facebook

De belangrijkste vraag

Dit is misschien wel één van de belangrijkste mails die ik je ooit heb gestuurd. In deze mail wil ik het met je hebben over DE vraag waar het echt om draait in dit leven.

Wat wil je écht?

Als je wist dat het antwoord op waar je om zou vragen een gegarandeerde JA zou zijn, waar zou je dan om vragen? 

Als je 100% zekerheid kreeg op voorhand dat wat je ging doen zou slagen, wat zou je dan willen doen puur omdat je hier blij van wordt?

De antwoorden op de bovenstaande vragen zijn DE reden waarom je hier op aarde bent gekomen. Je bent hier namelijk gekomen om al jouw verlangens en dromen te realiseren, wanneer je dit doet dan leef je daadwerkelijk je purpose. Jij bent hier om stap voor stap je mooiste leven te creëren en om tegelijkertijd te genieten van de reis oftewel het proces tussen al deze stappen door.

Vanaf het moment dat ik deze vraag centraal ging stellen is mijn leven zo veranderd. Ditzelfde proces zie ik keer op keer bij al mijn cliënten gebeuren. Op de vraag “Wat wil je écht?” komt eerst een voorzichtig antwoord wat vaak grootser is dan ze op dit moment nog hardop durven uit te spreken. Vaak wordt deze uitspraak al snel gevolgd door een belemmerende gedachte in de vorm van de welbekende “Ja, maar”

Dit proces heb ik zelf ook jarenlang doorlopen. Soms, bij nieuwe dromen die ver buiten mijn comfort zone liggen, steekt deze oude gewoonte de kop weer op. Ineens betrap ik mezelf dan op één van de welbekende ‘ja, maren’ die mijn ego inzet om mij exact te houden waar ik nu ben. Tegenwoordig weet ik gelukkig wat ik kan doen om binnen korte tijd deze belemmerende gedachten los te laten. 

“Ik wil graag 100% als coach/psycholoog werken en vele mensen helpen, maar ik weet niet of ik daar wel goed genoeg voor ben.”

“Ik wil graag ondernemer worden, maar ik ben zo’n teamspeler en ik denk niet dat ik gelukkig word van alleen werken.”

“Ik wil graag een geweldige romantische relatie, maar ik weet niet of dat echt voor mij is weggelegd.”

Zoals je hierboven leest, weet ik uit eerste hand hoe makkelijk belemmerende overtuigingen het over kunnen nemen van je. Dit waren namelijk gedachten die met regelmaat in mijn hoofd voorbij wandelden. Elk van deze dromen is uitgekomen en elke belemmerende overtuiging bleek niets meer te zijn dan dat: een belemmerende overtuiging die ik op dat moment nog geloofde maar absoluut geen waarheid!

Ondertussen ken ik veel van de trucs en slimmigheden die ons ego inzet om ons exact te houden waar we nu zijn. Ik weet hoe retespannend het voelt wanneer je vlak voor het moment van beslissen staat en je van binnen twijfelt over wat je gaat doen en of je wel durft. Ik weet ook hoe magisch het voelt als je gaat voor de verwezenlijking van je droom en hoeveel vreugde en voldoening je ervaart als je het daadwerkelijk voor elkaar krijgt.

Ik ken alle emoties die je tegen kunt komen bij ‘het kiezen en gaan voor wat je écht wilt’ uit eigen ervaring. Ik wil niets bagataliseren, want ik weet hoe overweldigend en intens de gevoelens kunnen zijn die vrijkomen tijdens dit proces. Tegelijkertijd wil ik je een liefdevolle schop onder je kont verkopen mocht je deze nodig hebben op dit moment. 

Ik gun je namelijk zo dat je gaat voor wat je écht wilt. Nog belangrijker dan dat, het universum wil ook dat je gaat voor wat je écht wilt en dat jij jouw purpose gaat leven. Het universum nodigt je uit om je talenten in te zetten om jouw verlangens ten volle te leven en het universum steunt je voor de volle 100% in dit proces. 

Jouw werk op weg naar het realiseren van je dromen is:

  • besluiten wat je écht wilt;
  • er volledig op vertrouwen dat het op energetisch niveau al gefixt is en je gelukkig voelen in deze wetenschap in het hier en nu;
  • bedenken wat de eerstvolgende logische stap is, in de richting van jouw doel, die je nu kunt zetten en deze stap vervolgens ook nemen;
  • Na het doorlopen van de bovenstaande drie stappen herhaal je dit proces opnieuw. Net zolang tot jij jouw dromen allemaal verwezenlijkt hebt.

Je hebt alles in jou wat nodig is voor het realiseren van al jouw droomdoelen en verlangens. Ook jij kunt jouw purpose gaan ontdekken en leven. Het is aan jou om je verlangens serieus te nemen en de bovenstaande stappen te gaan zetten en ze continu te blijven herhalen.

Ga voor het realiseren van al je verlangens en maak van “the rest of your life, the BEST of your life”! 

Helpen bovenstaande tips je, maar heb je behoefte aan meer handvatten, zodat ook jij jouw droomdoelen gaat behalen?

Kies dan voor het online programma  “De 3 magische powertools om je onderbewustzijn te herprogrammeren”

Liefs,
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij