facebook

Dit is de sleutel naar het volgen van je hart in je carrière

Minder aanpassen en meer jij.
Dat is DE essentie waar het over gaat wanneer het aankomt op je hart te gaan volgen.
Ik spreek dagelijks mensen die mij vertellen dat ze ook willen gaan werken vanuit hun hart. Het advies waar het aan het eind van een gesprek altijd weer op neer komt, in welke vorm dan ook is, je minder aanpassen aan de ander of aan de omgeving of aan de beperkende overtuigingen die in je hoofd zitten en meer gaan doen van alles waar je blij van wordt. 

Minder aanpassen en meer jij.
Dat gaat vaak niet zonder angst. Je hart volgen en angst en onzekerheid gaan hand in hand samen. Het één kan niet zonder het ander. Want als jij je droom gaat leven, als je all-in gaat, stel nou dat het niet lukt? Wat heb je dan nog? Als jij je second best story leeft dan is er altijd nog je droom. Dit is wat je ego jou graag vertelt, want als er niets veranderd dan blijft alles veilig zoals het is. En dat lieve dame, is je comfort zone. Misschien niet comfortabel, maar wel je comfort zone. Dus ga het aan met jezelf. Ga voor je droom. Walt Disney zei al “if you can dream it, you can achieve it”. Laat je angst en je onzekerheid niet je plafond worden. 

Minder aanpassen en meer jij.
Laat me je geruststellen door je te vertellen dat ik ook de angst en onzekerheid weer voel bij elke nieuwe stap die ik neem als ik weer een stap verder ga in het bouwen aan mijn droom. “Kan ik het wel, wat zullen ze ervan vinden, gaat het me lukken wil ik het wel echt, moet ik niet eerst nog meer hierover leren, ga ik niet te snel?” etc. En laat me je ook vertellen dat er niets fijner voelt dan je angsten aan te zijn gegaan zodat je vervolgens weer zelf het middelpunt van je eigen leven bent met je eigen dromen, je eigen wensen en verlangens. De momenten nadat ik weer een mega stap (die ik retespannend vond) heb genomen, dat zijn de momenten waarop ik mijn grootsheid het meeste voel. Op die euforie momenten weet ik heel diep vanbinnen dat ik nog maar aan het begin sta van alles wat ik kan bereiken. En dan voel ik me goed, dan doe ik alles wat ik doe vanuit willen en dan komt er geen moeten aan te pas. 

Minder aanpassen en meer jij.
Ook jij kunt jouw dromen waarmaken. Punt. Het is mogelijk, je leest niet voor niets nog steeds dit verhaal dus je intuïtie herkent zich in wat ik hier schrijf. Je droomt je dromen niet voor niets en als ze continu voorbij blijven komen en als jij je dromen duidelijk hoort, ziet en voelt. Neem ze dan serieus. Go for you dreams en go create your own miracles. 

Minder aanpassen en meer jij.
En weet één ding zeker: You can do it!

Zegt alles in jou dat jij ook je eigen hart wilt gaan volgen omdat jij ook verlangt naar meer JOY in je werk en in je leven? Maar weet je niet hoe je hiermee kunt beginnen en wil je hier samen over sparren? Boek hier je Action Call bij mij en laat me je helpen om samen je eerste stap te bepalen op de weg naar het volgen van je hart zodat ook jij alleen nog maar gaat datgene gaat doen waar jij gelukkig van wordt. 

Herken jij toevallig ook dat je loyaliteit aan je manager, je werkgever, de verwachtingen van je partner/ouders of misschien wel jezelf je soms blokkeert om je eigen hart te gaan volgen? Zo ja, dan zou ik super vinden als je dit hieronder zou willen delen en wellicht heb jij al een manier gevonden voor jezelf om meer jezelf centraal te stellen en wil je deze tip ook delen, zodat meerdere mensen hiervan kunnen profiteren? Of misschien wil je met mij delen op welke manier deze blog jou getriggerd heeft. Wat je ook deelt, weet: ik lees het heel graag!

Lees hier mijn andere blogs of beluister mijn ‘Uplift your life’ Podcast voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij