facebook

Episode 10 – Naar wie ben jij loyaal?

Episode 10 – Naar wie ben jij loyaal?

Episode 10 - Naar wie ben jij loyaal? 1

Speel jij de hoofdrol in je eigen leven of geef jij je werk al snel voorrang op wat jij het liefste wilt voor jou? Ik zie zo veel klanten die super loyaal zijn aan wat hun werkgever, manager of collega’s van hen vragen dat ze zichzelf en hun eigen wensen en dromen (tijdelijk) parkeren om maar aan deze vragen te kunnen voldoen. Als jij dit herkent dan is deze episode voor jou.

In deze episode geef ik je een eerlijke en welgemeende peptalk als jij geneigd bent loyaler te zijn naar de ander dan aan jezelf. Ik neem je mee in het verhaal van twee bijzondere vrouwen die ik beiden mag begeleiden. Eén vrouw die dezelfde dag nog beloond werd voor haar dappere keuze om weer trouw te zijn aan zichzelf en één vrouw die heeft ervaren wat het je kan kosten als je jouw werkgever te lang de hoofdrol laat spelen in je leven.

In deze episode:

Ontdek je waarom het zo belangrijk is om loyaal te zijn aan jezelf en ook welk sterk punt of talent er vaak aan ten grondslag ligt en wat ervoor zorgt dat je loyaliteit naar je partner, je manager, je collega’s of je werkgever jou over neemt waardoor jij keuzes maakt die op de lange termijn tegen je werken. 

Leg ik je uit hoe jij je aandacht kunt shiften van “wat een ander van je vraagt” naar hoe jij jezelf centraal kunt zetten.

Neem ik je mee in één van de basisingrediënten van ‘de kunst van manifestatie’. Ook jij hebt het in je om alles te manifesteren en realiseren waar jij naar verlangt. Ik zeg niet dat hier geen onzekerheden of angsten bij komen kijken, want dat doen ze wel. Maar ik geef je een concreet en inspirerend voorbeeld van hoe één van mijn deelneemsters uit mijn trainingsgroep vanuit het niets twee sollicitatiegesprekken manifesteerde terwijl ze nog niet eens had gecommuniceerd met haar netwerk dat ze weer ‘op de banenmarkt’ was. Onderaan deze pagina bij de links mentioned vind je de link naar mijn ‘Manifestatie Checklist’ die ik je heel graag aanbied. Zodat ook jij je droombaan (of andere droomdoelen) kunt realiseren.

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast.

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Download hier mijn ‘Manifestatie Checklist’ die ik gemaakt heb voor jou en ontdek DE drie stappen die je elke keer weer opnieuw kunt toepassen om je droomdoelen te realiseren plus 61 super handige en FUN ideeën om je vibe high te houden.
  • Wil jij ontdekken hoe je de stap naar loyaal zijn aan jezelf in plaats van naar de ander kunt zetten op een manier die voor jou goed voelt en dus ook werkt? Laat mij je dan helpen en boek hier jouw Action Call waarin we samen in 30 minuten tijd helder krijgen welke eerstvolgende concrete actie jij nu kunt nemen zodat jij elke ochtend vol energie en vanuit JOY aan je dag kunt beginnen.
  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al enorm dankbaar voor want ik vind het super bijzonder dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren om ook hun hart te gaan volgen!
Episode 10 - Naar wie ben jij loyaal? 2
Episode 10 - Naar wie ben jij loyaal? 3
Episode 10 - Naar wie ben jij loyaal? 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij