facebook

Big Baby News!

Vandaag wil ik geweldig nieuws met je delen: eind augustus van 2021 verwachten mijn vriend en ik ons kindje🙏🏻🎉❤️ Ik ben ZO blij dat ik het eindelijk met je kan delen. Ik houd er zo van om vanuit hart te schrijven en nu je dit weet kan ik gelukkig weer 100% openheid geven in mijn blogs. 

Laat me je meenemen in de afgelopen maanden. Het is een lange blog geworden, maar ZO de moeite waard! Dus ik adviseer je echt om jezelf de tijd te gunnen om tot het einde te blijven lezen. Echter en eerlijker dan dit kan ik het niet voor je maken. 

Eind november vertelde ik mijn beste vriend tijdens één van onze accountability calls dat ik twee grote dromen had voor 2021: zwanger worden van ons eerste kindje en een bepaald omzetdoel.

Van verschillende vriendinnen in mijn omgeving had ik gehoord dat een koppel er gemiddeld een jaar over doet om zwanger te raken. Toen mijn vriend en ik het erover hadden dat we er voor wilde gaan, hadden we niet durven dromen dat het direct raak zou zijn. Onze verrassing was dan ook groot toen we op kerstavond met elkaar dit grote nieuws konden vieren. 

Ik wil je graag meenemen in hoe ik de afgelopen periode ervaren heb. Houd je vast, want dit verhaal heeft meer kanten dan je wellicht zou verwachten.

Allereerst ben ik super blij en dankbaar! Al sinds ik een klein meisje was wist ik dat ik graag moeder wilde worden. De afgelopen 10 jaar heb ik meerdere relaties gehad, van mannen die niet serieus voor mij gingen (uiteraard omdat ik zelf nog niet serieus voor mijn behoeftes en verlangens ging), tot mannen die all-in wilde gaan met mij en die huisje, boompje, beestje al voor zich zagen. Meerdere smaken zijn voorbij gekomen en ik heb van elke relatie geleerd wat wel werkt voor mij en wat niet. 

Twee van mijn voorgaande relaties hadden graag kinderen met mij gekregen. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik destijds naar mijn hart heb geluisterd en dat ik daar nog niet voor ben gegaan. Want nu ben ik op dat punt, dat ik mijn eerste kindje mag krijgen met een man waar ik enorm veel van houd, waar het goed mee voelt op alle fronten. Dus totale dankbaarheid hier voor mijn intuïtie oftewel het universum dat altijd tot mij gesproken heeft. Want je intuïtie is het universum (of God, als dat beter voelt voor jou) die tot je spreekt. 

Ik ben zo enorm blij en dankbaar dat ik vertrouwen heb durven houden in de werking van de universele wetten. Alle jaren van persoonlijke ontwikkeling op dit vlak en al mijn geweldige teachers over de jaren heen hebben hier aan bijgedragen. Ik ben hen zo dankbaar, voor alle wijsheid die ze voorleven en de kennis die ze continu delen. Ik heb durven geloven dat alles exact loopt zoals het bedoeld is te lopen voor mij, zo lang ik maar trouw aan mijn hogere zelf, vanuit mijn hoogste waarheid mijn keuzes maak. Dit vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat ik nu een klein wonder in mijn buik mag dragen. 

Tegelijkertijd was de afgelopen periode pittig. Afgezien van de misselijkheid en vermoeidheid die er bij hoort, was het vooral een emotionele achtbaan waar ik mij in bevond. Ik wilde niets liever dan me alleen maar gelukkig en dankbaar voelen. Alleen gebeurde er ineens zoveel tegelijk, dat mijn mind meerdere keren tijdelijk vastliep door alle grote veranderingen die ineens op stapel staan.

“Maar dit is toch altijd al een droom van je geweest Nicole?” zou je kunnen zeggen. 100% waar en 1000% dankbaarheid voor dat we dit mogen meemaken samen. Als je mij al even volgt dan ken je misschien mijn uitspraak “De enige die comfort zoekt is je ego”. Oftewel, je ego houdt alles het liefst bij het oude.

Van een zelfstandige alleenstaande vrouw, met een goedlopend bedrijf, die gelukkig was en geleerd had om 100% te gaan voor wat zij wilde in elke situatie. Naar een vrouw die haar droomman ontmoet, vanaf moment 1 samenwoont met hem, sneller dan verwacht zwanger wordt. Dat betekent je lichamelijk totaal anders voelen, nadenken over huizen kopen en verkopen, waar willen we wonen, terwijl ik ondertussen ervoor wil zorgen dat mijn bedrijf blijft groeien. Daarnaast moest ik na de eerste periode van onze relatie, waarin ik niets liever wilde dan 24/7 samen zijn met mijn vriend, leren hoe ik ook in deze relatie mijn eigen ruimte blijf innemen op een manier die goed voelt voor ons allebei. 

Kan jij je voorstellen dat mijn ego een paar keer totaal op hol is geslagen? Alles veranderde tegelijkertijd op elk vlak in mijn leven. Ben ik nu aan het klagen? Absoluut niet! In de basis vertelt mijn intuïtie mij continu dat alles goed is en heb ik het volste vertrouwen. Tegelijkertijd heeft mijn ego al vele worst case scenario’s voorbij laten komen, ik heb me benauwd gevoeld en mezelf zelfs een paar keer de niet helpende vraag gesteld “Heb ik wel de juiste keuzes gemaakt?”. 

Mijn oude patroon van piekeren heeft een aantal keer hoogtij gevierd de afgelopen maanden. Ik heb met mijn eigen coach gesproken, ik ben keer op keer contact gaan maken met mijn gevoel om alles te doorvoelen. Ik heb mijn angsten en onzekerheden aangekeken en geaccepteerd dat ik voelde zoals ik mij voelde en ik heb vele helpende mindsetoefeningen toegepast om me zo goed mogelijk te kunnen voelen in elk moment. 

Het antwoord op de vraag of we wel de juiste keuzes hebben gemaakt is 1000% JA. Onze relatie is magisch en dit kindje is zo welkom. Ik kijk er enorm naar uit om hem óf haar straks samen met mijn vriend, in alle liefde, te mogen verwelkomen. 

Waarom deel ik deze kant van het verhaal dan ook met je? Omdat ik wil dat je weet, dat ook bij het waarmaken van langgekoesterde dromen, er een variatie aan emoties voorbij kan komen.

Je ziel geniet van elk droomdoel dat je verwezenlijkt en het kijkt direct weer uit naar het volgende droomdoel. Je ziel weet namelijk dat het al goed is en dat het altijd goed komt. Je ego kan er juist extreem op aanslaan. Als het voelt dat vele dingen veranderen, zelfs al is het ten goede, dan nog vind je ego het spannend.

Het is Marianne Williamson die zo mooi zegt: 

“Onze grootste angst is niet dat we te kort schieten. Onze grootste angst is juist dat we over onbegrensde krachten beschikken. Het is het licht in ons en niet onze duisternis, waarvoor we de grootste angst hebben. We vragen onszelf af, wie ben ik om briljant, schitterend, begaafd of geweldig te zijn?”

We zijn niet bang om vanuit ons ego te leven. Dat is wat we allemaal goed kennen. We zijn bang om vanuit onze hogere zelf oftewel onze ziel te gaan leven. We vinden het vele malen spannender om letterlijk te kiezen voor de krachtige creator die we werkelijk zijn en volledig te gaan voor waar we echt van dromen en ten diepste te weten dat waar we van dromen is weggelegd voor ons. Herkenbaar toevallig?

Ik weet ondertussen heel goed hoe manifestatie werkt. Mijn droomleven ontvouwt zich stap voor stap de afgelopen 5 à 6 jaar, sinds ik al mijn geleerde lessen toepas:

 • Leren luisteren naar wat mijn intuïtie mij ingeeft;
 • Mijn hart durven te gaan volgen;
 • Gelukkig en tevreden zijn met wie ik ben;
 • Een eigen bedrijf starten waarin ik vele mensen help om hun mooiste leven te creëren;
 • Vele fantastische opleidingen gevolgd bij de geweldige mindset teachers en business coaches;
 • Volledig vertrouwen op mijn eigen kunde en wijsheid;
 • Het werken in loondienst loslaten;
 • Mijn bedrijf laten groeien, er goed van kunnen leven en een omzet die jaar op jaar groeit;
 • Geweldige online programma’s creëren;
 • Een netwerk van familie en vrienden die ook positief en gelukkig zijn en waarvan het merendeel met bewuste creatie bezig is;
 • Mijn droomman vinden;
 • Zwanger worden en samen een kindje krijgen;
 • Alles wat nog komen gaat..😍

Wanneer ik dit rijtje lees dan weet ik dat dit vele grootse manifestaties zijn in een relatief korte tijd. Het op lijsten helpt omdat je er zelf gewoonweg niet elke dag bij stilstaat. Ik lijst het niet op omdat ik je wil laten zien hoe “goed” ik ben. Ik deel deze manifestaties met je om je bewust te maken dat als ik dit kan, dat jij dit ook kunt. 

Daarnaast hoop ik ook dat je meeneemt uit dit verhaal, dat de afgelopen 5 jaar naast de 5 gelukkigste jaren in mijn volwassen leven, ook de meest spannende jaren in mijn volwassen leven zijn geweest. Bij elke uplevel kwam er een “new devil” om de hoek. Mijn ego wil mij keer op keer weer door de bril van angst laten kijken om toch maar voor ‘het oude vertrouwde’ te blijven kiezen. Je ego kiest nou éénmaal het liefst voor comfort, zelfs als alles laten zoals het is super oncomfortabel voelt. 

Weet dat het niet gek is, als je het spannend vind om voor je droomdoelen te gaan. 

Weet dat het niet gek is, als je spanning voelt terwijl je voor je droomdoelen gaat. 

Weet dat het niet gek is, als je spanning voelt terwijl je droomdoelen aan het uitkomen zijn of ze al uitgekomen zijn.

Het is niet gek, want het is het deel van jou wat menselijk is. Leren omgaan met het menselijke deel van jezelf, dat is waar ik vele mensen mee help. Hoe ga je om met de angst en al je niet helpende patronen die jou weghouden bij het realiseren van je hartsverlangens? Hoe kom je uit je hoofd, connect je opnieuw met je gevoel en blijf je stappen zetten in de richting van dat waar jij naar verlangt voor jou? Hoe bouw je een sterke relatie op met de krachtige creator die je werkelijk bent? Zodat ook jij jouw droomdoelen stap voor stap gaat realiseren!

Ben jij er klaar voor om te gaan voor wat je écht wilt?
Ben jij er klaar voor om je angsten aan te kijken en ze te doorvoelen? In plaats van ze te onderdrukken en meer van hetzelfde te blijven creëren? 

Kan jij op alle drie de vragen een dikke vette JA zeggen, maar loop je vast bij de “HOE doe ik dit dan?” Laat mij je daar bij helpen. Ik weet waar ik het over hebt, zelf heb ik al vele angsten aangekeken en ik al vele cliënten hiermee geholpen. Ik kan je helpen de connectie met je hart te maken waardoor jij jouw gedroomde resultaten gaat realiseren. 

Word je al enthousiast? Kies dan voor 1 van mijn online programma’s of een 1-op-traject. Weet dat ik er naar uit kijk om jou te helpen je dromen te manifesteren. 

Liefs,
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij