facebook

Episode 7 – Ik voel me niet gewaardeerd op mijn werk

Episode 7 – Ik voel me niet gewaardeerd op mijn werk

Episode 7 - Ik voel me niet gewaardeerd op mijn werk 1

Je voelt je niet gewaardeerd in je werk terwijl je elke dag meer geeft dan dat er van je gevraagd wordt. Als jij dit gevoel herkent dan is deze podcast episode voor jou. In deze episode neem ik je mee hoe het kan dat jij zo hard werkt terwijl jij ervaart dat al je inzet structureel niet gezien blijft worden en wat jij zelf kunt doen om dit te helpen veranderen. 

In deze zevende episode:

Hoe jouw focus bepalend is voor het gebrek aan waardering en beloning dat jij ervaart op dit moment;

Waarom de vraag “Hoe wil ik mij voelen” je helpt om je doelen te bereiken vanuit JOY;

Hoe je het gevoel van schaarste of te weinig geld hebben kunt omzetten in een gevoel van overvloed zodat vanuit die energie meer overvloed op je pad kan komen.

Op het einde van de podcast doe ik je een super gaaf aanbod voor een Action Call, waarin ik samen met jou in 30 minuten tijd, een deep-dive maak in je situatie en we kijken wat DE actie is die jij nu kunt nemen om vanuit JOY te leven en vanuit je hart te gaan leven en werken. 

Doe ik je een persoonlijk verzoek om mij te helpen deze podcast te laten groeien. Alvast mega veel dank als jij mij hier in wilt helpen. 

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast.

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Podcast 1 – Uplift your life – waarin ik je meeneem in de werking van de wet van aantrekking
  • Boek: Het plan van je verlangen van Danielle LaPorte
  • Abraham Hicks Movie – Winning the lottery – Part 1 & Winning the lottery Part 2
  • Wil jij meer happiness in je carrière en in je leven en wil je niets liever dan vol vertrouwen je hart gaan volgen of wil je juist heel graag ontdekken wat het is dat jij zou doen als jij volledig je hart zou volgen? Laat mij je dan helpen en boek hier jouw Action Call waarin we samen in 30 minuten tijd helder krijgen welke eerstvolgende concrete actie jij nu kunt nemen zodat jij elke ochtend vol energie en vanuit JOY aan je dag kunt beginnen.
  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al enorm dankbaar voor want ik vind het super tof dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren om ook hun hart te gaan volgen.

 

Beluister hier de andere ‘Uplift your life’ Podcast episodes of lees hier mijn blog voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen.

Episode 7 - Ik voel me niet gewaardeerd op mijn werk 2
Episode 7 - Ik voel me niet gewaardeerd op mijn werk 3
Episode 7 - Ik voel me niet gewaardeerd op mijn werk 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij