facebook

Hoe ik mijn angsten heb losgelaten, zodat ik mijn waarheid kan spreken

De laatste weken ben ik door een grote angst van mij heen gebroken. Welke angst? De angst om mezelf uit te spreken, ofwel nog authentieker te zijn in mijn boodschappen dan ik al was. Als je mij volgt op Social Media of als je mijn blogs trouw leest, dan had je het misschien al wel in de gaten. Ik deel de laatste maanden volop over wat ik voel en wat ik vind van wat er allemaal speelt op onze aarde. 

Maar deze openheid vond ik niet makkelijk. Mijn proces van ontwaken, van ontdekken dat we in een omgekeerde waarheid wereld leven en dat zoveel dingen anders zijn dan ons verteld of aangeleerd is, begon vlak na de start van de pandemie. Ik las vele artikelen en luisterde na vele podcasts en ik deed de ene ontdekking na de andere over hoe de wereldpolitiek in elkaar zit, over de media, de voedselindustrie, de geneesmiddelenindustrie en ook over het onderwijs. Mijn totale wereldbeeld veranderde stap voor stap. 

Toen ik erachter kwam dat veel mensen die ik volgde, die al deze ontdekkingen wilde delen op de Social Media keer op keer gecensureerd werden, werd ik er bang van. Het voelde alsof ik informatie onder ogen had gekregen die ik eigenlijk niet had mogen ontdekken. Ik volgde veel mensen die een andere kijk hadden op zaken, dan het nieuws en de politiek met ons deelde. Ik las hun posts, maar ik durfde ze niet eens ‘een like’ te geven. Wat nou als mijn netwerk erachter zou komen dat ik er zo’n andere mening op na hield? Wat nou ik in bepaalde systemen een sterretje achter mijn naam zou krijgen omdat geregistreerd zou worden dat ik anders erover dacht?

Al deze ideeën van mijn ego zorgden ervoor dat ik een stille volger was. Tot het moment dat ik mij steeds bozer en verontwaardigd begon te voelen over alle zaken waar wij als mensheid in voorgelogen zijn. Ik vond dat er zoveel mogelijk naar buiten moest komen. Dus begon ik zoveel mogelijk ‘likes’ weg te geven. Alles, waarvan ik voelde dat het resoneerde, kreeg een duimpje omhoog. 

Spannend vond ik dit wel en natuurlijk spiegelde mijn realiteit mij dit direct. Want wat gebeurde er? De eerstvolgende keer dat ik een goede vriendin van mij sprak vroeg ze mij of het wel verstandig was dat ik al die artikelen een duimpje gaf. Ze zag ze voorbij komen op Social Media en ze vroeg zich af wat mijn klanten hiervan zouden vinden. Zij zou in ieder geval niet voor mij als coach kiezen vertelde ze, als ze zou zien dat ik zo’n andere mening erop nahield. 

Boem! Daar was ‘ie. Onze buitenwereld weerspiegelt ons exact wat er in ons leeft. Mijn onzekerheid werd letterlijk verwoord door mijn vriendin, dus ik wist dat ik eerst nog wat extra innerlijk werk mocht doen, voor ik volledig kon gaan staan voor wat ik geloof. Die tijd heb ik genomen. Ik ben aan de slag gegaan met een spiritueel coach die mij geholpen heeft om de tijd waarin wij leven beter te begrijpen. We leven namelijk in een transitieperiode. Een transitieperiode naar de nieuwe aarde toe. 

Om deze transitie te kunnen maken is het belangrijk dat de bewoners van de aarde allen hun eigen transitie doormaken. Een ieder wordt uitgenodigd om zijn/haar eigen shift van ego naar hart te maken. Want ook op collectieve schaal is het spiegelprincipe werkzaam. De onrust die heerst op onze aarde op dit moment is een directe reflectie van de onrust die in de bewoners van de aarde zelf leeft. Dus het helpt enorm als we allemaal ons werk zouden doen. 

Wat is het werk dat we mogen doen? 

Beseffen dat we krachtige creators zijn en leren hoe we ons magnetisme kunnen versterken. 

Hoe doe je dit? 

Door je innerlijk werk te doen. 

Dit is waar ik de afgelopen maanden volop aandacht aan gegeven heb. Elke dag heb ik mijn innerlijk werk gedaan, tot het punt waar ik nu sta. Het punt waarop ik voel dat ik een missie heb en dat een onderdeel van mijn missie is om bij te dragen aan de creatie van de nieuwe aarde.

Dit diepere weten zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om mijn zienswijze te delen. Vind ik het dan niet meer spannend? Bij tijd en wijle zeker wel. Ik zie letterlijk de uitschrijvingen voorbij komen na elke blog die ik deel. Ik zie dat mensen op Social Media mij ontvolgen, omdat mijn waarheid (nog) niet resoneert voor hen op dit moment. Ik heb ook familieleden en vrienden die er een andere mening op na houden dan ik. 

Gaat mijn ego daarop aan? Natuurlijk. Niets menselijks is mij vreemd. Maar ik voel ook dat ik alleen kan bijdragen als ik deel vanuit mijn hart. En ik heb het vertrouwen dat als ik deel vanuit mijn hart en dat als ik mijn zielsmissie leef, dat mijn soultribe zich als vanzelf zal aansluiten bij mij.  

Het is mijn verlangen om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen om ook hun innerlijk werk te doen. Dit is de grootste bijdrage die ik kan leveren aan ons als collectief en aan de aarde die ik, ooit als ik heel oud ben, wil achterlaten voor onze kinderen. 

Wat is dan het innerlijk werk dat een ieder te doen heeft? Leer de echte wetten van het leven kennen, de universele wetten. Dit zijn de spelregels die bepalen hoe de realiteit gecreëerd wordt. Daarnaast is het belangrijk dat je gaat beseffen dat jij een krachtige creator bent die zijn/haar magnetisme kan versterken. Jij creëert mee aan deze aarde, dus jij bent ook degene die de nieuwe aarde helpt vorm te geven. 

Hoe verhoog jij jouw magnetisme? Door jezelf te leren waarderen en door jezelf te vergeven. Dat is waar al het innerlijk werk dat je doet over mag gaan. Vergeef jezelf voor alles wat je hebt gedaan, waarvan je later dacht ‘had ik dat nou maar niet gedaan’. En vergeef jezelf voor alles wat je niet heb gedaan, waarvan je later dacht ‘had ik dat nou maar wel gedaan’. Vergeef andere mensen, voor wat ze jou hebben aangedaan, zodat je die lage energieën van boosheid en wrok los kunt laten. Onthoud ook goed dat vergeven iets anders is dan vergeten. Maak bewust de keuze om jezelf vrij te maken van alles in jou dat jouw energie naar beneden trekt.

Daarnaast is het belangrijk dat je leert om van jezelf te houden. Leer jezelf te waarderen exact voor wie je werkelijk bent en word de grote liefde van jouw eigen leven. De combinatie van vergeving en zelfliefde zal ervoor zorgen dat jouw energie zich drastisch verhoogt en dat ook jij steeds makkelijker en moeitelozer vanuit je hart zult gaan leven. 

Wat gaaf is, is dat de aarde haar eigen shift in bewustzijn aan het doormaken is. Zij maakt haar eigen reis van ego naar hart. Dit houdt in dat alles op aarde dat voortkomt uit een ego-gebaseerd bewustzijn, uit een drang naar macht en hebzucht, stap voor stap meer zichtbaar wordt, zodat we het kunnen transformeren. De aarde zal deze lage energieën loslaten, zodat ze haar frequentie kan verhogen. Dit betekent dat elke actie die jij neemt, die vanuit je hart komt, sneller een positief resultaat zal ontvangen. Omdat deze actie matcht met het verlangen van de aarde om de algehele energie op onze planeet te verhogen. 

Hoe weet ik dit allemaal? Door het doen van onderzoek, door mij te laten inspireren door vele wijze teachers op het gebied van spiritualiteit, geschiedenis en astrologie. Maar nog belangrijker, vooral door mijn eigen afstemming. Ik voel in mijn hele wezen dat wat ik deel belangrijk is om gedeeld te worden. Het is niet ik, met mijn hoofd, die deze woorden bedenkt. Elk woord dat ik opschrijf, valt mij binnen. Het is het universum wat door mij heen werkt en dat mij de woorden aanreikt die ik mag delen met jou. 

Het is magisch hoe deze samenwerking werkt. Het is magisch om te ervaren dat het contact met het universum en de boodschappen die ik binnenkrijg alleen maar meer en meer worden, doordat ik besloten heb om mijn hart open te stellen en het pad van mijn ziel te gaan bewandelen. Deze magische samenwerking wens ik jou ook toe. 

Je bent niet alleen. Je wordt gesteund en gedragen door het universum, door je gidsen en ze staan te popelen om je bij te mogen staan. Het enige wat jij hoeft te doen is leren hoe jij je energie zo kunt verhogen, dat jij je open kunt stellen en je hun hulp kunt ontvangen. Jij hebt alles in je wat jij nodig hebt om jouw dromen te realiseren. Er is een reden waarom ik de Mindsetpsycholoog wil zijn, waarom een ander chef-kok wil zijn en weer een ander het liefst de hele dag achter de computer aan het programmeren is. Er is een reden waarom we niet allemaal hetzelfde willen doen. 

Jouw wensen en jouw dromen zijn de voorgevoelens van alles wat mogelijk is voor jou. Wil jij leren hoe jouw energie ten volle kunt verhogen? Geef je dan op voor de Mindset Mastery Methode. In dit online programma heb ik de meest waardevolle lessen opgenomen, die ik de afgelopen 15 jaar heb doorlopen. Dit zijn DE lessen die mij en vele cliënten hebben geholpen om onze dromen 1 voor 1 te verwezenlijken. 

Het mooie van dat dit stappenplan is dat jij geen 15 jaar hoeft te doen over het bij elkaar sprokkelen van al deze waardevolle informatie, maar dat je alle lessen vanaf moment 1 direct bij elkaar hebt. Waardoor jij jouw pad, naar het volledig zelf leren creëren van jouw geluk, vele malen sneller kunt doorlopen. Voel jij enthousiasme als je dit leest? Luister dan naar je intuïtie en meld je hier aan voor het programma.

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te mogen gaan!

Liefs,
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg mij