facebook

Episode 12 – Zo manage jij je energie op je werk

Episode 12 – Zo manage jij je energie op je werk

Episode 12 - Zo manage jij je energie op je werk 1

Herken jij het gevoel dat je “over loopt” op je werk? Dat er zoveel op je bordje ligt en dat je het gewoon niet bij kunt houden. En moet je ook bekennen, als je echt eerlijk bent tegen jezelf, dat je veel van deze workload zelf naar je toegetrokken hebt. Omdat je het belangrijk vindt dat het goed gebeurd en je weet als jij het doet dat het dan tenminste goed gebeurd. En dus zeg je “JA” tegen veel meer werk dan je aankunt terwijl je voelt dat het teveel is en eigenlijk weet je niet hoe je deze cyclus kunt doorbreken. Terwijl je dit wel wilt omdat je weer plezier in je werk wilt hebben.

Als je dit herkent dan is deze episode voor jou.

 

In deze episode:

Neem ik je mee in een situatie waarin ik zelf mijn energie te lang niet goed gemanaged heb en deel ik een situatie van één van mijn cliënten die aangaf dat ze oude burn-out klachten opnieuw naar boven voelde komen door de grote workload die ze ervoer. 

Leer ik je waarom het belangrijk is dat jij weet wat je werkgever van jou in je functie verwacht, omdat dit DE sleutel is naar het maken van nieuwe keuze die zorgen voor het beter managen van je energie. 

Deel ik met je welke vragen jij jezelf kunt stellen om te ontdekken welke taak je wel aan wilt nemen en welke niet. Vervolgens geef ik je twee opties hoe jij “NEE” kunt zeggen op een aantrekkelijke manier tegen je manager of je collega’s zodat jij meer rust gaat ervaren in je werk. 

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast!

 

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Wil jij ook je energie beter leren managen maar heb je nog een extra handvat nodig om dit te kunnen doen in jouw persoonlijke werksituatie? Laat mij je dan helpen en boek hier jouw Action Call waarin we samen in 30 minuten tijd helder krijgen hoe jij te werk kunt gaan in jouw situatie zodat ook jij weer rust, overzicht en JOY gaat ervaren in je werk.
  • Super tof als jij mij wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren door een review achter te laten. Je kunt hier jouw i-Tunes review plaatsen als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er mega dankbaar voor en geef je alvast een big THANK YOU bij deze.

Beluister hier de andere ‘Uplift your life’ Podcast episodes of lees hier mijn blog voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen.

Episode 12 - Zo manage jij je energie op je werk 2
Episode 12 - Zo manage jij je energie op je werk 3
Episode 12 - Zo manage jij je energie op je werk 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij