facebook

Episode 16 – Van Weerstand naar Flow

Episode 16 – Van Weerstand naar Flow

Episode 16 - Van Weerstand naar Flow 1

In deze episode neem ik je mee in hoe mijn nieuwe naam “De Mindsetpsycholoog” tot stand is gekomen. Ik zat vast in mijn bedrijf, ik voelde veel weerstand  en heb vervolgens weer mijn flow terug gevonden. Een flow die zo goed was, dat deze briljante naam bij mij binnen viel terwijl ik aan het koken was. Een naam die écht bij mij past en nog helemaal vrij was. Hoe cool is dat?! Toeval? Ik geloof het niet! Ik zie dit als samenwerken met het universum, maar dat kan je alleen doen als je weet hoe je door je gevoel van weerstand heen kunt breken. In deze episode vertel ik jou hoe ik dat heb gedaan zodat jij deze stappen ook voor jezelf toe kunt passen. 

In deze episode:

Vertel ik over de oorsprong van mijn weerstand;

Leg ik je uit welke stappen ik heb gezet om de transformatie van weerstand naar flow te maken zodat jij deze stappen op jezelf kunt toepassen;

Wordt je duidelijk hoe jij het gevoel van Flow kunt herkennen en hoe je dit gevoel uit kunt melken als je erin zit.

Neemt mijn passie en vuur het even van mij over op het eind van deze episode als ik jou wil inspireren om te gaan voor wat je écht wilt:-)

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast!

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al dankbaar voor want ik waardeer het enorm dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer mensen te inspireren om nog meer keuzes te gaan maken waar zij gelukkig van worden. 

Beluister hier de andere ‘Uplift your life’ Podcast episodes of lees hier mijn blog voor nog meer inspiratie & concrete tips om je mind te begrijpen zodat jij jouw persoonlijke en/of zakelijke doelen gaat realiseren.

Episode 16 - Van Weerstand naar Flow 2
Episode 16 - Van Weerstand naar Flow 3
Episode 16 - Van Weerstand naar Flow 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij