facebook

Vanaf hier kan je daar niet komen

Gisterochtend had ik een coaching waarbij mijn cliënt zei “wat heerlijk te horen dat jij ook het mindsetwerk blijft doen en dat ook jij momenten hebt waarop je ge-challenged wordt”. “Natuurlijk heb ik deze momenten ook” was mijn eerste reactie. Want deze momenten zullen ongoing terug blijven komen zo lang er levenslust in je zit, zo lang je dromen hebt en je iets van je leven wilt blijven maken.

Want je onderbewustzijn zal je altijd willen sturen in de richting van een nieuw verlangen. Elke keer als jij een nieuwe stap wilt zetten in de richting van wat jij écht wilt. Elke keer als je buiten je zo bekende comfort zone besluit te treden komt hier groeipijn bij kijken. Deze groeipijn kan zich aandienen in zoveel vormen: je vind het spannend, je weet niet of je het kunt, je vraagt je af of je niet eerst nog meer moet leren/kunnen/ontdekken voor je er klaar voor bent, je houdt je bezig met wat een ander ervan vindt als je het niet in 1 keer goed doet of kan etc.

Zonder wrijving geen glans en zonder groeipijn geen next level. Dat is nou eenmaal hoe het leven werkt. Het gaat erom dat je door deze groeipijn heen gaat. Dat jij door je angsten, onzekerheden, twijfels en je hoofd vol ‘ja-maren’ heen gaat op weg naar jouw verlangen. Het gaat erom dat jij dit proces zo liefdevol mogelijk met jezelf doorloopt. Door jezelf aan te moedigen. Door liefdevol tegen jezelf te praten en door positief over jezelf te denken. Door af te stemmen op wat jouw best case scenario is in de volste verwachting dat dit komt in plaats van continu te focussen op wat er allemaal verkeerd zou kunnen gaan.

Alles wat jij nodig hebt om jouw verlangens te realiseren zit al in je. Je kunt alleen niet daar komen waar jij wilt zijn vanuit de energie van angst, twijfel, onzekerheid en/of wantrouwen. Je zult je eerst goed moeten leren voelen in het hier en nu. Als je dit voor elkaar hebt dan komt dat wat je wilt naar jou toe. Dat is de enige volgorde waarop jij jouw hartsverlangens kunt realiseren op zo’n manier dat ze blijvend zijn. Natuurlijk kan je wel vanuit twijfel en angst creëren, je kunt de duizend-en-één acties gaan nemen die je hoofd kan bedenken om de mensen om je heen, je werk, je financiële status etc. te veranderen. Dit noemen we werken op wilskracht. Geloof mij, dit houdt je een poos vol tot je er te moe van bent geworden.

Want de mensen in jouw leven, je banksaldo, het werk dat je doet en het plezier dat je hier wel of niet in hebt.. Het zijn allemaal weerspiegelingen van wat jij van binnen gelooft dat mogelijk is voor jou. Je kunt al deze elementen willen veranderen en daar hard voor werken. Maar als jij niet van binnen gelooft dat liefdevolle en aanmoedigende relaties, een royaal banksaldo, werk waar je van houdt etc. voor jou is weggelegd dan her-creëer je binnen no time weer meer van hetzelfde.

Dan ga je ineens meer zien van wat je niet leuk vind aan die geweldige relatie, dan ontvang je vaker rekeningen die niet uitkomen en dan zijn er steeds meer dingen die eigenlijk anders zijn dan je zou willen op je werk etc. Omdat jij je weg wilt bewegen van van je niet meer wilt in plaats van dat jij er bewust voor kiest om je te gaan bewegen in de richting wat je wel wilt.

Je mooiste leven willen leven oftewel je dromen realiseren is de mooiste reis die je kunt maken. Ik weet dit want ik spreek 100% uit eigen ervaring. Ik ben zo dankbaar voor mijn grote liefde, onze gezondheid, onze dochter die onderweg is, mijn bedrijf waar ik van houd, de geweldige opleidingen die ik heb gedaan en het fantastische positieve netwerk van familie en vrienden dat we om ons heen hebben gecreëerd. Dit leven kon ik 5 jaar geleden alleen maar van dromen en het voelt alsof ik nog maar net ben begonnen.

Deze reis naar je mooiste leven is een reis die nooit eindig is en een reis die continu van jou vraagt dat jij jezelf en alle angsten, onzekerheden en andere onprettige emoties die erbij komen kijken aankijkt. Dat jij al je gevoelens accepteert. Dat alles er mag zijn. Om vanuit deze acceptatie keer op keer je blik opnieuw te richten op wat je wel wilt. Zodat jouw energie niet verloren gaat in het onderdrukken van gevoelens waar je niet mee wilt of durft te dealen, maar dat jouw energie kan stromen en jou kan wijzen op welke geïnspireerde acties jij kunt nemen in de richting van je doel.

Dit kan jij. Alles wat je nodig hebt om dit te kunnen zit al in je. Wij hebben allemaal onze vrije wil gekregen en we kunnen allemaal kiezen waar we onze aandacht op richten. Vaak is deze spier onderontwikkeld. Vaak is er zoveel momentum gaande m.b.t. het focussen op jouw huidige realiteit. Oftewel je focus leggen op wat er nu nog wel is, maar wat je niet wilt, dat je onbedoeld meer van het zelfde aan het manifesteren blijft.

Het goede nieuws is dat je dit kunt veranderen. Jij kunt leren creëren. Je kunt leren hoe jij, ongeacht de omstandigheden, kunt focussen op wat je wel wil. Hoe doe je dit? Daar help ik je met alle liefde bij. Dit gaat over leren hoe jij meesterschap creëert over jouw mindset. Tot nu toe heb ik altijd trajecten van minimaal 6 sessies aangeboden. De laatste weken voor mijn zwangerschapsverlof heb ik besloten ook single sessies aan te bieden. Met als doel dat ik zoveel mogelijk mensen kan helpen de komende weken met hun mindset naar een next level te tillen.

Wil jij leren hoe je jouw focus kunt gaan verleggen naar wat je wel wilt? Zodat je moeiteloos en gemak jouw doelen kunt realiseren. Boek dan een 1-op-1 traject met mij. Dan gaan we 1-op-1 met elkaar in gesprek en dan leer ik jou hoe jij jouw mindset kunt shiften. Dit traject is 100% maatwerk en je zult versteld staan hoe groot het resultaat is wat je kunt bereiken in korte tijd. Ik leg je uit wat we doen zodat je bewuste mind aan boord stapt. Nog waardevoller is dat ik je help ontdekken hoe jij jouw mindset kunt veranderen op het niveau van je onderbewustzijn. Wat verantwoordelijk is voor minimaal 95% van je resultaten.

Ben je geïnteresseerd? Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om daadwerkelijk je mindset te veranderen? Zodat ook jij je mooiste leven gaat creëren. Boek dan jouw 1-op-1 traject door mij een mail te sturen. Laat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer achter in de mail die je mij stuurt en ik neem contact met je op om jouw sessie in te plannen. Ik kijk er naar uit om jou te helpen deze shift te maken zodat ook jij jouw doelen kunt gaan realiseren.

Voor nu rest mij niets anders dan je een heerlijke zaterdagavond en zondag toe te wensen!

Liefs, 
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij