facebook

De perfecte vraag om jezelf deze zomer te stellen

Woohoo! Het vakantieseizoen is nog net niet voorbij! Ik hoop zo dat je lekker aan het genieten bent (of dat je  ‘genoten hebt’ als jouw vakantie al geweest is) van wat welverdiende ontspanning. Even de boel de boel laten. Niks ‘moeten’ en 100% doen waar je zin in hebt en waar je behoefte aan hebt. Zelf heb ik ook 2 weken vrij, wat met dit weer ZO fijn is en heb ik helemaal niets in mijn agenda staan. Love it! Ik leef op spontane dates met mijn familie en vrienden deze dagen en ik geniet er met volle teugen van.

Er is een vraag die ik mezelf graag stel tijdens de vakanties. Juist deze dagen dat je niets ‘moet’ van jezelf en alles mag en kan zijn perfect om een nog diepere connectie te maken met je gevoel. Om jezelf toe te staan te dromen. Om de routine van alledag los te laten en in te tappen op je oneindige potentieel. Ik wil je uitnodigen om jezelf deze vraag te stellen tijdens je vakantie. Het is dé belangrijkste vraag die jij jezelf op welk moment dan ook (dus ook buiten vakantietijd😋) kunt stellen omdat deze vraag het startpunt is van het creëren van het leven waar je écht naar verlangt.

Stel jezelf de volgende vraag:

Wat wil je écht?

Lees je goed wat hier staat? Wat wil JIJ écht? NIET wat je partner, ouder(s), verzorger(s), broer, zus, andere familieleden, je kinderen, je vrienden, je leidinggevende, je collega’s, je coach/mentor of wie dan ook voor jou willen. Nee, deze vraag gaat over wat JIJ wilt voor jou. Jij hebt dit leven gekregen om het voor jou te leven❤️

Stel je voor dat je Alladin’s toverlamp hebt, dat de geest tevoorschijn komt en de geest zegt dat je een oneindig aantal wensen hebt.

Waar verlang je dan daar? 

Wat zou je graag willen doen?

Wie wil je zijn?

Wat wil je hebben?

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?

Wie is onderdeel van jouw mooiste leven?

Stel jezelf deze vragen. Schrijf je dromen op. Lees ze keer op keer door. Scherp ze aan net zo lang tot je ze ten diepste voelt. Laat los of jouw dromen haalbaar/realistisch zijn. Je hoofd zegt waarschijnlijk van niet. Dit is omdat waar je écht naar verlangt nagenoeg altijd buiten je comfort zone ligt. Om te krijgen wat je nog niet hebt, zul je moeten doen wat je nog niet gedaan hebt. Spannend? Ofcourse! Mogelijk? Most Definitely YES!

HOE krijg ik mijn droomleven dan voor elkaar? Nope, verkeerde vraag. Als je weet wat je écht wilt en als je verlangen zo groot is dat je bereid bent ervoor te gaan, dan ontstaat ‘de HOE’ stap voor stap. Je treft de juiste ideeën, ingevingen, ontmoetingen en middelen aan. De HOE vraag blokkeert het proces van je verlangen groot maken. Parkeer de HOE. Die komt wel, dat beloof ik je. Komt die niet of blijf je erop vastlopen? Boek dan een gratis mindset sessie en ik help je met alle liefde.

Focus op je droom. Focus op waar je naar verlangt voor jou. Gebruik je vrije tijd en sta jezelf toe te dromen. Zie het al voor je. Voel hoe jij je zou voelen als je leven er zo uit ziet. Maak connectie met je verlangen. Breng jezelf alvast naar die energetische frequentie. Dive in deep! Je gaat jezelf hier later zo enorm voor bedanken. Ook dit weet ik zeker. Het leven is te kort om het niet ten volle te leven. Waar jij naar verlangt is er al en het verlangt ook naar jou. Als je al vakantie hebt gehad, creëer dan een ander moment voor jezelf. Zoek een inspirerende plek op en ga dromen ‘to the MAX’.

Droom NIET van wat je weet dat haalbaar is.

Droom NIET van wat je denkt dat haalbaar is.

Dit is veilig dromen en dit geeft definitely niet de inspiratie waar je hart van in de fik gaat.

Droom WEL van wat je ÉCHT wilt.

Als alles zou kunnen (spoilerbericht: dit kan zelf al zie je nog niet HOE op dit moment) WAT WIL JE DAN ÉCHT?

Droom, gebruik de kracht van je verbeelding. Deel je dromen alleen met mensen die je supporter en aanmoedigen. Deel ze niet met de mensen die in onmogelijkheden denken. Laat de beren die zij zien op jouw weg niet jouw beren worden. Je dromen zijn de verlangens van je ziel. Het deel van jou wat weet waarvoor jij hier werkelijk bent en waar jij ten diepste naar verlangt. Behandel je dromen met het volste respect, bescherm ze, voedt ze met positieve gedachten en geef ze het alleen de podia’s die ze verdienen.

Ik houd van de uitspraak van Napoleon Hill “The starting point of all Achievement is DESIRE”. Niets is zo belangrijk als jezelf de juiste vragen te stellen. Alle antwoorden die je zoekt zitten al in je. Je houdt zelf de sleutel naar je droomleven in jouw handen. Het begint allemaal met weten wat je écht wilt. Zodat je van daaruit jouw pad kunt gaan bewandelen.

Geniet van je vakantie en ik wens je veel plezier met dromen deze zomer. Ik doe met je mee vanuit mijn vakantievibes. Creëer de bouwtekening van jouw mooiste leven en ontdek de golf van energie die je in gang zet hiermee.

Liefs,
Nicole

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij