facebook

Wat zou jij doen met 5 miljoen?

Sta jij wel eens stil bij deze vraag? Droom jij wel eens over wat jij zou doen als geld geen rol zou spelen? Als je weet dat jij zonder zorgen in jouw onderhoud kunt voorzien en dat je dus alles kunt doen wat jij wilt. Wat zou jij dan gaan doen? In het ontdekken wat jouw passie is kan deze vraag veel inzichten bieden en wonderen bewerkstelligen. Ik neem je graag mee in mijn verhaal en wat deze vraag voor mij betekent heeft.

Voor mij is de vraag “Wat zou jij doen met 5 miljoen?” de afgelopen 6 jaar met regelmaat voorbij gekomen in één van de luisteroefeningen in mijn trainingen. Bij een oneven aantal deelnemers dan oefende ik zelf mee met de groep en dan werd ook mij deze vraag gesteld. Ik heb antwoord gegeven op deze vraag op momenten dat ik ongelukkig was in mijn werk, dat ik mij vermoeid voelde en ik niet blij was met mezelf omdat ik mijn situatie maar voort liet duren. Maar ik heb ook antwoord gegeven op deze vraag in de jaren na mijn grote ommekeer. Toen ik tevreden was met mezelf en ik trots was op de ontwikkeling en groei die ik doorgemaakt had. En weet je waar ik mij een maand of zes geleden bewust van werd?

Mijn antwoord is al die jaren hetzelfde geweest!

Als ik ging dromen en ik mijn mitsen en maren op het gebied van zekerheid los liet dan kwam er altijd uit dat ik mijn eigen coaching & trainingsbureau zou starten. En zes maanden geleden was het alsof ik ineens wakker werd. Ineens besefte ik mij dat ik al die tijd al wist wat ik het liefste wilde gaan doen. Waar mijn passie zat en waar ik van droomde. Want of ik nou lekker in mijn vel zat of juist helemaal niet, mijn antwoord was elke keer hetzelfde. Dus ergens, diep van binnen heb ik het altijd al geweten. Lag het al die tijd al vlak voor mijn voeten maar ik kon of ik wilde het nog niet zien.

Ook voor jou is deze mogelijkheid weggelegd! Ook jij kan jezelf de vraag stellen ‘Wat zou ik doen met vijf miljoen?’. Je kunt hem één keer stellen aan jezelf en je kunt er ook de tijd voor nemen zoals ik heb gedaan en hem meerdere malen beantwoorden voor jezelf. Belangrijkste is dat jij jezelf de tijd en ruimte gunt om te dromen zodat je er volledig in op kunt gaan. Voel eens hoe gaaf het zou zijn, als jij deze droom al zou leven! Leef je in en laat het beeld volledig toe alsof het er al is. Sta naderhand bewust stil bij de antwoorden die in jou naar boven zijn gekomen. Wat zag jij jezelf doen in jouw droom? Wat voor een dingen deed je allemaal? Hoe voelde het om dat te doen? Hoe voelt het NU als je weer terug denkt aan die droom? Deze antwoorden zijn enorm waardevol om bij stil te staan. Ze vertellen je namelijk veel over jouw verlangens en wat jouw passie zou kunnen zijn.

Ik heb eens gehoord dat onze dromen onze sneak previews zijn voor de toekomst en het alleen al opschrijven van deze zin geeft mij weer kippenvel. Ik geloof dan ook dat jij geen antwoorden zult ontvangen die jij niet waar kunt maken. Want alles wat jij nodig hebt om jouw droomleven te creëren is al lang in jou aanwezig. En als je de antwoorden hebt gevonden dan ligt de bal bij jou en dan is het aan jou om voorbij te gaan aan jouw eigen ‘ja, maren’ zodat jij jouw verlangens kunt gaan verwezenlijken.

Weet jij al wat jij zou doen met die 5 miljoen en durf jij jouw verlangens nog meer ruimte te geven door ze al openlijk te delen? Ik ben enorm benieuwd! Je kan jouw bericht onderaan deze blog achterlaten.

Wil jij graag brainstormen op de vraag wat jij zou doen met 5 miljoen? Of weet jij het antwoord al en wil je jouw droom gaan realiseren, maar weet je niet hoe. Neem dan contact met mij op want ik help je graag!

Lees hier mijn andere blogs of beluister mijn ‘Uplift your life’ Podcast voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij