facebook

Episode 6 – Rust is een MUST

Episode 6 – Rust is een MUST

Episode 6 - Rust is een MUST 1

Gun jij jezelf voldoende rust? Een vraag die super belangrijk is en in deze episode begin ik meteen met een big confession als het gaat over rust nemen. Ik neem je mee in waarom het zo belangrijk is om rust te nemen en wat het je op kan leveren als je meer rust neemt. Zelf werd ik gisteren (terwijl ik dit schrijf nu) even stilgezet door een kaart nota bene, die mij per direct duidelijk maakte hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. En hoe het ook komt, dat juist door goed voor jezelf te zorgen je ook weer beter voor anderen kunt zorgen.

In deze episode:

Begin ik met een big confession als het gaat over rust nemen.

Sta ik stil bij waarom het juist belangrijk is om rust te nemen en wat het je oplevert als je meer momenten van rust voor jezelf in kunt bouwen en hoe je hiervan benefit op elk vlak, ook in je werk. 

Leg ik je uit hoe rust en het verhogen van je energie met elkaar in relatie staan en hoe juist het nemen van rust zorgt voor meer waardevolle ideeën, inzichten en acties die je weer kunt gaan nemen. 

Bied ik je de manifestatie checklist aan als cadeau inclusief 61 fun- en vibelifting ideeën zodat ook jij makkelijk in een hoge energie kunt komen. 

Op het einde van de podcast doe ik je een supertof aanbod voor een Action Call, waarin ik samen met jou in 30 minuten tijd, een deep-dive maak in je situatie en we kijken wat DE actie is die jij nu kunt nemen om vanuit JOY te leven en vanuit je hart te gaan leven en werken. 

Doe ik je een persoonlijk verzoek om mij te helpen deze podcast te laten groeien. Alvast mega veel dank als jij mij hier in wilt helpen. 

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast.

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Download hier mijn ‘Manifestatie Checklist’ die ik gemaakt heb voor jou en ontdek DE drie stappen die je elke keer weer opnieuw kunt toepassen om je droomdoelen te realiseren plus 61 super FUN & Vibelifting ideeën om je vibe high te houden.
  • Wil jij meer happiness in je carrière en in je leven en wil je niets liever dan vol vertrouwen je hart gaan volgen of wil je juist heel graag ontdekken wat het is dat jij zou doen als jij volledig je hart zou volgen? Laat mij je dan helpen en boek hier jouw Action Call waarin we samen in 30 minuten tijd helder krijgen welke eerstvolgende concrete actie jij nu kunt nemen zodat jij elke ochtend vol energie en vanuit JOY aan je dag kunt beginnen.
  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al enorm dankbaar voor want ik vind het super bijzonder dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren om ook hun hart te gaan volgen!

 

Beluister hier de andere ‘Uplift your life’ Podcast episodes of lees hier mijn blog voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen.

Episode 6 - Rust is een MUST 2
Episode 6 - Rust is een MUST 3
Episode 6 - Rust is een MUST 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij