facebook

Episode 4 – De kunst van manifestatie

Episode 4 – De kunst van manifestatie

Episode 4 - De kunst van manifestatie 1

Yes! In deze episode neem ik je mee in het verhaal van één van mijn beste vriendinnen die mij vorige week belde en vertelde dat zij haar droombaan heeft gecreëerd zonder dat ze er iets voor hoefde te doen. En natuurlijk heeft ze er wel wat voor gedaan, want ze heeft de wet van aantrekking en de kunst van manifestatie 100% voor haar laten werken. Zonder dat ze zich hier bewust van was wellicht, maar tja.. De wet is de wet, dus ook als jij je er niet bewust op focust dan werkt ze toch:-)

Wil jij ontdekken hoe mijn vriendin van angst en onzekerheid is geshift naar doen waar ze van houdt, zonder dat het voelde alsof zij er iets voor hoefde te doen? Kom erachter in deze podcast en laat deze mindset ook voor jou werken.

 

In deze vierde episode:

Neem ik je mee in het verhaal van mijn vriendin die van angst voor ‘een gat op haar CV’ is geshift naar vertrouwen door haar hart te volgen en die nu haar droombaan op een presenteerblaadje aangeboden gekregen heeft.

Leg ik je de stappen van ‘de kunst van manifestatie’ uit. Ook jij hebt het in je om alles te manifesteren en realiseren waar jij naar verlangt. Ik zeg niet dat hier geen onzekerheden of angsten bij komen kijken, want dat doen ze wel. Maar ik geef je wel de handvatten hoe je alles kunt manifesteren wat je wilt. Onderaan deze pagina bij de links mentioned vind je ook de link naar mijn ‘Manifestatie Checklist’ die ik je heel graag aanbied. Zodat ook jij je droombaan (of andere droomdoelen) kunt realiseren.

Doe ik je een supergaaf aanbod op het einde van de podcast dat je niet wilt missen dus blijf zeker luisteren till the end 🙂

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast!

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:

  • Boek: Rijkdom van Esther & Jerry Hicks
  • Download hier mijn ‘Manifestatie Checklist’ die ik gemaakt heb voor jou en ontdek DE drie stappen die je elke keer weer opnieuw kunt toepassen om je droomdoelen te realiseren plus 61 super handige en FUN ideeën om je vibe high te houden.
  • Ben jij helemaal ready voor die ommezwaai en wil jij niets liever dan volledig je hart te gaan volgen en ben jij bereid to do what it takes? Laat mij je dan helpen en geef je op voor de workshop ‘Ready for Change’ op 25 augustus as waarin jij in 1 middag tijd gaat ontdekken wat het is dat jij het allerliefste wilt doen, zodat ook jij je hart kunt gaan volgen en jij voor je droomcarriere kunt gaan.
  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al enorm dankbaar voor want ik vind het super bijzonder dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren om ook hun hart te gaan volgen!

 

Beluister hier de andere ‘Uplift your life’ Podcast episodes of lees hier mijn blog voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen.

Episode 4 - De kunst van manifestatie 2
Episode 4 - De kunst van manifestatie 3
Episode 4 - De kunst van manifestatie 4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij