facebook

Episode 11 – DE vraag die jou helpt je purpose te achterhalen

Episode 11 – DE vraag die jou helpt je purpose
te achterhalen

Episode 11 - DE vraag die jou helpt je purpose te achterhalen 1

Wil jij ook je purpose achterhalen? Erachter komen waarom je hier bent en wat het is dat jij mag doen in deze wereld en dan ook nog liefste op een manier dat jij er blij van wordt? Dan is deze podcast voor jou.

In deze podcast doe ik een confession die me even moeite kostte om over mijn lippen te krijgen, omdat ik er niet trots op ben. Bam, mijn ego was dus very present in dat moment. In deze podcast vertel ik je over hoe de film “The Shift” van dr. Wayne Dyer ook letterlijk een shift in mij teweeg heeft gebracht en hoe het komt dat ik 4 maanden werk zo goed als weg moest gooien en hoe het komt dat ik nu een meesterwerk aan het creëren ben. Ik heb hier een aantal weken een blog over geschreven, maar ook als je de blog al gelezen hebt dan weet ik zeker dat de podcast je weer een ander inzicht of meer verdieping op je eerder opgedane inzicht zal geven. 

In deze episode:

Neem ik je mee in hoe het stellen van een nieuwe vraag vanuit een totaal andere intentie voor mij geleid heeft tot de creatie van een Online Course waar ik nu al super trots op maar vooral ook dankbaar vóór ben. Je leert dus letterlijk hoe echte antwoorden kunnen ontstaan wanneer jij jezelf andere vragen gaat stellen. 

Wordt ik geconfronteerd met mijn ego terwijl ik een confession doe waar ik niet trots op ben maar waarbij ik er achteraf bezien wel heel dankbaar voor ben dat het zo is gegaan. 

Vertel ik je wat DE vraag is die jij jezelf kunt stellen om je purpose te achterhalen en om erachter te komen waarom jij hier bent gekomen op deze aarde. 

Leg ik je uit waarom ik geloof dat je purpose zichzelf zal laten zien aan jou over de jaren heen. 

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Bekijk hier de film “The Shift van dr. Wayne W. Dyer en laat je inspireren door zijn wijsheid.
  • Wil jij ontdekken hoe jij je purpose kunt leven en hoe je er tegelijkertijd achter kunt komen wat het is dat jij het liefste zou willen doen maar kom je er in je eentje niet uit? Laat mij je dan helpen en boek hier jouw Action Call waarin we samen in 30 minuten tijd helder krijgen welke eerstvolgende concrete actie jij nu kunt nemen zodat jij erachter kunt komen hoe het werk eruit ziet dat jij het liefste zou doen terwijl je ook je purpose volgt.
  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al enorm dankbaar voor want ik vind het super bijzonder dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren om ook hun hart te gaan volgen!

Beluister hier de andere ‘Uplift your life’ Podcast episodes of lees hier mijn blog voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen.

Episode 11 - DE vraag die jou helpt je purpose te achterhalen 2
Episode 11 - DE vraag die jou helpt je purpose te achterhalen 3
Episode 11 - DE vraag die jou helpt je purpose te achterhalen 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij