facebook

Episode 13 – Hoe ga je om met zelfkritiek?

Episode 13 – Hoe ga je om met zelfkritiek?

Episode 13 - Hoe ga je om met zelfkritiek? 1

Ken je dat? Je wilt iets nieuws gaan doen en opeens zijn ze daar: de mindfucks, de stemmetjes in je hoofd die duizend-en-één redenen kunnen bedenken om het niet te doen. Het ene worst-case scenario na het andere komt voorbij. Gisteren had ik een coachingsgesprek waarin mijn cliënte mij vroeg hoe ze om kon gaan met deze vorm van zelfkritiek. Want alle niet-helpende gedachten die haar stemmetje continu deelde met haar zorgden ervoor dat ze al twijfelde al zichzelf en of ze het wel zou kunnen nog voor ze gestart was. Gelukkig kon ik haar in onze sessie een aantal handvatten geven hoe ze hier mee om kon gaan en haar vraag liet mij niet los en dus heb ik besloten er een podcast over op te nemen waarin je ontdekt hoe je kunt dealen met deze gedachten wanneer ze je blokkeren om je doelen achterna te gaan.

 

In deze episode:

Neem ik je mee in het verhaal van mijn cliënte en welke stappen zij heeft gezet waardoor ze vanuit stilstand en niet durven weer vol inspiratie in de actie kon gaan.

Leg ik uit waarom deze stemmetjes er zijn en op welke manier ze je willen helpen. Mijn ervaring is dat het makkelijker wordt om een stuk liever voor jezelf te zijn als deze stemmetjes er zijn. En wanneer je weet welke intentie ze hebben in combinatie met dat je liever voor jezelf bent wordt het makkelijker om je energie weer naar het zien van kansen en mogelijkheden te stiften. 

Vertel ik je hoe jij vervolgens je energie kunt stiften door jezelf weer een nieuw verhaal te gaan vertellen. Ik geef je een handvat wat jij kunt inzetten dat ervoor zorgt dat jij je energie verhoogt waardoor je inspiratie weer kan stromen en jij weer vol zin in de actie op weg naar je dromen gaat. 

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast!

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al enorm dankbaar voor want ik vind het super bijzonder dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren om ook hun hart te gaan volgen!

Beluister hier de andere ‘Uplift your life’ Podcast episodes of lees hier mijn blog voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen.

Episode 13 - Hoe ga je om met zelfkritiek? 2
Episode 13 - Hoe ga je om met zelfkritiek? 3
Episode 13 - Hoe ga je om met zelfkritiek? 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij