facebook

Laad lekker op de komende tijd

Laat me beginnen met een ieder te bedanken die mij lieve mails stuurt over het feit dat ik mij uitspreek. Deze mails doen mij stuk voor stuk erg goed en motiveren mij om mijn verhalen te blijven delen. Dank daarvoor🙏🏻

Ik heb mezelf echt uitspreken een poos heel erg spannend gevonden om te doen, ik vond van alles van wat er speelt, maar ik durfde mij niet te uiten. Want de mensen die ik volg en die mij inspireren worden gecensureerd bij het leven, het zien van deze tegenwerking maakte dat ik het zelf ook spannend vond om mij te uitten.

Ik heb deze tegenkracht die actief is een poos gezien als iets waar ik bang van werd. Want in wat voor een tijd leven we als mensen geen andere meningen meer mogen verkondigen dan het narratief? Tot ik mezelf de vraag stelde “Wat voor een tijd gaan we naar toe?” en ik mij ging beseffen dat wij mensen het antwoord in ons hebben op deze vraag.

Hoe gaan wij om met censuur? Hoe gaan wij om met uitsluiting? Hoe gaan wij om met verdeel en heers acties? Onze reactie vandaag is bepalend voor de creatie van morgen. Dat geldt zo in je persoonlijke leven maar ook voor de zaken die spelen op grote schaal. Houd jij je mond omdat er censuur is of spreek jij jouw waarheid sowieso? Doe jij geen leuke dingen meer omdat er uitsluiting is of creëer jij jouw eigen feestjes en dingen om te doen? Vind jij van alles van de mensen die mee doen aan uitsluiting en het verdelen van de samenleving of kun jij vanuit liefde naar deze mensen blijven kijken?

Ik kan het mij zo goed voorstellen dat veel mensen, die geen KuEr-kode hadden of de mensen die hem wel hadden maar deze uit solidariteit niet gebruikt hebben, zich gekwetst hebben gevoeld vanwege het feit dat ze werden uitgesloten. Dat hun favoriete restaurant waar ze vaak kwamen hen er niet in liet, dat ze niet bij de zwemles of andere sporten van hun kinderen mochten zijn of dat hun eigen vrienden en familieleden hen niet wilde zien omdat ze een andere keuze hebben gemaakt.

Het is zo menselijk dat dit je raakt en dat je hier wat van vindt. Tegelijkertijd is dit ook exact wat bijdraagt aan het verlagen van jouw eigen frequentie. Want wie heeft er last van deze teleurstelling, boosheid of irritatie? Exact! Jijzelf. Het is jouw frequentie en energie die hierdoor verlaagt, waardoor je meer creëert van dat waar je wat van vindt, zonder dat je dit wilt.

We gaan nu een periode in zonder KuEr-kode. Een tijdelijke periode verwacht ik, maar het is een periode waarbij iedereen weer overal mag komen. Ik wil je uitnodigen om deze periode te gebruiken om op te laden. Doe alle dingen die je wellicht hebt gemist en geniet er ten volle van. Met de energie van vandaag, creëren we ons morgen dus doe vooral vandaag datgeen waar jij blij van wordt.

Zie deze periode ook als een kans om weer in gesprek te gaan met mensen. Ga weer naar je favoriete restaurant toe, ga weer mee naar de zwemles en het sporten van je kind etc. Connect met je familie en vrienden als je deze behoefte voelt. Blijf al deze mensen het beste toewensen, een leven vol liefde en licht. Ik weet dat dit moeilijk kan zijn als jij je buitengesloten hebt gevoeld, want natuurlijk doen dat soort acties wat met je.

Ik weet ook dat het belangrijk is dat deze dingen zichtbaar zijn geworden. Het is belangrijk dat steeds meer mensen zien en zich bewust worden van wat er gebeurd met een samenleving wanneer angst (voor ziekte, boetes en bestraffingen etc.) gaat overheersen. Waar gaat de menselijkheid dan naar toe?

Mijn hart had het zwaar toen ik foto’s zag van ouders die hun kinderen buiten, in de winterkou, in zwemkleding moesten opvangen. Of toen ik kinderen zag die de sinterklaasintocht achter geblindeerde hekken bekeken in de volle buitenlucht nota bene. En ook toen mijn baby eerder honger had dan verwacht en ik haar niet mocht voeden in het koffietentje waar we tot voor de KuEr-kode wekelijks kwamen.

Deze momenten hebben mij geraakt en met mij velen. Het is zo makkelijk om boos te zijn en dit af te reageren op mensen die het beleid hebben gevolgd. Voor mij ligt de uitnodiging elke keer weer in mij te verplaatsen in een ander en proberen te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken.

Ik geloof dat deze mensen het beleid hoogstwaarschijnlijk hebben gevolgd of in de hoop dat dit de cijfers gunstig zou beïnvloeden of in de hoop geen boete of sluiting te krijgen en zo hun gezin te kunnen blijven voeden. Ik ga er vanuit dat de intentie van deze mensen goed was, dat is het enige uitgangspunt wat resoneert voor mij. Tegelijkertijd is de vraag op welke wijze het echt geholpen heeft, want financieel verlies hebben ze zo ook geleden en bijna elke persconferentie begon met de boodschap dat de cijfers op dat moment hoger waren dan ooit tevoren.

Zelf zie ik de komende periode als een kans om mensen bewust te helpen worden, door positiviteit voor te leven. Hoe mooi is het om te zeggen “wat fijn dat ik nu weer welkom ben, ik heb het gemist om bij je te zijn”. Wees geïnteresseerd in hoe het met de ander gaat en als er interesse terug is dan kan je delen hoe jij in deze periode hebt gestaan.

Als het voor jou daadwerkelijk zo is, dan kun je delen hoe het hebben van een andere mening in deze tijd jou heeft uitgenodigd om nog meer los te komen van de meningen om jou heen. Dat deze tijd jou leert om echt onafhankelijk te worden. Om je niet te laten vormen door wat de massa vind, maar om de impulsen te volgen die van binnen uit jou komen. Dat je voelt dat de tegenkracht om op te staan voor waar jij in gelooft in deze tijd groot is, maar dat je deze tegenkracht juist ziet als een kans om te leren hoe je nog meer jezelf kunt zijn.

Ik geloof dat het grote ontwaken is ingezet. Steeds meer mensen gaan ontdekken dat wij zelf onze realiteit creëren. Als er maar voldoende mensen zijn die dit beseffen en die focussen op een wereld vol liefde, saamhorigheid, vrijheid, overvloed, gezondheid, vrede en geluk dan gaat dit waarheid worden. Waar je zelf op focust krijg je zelf meer van. Waar velen op focussen met elkaar, krijgen velen met elkaar meer van. De angst die ingezet wordt om onze frequentie laag te houden, die heeft geen lange houdbaarheidsdatum meer.

Hoe lang het dan nog duurt voor we het kantelpunt hebben bereikt? Het kantelpunt waarop genoeg mensen zeggen dat ze vanaf nu alleen nog focussen op wat ze WEL willen creëren. Het kantelpunt dat voldoende mensen hun eigen energieveld verhoogd hebben door hun eigen ego-stukken aan te kijken en deze uit te werken. Het kantelpunt waarbij voldoende mensen hun keuzes baseren op wat hun hart hen ingeeft dat juist is om te doen. In tegenstelling tot dat ze zich laten leiden door angst voor gemis, er niet meer bij mogen horen, bestraffingen, ziekte etc.

Hoe lang het nog duurt dat weet ik niet. Ik weet wel dat hoe meer mensen de reis van ego naar hart maken en hoe meer mensen vanuit hun hart gaan leven en hoe meer mensen hun waarheid ook gaan spreken, hoe eerder we dat kantelpunt bereiken.

Wil jij niets liever dan uit je hart gaan leven of jouw waarheid gaan spreken? Maar durf je niet of weet je nog niet hoe? Stuur me dan een bericht zodat we samen kunnen onderzoeken hoe ik je hierbij kan helpen. 

Dit is een magische tijd om in te leven en jij hebt ervoor gekozen op zielsniveau om deze tijd mee te willen maken. Weet dat jij een krachtige creator bent, weet dat jouw gedachten en emoties jouw realiteit creëren en dat er geen mooiere en belangrijkere tijd is dan NU om “dit weten” voor te leven, uit te dragen en door te geven.

Liefs,
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij