd.”

 

Loes van Dijk

“Ik heb geleerd hoe ik met negatieve gedachten om kan gaan en hoe ik ze om kan buigen. Nicole haar toegevoegde waarde is dat ze zegt waar het op staat. Ze is geen mee-praat coach en ze durft je te confronteren met zaken om resultaat te behalen. Daarnaast laat ze je zien dat er ruimte is voor meer dan waar jij zelf in gelooft. Een samenwerking met Nicole is de start is van heel veel moois.”

 

Mara

Paula van der Sluys

Ik stel je nu de vraag:

Ben jij een gelukkiger en vervullend leven waard?

Hoe zou het zijn om je gelukkig te voelen als je opstaat en om zin te hebben om aan de dag te beginnen? Hoe zou het zijn om omringd te zijn door lieve mensen die bijdragen aan jouw geluk en om je geld te verdienen met werk dat je écht leuk vindt? Hoe zou het zijn om keuzes te maken die goed zijn voor jou, om vol bezieling te leven en om te weten dat jij iemand bent die actie neemt in de richting van jouw doelen, ook op de momenten dat je het spannend vindt?

Een gelukkig leven vol bezieling creëren, op jouw voorwaarden, is mogelijk.

Jij bent sterk genoeg om dit te realiseren alleen geloof je het misschien nog niet, omdat dit jou is afgeleerd door de mensen om jou heen en de maatschappij.

Jij kunt alles veranderen in je leven, als je maar weet hoe.

Als je een 1-op-1 traject met mij aangaat, dan help ik jou je mindset zo te veranderen dat jij jouw doel(en) gaat bereiken. Je kunt het 1-op-1 traject zien als de meest snelle vorm van leren die ik je aan kan bieden. Elk gesprek is 100% maatwerk en tijdens de sessies stemmen we volledig af op jouw persoonlijke behoefte. Tijdens elke sessie werk je door diepe blokkade(s) heen zodat jouw levensenergie meer kan gaan stromen. Je zult zien dat veranderingen hierdoor snel tot stand komen. Want als jij jouw mindset verandert, dan verandert jouw leven direct mee.

In onze gesprekken volg ik jouw tempo. Elk onderwerp is bespreekbaar. Is het belangrijk voor jou, dan doet het ertoe. Ik help je de oorzaak vinden van jouw blokkade(s), zodat je alle puzzelstukjes kunt verbinden en jij begrijpt waarom je doet wat je doet. Dit helpt jou om nieuwe keuzes te maken en andere acties te nemen, die leiden tot andere resultaten waardoor jij jouw nieuwe gewenste realiteit kunt creëren. 

“Onwijs bedankt voor het openen van mijn ogen en het weer van mezelf houden! Ik was heel goed in staat om voor anderen te zorgen, maar niet zo goed voor mijzelf. Ik was goed in het pleasen van een ander en daarbij mijzelf compleet voorbijgelopen. Ik was de echte Marleen HE LE MAAL kwijt. Mijn grootste les binnen het coach traject is dat ik heb geleerd dat mijn gedachten niet zijn wie ik ben. Op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak durf ik nu te zeggen wat ik vind en wil, ook kan ik zoveel beter omgaan met de reactie van de ander.”

Mara

Marleen van Dijk

Ik ben in 6 coachsessies zo enorm gegroeid! Nicole is zo echt, intens, lief, krachtig, duidelijk en een professionele coach die met jou in verbinding gaat staan. Nicole haalt het beste bij jou naar boven. Ze vult geen één antwoord voor je in, alle antwoorden zitten in jou.”

 

Miranda Swart

Linda van Marrewijk

“Het voelt voor mij alsof ik het boek van voor het individuele traject heb dicht gegooid en ik ben begonnen aan een heel nieuw boek. Inmiddels ben ik met een nieuwe uitdaging begonnen en ga ik weer met veel plezier en energie naar mijn werk. Door de coaching ben ik me heel bewust van mijzelf geworden, heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en durf ik mijzelf op de eerste plaats te zetten.”

Mara

Nynke de Hoog

Het programma

Jouw mooiste leven begint wanneer je dieper naar binnen keert, jij ontdekt dat je zelf jouw eigen realiteit kunt creëren en jij overeenkomstig geïnspireerde acties gaat nemen in de richting van jouw verlangens.

Tijdens een 1-op-1 traject is dieper naar binnen keren exact wat we met elkaar gaan doen. In het traject gaan we onder andere aan de slag met de volgende punten:

L

Waar sta je nu en waar verlang je naar voor jezelf? Zo ontstaat er een route die jij kunt bewandelen waardoor jij jouw gewenste realiteit gaat creëren.

L

Het leren verhogen van je frequentie door je mindset te veranderen: jouw denken, voelen en handelen. Wanneer je weet hoe jij je mindset kunt veranderen dan heb jij DE tool in handen om je leven te veranderen. Ik leer jou de kracht van creatie, de werking van de universele natuurwetten en hoe jij jouw mindset: jouw denken, je gevoel en je gedrag kunt inzetten om jouw verlangens te realiseren.

L

Van jezelf leren houden en gaan staan voor wie jij bent. Je leert hoe jij jezelf centraal kunt zetten op een manier die goed voelt voor jou. Jij bent alleen in balans als jij in centrum van JOUW leven staat. Jouw relatie met JEZELF is DE belangrijkste relatie in je leven en ik leer je hoe jij ten allen tijden kunt kiezen voor jouw geluk vanuit verbinding met de ander.

L

We kijken naar de lessen in jouw levensverhaal. Jouw levensverhaal heeft zoveel wijsheid in zich, waardoor jij kunt ontdekken wat jij het liefst wilt voor jou in de toekomst en wat daadwerkelijk past bij wie jij werkelijk bent.

L

Je trauma’s helen en leren hoe jij je ego kunt leren herkennen. Zodat jij je aangeleerde patronen en geconditioneerde mind te gaan herkennen en je gaat begrijpen waarom jij blijft doen wat je doet. Alleen als je begrijpt waarom en wanneer jij jouw aangeleerde patronen inzet, kan je ze doorbreken. Wanneer je stopt met doen wat je altijd je deed, ga je andere resultaten krijgen dan je tot nu toe kreeg. Natuurlijk leer ik je ook HOE jij helpende acties en overtuigingen ervoor in de plaats kunt zetten, zodat jij jouw doelen met meer plezier en gemak kunt realiseren.

L

Je grenzen leren eren en uitspreken. Ook ga je ontdekken waarom alle angsten en onzekerheden die jij ervaart geen obstakels zijn als je ze goed weet in te zetten. Het zijn juist momenten van contrast die jij in jouw voordeel kunt gebruiken om je dromen te realiseren. Van piekeren, doemdenken, je aanpassen, twijfelen en stilstand naar positief denken, vertrouwen, weten en DOEN.

L

Vertrouwen hebben in de toekomst hebben zodat je kalm kunt blijven ongeacht wat er om je heen gebeurd. Vooral als doemdenken scenario's die je hoort van de mensen om je heen je onzeker maken of jou op een andere manier belemmeren. Ik leer je hoe jij dit los kunt laten zodat jij je veilig kunt voelen terwijl je vol gas voor je droomdoelen gaat. Want wat nou als het leven van jouw mooiste leven de grootste bijdrage is die jij kunt doen aan het creëren van een betere toekomst voor jezelf, jouw geliefden en de mensheid in zijn geheel?

Werk met mij 1
Werk met mij 2
Werk met mij 3

Kortom: we gaan aan de slag met alles wat je nodig hebt om te leren hoe jij je dromen kunt realiseren!

Werk met mij 4

Ben jij er klaar voor om…

 

… te stoppen met luisteren naar jouw interne programmeringen en de maatschappij die jou wil vertellen dat sommige dingen niet mogelijk zijn en dat het leven nou eenmaal moeilijk is?

Kies voor een 1-op-1 traject als jij bereid bent om jezelf aan te kijken in de spiegel en om te leren luisteren naar wie jij werkelijk bent. Namelijk een krachtige creator die weet dat waar jij écht naar verlangt mogelijk is voor jou, die gelooft in magie en wonderen en in het toelaten van je verlangens vanuit flow en gemak.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande button om een kennismakinggesprek in te plannen. Als basis voor dit gesprek werken we aan de hand van de vragenlijst die je ook invult als je gaat voor een Match Call. Gaan we samen een 1-op-1 traject aan dan zullen onze gesprekken plaats vinden via Zoom (online).

“Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en ben hard aan het werk gegaan om mijn mindset te ontwikkelen. Daardoor leef ik nu vanuit mijn gevoel en kan ik steeds beter keuzes maken waar ik gelukkig van word. Dit is echt een hele fijne investering geweest in mijzelf, die ik voor de rest van mijn leven ga en kan gebruiken.”

Mara

Janita van Unen

“Ik besloot om het individuele coachingstraject aan te gaan. Na dit traject ben ik super op de rit. Een nieuwe uitdaging als baan, veel meer “ME TIME” thuis, veel meer genieten van het nu. De beleving van alles wat ik doe is nu weer met kwaliteit/intens en geen automatische piloot meer. Mijn energielevel gaat weer omhoog. Ik geniet weer van elk succesmoment en ik leef veel meer in het moment. Nicole, super bedankt voor jouw mooie inzichten en de handvatten die jij mij hebt gegeven.”

Chantal

“Na de gesprekken met Nicole vielen veel puzzelstukjes eindelijk op zijn plek en ik kan nu vol trots zeggen dat ik weer blij ben met wie ik ben. En ja, die baan die ik zo graag wilde manifesteren heb ik uiteindelijk ook gekregen!”

Mara

Flores Remijn

Het 1-op-1 traject bestaat uit:

9

Match call

Hierin krijgen we jouw hulpvraag duidelijk, stemmen we af hoe jouw persoonlijk traject eruit kan gaan zien en bepaal jij of je voor het 1-op-1 traject kiest. Ter voorbereiding op dit gesprek (zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen in dit gesprek) vul jij de vragenlijst in die ik ook gebruik tijdens een Discovery Call.

9

6 * 1-op-1 sessies van 90 minuten

9

Duur van 3 tot 4 weken tussen elke sessie zodat je voldoende tijd hebt om jouw nieuw opgedane kennis om te zetten in wijsheid door er in de praktijk mee te oefenen. We werken dus 4 tot 6 maanden intensief samen.

9

Na elke sessie krijg je 1 of meerdere super effectieve oefeningen mee, 100% afgestemd op jouw vraag en met levensveranderend effect. Mits jij ze toepast in jouw dagelijkse leven, zodat je volop groeit tussen de sessies door.

Want je onderbewustzijn verandert middels de gratie van herhaling.

Waar dit coachingstraject zich extreem in onderscheid van andere trajecten is dat ik je leer hoe jij blijvende veranderingen kunt doorvoeren, doordat we werken op het niveau van je onderbewustzijn. Want jouw onderbewustzijn is verantwoordelijk voor 95% van jouw doen en laten en dus voor het leven dat je daarmee voor jezelf creëert.

9

Levenslang toegang tot mijn online programma's de Mindset Mastery Methode en 3 Magische Powertools. Het doel hiervan is dat je tussen de sessies door jouw energie dagelijks verhoogt door aan de slag te gaan met de video's en oefeningen uit deze programma's. Je onderbewustzijn leert door de kracht van herhaling en op deze wijze impregneer je het elke dag met jouw nieuwe manier van denken.

9

Je mag me mailen en whatsappen (zowel tekst als voice) met je vragen zodat je nooit meer het gevoel hebt vast te zitten. Op vragen reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur

Omdat ik een beperkt aantal plekken beschikbaar heb voor 1-op-1 trajecten, werk ik alleen met mensen die een groot commitment hebben om het maximale uit zichzelf en hun mindset te halen zodat zij hun doelen & dromen kunnen realiseren. Dit zijn mensen die weten dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de creatie van hun realiteit en die bereid zijn om de stappen te nemen die hiervoor nodig zijn.

Ben jij er klaar voor om jouw denken, jouw voelen en je DOEN te leren veranderen zodat jij dé tools in handen hebt om jouw leven te veranderen? 

“In ons traject is mij duidelijk geworden in welke richting ik wil dat mijn loopbaan zich gaat ontwikkelen. Ik heb vele concrete en praktische handvatten gekregen waardoor ik directe actie kon ondernemen om mijn ideale loopbaan te realiseren. Nicole geeft een frisse blik van buitenaf samen met een berg expertise. Ze stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plek te leggen.”

Miranda Swart

Evelien Bruns

“Deze inzichten geven mij het gevoel dat ik weer grip heb op mijn leven, alsof ik echt alles kan doen en bereiken dankzij wat ik geleerd heb. Dit gevoel van grip geeft mij rust. Dat is heerlijk”

M.K.

“Door de coaching ben ik beter in staat om dichtbij mijn gevoel te blijven en vanuit daaruit te handelen. Ik heb mijn eigen valkuilen leren herkennen en daardoor patronen kunnen doorbreken en ik ben nu milder voor mezelf. Ik voel mij nu meer in balans. Ik weet beter te beschrijven wat ik wil, wil ik voel en daar gehoor aan te geven. De gesprekken met Nicole hebben eraan bijgedragen dat ik een meer positief zelfbeeld heb gekregen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Mijn omgeving geeft dan ook terug dat ze mij meer opgewekt, in balans en zelfverzekerd vinden overkomen.”

Mara

Wendy de Rooij

Wat wil je ECHT?
Vertel mij waar je werkelijk naar verlangt
en ik help jou ontdekken hoe jij dit kunt creëren. 

Ben jij enthousiast om samen aan de slag te gaan?

… maar plan jij liever eerst een losse 1-op-1 sessie in?

Meld je dan alsnog aan voor een kennismakingsgesprek via onderstaande knop.
Geef in de vragenlijst in de laatste vraag duidelijk aan dat je een losse 1-op-1 sessie wilt inplannen met elkaar. 

Ik neem in contact met je op per mail en zal je direct een aantal opties voorstellen om in gesprek te gaan met elkaar. 

Als je na ons eerste gesprek merkt dat je alsnog het volledige 1-op-1 traject af wilt nemen,
dan brengen we de sessie die jij al hebt gehad in mindering op het traject.

De losse 1-op-1 sessies vinden online plaats via Zoom. 
Je ontvangt achteraf een opname, zodat je het gesprek zo vaak kunt terugluisteren als je wilt. 

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit met een psycholoog / coach gewerkt en ik weet niet of ik een coach nodig heb. Hoe kom ik hierachter?

Alle antwoorden die jij zoekt om jouw leven te verbeteren, zijn waarschijnlijk gratis te vinden op het internet, in boeken of in podcasts. Je kunt ervoor kiezen om urenlang het internet af te struinen tot je al jouw antwoorden gevonden hebt, om vervolgens alle verschillende puzzelstukjes te connecten met elkaar tot je beetje bij beetje begint te begrijpen hoe jij jouw resultaten kunt veranderen. Wanneer jij kiest voor een 1-op-1 traject of voor het volgen van één van mijn online programma’s, dan kies jij ervoor om verstandig om te gaan met jouw tijd. Je ontvangt direct de antwoorden en handvatten waar jij naar zoekt, waardoor je meer tijd over houdt voor belangrijke zaken: het waarmaken van jouw doelen en dromen. Mijn persoonlijke ervaring met mijn eigen psychologen / coaches maken bevestigen dit. Had ik het alleen gekund? Grotendeels wel, maar waarschijnlijk niet zo grondig als dat ik het met hen heb gedaan. Had ik dan al hier gestaan waar ik nu sta? Zeker niet, in mijn eentje had ik er veel en veel langer over gedaan, zonder de zekerheid dat ik had geleerd over mezelf wat ik nu allemaal weet. Naast alle kennis die zij mij gaven, waren zij ook mijn spiegels, zij hielpen mij zien wat ik zelf niet zag of niet wilde zien. Dus zie ik hen als enorme versnellers voor mijn groei. Hun feedback en visie hebben de deur voor mij opengezet naar zoveel kansen en mogelijkheden die ik toen zelf nog niet kon bedenken. Dus hoewel ik geloof dat je alleen een heel stuk zult komen, samen kom je verder. Ook denk ik dat je samen sneller gaat en dat het leuker is. Want let’s be real: we willen toch allemaal alles uit ons leven halen wat erin zit?

Wat voor een soort psycholoog / coach ben je?

Ik ben afgestudeerd psycholoog met als specialisatie richting arbeid – en organisatiepsychologie. Daarnaast heb ik ook meerdere coachingsopleidingen gevolgd.

Ik heb de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner die EQA Practitioner geaccrediteerd is door EMCC – NOBCO gevolgd en afgerond. Ook ben ik een gediplomeerd NLP Master, Hypnosis Practioner en EFT Practioner.

Al deze kennis neem ik zeker mee in de trajecten en mijn online programma’s. Wat ik aanbied is coaching. Het zijn geen psychologische trajecten, dit betekent dat ik ook geen diagnoses stel.

Kan ik mijn investering voor dit traject opgeven bij de verzekering?

Nee, dit kan niet. Als coach en psycholoog zijnde heb ik meerdere opleidingen gevolgd waarvoor ik mij zou kunnen laten accrediteren zodat ik mij aan kan sluiten bij een beroepsvereniging. In mijn ogen zorgt dit ervoor dat ik mij teveel bezig moet gaan houden met administratieve aspecten rondom diagnostiek, verslaglegging en/of het op peil houden van mijn accreditaties. Ik kies er bewust voor om mijn bedrijf exact in te richten zodat ik er blij van wordt, zonder mijn tijd te laten bepalen door alle regels van het verzekeringssysteem. Het is mijn persoonlijke keuze om mijn waardevolle tijd te willen besteden aan dat wat er voor mij het meest toe doet: zoveel mogelijk mensen helpen de regie te nemen over hun eigen geluk. Wat erin resulteert dat mijn dienstverlening niet wordt gedekt door een verzekeraar.

Wat is de tijdsinvestering in dit traject?

We hebben 6 sessies van 75 minuten met elkaar, met gemiddeld drie weken ertussen. Na elke sessie geef ik je één of meerdere oefeningen mee, 100% afgestemd op jouw vraag en met levensveranderend effect, mits jij ze toepast in jouw praktijk. Deze oefeningen zorgen ervoor dat jij volop groeit tussen de sessies door. Hoeveel tijd jij aan jouw oefeningen besteedt, dat is aan jou. Je kunt er 5 minuten per dag bij stilstaan, je kunt ook meerdere timers over de dag heen zetten en er elk uur bij stil staan. Als jij bereid bent om all-in te gaan, dan ben je er dagelijks mee bezig zodat jij jezelf nieuwe helpende gewoontes kunt aanleren. Je vindt jouw antwoorden altijd in de actie. Wat betekent dit? Welk nieuw gedrag het beste werkt voor jou dat leer je door jouw nieuwe gedrag vaak toe te passen in de praktijk en de effecten hiervan te ervaren.

Wat kan ik van jou als mijn psycholoog / coach verwachten?

Eigenlijk zou je deze vraag beter aan de mensen die je voor zijn gegaan kunnen vragen, maar dit is wat ik weet van ‘horen zeggen’ en mijn eigen inzichten natuurlijk. Ik ben goed in het creëren van een veilige sfeer waarin jij jezelf durft te openen. Ik help je in contact te komen met jouw gevoel en ik geef je alle ruimte om jezelf te zijn. Ik zie snel waar jouw kwaliteiten en talenten liggen en ik help jou deze ook te gaan zien, zodat je ze kunt gaan omarmen. Tegelijkertijd sta ik er ook bekend om dat ik binnen no time de vinger op de zere plek kan leggen. Ik help jou je mind te gaan begrijpen zodat jij weet waarom je elke keer weer doet wat je doet. We ontdekken samen hoe jij jouw patronen kunt doorbreken en ik reik je alle tools aan die jij nodig hebt om een mindset shift te bewerkstelligen zodat ook jij je mooiste leven kunt creëren. Ik heb veel geduld en gun je jouw eigen proces te doorlopen op jouw eigen tempo. Maar heb ik het idee dat jij jouw verantwoordelijk niet pakt, dan spreek ik je hierop aan. Ik deel al mijn kennis, inzichten en eigen ervaringen met je, zodat je naast al jouw eigen stappen met een extra toolkit vol kennis en knowhow naar huis gaat, waar je ook in de toekomst ver na dit traject uit zult blijven putten.

Welke methodes gebruik je tijdens de 1-op-1 sessies?

Ik ga heel intuïtief te werk. Ik ben afgestudeerd psycholoog met als specialisatie richting arbeid – en organisatiepsychologie. Uiteraard gebruik ik deze kennis, maar ook de kennis uit andere opleidingen die ik heb gevolgd zoals: de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner, NLP Master, Hypnoses Practioner en EFT Practioner.

Andere invloeden die je ook terug vindt in mijn coaching zijn: bewust manifesteren door gebruik te maken van de universele wetten, elementen uit de transactionele analyse, het oplossingsgericht coachen & de cognitieve gedragstherapie en uiteraard ook mijn eigen doorleefde persoonlijke ervaringen.

Ik voel per sessie aan wat er nodig is of aan bod komt. Meestal geef jij zelf al aan hoe het met je gaat en waar je graag mee aan de slag zou willen gaan, daar gaan we vervolgens mee aan de slag. De sessies staan van te voren nooit vast, ieder heeft zijn eigen uitdagingen en wensen. Uiteraard let ik er wel op dat de inhoud die ik je beloof te leveren op deze pagina aan bod komt tijdens jouw traject. 

Waar is de investering voor het 1-op-1 traject op gebaseerd?

Ervaar jij de investering voor het traject als een hoge of een lage investering? Dat is waarschijnlijk afhankelijk van tot in hoeverre jij gewend bent om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Doe jij dit met regelmaat en investeer jij ook in duurdere trajecten, dan is deze investering waarschijnlijk een meevaller. Is het de eerste keer dat jij investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling of kies jij over het algemeen voor gratis hulpmiddelen of goedkope coaches? Dan ervaar jij deze investering wellicht als royaal.

De vraag is dan of je de investering nog steeds royaal vindt als jij tijdens onze 6 gesprekken DE handvatten krijgt om zelf de regie te nemen over jouw leven waardoor jij na ons traject weet hoe jij jouw eigen geluk kunt creëren? Je kunt voor dit geld op vakantie gaan, dan heb je een paar weken plezier en een break van het leven wat je nu niet vervult, om daarna weer terug te keren naar datzelfde leven dat je niet vervuld. Je kunt het geld ook investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat jij leert hoe jij jouw eigen dromen kunt realiseren. Dan heb je in de toekomst geen vakanties meer nodig om op te laden, omdat je leven jou de voldoening geeft waar jij naar zoekt. Dit kun je ook teruglezen in de testimonials, want veel van mijn oud-cliënten benoemen letterlijk dat onze samenwerking levensveranderend is geweest voor hen.

Mijn persoonlijke ervaring is dat geld of een tekort aan geld vaak als excuus wordt gebruikt om dingen niet te hoeven veranderen. Je kunt kiezen voor een betaalplan, waarbij jij jouw investering in delen betaald. Ik heb jarenlang weinig geld gehad, net genoeg om rond te komen en toch ben ik altijd blijven investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Omdat ik wist dat elke investering in meervoud bij mij terug zou komen en dit is ook altijd gebeurd.

Zoals ik eerder al aangaf kunt je de resultaten die mijn oud-cliënten hebben behaald vinden bij de testimonials. Ook ik wil mijn leven zo inrichten dat ik betaald word voor het werk waar ik van houd en het is mijn verlangen om het geld te verdienen dat ik nodig heb om in mijn eigen dromen en de behoeftes en verlangens van mijn gezin te kunnen voorzien. De 1-op-1 coaching is 100% maatwerk voor jou en daarom ook de meest snelle manier om jouw resultaten te behalen. De tijd die ik wekelijks vrij kan maken voor 1-op-1 coaching is schaars.

De investering die jij doet wanneer je ervoor kiest om 1-op-1 samen te werken met mij is een reflectie van de waarde die het traject jou geeft wanneer we samen werken gecombineerd met het feit dat je gebruik maakt van iets wat schaars is: de tijd die ik beschikbaar heb voor 1-op-1 coaching gesprekken. Voel jij aan alles dat jij er klaar voor bent om te leren hoe jij jouw realiteit op de meest praktische wijze snel kunt veranderen? Neem dan contact met mij op om jezelf op te geven voor een 1-op-1 coaching traject.

Wil jij wel graag met mij samenwerken maar voelt 1-op-1 coaching niet als de juiste vorm voor jou? Lees dan meer over mijn online programma’s “De Mindset Mastery Methode” en “3 Powertools om je Onderbewustzijn te Herprogrammeren” en ontdek of deze opties wel voelen als een duidelijke JA voor jou.

Wat is de volgende stap?

Stuur mij een bericht via deze link als je een gesprek wilt boeken. Als ik jouw bericht ontvangen heb, neem ik binnen 48 uur contact met je op met meerdere tijdvoorstellen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen we jouw hulpvraag duidelijk en stemmen we af hoe jouw individuele traject eruit kan zien.

Kies je voor dit traject dan plannen plannen we direct de 6 sessies in. Vanaf het moment dat ons eerste gesprek gepland staat kan jij je gaan verheugen over het mooiste cadeau dat jij jezelf gegeven hebt: je hebt het besluit genomen om jouw leven op alle vlakken in jouw voordeel te gaan veranderen.

Heb je een andere vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag! 

Het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven,
is de keuze om jouw leven te veranderen.