facebook

Het geheim dat het realiseren van al je doelen makkelijker & leuker maakt

Hoe fijn zou het zijn als het makkelijker zou zijn voor je om je meest gewilde doelen te realiseren? En als jij zou weten wat de meest leuke en effectieve manier zou zijn om je verlangens te waar te maken. In deze blog neem ik je mee in hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. 

Halverwege 2019 heb ik besloten het roer om te gooien. Ik heb een heel concreet en duidelijk besluit genomen voor mezelf. En dit besluit heeft mij doen helpen vele persoonlijke en zakelijke dromen & doelen te realiseren de 2e helft van 2019 én het heeft mijn leven nog zoveel leuker gemaakt dan het al was. Nu wil je natuurlijk weten wat mijn besluit was? Ik heb besloten om de relatie met mijn gevoel de belangrijkste relatie in mijn leven te maken en om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor het feit dat ik mij ten alle tijden en in elke situatie zo goed als mogelijk wil voelen. 

Nu denk je misschien “Nou Nicole, is dat nou zo’n spannend besluit, daar ging alles wat je schreef toch al over?” en dat kan ik mij ook wel voorstellen. Want het leest vrij makkelijk. Ik dacht ook dat ik het al onder de knie had. Maar ik kwam erachter dat er altijd een next level is op elk vlak, dus ook als het gaat over je gevoel 100% je persoonlijke tomtom te laten zijn. Want toen ik dit besluit ter harte ging nemen betekende het dat ik ten alle tijden mocht gaan vertrouwen op mijn gevoel. Zelfs als ik nog niet kon zien wat de uitkomst zou zijn. Dat het zo werkt wist ik natuurlijk al wel rationeel gezien, maar besluiten om het nu echt all of the time te gaan leven leidde tot o.a. de volgende keuzes:

  • Op een bepaalde dag had ik met mezelf het doel afgesproken dat ik die dag 15 mensen zou bellen voor een salesgesprek. Tot ik na 8 belletjes hoofdpijn had en dus gestopt ben aangezien ik mij niet goed voelde. De eerste prioriteit was mij weer goed gaan voelen. Ik ben een stuk met Joy (mijn hond) gaan lopen, heb gemediteerd en heb een aantal inspirerende filmpjes gekeken waardoor mijn energie weer verhoogde. Toen ik mij weer goed voelde merkte ik dat ik een enorme tegenzin had om de laatste 7 belletjes te voltooien. Dus heb ik dat doel losgelaten (ook al vindt mijn hoofd daar heel veel van op zo’n moment, dat ik geen doorzetter ben bv. want ik had toch een doel die dag). Maar mij goed voelen is de hoogste prio en dat was weer het geval na de filmpjes, wandeling en meditatie. Vervolgens heb ik de ingeving die in mij op kwam terwijl ik mij weer lekker voelde gevolgd. Namelijk mijn what’s app lijst gaan appen voor het event. Deze acties leverde mij 6 mensen op die een ticket hebben gekocht voor het event.
     
  • Ondertussen ben ik weer samen met mijn ex (nu mijn huidige vriend dus). De eerste paar keer dat we opnieuw contact hadden had ik het superdruk zakelijk gezien. Mijn hoofd zei “Deze afleiding is alleen maar onhandig, je bedrijf doet het beter als ooit nu en wie weet of het nu wel gaat werken”. Mijn eerste neiging was om eerst het event af te wachten, de drukste periode achter de rug te hebben en dan konden we altijd nog afspreken als ik dan de behoefte nog zou voelen. Maar mijn gevoel gaf mij heel duidelijk te kennen dat ik zin had om hem te zien en dus heb ik de telefoon gepakt en hem gevraagd of hij bij mij wilde komen eten en vanaf die avond zijn we weer samen en hebben we het hartstikke fijn samen;
  • Mijn gevoel gaf mij op een gegeven moment aan om een aantal nieuwe samenwerkingen te creëren met bedrijven die ik tof vind. Dit zijn samenwerkingen waarin ik een groot gedeelte van mijn tijd gratis inzet. Mijn hoofd zei “Ben je gek dat je zoveel tijd weggeeft, je moet ook geld verdienen en jezelf kunnen onderhouden”, mijn gevoel zei dat het goed voelde om dit te doen. Al deze samenwerkingen betalen zich nu uit in betaalde opdrachten. 

Zo kan ik nog ontelbare andere voorbeelden opnoemen maar ik gok dat jij de strekking wel snapt. Want net zoals ik heb jij ook een hoofd wat jou graag veilig wilt houden. Jij hebt ook verschillende overlevingsmechanismes die jou ervan weerhouden om uit je comfort zone te gaan en voor jouw doelen, dromen en verlangens te gaan die actief worden op momenten van stress. Soms ben je helder en herken je jouw patronen direct in het moment, waardoor jij voor iets anders kunt kiezen. En soms nemen jouw overlevingsmechanismen je over in deze momenten, waardoor je kiest voor de weg van je hoofd. Wat vaak de meest veilige of de bekende weg, waardoor er niets tot weinig veranderd en je blijft doen wat je nu doet. Herken je dit toevallig?

Maar wanneer je besluit dat de relatie met jouw gevoel de belangrijkste relatie in je leven is en je bent bereid er 100% van de tijd naar te gaan leven, dan gebeuren er magische dingen kan ik je vertellen. De sleutel zit ‘m mijns inziens in de intentie dat je er 100% naar wilt gaan leven en dat het een “lifestyle” wordt. Wanneer je besluit dat “Je continu zo goed mogelijk voelen” het hoogste goed is in je leven, dan ga je de momenten waarop jij in je oude patroon schiet, steeds sneller herkennen omdat ze totaal niet goed voelen en jij steeds minder bereid bent om die gevoelens te tolereren. 

Vervolgens kan jij jezelf de vraag stellen wat jij kunt doen om jezelf weer beter te gaan voelen? Waar zou jij op dat moment behoefte aan hebben? Wanneer jij jezelf deze ruimte gunt, vanuit liefde voor jezelf, omdat er nou eenmaal niets fijner is dan je goed voelen. Dan zul je gaan ervaren dat er nieuwe geïnspireerde ingevingen en ideeën ontstaan wanneer jij in een hogere energie zit. Als je die ingevingen en ideeën die naar boven komen wanneer jij je weer goed en/of beter voelt vervolgens durft te volgen… Daar ontstaat de magie!

Ik hoop dat deze blog je nieuwe inzichten heeft gegeven en dat jij getriggerd bent door de vraag “Wil ik de relatie met mijn gevoel de belangrijkste relatie in mijn leven maken?”.  Ik waardeer het enorm als jij jouw reactie onderaan deze blog met mij wilt delen. Is het nou zo dat jij een bepaald doel voor jezelf nastreeft en het je niet lukt omdat je elke keer weer in een oud patroon schiet dan help ik je graag ontdekken wat je anders zou kunnen doen. Er zijn nog een aantal gratis sessies beschikbaar voor deze week en volgende week, dus als jij 30 minuten met mij als jouw persoonlijke coach wilt sparren dan kan jij hier jouw sessie boeken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij