facebook

Episode 3 – Wat is jouw grote waarom?

Episode 3 – Wat is jouw grote waarom?

Episode 3 - Wat is jouw grote waarom? 1

Sta jij weleens stil bij waarom jij elke dag doet wat jij nu doet?

Het is een vraag waarvan het mij opvalt dat ze steeds vaker gesteld wordt. Wat is jouw waarom? Jouw big why? Waar doe jij het allemaal voor en wat is de reden dat jij ’s ochtends uit bed komt? Het is een vraag die je helpt om je persoonlijke drijfveren te achterhalen en ben super enthousiast over het kennen van “je big why” omdat ik heb gemerkt dat mijn leven zo enorm veranderd is sinds ik werk vanuit een waarom waar ik zelf achtersta en waar ik super blij van word. Want ik heb altijd wel mijn “why’s” gehad, maar ze zorgden niet allemaal voor een positieve energie. Ik heb zelfs een waarom gehad waardoor ik een korte periode uitgevallen ben op mijn werk. Het handelen vanuit de, voor jou, juiste waarom is dus mega waardevol en in deze podcast help ik je ontdekken wat jouw persoonlijke waarom is.


In deze derde episode:


Laat ik je zien wat het effect is van een ‘why’ waar je blij van wordt vs een ‘why’ waardoor je continu aan jezelf voorbij gaat en ik neem je mee in hoe ik dit zelf heb moeten leren. 


Ik stel je verschillende vragen en ik geef je een super handige tip die jij kunt toepassen om zo je eigen ‘big why’ te gaan ontdekken. Zodat jij van daaruit kunt gaan bepalen tot in hoeverre jouw leven op dit moment matcht met jouw persoonlijke drijfveren en datgene waar jij blij van wordt en energie van krijgt. 

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast!

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Doe gratis de ‘Create a Carreer you love QUIZ’ via deze link en ontdek wat de volgende stap is die jij nu kunt nemen op weg naar jouw dreamjob zodat jij nog meer FUN in je leven en carrière gaat ervaren.
  • Ben jij helemaal ready voor die ommezwaai en wil jij niets liever dan volledig je hart te gaan volgen en ben jij bereid to do what it takes? Laat mij je dan helpen en boek hier jouw Action Call waarin we samen in 30 minuten tijd helder krijgen welke eerstvolgende concrete actie jij nu kunt nemen zodat jij elke ochtend vol energie en volledig vanuit jouw ‘big why’ aan je dag kunt beginnen.
  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik wil je alvast heel hartelijk bedanken en vertellen hoe super gaaf ik het vind dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren!

 

Beluister hier de andere ‘Uplift your life’ Podcast episodes of lees hier mijn blog voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen.

Episode 3 - Wat is jouw grote waarom? 2
Episode 3 - Wat is jouw grote waarom? 3
Episode 3 - Wat is jouw grote waarom? 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij