facebook

Mijn persoonlijke lovestory

Als je mij al even volgt dan weet je dat ik best wat tijd nodig heb gehad om mijn grote liefde te vinden. Van mijn 19e tot mijn 25e zat ik in een vaste relatie en in de periode van mijn 25e tot medio zomer dit jaar heb ik verschillende relaties gehad. Van een knipperlichtrelatie met een narcistische man die zo’n 2,5 jaar heeft geduurd, waarin ik mezelf totaal aan de kant schoof, tot meerdere kortere relaties die stuk voor stuk ongeveer een half jaar duurde. Tussen de relaties door besteedde ik al mijn tijd aan het verbeteren van mijn relatie met mezelf.

Over de jaren heen zag ik dat de mannen die ik aantrok steeds beter bij mij begonnen te passen. Wat niet gek is natuurlijk. Door alle coaching, het innerlijk werk wat ik heb gedaan en het mindsetwerk wat ik deed en blijf doen veranderde mijn energie voortdurend. Mijn energie verhoogde zich continu, ik durfde steeds meer te zijn Wie Ik Werkelijk Ben en dus paste de mannen die ik aantrok ook steeds meer bij Wie Ik Werkelijk Was op dat moment.

Eind 2019 strandde mijn toenmalige relatie. Ik heb dat moment het besluit genomen dat ik het anders wilde en dat ik nu echt mijn droomman aan wilde trekken. 

Waarom deel ik dit verhaal überhaupt met je? 

Omdat het vinden van mijn grote liefde voor mij een magische manifestatie is waar ik lang naar uitgekeken heb.

Ik heb zo lang twijfels gehad over of een geweldige liefde wel echt was weggelegd voor mij. Mijn liefdesleven weerspiegelde die innerlijke twijfels 1-op-1 door mij continu mannen voor te schotelen waarmee het deels goed voelde maar waarbij ik elke keer twijfels ervoer. 

Ik weet dus hoe het is als je iets heel graag wilt. Ik weet hoe het is als er ergens in je iets twijfelt over of dat wat je wilt wel echt mogelijk is voor jou. Ik weet hoe het is als je resultaten je op super eerlijke en pijnlijke wijze terug spiegelen wat je van binnen gelooft dat je waard bent. En ik weet wat ervoor nodig is om dat tij te keren. Daarom deel ik dit verhaal met jou. Omdat ik hoop dat waar het over jouw verlangen gaat, jij handvatten kunt halen uit mijn verhaal.

Begin dit jaar heb ik besloten dat ik mijn overtuigingen op het gebied van liefde zou gaan shiften. Ik voelde mij enorm tevreden met mezelf op dat moment. Een goede gezondheid, ik leefde mijn passie, een bedrijf dat goed loopt, een geweldige familie en vriendenkring die gelukkig allemaal gezond zijn, een fijn huis en ik kon alles kopen wat ik wilde kopen. Je leest het al. Ik voelde mij op vele vlakken gelukkig. En toch bleef dat gevoel actief in mij dat ik mijn geluk en mijn leven graag zou delen met een fantastische partner. Ik verlangde naar een romantische relatie die een verrijking is voor beiden en die klopt op alle fronten en dus besloot ik daarvoor te gaan.

In plaats van beginnen met het nemen van acties ben ik eerst met mijn mindset aan de slag gegaan. Nu hielp het dat ik ondertussen al goed begreep hoe onze bewuste mind en ons onderbewustzijn zich tot elkaar verhouden. Ik wist dat elke gedachte die onze bewuste mind besluit te geloven, door ons onderbewustzijn moet worden aangenomen. Want ons onderbewustzijn heeft niet de mogelijkheid om gedachten te weigeren. 

Ik wist ook dat elke gedachte die ik bewust, continu herhalend, aan zou bieden aan mijn onderbewustzijn uiteindelijk wordt opgenomen in dat deel van mijn persoonlijkheid. Je leest het al. Ik besloot mijn overtuigingen op het gebied van de liefde te herprogrammeren door gebruik te maken van de ordelijke manier waarop ons onderbewustzijn werkt. Ik heb bewust gebruik gemaakt van de universele wetmatigheden die altijd werken. 

Waarom is het belangrijk je onderbewustzijn te herprogrammeren? Omdat je overtuigingen en gewoontepatronen die daar opgeslagen zijn zorgen voor de emoties die je ervaart. De emoties die je ervaart leiden vervolgens weer tot de acties die je neemt. Verander jij je overtuigingen, dan veranderen je gewoontes stap voor stap mee. Dit leidt ertoe dat jij je anders gaat voelen over bepaalde onderwerpen, wat er vervolgens toe leidt dat je andere acties gaat nemen. Je voelt ‘m al aankomen. Deze nieuwe acties leiden tot nieuwe resultaten.

Hoe ben ik mijn onderbewustzijn op het gebied van de liefde gaan herprogrammeren? Ik ben gaan werken met, wat ik nu beschouw als mijn favoriete, magische powertools. Welke tool? Ik heb mijn eigen levensscript geschreven, exact zoals ik mijn leven zou willen ervaren. Als een architect heb ik het verhaal van mijn mooiste leven uitgeschreven, ook op het gebied van de liefde, op zo’n manier waarvan ik weet dat mijn onderbewustzijn dit nieuwe verhaal op kan nemen. 

Dit levensscript heb ik vervolgens ingesproken en vanaf begin dit jaar tot op de dag van vandaag beluister ik mijn script elke dag meerdere malen. Ik heb besloten mijn nieuwe waarheid net zo vaak aan te bieden totdat  mijn onderbewustzijn mijn oude niet-helpende overtuigingen overschreven heeft. 

Mijn nieuwe script beluister ik dus al maanden. Dat is het mindsetgedeelte wat ik heb toegepast. Ik voel me elke keer weer blij als ik mijn script beluister en ik ervaar het immense effect dat het heeft op mijn manier van denken op alle vlakken in mijn leven. 

Naast mindsetwerk is het ook belangrijk om acties te nemen als je nieuwe doelen wilt verwezenlijken. Dat ben ik vanaf medio zomer dit jaar gaan doen. Ik besefte mij dat ik al maanden het mindsetwerk deed maar dat ik nul acties ondernam om iemand te ontmoeten. Dus heb ik mezelf opgegeven voor een online datingsite.

Wat er vanaf dat moment gebeurd is, is oprecht magisch te noemen. Ik ontving direct een bericht van een bijzonder leuke man, ik ging in gesprek met hem en tot nu toe loopt het allemaal volledig zoals ik het in mijn levensscript beschreven heb. Eigenlijk loopt het nog beter dan ik zelf had bedacht en ik ben zo blij en dankbaar elke keer als ik mij hier bewust van ben. Hij is op alle fronten net zo geweldig als ik had beschreven en op vele punten nog beter dan waar ik om had gevraagd. Uiteraard heb ik ons samenzijn niet alleen gecreëerd. Ook hij heeft zijn deel gedaan door aan zichzelf en zijn mindset te werken. Het is een magische co-creatie en ik geloof ten diepste dat het universum ons heeft samengebracht op exact het juiste moment voor ons beiden. 

Soms, als hij uitspreekt hoe hij zich voelt in ons samenzijn, gebruikt hij exact dezelfde woorden en zinnen die ik heb opgenomen in mijn script. Op die momenten ben ik zo onder de indruk van de magie die het universum weet toe te passen. Ik voel me zo enorm dankbaar en geliefd en ik doorvoel nu op een nog diepere laag, dat alles waar een ieder van ons naar verlangt mogelijk is. 

Als we onze kracht als creators maar willen zien en als we bereid zijn om samen te werken met de universele wetten. Jouw onderbewustzijn is het deel van jou dat naar het universum, god, bron, het leven, spirit of welke andere naam jij graag gebruikt is geschapen. Het kan je alles helpen creëren waar jij naar verlangt. Er is niets wat je niet kunt zijn, doen of hebben als het gaat om verlangens die werkelijk in jou leven. Je onderbewustzijn kent geen grenzen, geen onmogelijkheden of beperkingen, behalve de grenzen die jij jezelf bewust oplegt.

Je huidige resultaten weerspiegelen jou exact wat jij gelooft dat mogelijk is voor jou op dat levensgebied. Maar je kunt je overtuigingen veranderen. Omdat het maken van je eigen levensscript mij zo heeft geholpen, wil ik jou hier ook graag bij helpen. 

Om je hierbij te helpen nodig wil ik je graag uitnodigen om het online programma “De 3 magische powertools om je onderbewustzijn te herprogrammeren” te volgen. 

In dit programma leer jij o.a. wat de powertool scripting inhoud, waarom het werkt en hoe jij deze powertool op effectieve wijze kunt toepassen voor jezelf zodat jij jouw droomdoelen ook kunt gaan verwezenlijken. Net zoals ik dit heb gedaan als het gaat over mijn droomrelatie aantrekken. Deze tool is zo magisch, op dit moment ben ik alweer bezig met een vernieuwde versie van mijn script omdat zoveel doelen al zijn uitgekomen. Naast scripting zoomen we ook volledig in op hoe je bewuste mind en je onderbewustzijn werken zodat jij deze super waardevolle kennis, die jouw helpt je dromen te manifesteren, volledig in jouw voordeel kunt gaan gebruiken. 

Na de masterclass “De 3 Magische Powertools om je Onderbewustzijn te herprogrammeren”:

  • Begrijp je het verschil tussen je bewuste mind en je onderbewustzijn;
  • Weet je wat er voor nodig is om je bestaande overtuigingen en gewoontes te veranderen;
  • Heeft jouw kennis over mindset & manifesteren zich wezenlijk verdiept;
  • Ben je in staat jouw eigen script te schrijven zodat ook jij jouw droomdoelen kunt realiseren;
  • Kan jij de twee andere magische powertools ook voor je laten werken;
  • Heb jij werkelijk een shift op de weg tot Mindset Mastery gemaakt. 

Ik zou het geweldig vinden als dit programma jou mag helpen om jouw droomdoelen te realiseren.  

Liefs, 
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij