facebook

De meest bevrijdende boodschap ever

Graag wil ik je één van de fijnste en de meest bevrijdende boodschap geven die er is. Zeker als je, net als ik, ambitieus bent en je continu nieuwe en weer grotere mogelijkheden ziet voor jezelf om te gaan realiseren. Als dit zo is dan kan je soms ook overweldigd raken namelijk. Ik had vorige week echt een aanval hiervan, ineens zag ik alles wat ik nog wilde bereiken in mijn bedrijf zodat ik 100% mijn droombaan zou leven en toen werd ik onzeker en voelde ik mij gefrustreerd omdat ik het verschil tussen waar ik op dit moment sta en mijn droom zo duidelijk voelde. Herken jij dat toevallig en doe je dat ook weleens? Dat je droomt van 100% JOY in je werk, dat jij je vervolgens bewust wordt van wat je nu doet en dat de moed je in de schoenen zakt? Want hoe verder je van je dromen af staat hoe meer zeer het je doet offcourse.

Laat me dan beginnen met je een mega bevrijdende boodschap te geven. Namelijk je bent op dit moment precies daar waar je nu moet zijn. Het universum heeft altijd het beste plan voor je en ze heeft echt het beste met je voor. Dat waar jij naar verlangt is er al en het enige wat jij hoeft te doen is te vragen om wat je wilt, afstemmen vanuit vertrouwen en vervolgens dat wat je graag wilt gaan ontvangen. Jij mag het HOE, het HOE van hoe je droombaan tot stand gaat komen helemaal loslaten. Het enige dat je hoeft te doen is focussen op DAT je die droombaan al hebt en hoe jij je dan zou voelen. Vervolgens afstemmen vanuit vertrouwen en weer loslaten. En in de tussentijd luister je naar je gevoel en neem je geïnspireerde acties.

En ben je soms stiekem bang dat je al veel te lang niet naar je gevoel hebt geluisterd? Vraag jij je af wat je gevoel je eigenlijk wilt vertellen of hoe je überhaupt je gevoel kunt herkennen? Want misschien ervaar je op dit moment dat je hoofd overuren maakt met haar beperkende overtuigingen over waarom je toch echt nog een poos dit werk moet blijven doen terwijl je elke dag weer naar je werk toe gaat in de wetenschap dat je eigenlijk geen zin hebt om naar kantoor te gaan? En misschien ben je wel bang dat als dit zo doorgaat dat je vanzelf een keer die burn-out krijgt omdat dit zo niet meer past bij je. Of hoop je soms stiekem dat dit gebeurd zodat zowel jij als je leidinggevende gedwongen worden om naar je eigen situatie te kijken omdat je zelf niemand teleur wilt stellen en je het super lastig vindt om je grenzen aan te geven? Of zie je de mogelijkheden om je hart te gaan volgen gewoon niet omdat je nou eenmaal die hypotheek of je huur hebt en je niet die buffer hebt opgebouwd waar je stiekem zo vaak van denkt “had ik nou maar meer gespaard vroeger, want dan zou ik nu wel durven om mijn hart te gaan volgen”.

Zo ja, dan laat me je gerust stellen. Je bent definitely niet de enige. Ik heb zelf ook zulke gedachten gehad in het verleden en ik spreek nu vele vrouwen die mij hetzelfde vertellen. Maar in mijn ogen is het wel belangrijk om hier iets mee te doen. Want eerlijk is eerlijk, het leven hoort LEUK te zijn. The purpose of life is JOY en the purpose van jouw leven is definitely niet om steeds meer van je power in te leveren voor een werkgever of manager of collega’s waar jij je zo loyaal aan voelt dat je hun behoeftes boven die van jou plaatst of vanwege je angst voor het gemis van inkomen.

Als jij jezelf hierin herkent dan heb ik een geweldig aanbod voor jou. Ik geef namelijk op 25 augustus de workshop “Ready for Change” en deze workshop heeft al meerdere malen bewezen dat ze de kracht heeft om je weer in contact te brengen met wie jij werkelijk bent. Om jou te helpen ontdekken wat het is dat jij het liefste zou willen doen wanneer jij weer je hart zou gaan volgen in je werk. Deze workshop helpt je om de connectie met je dromen te maken zodat je van daaruit je droomjob kunt gaan vinden of creëren. Daarnaast neem ik je mee in mijn energie deze middag. Mijn energie van JOY, van FUN en van geloven in jezelf EN energie is nou eenmaal besmettelijk dus je zult zien en gaan ervaren dat ik je kan helpen om met een vernieuwde drive en vele tools huiswaarts te gaan zodat ook jij je dromen serieus gaat nemen en gaat realiseren.

Nu kan ik er zelf natuurlijk heel veel over vertellen, maar het spreekt nog meer als ik je meeneem in wat de vrouwen die je voor zijn gegaan zeggen over de workshop:

“Na de workshop ‘’Ready for the change’’ was ik gelijk verkocht. Deze gaf me nl. gelijk al ‘’eye openers’’ over wat ik miste in mijn baan destijds en wat mijn passie dan wel was.” – Vien 

“Ik vond de workshop ‘Ready for Change’ super leuk en ik heb er veel aan gehad! Ik heb nu een concrete droom!” – Ingrid
“Wat mij betreft kon deze workshop nog uren doorgaan. Heerlijk om even tijd in jezelf te investeren en er zo’n energie van te krijgen. Echt een aanrader om op een laagdrempelige en leuke manier de chaos in je hoofd op orde te krijgen”. – Marloes

“Het meest waardevolle tijdens de workshop was het in gesprek gaan met de groep en het beantwoorden van de verschillende vragen die mij tot nadenken en voelen hebben aangezet. De tools en waardevolle eye openers die ik heb meegekregen uit deze workshop inspireren mij en ze helpen mij de volgende stap te zetten op mijn eigen reis.” – Stephanie

Dus spreekt deze middag je aan en wil jij ook niets liever dan erachter komen wat het is dat jij het zou doen als je 100% je hart zou volgen of weet je dat al wel maar wil je DE handvatten hebben voor hoe je deze weg in kunt gaan zetten vanaf waar je nu staat? Geef je dan via deze link op voor de workshop “Ready for Change” en vind jouw antwoorden op deze vraag.

Jouw investering voor deze workshop is minimaal en bedraagt €35,-. Voor wat we gaan doen deze middag en voor de inzichten die deze middag oplevert zou ik ook het vijf-dubbele kunnen vragen en ook dan zou het voor mij goed voelen qua prijs/kwaliteit verhouding. Maar dat doe ik bewust niet omdat ik juist wil dat zoveel mogelijk vrouwen de mogelijkheid krijgen om hun hart te gaan volgen, omdat ik geloof dat de wereld echt fijnere plek wordt als steeds meer mensen gaan kiezen voor wat het is dat hen echt gelukkig maakt. Ik ga je wel een aanbod doen voor een verdere samenwerking in deze workshop en uiteraard staat het je 100% vrij om hier wel of niet voor te gaan kiezen. Just go with your flow op dat moment en ga dan voor wat in dat moment goed voelt voor jou.

Ik ben super benieuwd of mijn invite je interesse heeft gewekt en of ik je mag gaan ontmoeten op de workshop. Ik kijk er enorm naar uit om de 25e samen met deze groep vrouwen groots te gaan dromen en om jou te helpen je eigen potentieel en grootsheid te gaan omarmen zodat je vanuit die kracht kunt gaan voor wat het is dat jij het allerliefste zou willen doen.

Zie ik je bij workshop? Zo ja, dan kan jij je hier opgeven voor deze  bijzonder inspirerende middag. Nieuwe eye-openers gegarandeerd.

Ook ben ik benieuwd wat de boodschap, dat je altijd precies op die plek bent waar je nu moet zijn, voor jou betekent. Ervaar jij dit ook zo of zie jij dit heel anders? Ik zou het heel leuk vinden als je het mij zou willen laten weten door een reactie te plaatsen onderaan deze pagina, want ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig. Alvast super bedankt!

Lees hier mijn andere blogs of beluister mijn ‘Uplift your life’ Podcast voor nog meer inspiratie & tips om je hart te volgen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij