facebook

Pure Magie

Het is zondagnacht 0.30 terwijl ik in bed, op mijn telefoon, deze blog schrijf. Ik heb net de laptop uitgezet na een 6-daagse training die ik via Zoom heb gevolgd. Aangezien de training gegeven werd vanuit Canada, was er een tijdsverschil. Van 15.00 tot 0.00 ‘s nachts zat ik de afgelopen week, elke dag achter mijn laptop, comfortabel geïnstalleerd op de bank. De tijden waren pittig, maar de training was zo transformationeel en life-changing. Pure Magie letterlijk!! Ik ben zo blij en dankbaar dat ik deze stap heb gezet en over drie weken mag ik nog een keer. 

Laat me met je delen waarom deze dagen zo magisch waren. Naast het leren van vele nieuwe geweldige tools, die ik als coach ga inzetten om direct met het onderbewustzijn van mijn cliënten te communiceren, heb ik al deze tools zelf mogen ervaren. Ik heb zoveel nieuwe inzichten opgedaan, shifts ervaren en belemmerende overtuigingen losgelaten deze week. Van te voren had ik niet gedacht dat dit mogelijk zou zijn. Laat me drie waardevolle inzichten met je delen, in de hoop dat ook jij hier rijker van mag worden.

Ik heb letterlijk doorvoelt dat tijd door je onderbewustzijn totaal anders wordt beleefd. Met je bewuste mind beleef je tijd lineair, maar je onderbewustzijn kan binnen een paar seconden contact maken met ervaringen uit je verleden, waar nog lessen te leren zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld ontdekt dat, de wortel van een belemmerende overtuiging rondom geld, rond mijn 3e levensjaar ontstaan is. Tijdens een gebeurtenis die ik mezelf niet bewust kon herinneren vóór deze oefening. Ik heb de gebeurtenis opnieuw ervaren en de les mogen ontvangen, die hier te leren was voor mij. Die oude overtuiging die ik had rondom geld, die voelt nu als vreemd, wanneer ik mij bedenk dat ik dit geloofd heb. Dit alles gebeurde tijdens een oefening die nog geen 10 minuten geduurd heeft. 

Een tweede waardevol inzicht is het volgende: je onderbewustzijn zal nooit een leugenaar van je maken. Dat wat jij besloten hebt dat “waar” is voor jou, daar zal het altijd aan tegemoet komen. Heb jij besloten dat het makkelijk is voor jou om je purpose te ontdekken, dan is dat wat je ervaart in jouw dagelijkse leven. Heb jij besloten dat het moeilijk is voor jou om je purpose te ontdekken, dan is dat wat je ervaart. Dit geldt zo voor elk limiterend besluit wat jij hebt gemaakt, voor welk gebied van je leven dit geldt. 

Het goede nieuws is dat je de besluiten die jij genomen hebt, die jou niet helpen je dromen te realiseren, kunt veranderen. Deze beslissingen kan je zien als jouw niet-helpende overtuigingen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is dat je begrijpt hoe jij dit gesprek met je onderbewustzijn kunt voeren. Gelukkig zijn er vele uitstekende coaches op deze wereld die je hierbij kunnen helpen. Ik raad het je zo aan om jezelf deze hulp te gunnen, als jij voelt dat je er klaar voor bent, om specifieke niet helpende overtuigingen los te laten.

Ook ben ik me er opnieuw bewust van geworden dat je vele malen meer leert wanneer je investeert. Ik ben een big believer van de woorden: “If you don’t invest, you’re not invested”. Als je ergens niet voor betaald, haal je er minder tot geen waarde uit. Ik ken zoveel mensen die het ene gratis e-book na het andere downloaden, elk gratis webinar bijwonen, in de hoop daar de gouden sleutels naar hun succes of geluk te vinden. Omdat ook zij, heel terecht, hun mooiste leven willen creëren voor zichzelf. Dit gaat alleen niet werken, want zelfs al krijg je gratis de meest fenomenale strategieën aangereikt. Als je er niet voor hebt geïnvesteerd, is er geen uitwisseling van energie geweest en dan zal je mind deze gouden strategieën niet op waarde kunnen schatten. 

De opleiding die ik heb gevolgd heeft veel geld gekost. Maandag was een pittige eerste dag. De hele dag Engels luisteren en spreken, 9 uur achter een scherm tot in de nacht, comfortabel blijven zitten/liggen met mijn zwangere buik die volop groeit. Daarnaast mijn vriend die de hele week naar zijn eigen appartement is gegaan zodat ik mij kon focussen en mijn hondje die ik elke middag naar mijn moeder heb gebracht zodat zij voldoende aandacht en zorg zou hebben. Dit ritme was er 6 dagen lang. Had ik elk moment zin? Nee. Vond ik het intens? Ja. Heb ik het volgehouden? Ja. Hoe komt dat? Omdat ik geïnvesteerd had. 

Naast dat deze training mega waardevol en transformationeel  was, had ik teveel geïnvesteerd (80 studie uren ter voorbereiding + 12 maandelijkse financiële investeringen) om er niet vol voor te gaan. Dat is wat investeren doet. Als je stappen wilt zetten, om doelen die nog buiten jouw comfort zone liggen te realiseren, stel jezelf dan de vraag of je bereid bent om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling? 

Je onderbewustzijn kiest namelijk altijd voor de weg van de minste weerstand om zoveel mogelijk energie te besparen. Wat betekent dit? Je onderbewustzijn zal kiezen voor je oude bekende gewoontes, in plaats van nieuw gedrag per direct aan te nemen. Tenzij je weet hoe je direct met je onderbewustzijn kunt communiceren, dan kan het een kwestie van minuten zijn om oud gedrag te veranderen. Dit zijn vragen waar de juiste coach je bij kan helpen. En geloof mij, de antwoorden op HOE je dit soort shifts kunt maken, ga je niet vinden in al het gratis materiaal wat je downloadt. 

Ik heb zoveel geleerd over ons onderbewustzijn en ik kan niet wachten om alle nieuwe tools die ik geleerd heb te gaan delen met mijn huidige cliënten. Om hen te helpen ook dit soort magische shifts te kunnen maken, in korte tijd. Uiteraard blijf ik vele waardevolle inzichten en verhalen met je delen via deze blogs.

Ben jij er klaar voor om échte verandering ervaren op het niveau van je onderbewustzijn? Waar 99,996% van al je besluiten en gewoontes worden gevormd en ingezet, kies dan voor een samenwerking met mij. Je kunt kiezen voor een online stappenplan in mijn programma De Mindset Mastery Methode of je neemt per mail contact met mij op voor een 1-op-1 coach traject. 

Ik ga nu lekker slapen en morgen, vandaag op het moment dat jij dit leest, ga ik heerlijk genieten van het gezelschap van mijn vriend en lekker naar buiten met Joy. Ik wens ook jou een heerlijke zondag toe en ik zeg heel graag tot de volgende blog weer! 

Liefs,
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij