facebook

Het kerningrediënt voor manifestatie

Laat me beginnen met zeggen hoe fijn ik vind dat je mij weer wilt lezen, als je deze blog hebt geopend. Hoe gaat het met mij? Totaal tegen mijn verwachting in, merkte ik na de geboorte van onze dochter Evy, dat ik behoefte had aan naar binnen keren en zoveel mogelijk samen zijn met mijn gezin. Nu voel ik dat ik op het punt kom dat ik graag weer wil delen met je.

Laat me beginnen met vertellen dat het goed gaat met ons. Onze dochter doet het geweldig en we genieten volop van haar. We hebben niet stil gezeten en de afgelopen maanden hebben we ons droomhuis weten te manifesteren. Waar we ook enorm dankbaar voor zijn. We kijken er naar uit om begin volgend jaar daar in te mogen trekken.

De manifestatie van ons droomhuis is een mooi verhaal. De dag van mijn bevalling zag ik dit huis op Funda staan. Ik liet het zien aan mijn vriend en we waren beiden direct verliefd en zeiden tegen elkaar dat we hier wel op wilden reageren. Door de bevalling kwam het huis even in de vergetelheid. In de dagen na de bevalling waren we absoluut niet bezig met het huis. Want eerlijk, ik heb nog nooit een periode in mijn leven meegemaakt dat ik zo enorm in het NU heb geleefd als de eerste weken met onze dochter samen. Je leven en prioriteiten veranderen zo enorm van de ene op de andere dag en je hebt niet eens de tijd om daarover na te denken. Zo ervoer ik het in ieder geval.

Een paar weken na de bevalling dacht ik na over dat huis. Ik vond het jammer dat we de kans gemist hadden en ik besloot ter plekke dat ik zo’n soort huis wilde. Dit besluit heb ik gedeeld met het universum. Qua voorzieningen, ruimte en uitstraling voldeed dit huis namelijk aan onze wishlist. Twee dagen later opende ik Funda en ineens zag ik hetzelfde huis weer verschijnen. Wat bleek nou, ze hadden een huurder gevonden. De deal was bijna rond en op het laatste moment zag die huurder er vanaf.

Toeval? Dat zou je kunnen denken als je iemand bent die daarin geloofd. Zelf geloof ik er in dat het universum zich altijd inzet voor de oplossing die van het hoogste goed is voor alle betrokkenen en dat “synchroniteit” een beter woord voor toeval is. Namelijk, jij het universum zitten op 1 lijn en dus krijg je tekenen en richtingaanwijzers dat waar je naar verlangt mogelijk is voor jou.

Ik heb direct de makelaar gebeld en er was nog 1 plek vrij om het huis te mogen bezichtigen. We zijn gegaan, samen met de kleine en wat bleek.. Er waren vele belangstellenden. Toevallig (mits je daarin geloofd natuurlijk 😉 wilde de verhuurder het liefst een jong gezin er in, wat voor langere tijd zou willen huren. Wat bleek.. We zaten in het voorkeursprofiel. De makelaar, een superlieve vrouw, gunde het ons het meest gezien de kleine meid die erbij was. Wat leidde tot een advies aan de verhuurder om ons het huis te gunnen en zo is het gegaan.

Zo zie je maar dat vertrouwen in een goede afloop en ongehechtheid aan de uitkomst, kerningrediënten zijn voor een fijne manifestatie. Ik had dat huis al los gelaten gevoelsmatig. Ik had gevraagd aan het universum om een huis op ons pad te laten komen wat net zo’n gevoel in mij zou oproepen. Hoe magisch is het dat hetzelfde huis alsnog naar ons toegekomen is? Dit is waarom ik zo houd van samenwerken met het universum. Omdat het letterlijk altijd beter uit pakt dan je zelf kunt bedenken. Soms zie je dat direct, soms heb je langer de tijd nodig om dat te kunnen zien.

In de huidige tijd wordt er veel gevraagd van ons vertrouwen in het universum. Ons vertrouwen in een goede uitkomst van deze pandemie. Ik merkte dit bij mijn cliënten de afgelopen twee weken en ik voel het zelf ook bij tijd en wijle. Waar gaan we met zijn allen naar toe? Wat gaat er gebeuren? Wanneer stoppen al deze maatregelen? Dit zijn vragen die leven onder mijn cliënten en het zijn vragen die ikzelf ook heb. De maatregelen worden steeds aangescherpt, vrijheden worden vermindert en de tweedeling wordt groter. Voor mij persoonlijk geldt dat dit niet het beeld is waar ik blij van wordt.

Heeft iemand van ons het antwoord op hoe de wereld er over een jaar uit ziet? Of het antwoord op hoe ons leven in Nederland er over een jaar uit ziet? Nee, we weten het allemaal niet. Ook in deze situatie geldt dat vertrouwen in een goede uitkomst en ongehechtheid aan de vorm van die uitkomst kerningrediënten zijn voor deze manifestatie.

Hoe zorg je dat je ongehecht bent aan de uitkomst, als je niets liever wilt dan dat alles weer terug gaat naar “het oude normaal”?Misschien ben jij al zover dat je weet dat “het oude normaal” niet meer terug komt. Misschien verlang jij er naar dat alles weer mag en dat je in ieder geval het gevoel van vrijheid weer gaat voelen. Hoe laat je de gehechtheid aan jouw gewenste uitkomst los, als er niets liever is dat je zou willen dan terug naar “het oude normaal”? Dat doe je door je gehechtheid aan de vorm los te laten. Je hoeft nog niet te weten “hoe” de nieuwe samenleving er exact uit gaat zien. Je kunt wel afstemmen op hoe jij wilt dat de nieuwe samenleving gaat voelen.

Denk daar maar eens over na. Hoe wil jij dat jouw “nieuwe normaal” gaat voelen? Wat is daarin belangrijk voor jou? Wil jij na deze crisis terecht komen in een wereld, waarin je vrij bent om te doen wat je wilt doen, wanneer je dit wilt doen. Een wereld waarin jij je veilig voelt en je vanuit vertrouwen in plaats van angst leeft. Sta stil bij het gevoel dat voor jou hoort bij de nieuwe maatschappij waar jij naar verlangt.

Stem vervolgens af op dat gevoel. Geloof, nee weet dat deze realiteit verwezenlijkt gaat worden als we hier met elkaar op afstemmen. De kunst is om dit vertrouwen vast te blijven houden. Ook als de maatregelen zeggen dat er steeds minder mag. Weet dat de realiteit waar je naar verlangt op energetisch niveau al bestaat. Het moet alleen nog gematerialiseerd worden in het aardse/fysieke. Daar gaat tijd overheen. Hoe meer mensen vertrouwen hebben in de komst van dit fijne nieuwe normaal, hoe sneller het verwezenlijkt zal worden.

Ik las afgelopen week een quote van Eckhardt Tolle die mij raakte. Hij schreef “The new is already here, the old is just making a lot of noice dying”. Daar wil ik mee afsluiten voor vandaag. Als je merkt dat je het moeilijk hebt momenteel of dat je bang bent. Vertrouw op een goede afloop. Heb je geen moeite met hoe het nu gaat, zie dit dan als een waardevolle algemene manifestatie sleutel. Weet dat de universele wetten nog altijd werken, het zijn ten slotte wetmatigheden, dus laat ze voor je werken.

Voor nu rond ik graag af met je een heerlijke dag te wensen.

Liefs Nicole

PS. Merk je dat de angst of negativiteit je soms overneemt of merk je dat jouw vertrouwen in kunnen manifesteren wat je écht wilt minder wordt? Kijk eens of 1 van mijn online programma’s of een 1-op-1 traject je aanspreken en laat mij je helpen jouw vertrouwen en creatiekracht te hervinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij