facebook

Onze zoon is geboren evenals De Mindsetpsycholoog Podcast

Graag wil ik deze blog beginnen met het gelukkige nieuws te delen dat Raymon en ik op 4 februari jl. de trotse ouders zijn geworden van onze prachtige zoon Daan. Het was een intense bevalling. Mijn verlangen was om thuis te bevallen en uiteindelijk zijn we in het ziekenhuis geëindigd. Maar zowel Daan als ikzelf maken het goed en we zijn dankbaar voor de geweldige zorg die we tijdens de bevalling hebben gekregen. Evy is ondertussen aan het wennen aan het feit dat ze nu een grote zus is en ze komt steeds vaker kusjes brengen, even kijken bij Daan en hem een aai over zijn bolletje geven. Dit is echt te lief om te zien en het maakt letterlijk dat mijn hart smelt.

De laatste weken voor mijn bevalling had ik enorm veel inspiratie wat werk betreft. Ik heb mezelf toen de vraag gesteld welke vorm van communicatie ik zou willen gebruiken wanneer ik 2 kindjes heb onder de 2 jaar. Lees: als ik dus met regelmaat de handen vol heb :-). 

Ik voelde dat het opnieuw gaan podcasten mij steeds meer aansprak. Want een podcast geeft mij de mogelijkheid om mijn boodschap met regelmaat te kunnen delen op een nog persoonlijkere wijze dan wanneer ik alleen mijn blogs met je deel. Tegelijkertijd is het gemak wat komt kijken bij een podcast dat ik deze kan opnemen als ik in bad lig, als ik achter de kinderwagen loop, als ik in de auto zit etc. 

Ik kies er dan ook voor om deze blog kort en krachtig te houden, zodat je nog meer tijd over houdt om snel de nieuwste aflevering van De Mindsetpsycholoog Podcast te gaan beluisteren 🙂 Je kunt de podcast hier beluisteren. 

Middels deze podcast help ik jou je mooiste leven te creëren, wat je volledig leeft op jouw voorwaarden. Dit doe ik door jou te helpen begrijpen hoe je mind werkt zodat jij jouw mind VOOR jou kunt laten werken. En ook door volop stil te staan bij de universele wetten en hoe jij deze natuurwetten kunt gebruiken zodat het manifesteren van je verlangens en dromen vele malen leuker en moeitelozer kan gaan. 

In de nieuwste episode die de titel “Zo werkt loslaten echt & recap van de afgelopen 3,5 jaar” deel ik de volgende punten met je:

    • Wat is er de afgelopen 3,5 jaar allemaal gebeurd is in mijn leven;

    • Een groots inzicht dat het proces van ‘iets’ loslaten vele malen makkelijker maakt;

    • Plus je ontdekt hoe jij in de identiteit kunt stappen van de versie van jou die al is waar jij het wilt zijn.

Het is mijn verlangen dat elke aflevering jou mag dienen en je mag helpen om jouw dromen stuk voor stuk te verwezenlijken. Net zoals ik mijn dromen 1 voor 1 verwezenlijk en nagenoeg alle dingen in mijn leven keer op keer beter uitpakken dan ik zelf van te voren had kunnen bedenken. 

Ik wens je veel luisterplezier toe en ik vind het enorm leuk als je mij laat weten wat de podcast voor je heeft mogen doen. Dit kan je doen door mij te mailen. Je kunt ook een review voor mij achter laten via Spotify of iTunes. Want hoe meer reviews er zijn, hoe beter de podcast gevonden zal worden en dit maakt dat ik mijn boodschap met nog veel meer mensen kan delen. 

Alvast enorm bedankt!

Liefs,
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij