facebook

Benieuwd hoe mensen die al coaching, trainingen & de online programma’s van Nicole hebben gevolgd dit hebben ervaren?

Lees hieronder vele openhartige verhalen.

“De band met mijn zoon is verbetert en ik heb een fantastische vrouw ontmoet. Sinds eind vorig jaar vloeit onze liefde rijkelijk. Na een hele moeilijke tijd heb ik mezelf terug gevonden en ben ik in mijn kracht gekomen. Ik hou van mezelf en vind mezelf leuk en goud waard. Vanaf het moment dat ik dat punt had bereikt, gebeurden er mooie dingen. Dank je lieve Nicole voor jouw hulp in mijn reis naar zelfliefde.

“Na een hele moeilijke tijd heb ik mezelf terug gevonden en ben ik in mijn kracht gekomen. Ik hou van mezelf en vind mezelf leuk en goud waard. Vanaf het moment dat ik dat punt had bereikt, gebeurden er mooie dingen. De band met mijn zoon is verbetert en… ik heb een fantastische vrouw ontmoet. Sinds 22 oktober vorig jaar vloeit onze liefde rijkelijk. We verbinden op een diepere laag en het is veilig om diepere verlangens of pijnen er te laten zijn en met elkaar aan te kijken. Er schijnt licht op plekken waar het altijd donker is geweest en het licht schijnt steeds verder. Dank je lieve Nicole voor jouw hulp in mijn reis naar zelfliefde”

Andre van de Kasteele

Interim Manager

“Een coach-traject met Nicole is een groot cadeau voor jezelf. Ik zit nu lekker in mijn vel. Ik zet mezelf tegenwoordig op nummer 1 en ik luister naar mijn gevoel. Ik heb de transformatie gemaakt van doorgaan op wilskracht, terwijl ik mijn emotie en gevoel volledig aan de gezet had. Naar het volgen van mijn hart en vol zelfliefde leren omgaan met mezelf.

In het jaar voor ik bij Nicole kwam zijn er veel veranderingen geweest in  mijn leven. Waardoor mijn leven er ineens totaal anders uitzag. Hoewel het mij veel deed, heb ik op dat moment de knop omgezet en ben ik doorgegaan. Voor ik het wist had ik mijn leven weer opgepakt en alles weer op de rit. Maar ik had mijn emotie en gevoel in deze periode totaal aan de kant gezet. Ik merkte dat het me niet meer zelf lukte om me weer lekker in mijn vel te voelen. Maar doordat ik ben doorgegaan en het voor de buitenwereld leek alsof ik alles weer perfect voor elkaar had, werd de drempel voor mij steeds groter om eerlijk te zijn en aan te geven dat het eigenlijk helemaal niet zo lekker ging. Wat uiteindelijk resulteerde in een uitbarsting van opgestapelde emotie. En op dat moment wist ik, dit is het moment om hulp in te schakelen. Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens het coachtraject is mezelf op nummer 1 te zetten en naar mijn gevoel te luisteren. Hierbij heb ik ook geleerd om grenzen te stellen, mezelf kwetsbaar op te stellen bij de mensen die mij dierbaar zijn, mijn hart te volgen en vol zelfliefde naar mezelf te kijken. Dit heeft mij zoveel opgeleverd! Ik zit lekker in mijn vel en op de momenten dat ik merk dat ik terug wil vallen in oude patronen heb ik handvatten om dit weer te herpakken en de situatie te zien als een leermoment ipv falen. Een coach traject met Nicole is een groot cadeau voor jezelf. Naast dat ze een lieve persoonlijkheid heeft, met een groot luisterend oor. Kijkt ze met een open blik naar jouw verhaal en weet ze door het stellen van de juiste vragen tot de kern te komen. Iets waar ik zelf het liefst met een boog omheen liep. Daarnaast ben ik ook heel blij met de oefeningen die ik heb meegekregen die ik de rest van mijn leven meeneem en kan toepassen wanneer dit nodig is.

Melissa Hendriks

Personal Trainer

“Tegenwoordig leef ik niet meer in hoofd maar neem ik de acties die ervoor zorgen dat ik mijn gewenste resultaten behaal. Dankzij de individuele coaching en het online programma De Mindset Mastery Methode heb ik mezelf terug gevonden en geleerd hoe je weer plezier krijgt in je leven. Ik heb geleerd mijn angst los te laten en mezelf weer op de eerste plek te zetten. Ik voel nu dat ik mijn verlangens waard ben. Dit doorvoelen heeft gemaakt dat ik wakker ben geworden. Tegenwoordig bekijk ik mijn leven vanuit mijn eigen roze bril, exact zoals ik het wil zien.
Mijn grootste probleem was dat ik na 30 jaar huwelijk niet meer wist wie ik was en in een slachtofferrol zat omdat ik dacht dat ik zonder partner niet kan functioneren. Ik zat erg vast in mijn verdriet en pijn en was volledig in paniek en zoekende naar antwoorden en weer een manier om me gelukkig te voelen. Mijn grootste leermoment tijdens de coaching met Nicole is dat ik mijzelf ben gaan accepteren zoals ik ben met mijn mindere kanten en goede kanten. Daarnaast heb ik geleerd dat ik degene ben die bepaalt hoe mijn leven eruit ziet in plaats van dat het leven bepaalt waar je naar toe gaat. Ik heb ontdekt hoe leuk het is om lief te zijn voor jezelf en dat zelfliefde enorm belangrijk is om jezelf terug te vinden. Dit wist ik niet totdat ik het echt ging doen. Tegenwoordig leef ik niet meer in hoofd maar neem ik de juiste acties die ervoor zorgen dat ik mijn gewenste resultaten behaal. Voor mij zijn de Masterclasses in het online programma De Mindset Mastery Methode het meest waardevol geweest. Daarin heb ik zoveel geleerd. Leren hoe ik van binnen naar buiten kan leven was voor mij echt een eye opener. Elke keer als ik ook maar een kleine dip had of twijfelde aan mezelf pakte ik een masterclass erbij. Dit zorgde ervoor dat ik weer helemaal tot rust kwam en het hielp mij de focus weer terug naar mezelf te brengen. Hierdoor voelde ik mij weer sterker en had ik weer de kracht om met mezelf aan de slag te gaan. De masterclasses hebben mij ook geholpen in de actiestand te komen. Ik heb ontdekt hoe ik met het universum kan samenwerken en elke manifestatie die ik gerealiseerd heb, maakte dat mijn vertrouwen groeide en dat ik nog meer de verbinding maakte met mijn gevoel. Ik heb jaren in mijn hoofd geleefd. Dankzij de individuele coaching en het online programma heb ik mezelf terug gevonden en geleerd hoe je weer plezier krijgt in je leven. Ik weet nu dat ik mijn leven volledig in mag kleuren zoals ik het wil! Dit ontdekken is zo’n enorm waardevol cadeau voor mij geweest in deze coaching. Ik zie veel van mijn vriendinnen die keuzes laten afhangen van hoe het leven loopt en die veel beslissingen maken vanuit angst. Het coachingstraject met Nicole leert je om je angst los te laten en jezelf weer op de eerste plek te zetten. Tijdens dit traject ben ik gaan voelen dat ik mijn verlangens waard ben. Dit weten en doorvoelen heeft gemaakt dat ik wakker ben geworden. Tegenwoordig bekijk ik mijn leven vanuit mijn eigen roze bril, exact zoals ik het wil zien.

Patricia Hollander

Front Office Medewerker

Ik heb enorm veel geleerd in het Mindset Deep Dive traject. Het voornaamste wat ik heb geleerd is om meer naar mijn hart te luisteren. Gedurende het coach traject durfde ik steeds vaker uit te spreken waar ik behoefte aan had (zowel zakelijk als privé). Ik kwam steeds lekkerder in mijn vel te zitten en ik kreeg continu meer energie en plezier in wat ik doe. Dit krijg ik nu vaak van mijn omgeving terug”.
Ik heb enorm veel geleerd in het Mindset Deep Dive traject. Het voornaamste wat ik heb geleerd is om meer naar mijn hart te luisteren, te kijken waar ik behoefte aan heb om dit vervolgens uit te spreken. Ik vond het altijd moeilijk om nee te zeggen en voor mezelf op te komen. De behoefte van een ander was (voor mijn gevoel) belangrijker dan mijn eigen behoeftes. In onze eerste gesprek had ik direct een groot leermoment. Ik leerde dat ik eerst goed voor mezelf moet zorgen voordat ik goed voor anderen kan zorgen. Gedurende het traject ben ik steeds meer naar mijzelf gaan luisteren en ik durfde steeds vaker uit te spreken waar ik behoefte aan had (zowel zakelijk als privé). Dit heeft ervoor gezorgd dat ik steeds lekkerder in mijn vel kwam te zitten. Ook kreeg ik continu meer energie en plezier in wat ik doe. Dit krijg ik nu ook vaak van mijn omgeving terug. Nicole is een heel prettig en vriendelijk persoon om mee te praten. Je krijgt van haar echt het gevoel dat je alles kunt bespreken. Nicole geeft je goede handvatten om je resultaat daadwerkelijk te bereiken.

Patricia van Gool - van Santvoort

Management Assistent

“Ik ben in 6 coachsessies zo enorm gegroeid! Nicole is zo echt, intens, lief, krachtig, duidelijk en een professionele coach die met jou in verbinding gaat staan. Nicole haalt het beste bij jou naar boven. Ze vult geen één antwoord voor je in, alle antwoorden zitten in jou.”
Nicole in één woord: PUUR. Nicole is zo echt, intens, lief, krachtig, duidelijk en een professionele coach die met jou in verbinding gaat staan. Ik dacht in het begin weleens: via Skype? Zal dat dan wel zo goed werken als face to face? Daar hoef je niet meer aan te twijfelen. Die afstand maakt niet uit. Nicole haalt het beste bij jou naar boven. Nicole vult geen één antwoord voor je in, alle antwoorden zitten in jou. De manier waarop Nicole in het leven staat en ook terug laat zien in haar coaching heeft bij mij heel veel effect gehad en daardoor ben ik in 6 coachsessies zo enorm gegroeid! Ik ben Nicole enorm dankbaar, alleen al om wie zij is!

Linda van Marrewijk

Ondernemer & Coach

“Door de lessen en gesprekken met Nicole goed op me in te laten werken en hiermee aan de slag te gaan is het krampachtige van mijn zoektocht verdwenen. Ik geniet nu veel meer van de reis naar mijn doelen toe i.p.v. alleen maar bezig te zijn met de eindbestemming. Ik heb weer volop vertrouwen in de toekomst!
Ik was al een tijdje om me heen aan het kijken hoe ik de ca. laatste 15 jaar van mijn werkzame levenslust zou kunnen invullen. Omdat ik op zoek was naar meer plezier, lol en voldoening van mijn werk. Mijn oog viel destijds op een stukje tekst van Nicole op Linkedin wat ging over passie, “Hoe achterhaal ik mijn passie”. Op dat moment heb ik het gelezen en voor kennisgeving aangenomen. Een half jaar later kwam er een onverwachte reorganisatie in onze organisatie waar ik onderdeel van uitmaakte. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Nicole. Eerst een gratis telefonisch “consult” om te kijken of er voor beiden een goede aanleiding was om tot een samenwerking en een plan te komen. Die aanleiding was er en ik heb gekozen voor het Mindset Deep Dive traject incl. toegang tot De Mindset Mastery Methode, de online academie die gevuld is met interessante leerstof. Mijn probleem was dat ik heel graag mijn passie wilde achterhalen aangezien ik ervan overtuigd ben dat je dan met plezier je werk doet en er dan automatisch ook goed in bent of wordt en dat levert dan weer voldoening en plezier op. Aangezien ik wel heel graag mijn passie wilde achterhalen werd dit een beetje een krampachtige zoektocht omdat mij de kennnis ontbrak hoe je zo’n zoektocht moet aanpakken. Nicole heeft mij hier heel prettig in ondersteund en kennis bijgebracht door met name goede vragen te stellen en mij te “dwingen” om over diverse zaken eens wat langer na te denken en de tijd te nemen voor de juiste beslissingen en vertrouwen te hebben in de goede afloop doordat je de juiste mindset hebt. Door de lessen en gesprekken met Nicole goed op me in te laten werken en hiermee aan de slag te gaan is het krampachtige van mijn zoektocht verdwenen en geniet ik nu veel meer van de reis i.p.v. alleen maar bezig te zijn met de eindbestemming. Ik heb weer volop vertrouwen in de toekomst en ben ervan overtuigd dat het, linksom of rechtsom, weer helemaal op zijn pootjes terecht zal komen. Nicole, hartelijk bedankt voor het zeer leerzame traject wat je hebt aangeboden. Ik heb onze gesprekken als zeer waardevol en prettig ervaren omdat je weet waar je het over hebt en op het juiste moment de juiste vragen weet te stellen. Voor mensen die nu echt eens een moment voor zichzelf zoeken en aan henzelf willen werken kan ik jou van harte aanraden!!

 

Marcel Cromzigt

Project Adviseur

“Ik vind het een geweldige ervaring dat alles opeens lijkt te gaan stromen en op mijn pad komt. Ik weet zeker dat dit zonder Nicole’s hulp niet was gebeurd. Nicole kan meteen to the point komen en de vinger op de juiste plek leggen. Ze leert je hoe je door het veranderen van je mindset kan bereiken wat jij graag wilt in je leven.
Ik wal al lang op zoek naar een nieuwe betaalde baan en het lukte maar niet om iets te vinden. Ik had het gevoel dat potentiele werkgevers niet begrepen wat ik tot nu toe had gedaan en wat zij aan mij hebben. Verder vroeg ik mij altijd af hoe het komt dat bij sommige mensen van alles op hun pad komt en bij mij niet. Mijn grootste leermoment tijdens de workshop die ik volgde bij Nicole was toen ze mij hielp om mindset te shiften. Voor mij was dit echt een cadeautje. Want sindsdien is er van alles gebeurd. Met deze nieuwe mindset ben ik op een andere manier met netwerkcontacten en potentiele werkgevers in gesprek gegaan. Ik vind het een geweldige ervaring dat alles opeens lijkt te gaan stromen en op mijn pad komt. En dat door een andere mindset. Na al die jaren heb ik zelfs eindelijk betaald werk gevonden via een uitzendbureau. De dame die mij belde was zeer onder de indruk van mijn cv en heeft mij aangenomen zonder persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik weet zeker dat dit zonder Nicole’s hulp niet was gebeurd. Nicole heeft een warme belangstelling voor de persoon die zij voor zich heeft en een hele scherpe blik. Ze kan meteen to the point komen en de vinger op de juiste plek leggen. Ze leert je hoe je door het veranderen van je mindset kan bereiken wat jij graag wilt in je leven.

Sasqia

Researcher Universiteit

“Waar heb IK behoefte aan?” is een vraag die ik mezelf veel stel tegenwoordig. Ik weet nu hoe ik elk gevoel er kan laten zijn.  Ik kan bij mijn gevoel blijven en ik hoef er niet meer voor te vluchten. Juist door al mijn gevoelens er te laten zijn, ben ik sneller van de onprettige emoties af. Nicole heeft een andere insteek in haar coaching. Ik heb veel aan de sessies gehad, ik heb mijn doelen behaald en ik ging altijd opgelucht en ‘opgeruimd’ naar huis.
De reden waarom ik een traject ben aangegaan met Nicole is om mijn onzekerheid, mijn twijfels over of ik wel goed genoeg ben en mijn lage zelfbeeld los te leren laten. Tijdens onze sessies voelde Nicole heel goed aan, in elk moment, waar ik behoefte aan had. Vervolgens gingen we hier aan werken, we bespraken het samen en ze gaf mij elke keer de juiste oefeningen om mee aan de slag te gaan die matchte met mijn behoefte. Nicole stelde de juiste vragen, een combinatie van verschillende invalshoeken, waardoor ik andere inzichten heb gekregen. Ze heeft veel twijfel weggenomen. Ik herken tegenwoordig wat ik voel, ik erken mijn gevoel en kan er nu (meer) naar handelen. Ik heb geleerd dat ik meer bij mezelf mag blijven. “Waar heb IK behoefte aan?” is een vraag die ik mezelf veel stel tegenwoordig. Ik weet nu hoe ik elk gevoel er kan laten zijn.  Ik kan bij mijn gevoel blijven en ik hoef er niet meer voor te vluchten. Juist door al mijn gevoelens er te laten zijn, ben ik sneller van de onprettige emoties af. Nicole heeft een andere insteek in haar coaching. Ze geeft energie, geruststelling, aandacht en alles wat ze uitstraalt voelt erg fijn. Kortom, een hele fijne vrouw en het voelde heel vertrouwd. Ik heb veel aan de sessies gehad, ik heb mijn doelen behaald en ik ging altijd opgelucht en “opgeruimd” naar huis.

J.S.

Office Manager

“Ik ben zo blij dat ik het lifechaning programma De Mindset Mastery Methode van Nicole heb gevolgd. Het heeft mij laten voelen wanneer ik op de energie van overvloed zit en hoe anders ik mijn leven dan ervaar.”
Als je op zoek bent naar een liefdevolle bedding om jouw leven een andere richting te geven, dan is Nicole de juiste navigator! Uiteraard heb ik nog regelmatig hobbels op mijn weg, maar deze zijn kleiner dan voordat ik aan het online programma begon. Ik kon door de hobbels zoveel energie verliezen doordat ik te vaak op de energie van schaarste ingelogd was en ik ervaarde meer tegenspoed dan lichtheid. Ik ben zo blij dat ik het lifechanging programma De Mindset Mastery Methode van Nicole heb gevolgd. Het heeft mij laten voelen wanneer ik op de energie van overvloed zit en hoe anders ik mijn leven dan ervaar.

Miranda Swart

Medewerker Zorg

“Het grootste leermoment van het coach traject zit hem voor mij vooral in dat je het zelf écht heel goed weet. Vertrouw op jezelf, op je intuïtie en op je onderbuik. Dan neem je altijd de goede beslissing. Nicole zorgt ervoor dat je het hele plaatje helder ziet en stelt de juiste kritische vragen die je aan het denken zetten. Praktijk gecombineerd met theorie, wat je meteen dezelfde dag nog kan toepassen.”

Op een dag kreeg ik last van duizeligheidsaanvallen. De oorzaak was niet bekent maar er konden meerdere aanleidingen zijn. Na een paar weken uit de roulatie te zijn geweest begon ik weer met opbouwen van het aantal uren op mijn werk. Daarnaast startte ik ook met de coaching van Nicole. Met de belangrijke vraag; “Ben ik wel in balans”. Dat klinkt misschien wat zweverig maar de ondertoon is serieus. Doe ik de juiste dingen, haal ik plezier uit mijn werk, waar ligt mijn toekomst en ben ik zakelijk en privé in balans en vind ik rust bij mijzelf. Het grootste leermoment van het coachtraject zit hem voor mij vooral in dat je het zelf écht heel goed weet. Vertrouw op je zelf, op je intuïtie en op je onderbuik. Dan neem je altijd de goede beslissing. Geef direct aan als dingen voor jou niet oké zijn of voelen. Geef je grenzen aan en blijf deze grenzen zelf goed bewaken, want een ander doet dat niet voor je. Een juiste balans in werk en privé en inspanning en ontspanning is daarin key. Kies daarin altijd voor je zelf en kies de wedstrijden die op dat moment belangrijk zijn om te winnen. Ik kan iedereen aanraden om aan zichzelf te werken en jezelf te blijven ontwikkelen. Zeker ook op het persoonlijke vlak. Het laaghangende fruit, de “open deuren”, of de rand van het bord soep, als je met je neus in de soep zit, zie je soms niet meer. Nicole zorgt er voor dat je het hele plaatje helder ziet. Stelt de juiste kritische vragen en zet je aan het denken. Praktijk gecombineerd met theorie. Die je meteen dezelfde dag kan nog kan toepassen. Heel interessant om te weten hoe je brein werkt en waarom je in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert. Nicole heeft mij bewust gemaakt van de factoren die een rol spelen en hoe hiermee om te gaan in gesprekken. Kortom een fijne, rustige en heldere coach die op gelijkwaardigheid en vertrouwen met je samenwerkt aan jouw doelen.

Leon van Uffelen

Commercieel Manager

“Ik heb geleerd hoe ik met negatieve gedachten om kan gaan en hoe ik ze om kan buigen. Nicole haar toegevoegde waarde is dat ze zegt waar het op staat. Ze is geen mee-praat coach en ze durft je te confronteren met zaken om resultaat te behalen. Daarnaast laat ze je zien dat er ruimte is voor meer dan waar jij zelf in gelooft. Een samenwerking met Nicole is de start is van heel veel moois.”
Toen ik bij Nicole kwam zat ik vast in mijn eigen gedachtenpatroon. Ik wist niet hoe ik mijn mooiste leven kon gaan leven en hoe ik de beste versie van mezelf kon worden. In de samenwerking met Nicole heb ik vooral geleerd hoe alles met elkaar verbonden is. Ze heeft mij inzicht gegeven in hoe je mindset werkt, maar ze heeft me nog zoveel meer geleerd. Je kunt namelijk niet verder komen wanneer een negatieve mindset overheerst. Nicole heeft mij geleerd hoe ik met deze gedachten om kan gaan en hoe ik ze om kan buigen. Ze heeft een hele warme en open houding. Haar toegevoegde waarde is dat ze zegt waar het op staat. Ze is geen mee-praat coach en ze durft je te confronteren met zaken om resultaat te behalen. Daarnaast laat ze je zien dat er ruimte is voor meer dan waar jij zelf in gelooft. Ze denkt letterlijk buiten de hokjes. Ik kan iedereen aanraden om een samenwerking met Nicole aan te gaan. Niet enkel één traject maar eigenlijk een soort APK. Je zult zien dat dit de start is van heel veel moois.
Paula van der Sluys

Relatiebeheerder Adviesbureau

“Ik heb geleerd dat je zelf de enige bent die jouw toekomst in de weg staat” “De coaching sessies met Nicole hebben mij nieuwe inzichten gegeven en ik heb weer meer geleerd over mezelf. Nicole creëert een open, warme sfeer waarbinnen ik veel ruimte heb ervaren om mijn verhaal te doen. Haar positieve, opbouwende houding was ook heel waardevol om zoveel mogelijk uit de sessies te kunnen halen. Hierdoor, en door de vragen en opdrachten die ik kreeg, heb ik weer een stap gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd dat je zelf de enige bent die jouw toekomst in de weg staat.”

Laura Elbertsen

Recruiter

“In het traject met Nicole heb ik geleerd om op een andere manier te gaan kijken. Ik heb de overstap van mijn baan als apothekersassistente naar mijn eigen Japanse restaurant gemaakt. Door samen met Nicole te gaan zitten en samen alles door te nemen kon ik na elke sessie met een gerust hart naar huis gaan en verder zelf aan de slag, waardoor ik veel gedaan kreeg in een korte tijd.”
Ik wist al heel lang dat ik iets anders wilde en het liefst wilde ik eigen baas zijn. Maar de stap van idee naar waarmaken dat lukte niet. Ik ging elke dag met tegenzin naar het werk. Waardoor het elke dag moeilijker werd. Mijn werk was heel vermoeiend en uitputtend waardoor mijn humeur ook slecht was. Ik wist dat er een oplossing moest komen, maar ik wist niet hoe ik daar ging komen. Iedereen om me heen zei dat een vaste baan geweldig is en wees mij op de vastigheid die het bracht, maar dat was niet wat ik wilde.

In het één-op-één traject met Nicole heb ik geleerd om op een andere manier te gaan kijken. Ik heb de overstap van mijn baan als apothekersassistente naar mijn eigen Japanse restaurant gemaakt. Tijdens ons traject heb ik veel ideeën gekregen voor de salespresentaties die ik moest geven en ook om structuur te krijgen. Wat is echt nodig en wat is niet nodig op dit moment? Voor mijn gevoel moest alles nu en per direct en ik vond alles belangrijk. Door samen met Nicole te gaan zitten en samen alles door te nemen kon ik na elke sessie met een gerust hart naar huis gaan en verder zelf aan de slag, waardoor ik veel gedaan kreeg in een korte tijd.

Het meest waardevolle was voor mij het inzicht wat ik kreeg dankzij het traject is dat ik veel meer kan dan dat ik dacht. Ik kan meer bereiken met mijn leven dan dat ik tot nu toe gedaan heb. Je kunt niet alles alleen doen, maar veel van de mensen om je heen weten niet hoe het is om je hart en droom te volgen en volgen de veilige route. Maar dit bleek voor mij een ongelukkige route om te bewandelen.

Ik zou je aanraden om met Nicole samen te gaan werken als je vast zit in wat het is dat jij in je leven wilt bereiken én als je absoluut niet weet hoe je daar moet komen. Ook wanneer je omringt wordt door een omgeving die je niet helpt om je droom te gaan leven. Dan is het tijd dat je Nicole belt. Begin met een gratis call en kijk daarna verder. Bij mij wist ik al in de call dat als ik verder wilde komen, dat ik samen met Nicole moest gaan werken, zodat ik niet vast zou blijven zitten in wat ik deed én ik zou gaan bereiken wat ik wilde. 

Loes van Dijk

Ondernemer

Ik besloot om het individuele coachingstraject aan te gaan. Na dit traject ben ik super op de rit. Een nieuwe uitdaging als baan, veel meer “ME TIME” thuis, veel meer genieten van het nu. De beleving van alles wat ik doe is nu weer met kwaliteit/intens en geen automatische piloot meer. Mijn energielevel gaat weer omhoog. Ik geniet weer van elk succesmoment en ik leef veel meer in het moment. Nicole, super bedankt voor jouw mooie inzichten en de handvatten die jij mij hebt gegeven.  Door een oud collega kwam ik via “Linked in” terecht op de website van Nicole, met de uitnodiging voor de workshop “ Ready for the change”. In die periode kreeg ik mijn gevoelens/gedachten niet meer op een rechte lijn. Ik was de balans werk/privé en wat wil ik nu zelf verloren. Met gevolg dat ik niet lekker in mijn vel zat, zowel op het werk als privé. Alles stond op automatische piloot. Wat “prima” werkt, alleen sloeg de vermoeidheid toe. Tijdens de workshop was het leuk om met andere dames te praten, te zien en ontdekken, dat we allemaal wel een periode hebben met twijfels en vooral onzekerheden. Is dit het wel, maakt dit mij wel gelukkig, waarom zoek ik bevestiging van anderen. De workshop was een “eye opener”. Direct had ik het gevoel dat Nicole mij begreep, haar openheid en enthousiasme gaven mij het gevoel, dat zij mij wel weer op de rit krijgt. Met nieuwe inzichten, besloot ik om het individuele coachingstraject aan te gaan. Na dit traject ben ik super op de rit. Een nieuwe uitdaging als baan, veel meer “ME TIME” thuis, veel meer genieten van het nu. De beleving van alles wat ik doe is nu weer met kwaliteit/intens en geen automatische piloot. Mijn energielevel gaat weer omhoog. Ik geniet weer van elk succesmoment en ik leef veel meer in het moment. Ik stel mij geregeld de vragen, is dit wat ik wil, krijg ik hier positieve energie van. Zo ja Super vooral doorgaan! Zo nee, wat kan ik de volgende keer anders doen.  Ook herken ik nu veel sneller mijn valkuilen en al is het soms nog wel achteraf, ik kan mij dan al veel sneller herstellen. De bewustwording is er. De balans in mijn gedachten en gevoelens tussen privé/werk en wat wil ik nu zelf, was ik kwijt. Nicole heeft bij mij de weggezakte handvatten naar boven getoverd, zodat ik deze weer kan toepassen. Hierdoor vind ik mijzelf terug en ik weet nu wat mijn kwaliteiten en krachten zijn. Nicole, super bedankt voor jouw mooie inzichten en de handvatten die jij mij hebt gegeven. Kom maar op met de toekomst!

Chantal

Facility Manager

“Dankzij Nicole heb ik antwoord op mijn vragen en meer gevonden en nu heb ik de regie weer terug. Dat voelt goed.” 

Ik zat met vragen waar ik zelf het antwoord niet meer op wist. Wat wil ik? Waar word ik blij van? Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Dit maakte mij onzeker. Een gemoedstoestand die niet bij mij past. Tijd voor actie. Nicole is toegankelijk, betrokken en scherp. Ik heb erg genoten van onze gesprekken. Dankzij Nicole heb ik antwoord op mijn vragen en meer gevonden en nu heb ik de regie weer terug. Dat voelt goed.

Yvonne Prevaes

Teamleider Buurtcentra

“Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en ben hard aan het werk gegaan om mijn mindset te ontwikkelen. Daardoor leef ik nu vanuit mijn gevoel en kan ik steeds beter keuzes maken waar ik gelukkig van word. Dit is echt een hele fijne investering geweest in mijzelf, die ik voor de rest van mijn leven ga en kan gebruiken.” 

Ik heb Nicole via internet gevonden nadat ik m’n baan had opgezegd en echt de tijd wou gaan nemen om te ontdekken wat het is wat ik het liefste wil gaan doen. Na de gratis action call, had ik meteen een goed gevoel. Nicole stelt je op je gemak, luistert goed en gaf mij gelijk al een paar goeie tips. Ik ben erg dankbaar voor dit traject, haar individuele coaching en online programma hebben mij enorm geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd om naar mijn hart te luisteren en hoe ik moet omgaan met het “stemmetje” in mijn hoofd (mijn ego). Ik heb geleerd om echt te luisteren en te voelen naar mijn gevoel in plaats van het te onderdrukken, en met mijn hoofd keuzes te gaan maken.  Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en ben hard aan het werk gegaan om mijn mindset te ontwikkelen. Daardoor leef ik nu vanuit mijn gevoel en kan ik steeds beter keuzes maken waar ik gelukkig van word. Ik heb nu helder voor ogen wat mijn talenten zijn,  ik weet wat ik wil terug vinden in een baan en heb zowel in werk als privé veel meer balans. Dit is echt een hele fijne investering geweest in mijzelf, die ik voor de rest van mijn leven ga en kan gebruiken.

Janita van Unen-Appel

Life Coach

“Het coachingstraject met Nicole hielp me door een vervelende periode op mijn werk. Ik herontdekte mijn sterke punten, kreeg hernieuwde positieve energie en gebruikte deze om gericht op zoek te gaan naar een nieuwe baan waar ik wel positieve energie van kreeg en die ik ook gevonden heb!”

Nicole is een ontzettend fijn persoon en een geweldige coach. Na haar workshop ‘’Ready for the change’’ was ik gelijk verkocht. Deze gaf me nl. gelijk al ‘’eye openers’’ over wat ik miste in mijn baan destijds en wat mijn passie dan wel was. De vervolgsessies met Nicole hielpen me vervolgens door een vervelende periode op mijn werk. Mijn baan bood me nl. geen voldoening meer en kostte juist energie in plaats van energie te geven. Door Nicole’s adviezen en praktische handvaten kon ik beter omgaan met lastige situaties op het werk. Nicole’s professionele begeleiding hierbij liet me inzien dat positiviteit en geloof in jezelf zorgt voor positieve ervaringen. Daarnaast liet ze zien hoe emotionele intelligentie werkt en hoe je dit kan inzetten om tot de beste keuzes voor jezelf te komen. Ik herontdekte mijn sterke punten, kreeg hernieuwde positieve energie en gebruikte deze om gericht op zoek te gaan naar een nieuwe baan waar ik wel positieve energie van kreeg. De open, veilige sfeer die Nicole weet te creëren tijdens haar sessies, haar oprechte interesse, enthousiasme en jarenlange ervaring als professioneel trainer maken haar tot geweldige coach. Ik kan Nicole als coach van harte aanbevelen; twijfel niet, investeer in jezelf en geef jezelf dit cadeautje. Je krijgt er geen spijt van!

Vien Sawor

Bidmanager

“Ik vond de workshop ‘Ready for Change’ super leuk en ik heb er veel aan gehad! Ik heb nu een concrete droom!”

Ik liep al een tijdje met vragen als wat wil ik nou eigenlijk, wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik naar toe. Tijdens de workshop ben ik minder aan het denken geweest en veel bewuster gaan voelen. De workshop heeft mij inzicht gegeven hoe ik beter kan voelen wat goed voor mij en is en wat niet en waar ik blij van word en waarvan niet. Het is heel prettig om even een stap te zetten buiten je dagelijkse gang van zaken en anders naar de dingen te kijken.”

Ingrid Riemersma

HR-adviseur

“Wat mij betreft kon deze workshop nog uren doorgaan. Heerlijk om even tijd in jezelf te investeren en er zo’n energie van te krijgen. Echt een aanrader om op een laagdrempelige en leuke manier de chaos in je hoofd op orde te krijgen”.

Door de Ready for change workshop is de passie en drive die ik voelde concreter geworden en heb ik het beter kunnen vormgeven voor mezelf. Ik vond de workshop echt heel erg leuk vanwege de bijzondere vrouwen met ieder een ander verhaal maar met zoveel herkenbare gevoelens en drempels. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij Nicole, ze straalt warmte uit en kan een hele fijne sfeer creëren. Haar verhaal vond ik enorm inspirerend. De vragen die in de workshop aan bod komen, zetten je echt even anders aan het denken en brengen leuke inzichten naar boven. Wat mij betreft kon deze workshop nog uren doorgaan. Heerlijk om even tijd in jezelf te investeren en er zo’n energie van te krijgen. Echt een aanrader om op een laagdrempelige en leuke manier de chaos in je hoofd op orde te krijgen.

Marloes Dijksterhuis

Social Media Manager - Blogger, MOM PWR

“Door met Nicole een coachtraject aan te gaan, maak je de stappen die je wilt zetten sneller. Zij helpt je om snel tot de kern van jouw wensen te komen en aan de slag te gaan. En ook als je zelf nog niet weet welke stappen je wilt zetten is Nicole de juiste persoon om jou hierin te begeleiden. Ik heb geleerd dat van actie altijd reactie komt en ik weet nu de verrassingen die wet van aantrekking kan brengen.” 

Ik zat al enkele maanden onrustig op mijn werk. Ik was mij ervan bewust dat ik verandering wilde, maar ik wist niet hoe. Elke werkweek vloog voorbij en in mijn vrije tijd was ik óf te moe om achter mijn laptop te duiken (want hier keek ik ten slotte tijdens mijn werkweek al genoeg op) óf ik was druk met de leuke dingen buiten mijn werk om. Uiteindelijk was voor mijzelf de maat vol en had ik mij aangemeld voor de workshop “ready for change”. Een passende titel voor het probleem waar ik tegenaan liep. Na de de workshop had ik al snel door waar Nicole voor staat; vrouwen vanuit hun hart laten leven en werken, ook écht iets is wat zij zelf doet. Nicole gaf deze workshop volledig vanuit haar hart, bleef dicht bij haarzelf en had oog voor iedere vrouw die aanwezig was. Dit voelde goed voor mij en heeft mij doen besluiten om een individueel coachingstraject aan te gaan. Wat ik van de coachsessies heb geleerd, is dat van actie altijd reactie komt. En dat de wet van aantrekkingskracht heel bijzonder is en voor verrassingen zorgt als je weet hoe je deze voor je kunt laten werken. Toen ik eenmaal voor mijzelf had besloten om voor verandering te zorgen, samen met de hulp van Nicole, ging ik ook echt in de actie. Ik ging “aan het werk”. Ik ging op zoek naar wat ik wilde; vacatures zoeken die overeenkwamen met mijn functie wensen, bedrijven zoeken die mij aanspraken. Met behulp van Nicole stelde ik de juiste sollicitatiebrieven op. Mijn focus lag volledig op het vinden van een nieuwe baan. En toen ineens kwam die verrassing; er deed zich uit het niets een kans bij mijn huidige werkgever voor. Een kans waarvan ik voelde dat ik die met beide handen wilde aangrijpen omdat voor mij het antwoord bleek te zijn; dat het vinden van een nieuwe baan was niet het belangrijkste is voor mij, maar mijzelf kunnen blijven ontwikkelen wel. De oplossing lag dus dichterbij dan dat ik zelf in eerste instantie ooit had kunnen bedenken. Door met Nicole een coachtraject aan te gaan, maak je de stappen die je wilt zetten sneller. Zij helpt je om snel tot de kern van jouw wensen te komen en aan de slag te gaan. En ook als je zelf nog niet weet welke stappen je wilt zetten, is Nicole de juiste persoon om jou hierin te begeleiden. Daarnaast kan je ook altijd met je vragen bij haar terecht. Ze zorgt voor een snelle reactie waardoor je niet stil hoeft te staan en jij het gehele traject in beweging bent.

Marcella Wartenbergh

Procesregisseur / Casemanager / Verzuimspecialist

“Nicole inspireert mij om mijn coaching skills vaker in te zetten en aan te scherpen. En dit sterkt mij in mijn beslissing om uiteindelijk (carrière/job) coach te worden.” 

Nicole is een zeer ervaren coach en trainster. Zij is zeer empathisch en voelt de wensen van de groep goed aan. Vervolgens speelt zij hierop in, door verschillende alternatieven voor te leggen aan de groep en het trainingsprogramma indien nodig aan te passen. Nicole heeft een schat aan kennis en ervaring en dat merk je in de training. Iedereen in onze groep heeft onwijs veel geleerd, niet alleen theoretisch, maar ook vooral veel praktisch toepasbare tips en tricks. Daarnaast ben ik zeer onder de indruk van hoe Nicole met mensen omgaat; zij weet altijd de juiste vragen te stellen, luistert heel goed en past haar stijl van training geven aan op de persoonlijke behoefte van haar trainees. Tenslotte, inspireert Nicole mij om mijn coaching skills vaker in te zetten en aan te scherpen. En dit sterkt mij in mijn beslissing om uiteindelijk (carrière/job) coach te worden.

Marleen Dudink

Recruiter - Carreer Coach – Student Coach

“Mijn omgeving geeft dan ook terug dat ze mij meer opgewekt, in balans en zelfverzekerd vinden overkomen. “ Nicole is een hele fijne gesprekspartner, een zeer goede coach. Zij geeft mij het gevoel dat ik mezelf kan zijn en dat ik ertoe doe. Ze geeft mij voortdurend terug dat ik op de goede weg ben maar ze is ook goed in staat opbouwend kritisch te zijn. Nicole blijft heel scherp en alert. Heel fijn dat Nicole zo goed in staat is om te luisteren. Ze onthoudt daarbij heel veel. Mede dankzij haar adviezen heb ik veel meer inzichten in mijzelf gekregen en in mijn patronen en heb ik, daar waar nodig, deze patronen ook kunnen doorbreken. Dit pakt voor mij heel positief uit. Door de coaching ben ik beter in staat om dichtbij mijn gevoel te blijven en vanuit daaruit te handelen. Ik heb mijn eigen valkuilen leren herkennen en daardoor patronen kunnen doorbreken en ik ben nu milder voor mezelf. Ik voel mij nu meer in balans. Ik weet beter te beschrijven wat ik wil, wil ik voel en daar gehoor aan te geven. De gesprekken met Nicole hebben er aan bijgedragen dat ik een meer positief zelfbeeld heb gekregen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Deze verandering helpt mij om beter in balans te zijn, mijn grenzen goed te herkennen maar ook om te voelen en ervaren waar mijn talenten en kwaliteiten liggen. Meer energiegevers op te zoeken en meer uit te gaan van mijn eigen kracht. Door daar me meer bewust van te zijn, straal ik dat ook meer uit. Mijn omgeving geeft dan ook terug dat ze mij meer opgewekt, in balans en zelfverzekerd vinden overkomen.

Wendy de Rooij – Honselaar

Marketing & Communicatiespecialist

“Ik raad anderen aan om de Mindset Mastery Methode te volgen omdat de oefeningen en de theorie je echt helpen om je mindset te veranderen. Je mindset is als een spier, het vraag veel oefening om deze sterker te maken, net zoals hoe dit bij fitness werkt voor je lichaam. Toen ik begon met het programma was mijn doel om me meer gelukkig te voelen. Ik wilde meer rust in mijn hoofd krijgen. En dat is gelukt! Het blijft dagelijks oefenen zoals ik al aangaf, maar het is gelukt!”
Dankzij het online programma De Mindset Mastery Methode heb ik geleerd dat ik altijd een keuze heb in wat ik wel en niet toelaat in mijn denken en hoe ik dit doe. Hiernaar handelen blijft oefenen voor mij. Ik weet nu hoe ik mijn hersenen kan trainen om niet altijd dezelfde gemakkelijke paden te pakken. De vaste patronen zeg maar. De oefeningen uit het programma helpen mij hier enorm bij. Ik raad anderen aan om de Mindset Mastery Methode te volgen omdat de oefeningen en de theorie je echt helpen om je mindset te veranderen. Je mindset is als een spier, het vraag veel oefening om deze sterker te maken, net zoals hoe dit bij fitness werkt voor je lichaam. Toen ik begon met het programma was mijn doel om me meer gelukkig te voelen. Want ik voelde mij niet gelukkig op dat moment. Alle spanning en stress uit mijn omgeving nam ik continu mee. Ik hoefde geen andere baan, een ander huis of wat dan ook. Het ging mij erom om dat ik meer rust in mijn hoofd zou krijgen. En dat is gelukt! Het blijft dagelijks oefenen zoals ik al aangaf, maar het is gelukt!
Nynke de Vries

Begeleider Psychiatrie

“In onze sessie bleek Nicole een warme, aardige en ‘luchtige’ persoonlijkheid. Ze luisterde, stelde af en toe een vraag vanuit een verrassende hoek en gaf me ook feedback op hoe ik overkwam. Ik kwam uit het gesprek met wel 3 waardevolle inzichten en helder geworden zaken die voor mij richting geven. Heel fijn!”
 
Ik kwam Nicole op LInkedIn tegen en de mogelijkheid voor een sessie leek me wel wat, ik herkende me precies in de dingen die ze schreef, dus dat moest wel goed kunnen klikken. Nog zo’n perfectionist of beter, Nicole was al ex-perfectionist volgens mij en dat wilde ik ook wel…! Fijn was dat Nicole gelijk reageerde en we al snel een afspraak hadden staan. Ze vroeg mij een (digitaal) formulier in te vullen, met behoorlijk wat vragen, ter voorbereiding op het online gesprek. Het schrijven van alle antwoorden gaf mij ook al een goed gevoel, want het dwingt me stil te staan bij mezelf. In het gesprek bleek Nicole een warme, aardige en ‘luchtige’ persoonlijkheid. Ze luisterde, stelde af en toe een vraag vanuit een verrassende hoek en gaf me ook feedback op hoe ik overkwam. Ik kwam uit het gesprek met wel 3 waardevolle inzichten en helder geworden zaken die voor mij richting geven. Heel fijn! Zelf vond ik het ook grappig om te merken dat het op deze manier, dus online, ook prima kan, terwijl ik iemand ben die heel erg van elkaar live ontmoeten houd.
Margriet

Psychotherapeut

“Tegenwoordig herken ik heel goed de patronen in mijn gedachten en in mijn gedrag. Ik heb de coaching ervaring als erg fijn en waardevol. Mijn tijd met Nicole was ‘rijker’ dan de gesprekken met mijn psycholoog.” 

Ik denk vaak terug aan onze gesprekken. Ik heb er veel van geleerd. Tegenwoordig herken ik heel goed de patronen in mijn gedachten en in mijn gedrag. Ik heb de coaching ervaring als erg fijn en waardevol. Mijn tijd met Nicole was ‘rijker’ dan de gesprekken met mijn psycholoog. Nicole neemt echt de tijd voor je. Een mooi voorbeeld wat ik graag wil delen. Laatst begeleidde ik een leerling om te gaan met haar onzekerheid. Ik gaf haar tips die ze kon gebruiken. Op de fiets naar huis besefte ik dat wat ik haar geleerd had ook voor mezelf blijft gelden en dat ik deze tips zelf kan blijven toepassen. Een mooi inzicht waar ik blij van werd. 

Anoniem

“Tijdens mijn sessie met Nicole gaf ze mij alle ruimte om samen naar mijn knelpunten te kijken zodat ik erachter kon komen wat mij in de weg staat om mijn leven te leven zoals ik dat vanuit mijn hart echt wil.” Wat ik bewonder aan Nicole en haar inspirerende workshop is dat Nicole je met haar workshop de ruimte geeft om jezelf toestemming te geven om groots te mogen dromen en groots te wensen voor jezelf en jouw leven! Tijdens mijn 1-op-1 sessie met haar gaf ze mij alle ruimte om samen naar mijn knelpunten te kijken zodat ik erachter kon komen wat mij in de weg staat om mijn leven te leven zoals ik dat vanuit mijn hart echt wil. De toewijding en enthousiasme waarmee Nicole het tot haar missie heeft gebracht om er voor mensen te willen zijn vind ik bewonderenswaardig en supercool!

Lalehan Pancras

Kunstenaar

“Nooit heb ik geweten wat ik met mijn leven wil doen. Hoe harder ik naar antwoorden zocht, des te meer ik dicht sloeg.  De workshop ‘Ready for Change’ heb ik mezelf cadeau gegeven om twijfels en onzekerheden die er nog waren weg te nemen en nog meer overtuigt te raken dat mijn passie een eigen winkeltje is. Dit is zeker gelukt en mijn vraagstuk: ‘Begin ik met een fysieke of online winkel?’ is nu ook eindelijk van tafel!  ” Nooit heb ik geweten wat ik met mijn leven wil doen. Hoe harder ik naar antwoorden zocht, des te meer ik dicht sloeg. Diep van binnen weet ik eigenlijk heel goed weet wat ik wil, maar ik heb door angst eigenlijk nooit geluisterd naar mijzelf. De workshop ‘Ready for Change’ heb ik mezelf cadeau gegeven om twijfels en onzekerheden die er nog waren weg te nemen en nog meer overtuigt te raken dat mijn passie een eigen winkeltje is. Dit is zeker gelukt en door de gesprekken met andere deelnemers ben ik bewust geworden dat het persoonlijk klantcontact voor mij echt van belang is om plezier te hebben in mijn werk. Het vraagstuk: ‘Begin ik met een fysieke of online winkel?’ is nu ook eindelijk van tafel! Wat ik erg fijn vond aan de opzet van deze workshop was de samenwerking met de andere vrouwen. Verschillend van achtergrond maar toch zoveel gemeen hebben met elkaar, dat is heel bijzonder. Door de sterke vragen die Nicole ons voorlegde werden we steeds weer uitgedaagd echt goed over ons zelf na te denken. Het delen van ervaringen, gedachten en gevoelens met elkaar was soms confronterend, maar ook erg leerzaam. Dankjewel voor deze inspirerende middag en voor het kiezen van een prachtige locatie met heerlijke versnaperingen!

Claudia van Haren

Recruiter

“De gesprekken met Nicole waren voor mij een eye opener. Lang heb ik gezocht naar de doelgroep waar ik mee wilde werken. Nicole heeft me met haar vragen en inzichten geholpen helder te krijgen wat de doelgroep is waar ik het liefst mee werk.”

De gesprekken met Nicole waren voor mij een eye opener. Lang heb ik gezocht naar de doelgroep waar ik mee wilde werken. Vaak werd me aangegeven dat ik daar héél specifiek in moest zijn, oftewel kies 1 specifieke niche en beperk je daartoe. Dat botste steeds met mijn gevoel dat ik meer te bieden had, maar ik kreeg het niet goed helder wat ik dan wel wilde. Nicole heeft me met haar vragen en inzichten geholpen helder te krijgen wat de doelgroep is waar ik het liefst mee werk. Wat daarnaast voor mij heel belangrijk is geweest is dat Nicole mij het inzicht en vertrouwen heeft gegeven waardoor ik vanuit mijn kern ben gaan voelen dat ik een allrounder ben en daar nu voor durf te staan. 

Caroline van Menk

Energetisch Coach, Caroline van Menk

“Ik kan iedereen die persoonlijk wil groeien op echt aanraden om met Nicole te gaan werken. Het heeft me echt een gelukkiger mens gemaakt, zowel zakelijk als privé!

Ik heb Nicole ontmoet tijdens een ondernemersevent, en ik voelde direct een fijne klik met haar als persoon. Ik had in die periode niet lang daarvoor mijn vaste baan opgezegd, iemand in dienst genomen en twee stagiaires aangenomen. Grote stappen, waar ik wel wat extra begeleiding bij kon gebruiken. Ik kan niet goed tegen conflict/ confrontatie, en had het soms lastig om om een goede manier mijn grenzen aan te geven. Nicole heeft me in een aantal gesprekken geholpen om inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en gevolgen daarvan, en leerde me mijn gevoel te herkennen en benoemen. Ik sta hierdoor steviger in mijn schoenen en heb een hele fijne relatie met zowel klanten als mensen waar ik mee werk. Ik kan iedereen die persoonlijk wil groeien op echt aanraden om met Nicole te gaan werken. Het heeft me echt een gelukkiger mens gemaakt, zowel zakelijk als privé!

Marlieke

Ondernemer

“Vooral dankzij het energiewerk waarin we aan de slag zijn gegaan met mijn onderbewustzijn heb ik magische resultaten mogen bereiken en heb ik mijn droombaan weten te creëren, sneller dan ik zelf had verwacht.

“Ik heb super praktische tools aangereikt gekregen, waardoor ik mijn droombaan ben gaan creëren vanuit vertrouwen en zelfliefde. Ik weet nu dat ik alles kan creëren wat ik maar wil. Wat echt magisch is! Ik vond de balans heel prettig tussen aan de ene kant cognitief bezig zijn en het energiewerk waarin we aan de slag zijn gegaan met mijn onderbewustzijn, wat ertegenover mag staan. Vooral met dat laatste heb ik door haar begeleiding magische resultaten mogen bereiken en heb ik mijn droombaan weten te creëren, sneller dan ik zelf had verwacht. Ik ben Nicole ontzettend dankbaar daarvoor.”

Leila Claessen

Yoga docent & Mama Coach

“Na enkele sessies gehad te hebben met Nicole ben ik tot vele inzichten gekomen. Ik kon weer verder maar dan op een andere manier.  Ik ben zelf niet zo prater als het gaat om het delen van diepe gevoelens of nare gebeurtenissen maar met Nicole ging dit als vanzelfsprekend. Als ik Nicole zou moeten omschrijven als mens en therapeut; warm, emphatisch, spiritueel, intelligent en inlevend. Het heeft mijn leven en mijn manier van zelfliefde een enorme boost gegeven.”
Ik ben bij Nicole terecht gekomen vanuit mijn toenmalige werkgever. Ik liep vast met mezelf en dat uitte zich in slechte concentratie, weinig kunnen hebben van anderen, snel moe. Mijn werkprestatie leed hier dus onder. Ik ging in gesprek met Nicole en dat heb ik als zeer waardevol ervaren. Het mooiste is eigenlijk dat ik tijdens onze gesprekken achter bepaalde dingen kwam van mijzelf die ik toch in de loop de jaren had weggestopt. Door middel van doorvragen en de juiste vraagstelling ging het soms best diep het gesprek. Maar het voelde altijd veilig en vertrouwd. Na enkele sessies gehad te hebben met Nicole ben ik tot vele inzichten gekomen. Ik kon weer verder maar dan op een andere manier. Ook bepaalde mantra’s gebruik ik soms nog steeds in het dagelijks leven. Nicole is een hele warme vrouw die weet wat ze doet. Ik ben zelf niet zo prater als het gaat om het delen van diepe gevoelens of nare gebeurtenissen maar met Nicole ging dit als vanzelfsprekend. Als ik Nicole zou moeten omschrijven als mens en therapeut; warm, emphatisch, spiritueel, intelligent en inlevend. Het heeft mijn leven en mijn manier van zelfliefde een enorme boost gegeven.

Nine Sholles

Ondernemer

“Het Mindset Mastery programma heeft mij veel nieuwe inzichten en praktische tools gegeven die direcht toepasbaar zijn in de praktijk. Ik weet nu dat ik alles kan creëren waar ik innerlijk naar verlang. Een goede coach leidt je naar de top van de berg en dat is precies wat Nicole doet.”
Allereerst wil ik je bedanken voor het mooie pad dat we samen hebben bewandeld! In 2020 heb ik Nicole leren kennen als één van de meest positieve personen in de pure vorm. Zij staat als professional volledig in verbinding met zichzelf en anderen en haalt het beste in de ander omhoog. Mindset Mastery heeft mij veel nieuwe inzichten en praktische tools gegeven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Nicole brengt haar boodschap op een liefdevolle manier waardoor zij mij keer op keer weet te raken. Door de coachingsessies heb ik op het gebied van mijn carrière mooie stappen mogen zetten. Ik heb geleerd om lief te zijn voor mijzelf door het werk op mijn eigen tempo uit te voeren. Hierdoor heb ik meer rust en acceptatie gevonden. Ik sta veel positiever in het leven wat ook invloed heeft op mijn omgeving zowel in de privé-sfeer als werksfeer. Nicole heeft mij door middel van de juiste vragen te stellen, geholpen om mijn doelen concreet te maken. Dit maakt Nicole in mijn ogen een zeer professionele coach! Zij laat je zelf het antwoord formuleren, aangezien het antwoord al in je zit. Zij geeft je tools om naar dit antwoord te luisteren. Met haar luistervaardigheid weet zij tot de kern te komen van patronen en overtuigingen. Wanneer een patroon zich nu voordoet, kijk ik er nu steeds meer met een liefdevolle blik naar in plaats van afkeurend. Ik weet nu dat ik alles kan creëren waar ik innerlijk naar verlang. Tot op de dag van vandaag ben ik je ontzettend dankbaar voor al je hulp! In mijn ogen kan iedereen een coach gebruiken in het leven om meer richting te krijgen. Topsporters hebben ook een coach om te groeien, dus waarom jij ook niet? Een goede coach leidt je naar de top van de berg en dat is precies wat Nicole doet!

G.V.

Loopbaanadviseur

“Toen ik bij Nicole aanklopte, zat ik middenin een flinke burn-out en was ik mezelf behoorlijk kwijt. Ik leefde veel in mijn hoofd en er waren veel dingen die ik spannend vond en gewoon niet deed of aan mijn man vroeg. Tijdens de 1 op 1 coaching van Nicole leerde ik wie ik ben, wat ik belangrijk vind en vooral hoe ik goed voor mezelf kan zorgen. Ik heb daar niet iemand anders voor nodig. Ik weet nu exact hoe ik mijzelf dit kan geven. Doordat ik steeds beter in mijn vel zit, ben ik gewoon echt een leuker persoon geworden voor mezelf en mijn omgeving.”
Toen ik bij Nicole aanklopte voor een coach-traject, zat ik middenin een flinke burn-out en was ik mezelf behoorlijk kwijt. Ik leefde heel veel in mijn hoofd en had veel dingen die ik spannend vond en maar gewoon niet deed of aan mijn man vroeg. Ik wist op dat moment nog niet dat je hoofd en lichaam met elkaar in verbinding staan. Tijdens de 1 op 1 coaching van Nicole leerde ik wie ik ben, wat ik belangrijk vind en vooral hoe ik goed voor mezelf kan zorgen. Ik heb daar niet iemand anders voor nodig. Ik weet nu exact hoe ik mijzelf dit kan geven. Ik leefde hiervoor sneller in de slachtofferrol en zocht veel buiten mezelf, inmiddels zie ik in dat je beter van binnen naar buiten kunt leven. Ik weet nu hoe ik oké kan zijn met mezelf en hoe ik kan handelen naar waar ik behoefte aan heb. Nicole heeft me dit doen inzien. Daarnaast hebben de werkboeken uit het online programma “De Mindset Mastery Methode’ ook goed geholpen om dat wat ik leerde meteen te kunnen inzien en toepassen. Het ‘magische stappenplan´ dat Nicole mij heeft geleerd, heeft mijn leven echt veranderd. Ik weet nu wat ik kan doen om dingen en situaties die niet fijn zijn, maar die me wel bezig blijven houden, los te kunnen laten. Als ik nu kijk naar mijn leven ten opzichte van de start van het coachingstraject, dan ben ik zoveel wijzer en rijker geworden. Ik kan luisteren naar mijn lichaam. Ik accepteer wie ik ben. Ik kan aangeven waar IK behoefte aan heb. Ik kan me kwetsbaar opstellen. Ik zet me stapje bij beetje over mijn angsten heen. Mijn relaties verdiepen zich nog steeds. Ik kan veel bewuster genieten van kleine momenten. Doordat ik steeds beter in mijn vel zit, ben ik gewoon echt een leuker persoon geworden voor mezelf en mijn omgeving. Ik zou dan ook iedereen aanraden om met Nicole te gaan werken die graag verder wil in persoonlijke ontwikkeling of vast loopt ergens in het leven. Nicole is zeer inspirerend en eerlijk op een fijne manier. Ik stelde me eerder niet zo snel kwetsbaar op, maar bij Nicole krijg je echt het gevoel dat dit kan. Nicole zou nooit oordelen en dat voelt héél fijn! Wat je wel moet weten, is dat je het echt zelf moet willen en bereid moet zijn om in de spiegel te durven kijken.

Mara Nijboer

Leerkracht Basisonderwijs

“Ik vertrouw nu meer op mijn gevoel en ik neem actie waardoor er opeens allemaal mooie kansen op mijn pad komen. Nicole heeft mij laten zien wat je mindset met je doet. Op een speelse, praktische en vooral ook inspirerende manier weet ze het beste in je naar boven te halen. Super bedankt Nicole voor deze geweldige ervaring!

Omdat ik geen focus had op een nieuwe uitdaging en zoekend was naar wat ik nou echt wilde gaan doen ben ik via via bij de Mindsetpsycholoog terechtgekomen. Nicole laat je zien wat je mindset met je doet. Op een speelse, praktische en vooral ook inspirerende manier weet ze het beste in je naar boven te halen. Niet alleen door de super interessante theorie waarin ze je meeneemt, maar ook door te doen en te delen leer je samen met anderen over wie je bent, wat je tegenhoudt, maar vooral ook waar je verlangen ligt. Ik werd gegrepen door de heldere uitleg en passie van Nicole. Toen ik na haar Mindsetevent naar huis reed voelde ik mij continue in een flow. Een geweldig gevoel van inspiratie en innerlijke rust tegelijk. Wát een dag! Ik vertrouw nu meer op mijn gevoel en neem ik actie waardoor er opeens allemaal mooie kansen op mijn pad komen. Superbedankt Nicole voor deze geweldige ervaring!

Ik kan Nicole van harte aanraden aan iedereen die een nieuwe richting aan zijn of haar leven wil geven. Zij laat je zien dat het allemaal in jou zit. Het heeft alles te maken…. met je mindset.

Jöran van den Bergh

Relationship manager / Aftersales manager

“Ik wilde echte concrete stappen maken, maar hoe? Het hele traject door leerde ik steeds meer over mijzelf en op welke wijze ik zelf actie kan nemen. Dat is een heel krachtig gevoel en het geeft mij veel houvast en vertrouwen in de toekomst. Nicole heeft me op weg geholpen met het stellen van doelen en vooral hoe ik de weg naar die doelen toe op een positieve manier kan invullen. Dit voelt heel bevrijdend en hier ben ik haar erg dankbaar voor.

Voordat ik bij Nicole kwam wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik met mijzelf zowel prive als zakelijk naar toe wilde. Wat zijn mijn kwaliteiten, wat past bij mij qua werk, waar ben ik goed in, en wat wil ik? Ik wist het even niet meer en ik werd er knap onzeker van. Ik wilde echt concrete stappen maken, maar hoe? Het hele traject door leerde ik telkens meer over mijzelf, naast kennis over hoe mijn gedachten werken, maar ook op welke wijze ik hierin zelf stappen kan maken. Dat was een heel krachtig gevoel, het gaf mij veel houvast en vertrouwen in de toekomst. In onze gesprekken kwamen mijn leerpunten duidelijk naar voren. Zo mooi dat Nicole ook over haar eigen ervaringen vertelt die vaak ook erg herkenbaar zijn. Nicole heeft me inzichten gegeven in hoe meer vanuit mijn gevoel te handelen in plaats van telkens vanuit dezelfde patronen te denken. Zonder de coaching had ik deze inzichten waarschijnlijk niet gehad. Nicole snapte waar ik mee zat en kon me daar concreet bij helpen. De manier waarop zij haar kennis en ervaring overbrengt is erg verhelderend. Ze heeft me op weg geholpen met het stellen van doelen en om vooral de weg naar die doelen toe op een positieve manier in te vullen, dat voelt heel bevrijdend en daar ben ik haar erg dankbaar voor. 

Christel Wellen

Schulddienstverlener

“Nicole helpt me continu om op een andere manier naar mijn probleem te kijken, waardoor ik mijn negatieve spiraal heb kunnen doorbreken.”
Nicole, nogmaals dank voor je hulp. Zonder jou aanmoediging zou ik nog steeds aan het werk zijn tegen beter weten in. Ik ben een samenwerking aangegaan met Nicole omdat ik hulp nodig had bij het aangeven van mijn grenzen. Het was belangrijk voor mij om te leren hoe ik “nee” kan zeggen. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is hoe ik op positieve wijze kan opkomen voor mezelf en hoe ik mijn grenzen kan bewaken. Sinds de coaching negeer ik mijn lichamelijke klachten niet meer, want ik heb geleerd dat dit juist een teken is en dat mijn lichaam mij iets wil vertellen. Zonder de hulp van Nicole was ik gewoon doorgegaan. Nicole is een lieve behulpzame coach met een luisterend oor, die je tevens handvatten geeft om je leven een andere wending te geven. Ik voelde mij snel op mijn gemak bij haar en ik kan met al mijn vragen bij haar terecht. Ze helpt me continu om op een andere manier naar mijn problemen te kijken, waardoor ik mijn negatieve spiraal heb kunnen doorbreken. Ik kan me voorstellen dat mijn grenzen aan blijven geven soms nog een uitdaging zal zijn voor mij, maar ik ben mezelf er nu van bewust dat het tijd is om mezelf en mijn behoeftes centraal te zetten. Dit bewustzijn is de sleutel tot alle verandering. 

Wilma Villanueva - Dirks

Juridisch Administratief Medewerker

Onwijs bedankt voor het openen van mijn ogen en het weer van mezelf houden! Mijn grootste les binnen het coach traject is dat ik heb geleerd dat mijn gedachten niet zijn wie ik ben. Op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak durf ik nu te zeggen wat ik vind en wil, ook kan ik zoveel beter omgaan met de reactie van de ander.” 
Ik was heel goed in staat om voor anderen te zorgen, maar niet zo goed voor mijzelf. Ik was goed in het pleasen van een ander en daarbij mijzelf compleet voorbij lopen. Ik was de echte Marleen HE LE MAAL kwijt. Ik piekerde veel, kon niet goed keuzes maken voor mijzelf en geloofde ook niet in mijzelf. Mijn grootste les in dit coach traject is dat ik heb geleerd dat mijn gedachten niet zijn wie ik ben. Postieve gedachten leiden tot een positive vibe en negatieve uiteraard tot een negatieve vibe. Het moment dat ik binnen kwam en echt dacht dat ik psychisch niet in orde was en uiteindelijk naar buiten liep met de gedachte: “Ik ben oké, ik doe er wel degelijk toe!” is het moment wat mij voor altijd bij zal blijven en wat nog altijd natte ogen geeft. Op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak durf ik nu te zeggen wat ik vind en wil, ook kan ik veeeeeeel beter omgaan met de reactie van de ander. Ik reageer zoals ik wil en de ander reageert zoals hij/zij wilt, ook al is dat misschien niet altijd wat ik graag wil horen. Waarom raad ik anderen aan om met jou te gaan werken? Je zegt mensen niet wat ze moeten, maar je houdt een spiegel voor waardoor je ziet zelf wat anders kan. Je bent een ontzettend lief en warm mens met een fijne stem om naar te luisteren. Na ons eerste telefoongesprek (zonder je ontmoet te hebben) vond ik je al een fijn persoon waar ik graag mijn ei aan kwijt wilde. Je kauwt niets voor, je geeft mij de kennis die ik nodig heb en laat mij dan zelf nadenken hoe dat betrekking op mij kan hebben en hoe ik dingen anders kon aanpakken. LIEVE LIEVE NICOLE, onwijs bedankt voor het openen van mijn ogen en het weer van mezelf houden!

Marleen van Dijk

Senior Administratief Medewerker

“De praktische tools die Nicole geeft zijn gericht op dagelijkse actie die je direct kunt toepassen in de praktijk zodat er niet alleen dingen in je hoofd veranderen, maar ook in je leven”.
Wat Nicole onderscheidend en effectief maakt is haar heldere boodschap in combinatie met de praktische tools die zij biedt. Haar tools zijn gericht op dagelijkse actie die je direct kunt toepassen in de praktijk zodat er niet alleen dingen in je hoofd veranderen, maar ook in je leven. Ik heb zelf al een flinke rugzak aan kennis opgedaan tijdens verschillende opleidingen en ben positief verrast door de eenvoud waarmee Nicole de stap van die kennis/wijsheid naar de praktijk maakt. Wijsheid zonder actie is eigenlijk een vorm van domheid. Nicole neemt ruim de tijd en geeft volle aandacht aan je tijdens de coach sessies, daardoor sluit ze goed aan en is het makkelijk om dingen van haar aan te nemen.

Marije Verbeek

Senior Adviseur organisatiecultuur, ontwikkeling & gedrag

“Ik coach en train zelf ook en ervaar mezelf als een vrij bewust persoon die regie heeft over mijn eigen gedachten. Toch heeft de Minset Mastery Methode me veel nieuwe inzichten, ervaringen en een verdiepende relatie met mezelf opgeleverd. Het programma vormt een kloppend geheel van waardevolle onderdelen, die heel liefdevol en zorgvuldig zijn en leiden naar het verlangen die er altijd is geweest.”
Dit programma is een ware gift. Wat een mooie reis heb ik gemaakt en zal ik blijven maken. Belangrijkste resultaat van de Mindset Mastery Methode is voor mij in vrijheid verbonden zijn. Ik coach en train zelf ook en ervaar mezelf als een vrij bewust persoon die regie heeft over mijn eigen gedachten. Toch heeft de Minset Mastery Methode me veel nieuwe inzichten, ervaringen en een verdiepende relatie met mezelf opgeleverd. Hierdoor kan ik vanuit eigenheid me meer verbinden en zoeken naar een win/win situatie. Het programma vormt een kloppend geheel van waardevolle onderdelen, die heel liefdevol en zorgvuldig zijn en leiden naar het verlangen die er altijd is geweest.

 

Jolly ten Brinke

HR Business Partner

“Nicole heeft mij laten inzien dat ik vanuit de verkeerde motivatie aan het solliciteren was, vanuit angst in plaats vanuit een wens. Ik heb het ‘moeten’ losgelaten, luister nu meer naar mijn gevoel en handel vanuit mijn verlangens.Wat ben ik blij dat ik Nicole heb leren kennen!” 
De manier waarop Nicole luistert, je laat delen in haar kennis en je praktische tips geeft, zorgde ervoor dat ik al snel tot nieuwe inzichten ben gekomen. Normaal gesproken wissel ik om de paar jaar van baan, nu zat ik al ruim vijf jaar bij dezelfde werkgever. Ik word er ook niet jonger op dus ik moest van mezelf in beweging komen, maar ik wist niet goed welke kant ik op wilde bewegen. Nicole heeft mij laten inzien dat ik vanuit de verkeerde motivatie aan het solliciteren was. Vanuit een ‘moeten’ in plaats van ‘willen’ en vanuit een angst in plaats vanuit een wens. Door de gesprekken met Nicole ben ik gaan nadenken wat ik belangrijk vind in mijn huidige baan (en ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik mijn baan eigenlijk best leuk vind :-)). Ik heb het ‘moeten’ losgelaten en ga handelen vanuit verlangens, meer luisteren naar mijn gevoel en dan maar zien wat er op mijn pad komt. Met veel dank aan Nicole voor haar warmte, vertrouwen en wijsheid.

Eveline Huisman

Communicatieadviseur

“Ik heb een spiegel voorgehouden gekregen waardoor ik met mezelf geconfronteerd werd. Ik blijf nu veel dichter bij mezelf en tegenwoordig sta ik écht achter de keuzes die ik maak.”
Na de eerste sessie met Nicole bleek dat mijn belangrijkste leerpunt was gelegen in het maken van afgewogen keuzes; keuzes waarbij ik ook naar mijn gevoel luister in plaats van het alleen rationeel te bekijken. Nicole heeft mij hiervoor zeer bruikbare handvatten aangereikt waar ik zowel zakelijk als privé baat bij heb. Hierdoor blijf ik veel dichter bij mezelf en sta ik echt achter de keuzes die ik maak. 

Nicole heeft een fijne en warme persoonlijkheid, waardoor ze een prettige gesprekspartner is. Nicole is betrouwbaar, eerlijk en houdt je een spiegel voor, wat je op momenten met jezelf confronteert. Bedankt voor al je wijze lessen, Nicole!

C.S.

Meester in de Rechten

Door diepgaande, eerlijke en opbouwende gesprekken, mooie en bruikbare inzichten die Nicole weet uit te leggen vanuit haar kennis over psychologie, fijne oefeningen en concrete opdrachten, heb ik mijn droom weten om te zetten naar doen. Dat maakt dat ik nu daadwerkelijk de deeltijd Pabo aan het volgen ben, iets waar ik vorig jaar alleen nog maar van droomde.”
Ik ben Nicole ontzettend dankbaar voor de fijne en goede coaching die zij mij gegeven heeft. Door Nicole’s warmte, spontaniteit, echtheid en oprechte interesse lukte het me om mij vanaf het eerste moment open te stellen. Door visualiserend op zoek te gaan naar wat ik nu echt wilde en me daarbij niet te laten leiden door beren op de weg, kwamen we al snel tot het inzicht dat ik met kinderen wilde gaan werken. Iets heel anders dan mijn baan als communicatiemedewerker van destijds. In de sessies daarna hebben we stap voor stap de beren op de weg getrotseerd. Waar ik voor een sessie nog vaak dacht: ‘Hoe kom ik hier uit?’, liep ik na een sessie vol vertrouwen de deur uit. Door diepgaande, eerlijke en opbouwende gesprekken, mooie en bruikbare inzichten die Nicole weet uit te leggen vanuit haar kennis over psychologie, fijne oefeningen en concrete opdrachten, heb ik mijn droom weten om te zetten naar doen. Dat maakt dat ik nu daadwerkelijk de deeltijd Pabo aan het volgen ben, iets waar ik vorig jaar alleen nog maar van droomde. Toen zag ik nog de ja-maars, maar gedurende het jaar waarin ik de coaching volgde, losten deze ja-maars op, en durfde ik in augustus 2018 de eerste stap te zetten naar wat ik echt wil: ik ben de Pabo gestart om uiteindelijk leerkracht te worden! Ik beveel coaching door Nicole van harte bij je aan!

 

Jacolien van Bruchem

Basisschool docent

Ik wilde mijn eigen, zelfbewuste en daadkrachtige ‘ik’ weer terug. Nicole wist meteen het ‘pijnpunt’ te vinden. Het resultaat van onze samenwerking is dat ik weer in balans ben en mijn ‘kleurrijke’ ik terug heb. Ik zou iedereen aanraden te investeren in een traject met Nicole omdat deze investering profijt oplevert voor de rest van je leven.”
Ik had het gevoel of ik faalde bij alles wat ik aan het doen was. Als werknemer, moeder, partner etc. Het gevoel dat ik bij elke rol achter de feiten aan liep. Ik voelde mij opgejaagd en was vaak doodmoe. Het voelde alsof ik het liefste wilde vluchten, alles achter mij laten. Maar tegelijkertijd wist ik dat ik niet mijzelf was. Ik herkende mijzelf niet meer. Ik wilde mijn eigen, zelfbewuste en daadkrachtige ‘ik’ weer terug. Toen kwam ik een bericht van Nicole op social media tegen. Zonder er echt bij na te denken, heb ik meteen gereageerd. Na onze eerste call heb ik de stap genomen om het traject te volgen. Het grootste leermoment voor mij was dat ik al tijdens het telefoongesprek erachter kwam dat ik alles op automatische piloot aan het doen was. Dat ik eigenlijk nooit meer stil stond bij mijn eigen gevoel. Dat ik door de stress en druk die ik voelde niet meer zag wat ik wel allemaal had! Daarnaast heb ik tijdens het proces geleerd dat het juist heel belangrijk is om jezelf in het middelpunt van je leven te zetten. Dat je zelf de hoofdrol ook mag innemen. Het resultaat van onze samenwerking is dat ik nu weer in balans ben en mijn ‘kleurrijke’ ik weer terug heb. Ik zou iedereen aanbevelen te investeren in een traject met Nicole omdat deze investering profijt oplevert voor de rest van je leven. Een coaching is iets wat je je hele leven kan toepassen, inzichten die je altijd bij je draagt en over kan geven. Daarnaast voelde Nicole mij zo goed aan vanaf het eerste moment, dat zij meteen het ‘pijnpunt’ wist te vinden en uit te leggen aan mij. Ze is zo een fijne gesprekspartner, geduldig en eerlijk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Iets dat voor mij veel waarde heeft. Ik ben blij en dankbaar dat ik Nicole heb mogen ontmoeten en leren kennen en ik blijf haar zeker volgen.

Karin Valente

HR-Adviseur

“Zelden heb ik een trainer meegemaakt die zo bevlogen luistert en op een authentieke wijze de vraag achter de vraag boven water krijgt”.
Nicole weet als geen ander om de onderste steen boven te halen. Haar trainingen zijn een genot om bij te mogen wonen en ik heb zelden een trainer/coach meegemaakt die zó bevlogen luistert en op een authentieke wijze de vraag achter de vraag boven water krijgt. Ik heb Nicole ervaren als een heel prettig en fijn mens. Een bevlogen trainer met veel kennis van zaken.

Marcel Stoffels

TEDx speaker | Ondernemer

“Voordat ik ander werk ging zoeken, leek het me zinvol om te onderzoeken of ik zelf nog iets kon doen om mijn onprettige werksituatie te veranderen. Tijdens het traject heb ik geleerd hoe ik meer op mijn eigen intuïtie en gevoel af kan gaan. Ik merk nu dat ik mezelf krachtiger laat zien en horen en dat ik beter kan aangeven wat ik wil. Ik vind het bijzonder om te zien dat mijn omgeving hier zo positief op reageert.”
De reden dat ik met Nicole ben gaan samenwerken is dat ik me opgejaagd voelde door teveel werk en ik leek geen invloed te hebben op mijn werk. Dat maakte dat ik geen plezier meer had in wat ik deed en ook niet goed meer kon ontspannen na het werk. Voordat ik stappen wou gaan zetten, bijvoorbeeld ander werk zoeken, leek het me zinvol om te onderzoeken of ik zelf nog iets kon doen om deze situatie te veranderen en misschien wel nieuwe inzichten te krijgen. Tijdens de coaching heb ik geleerd dat er niks mis is met mijzelf!  Bepaald gedrag en denkpatronen zijn vaak al ontstaan in de jeugd wat ervoor zorgt dat je reageert op een bepaalde manier. Tijdens het traject heb ik geleerd om meer op mijn eigen intuïtie en gevoel af te gaan. Ik merk nu dat ik mezelf krachtiger kan laten zien en horen en dat ik beter kan aangeven wat ik wil. Ik vind het bijzonder om te zien dat mijn omgeving hier zo positief op reageert. Ik merk dat het mij meer rust geeft en tegenwoordig kan ik werk en privé beter scheiden. De 1-op-1 coach sessies waren hele positieve gesprekken, waarin ik enorm aan het denken werd gezet en vooral geïnspireerd werd om zelf aan de slag te gaan. Het online programma “De Mindset Mastery Methode” zorgt ervoor dat je bepaalde onderwerpen nog eens kunt nalezen, beluisteren en er worden hele praktische handvatten gegeven. Ik vond het heel prettig dat er steeds enkele weken tussen de gesprekken zaten. Dat gaf mij de kans om in de praktijk te “oefenen”. Wanneer je samenwerkt met Nicole dan wordt je aan het denken gezet en een spiegel voor gehouden. Maar het traject is vooral erg hoopvol en ik vond het nooit “zweverig”. De gesprekken zijn prettig en Nicole is een goede luisteraar want ze weet precies hoe ze eruit kan halen wat van belang is.  

Yvonne

Financieel Adviseur

“In ons traject is mij duidelijk geworden in welke richting ik wil dat mijn loopbaan zich gaat ontwikkelen. Ik heb vele concrete en praktische handvatten gekregen waardoor ik directe actie kon ondernemen om mijn ideale loopbaan te realiseren. Nicole geeft een frisse blik van buitenaf samen met een berg expertise. Ze stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plek te leggen.”
Al in de eerste korte Call stelde Nicole de juiste vragen en wist ze precies de vinger op de zere plek te leggen. In het individuele traject wat ik met haar gestart ben is voor mij duidelijk geworden in welke richting ik graag wil dat mijn loopbaan zich gaat ontwikkelen. En daarbovenop geeft ze ook concrete en praktische handvaten waarmee je direct actie kunt ondernemen om jouw ideale loopbaan te gaan realiseren. Het is voor mij een heel verhelderend en leerzaam proces geweest. Soms hebben we allemaal een frisse blik van buitenaf nodig en Nicole geeft je dit, samen met een berg aan expertise. Ze kan snel een situatie inschatten en weet precies hoe ze kan helpen om jouw eigen visie helder te krijgen en te realiseren. Haar adviezen en handvaten ga ik nog heel lang gebruiken! Nicole als coach kiezen is een beslissing waar je zeker geen spijt van gaat krijgen!

Evelien Bruns

Marketing Expert

“Ik had niet verwacht dat ik zó veel uit deze trainingen zou halen! Nicole is een echte professional en één van de beste coaches die ik gezien heb.”

Nicole kan zich goed inleven in anderen. Ze is een warme persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt. De omgeving die ze gecreëerd heeft heb ik als veilig ervaren. Hierdoor durfde ik uit mijn comfortzone te stappen. Ze is een professionele en betrokken coach die vol met enthousiasme en passie haar, tot in de details uitgewerkte, trainingen verzorgt. Daarnaast is Nicole een leuke persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is in iedereen. Ze stelt altijd leuke vragen en maakt snel een connectie met je. Ze kan goed luisteren en door de juiste vragen te stellen kan ze je laten inzien hoe je problemen het beste aan kunt pakken en toch dicht bij jezelf kunt blijven. Ik had niet verwacht dat ik zó veel uit haar trainingen zou halen! Nicole is een echte professional en één van de beste coaches die ik gezien heb. Ik beveel haar van harte aan!

Dasha Zatula

Consultant - blogger - ondernemer

“Het voelt voor mij alsof ik het boek van voor het individuele traject heb dicht gegooid en ik ben begonnen aan een heel nieuw boek. Inmiddels ben ik met een nieuwe uitdaging begonnen en ga ik weer met veel plezier en energie naar mijn werk. Door de coaching ben ik me heel bewust van mijzelf geworden, heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en durf ik mijzelf op de eerste plaats te zetten.”

Is dit nu alles, is er echt niets meer, moet ik nog jaren zo doorgaan, wat wil ik dan wel, wat vind ik leuk, ik ga nu toch niet meer veranderen, ik weet het niet meer. Dit waren een paar van de gedachten waar ik mee bezig was toen een collega mij wees op de workshop Ready for Change van Nicole. Wat een inspirerende workshop. Wat hierbij opviel was de sfeer die er was tijdens de workshop. Je voelde je veilig en vertrouwd waardoor je je ook echt vrij voelde om met elkaar te praten en na te denken over de vragen die je in de workshop kreeg. Helaas kreeg ik nog geen pasklaar antwoord tijdens de workshop. Wel werd mij duidelijk dat ik zelf in de actie moet gaan wil ik iets veranderen.  Nicole is een heel fijn persoon die oprechte interesse heeft in je en precies weet te benoemen waar je knelpunten liggen. Door de sfeer die ze creëert kan je ook werken aan jezelf. Ik ben daarom bewust met Nicole een 1-op-1 traject ingegaan. Dit traject was soms heel moeilijk, emotioneel en confronterend. Maar ook verhelderend en vooral inspirerend. Nicole geeft je geen kant en klare oplossingen voor je problemen. Ze weet wel precies je problemen te benoemen en geeft hele goede uitleg hoe dit ontstaan is en hoe je dit zelf kan oplossen. Door vooral kleine stapjes te zetten en niet gelijk te grote sprongen te willen maken. Daarnaast inspireert ze je om in de actie te komen. Verander de wereld, begin bij jezelf. Tijdens een van de laatste sessies hebben we het gehad over de wet van aantrekkingskracht. Na deze sessie werd dit voor mij direct werkelijkheid. Ik werd benaderd voor ander werk en ik durfde gewoon te zeggen, dankjewel maar dit is niet wat ik wil. Ondertussen had ik een vacature gezien voor een functie die mij wel erg aansprak. Hierop na lang twijfelen, het blijft een aandachtspunt, gesolliciteerd en binnen een paar dagen had ik de baan geaccepteerd. Inmiddels ben ik met deze nieuwe uitdaging begonnen en ga ik weer met veel plezier en energie naar mijn werk. Door de coaching ben ik me heel bewust van mijzelf geworden, heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en durf ik mijzelf op de eerste plaats te zetten. Het voelt voor mij alsof ik het boek voor het traject heb dicht gegooid en ik ben begonnen aan een heel nieuw boek. Ik had het idee dat een coach niets voor mij zou zijn, maar als je bij Nicole bent voelt het alsof je met een vriendin zit te praten alleen met een geweldige verandering als resultaat. Voor iedereen die denkt dat er meer uit het leven te halen is dan de huidige situatie en hier geen stappen in durft te ondernemen zou ik zeggen neem contact op met Nicole.

Nynke de Hoog

Hoofd financiële administratie

“Na de gesprekken met Nicole vielen veel puzzelstukjes eindelijk op zijn plek en ik kan nu vol trots zeggen dat ik weer blij ben met wie ik ben. En ja, die baan die ik zo graag wilde heb ik uiteindelijk ook gekregen!” 

Toen ik besloot om met een coach aan de slag te gaan, had ik daarmee een duidelijk doel voor ogen. Ik wilde mijn kwaliteiten ontdekken en leren hoe ik ze beter zou kunnen benutten, maar het meest belangrijkste wat ik wilde was een nieuwe baan waar ik me helemaal op mijn plek zou voelen. Dankzij Nicole heb ik veel meer gekregen dan dat. Nicole heeft me geleerd hoe ik weer mezelf kan zijn en hoe ik met de emoties om kan gaan die bij het proces van zelfreflectie gepaard gaan. Het mooie van Nicole vind ik dat ze altijd precies de juiste vragen wist te stellen, waardoor ik uiteindelijk zelf degene ben geweest die de antwoorden op mijn eigen vragen heeft kunnen geven. Na de gesprekken met Nicole vielen veel puzzelstukjes eindelijk op zijn plek en ik kan nu vol trots zeggen dat ik weer blij ben met wie ik ben. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak bij Nicole gevoeld en ik geloof oprecht dat er meer mensen zullen zijn die hetzelfde bij haar zullen gaan ervaren. En ja, die baan die ik zo graag wilde heb ik uiteindelijk ook gekregen!”

Flores Remijn

Integratiecoach

“Het voelt alsof Nicole me al lang en goed kent, want ze legt de vinger meteen op het grootste probleem in ons eerste gesprek. Gelukkig komt ze ook meteen met toepasbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Nicole geeft je waardevolle inzichten die je verder helpen, niet alleen op werkvlak maar vooral ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.” 

Wat is Nicole een bijzondere vrouw! Erg leuk om een Call met haar te mogen ervaren. Mij viel op dat Nicole erg goed luistert en de kern er meteen uit weet te halen. Het voelt alsof ze me al lang en goed kent, want ze legt de vinger meteen op het grootste probleem. Gelukkig komt Nicole in ons eerste gesprek meteen met toepasbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Vol energie en motivatie sloot ik het gesprek af en ben ik meteen aan de slag gegaan met me oriënteren op een baan die bij mij past. Ik raad dan ook iedereen de Call aan. Nicole geeft je waardevolle inzichten die je verder helpen, niet alleen op werkvlak maar vooral ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Julia Reijnders

Taartenbakster - Huismoeder

“De workshop ‘Ready for Change’ van Nicole was echt een cadeautje voor mezelf. Een fijne, inspirerende middag met mooie vrouwen.”

Ik had me opgegeven omdat het lichtelijk chaos was in mijn hoofd, heel veel ideeën, maar waar te beginnen? Door de vragen die Nicole stelde kwam ik steeds dichterbij hetgeen ik hier wil brengen en het gaf me weer een zetje om aan de slag te gaan. Super waardevol en ik kan je echt aanraden om deze workshop te volgen. Als je chaos hebt zoals ik, wanneer je nog niet goed weet wat je wilt of als je gewoon een inspirerend middag wilt. Nicole bedankt!

Marjolijn van Beek

Paardencoach , Core Spirit

“Doordat er een betere eigen bewustwording ontstaat, waardoor je je weer verder kan ontwikkelen, kom je in je eigen kracht te staan en kan je eigen verantwoordelijkheid nemen.”

Door de open houding van Nicole en de oprechte interesse in de persoon tegenover haar straalt zij een gevoelsmatig vertrouwen uit waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. Met als gevolg dat snel helder wordt waar het knelpunt zit. Door vervolgens persoonlijke handvaten te bieden zorgt zij ervoor dat er een betere eigen bewustwording ontstaat, waardoor je je weer verder kan ontwikkelen. Op deze manier kom je in je eigen kracht te staan en kun je je eigen verantwoordelijkheid nemen of vice versa. Dit zijn eigenschappen die haar zeker onderscheiden als coach en haar, in mijn ogen, uniek maken!

Dayenne Snijders

Case manager

“Deze inzichten geven mij het gevoel dat ik weer grip heb op mijn leven, alsof ik echt alles kan doen en bereiken dankzij wat ik geleerd heb. Dit gevoel van grip geeft mij rust. Dat is heerlijk”

Voorafgaand aan het traject had ik niet het idee dat ik veel uit een coachingstraject kon halen. Dankzij aanmoediging van mijn vriend ben ik dit traject in gestapt. Ik begon het traject met de vraag om duidelijkheid welke richting ik op wil met mijn carrière. Dit antwoord heb ik gekregen en gedurende het traject heb ik ook ontdekt wat mijn sterke punten zijn. Het traject met Nicole vond ik zeer intensief maar leverde uiteindelijk veel inzicht en (h)erkenning van mijn eigen gedrag en processen op. Het traject was naast intensief ook emotioneel en bevrijdend. Het voelt alsof ik gevoelens een plek heb kunnen geven en een nieuwe levensfase ben ingestapt na afloop van dit traject. Nicole kan van nature goed luisteren en heeft een positieve en transparante houding. Dit nodigt erg uit om Nicole in vertrouwen te nemen. Daarbij heb ik veel tools gekregen om zelfstandig verder te kunnen met nieuwe vragen. Nicole heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn gedrag. De (h)erkenning van mijn eigen gedrag zorgde ook voor een stuk acceptatie en waardering voor mijzelf. Voor deze erkenning had ik echt hulp en richting nodig. Nicole heeft mij dat gegeven. Zij heeft mij geholpen om mijn eigen aandeel in lastige situaties te herkennen. Ik ben momenteel aan het leren niet alleen deze lastige situaties te herkennen maar ze ook op een positieve manier te beïnvloeden. Deze inzichten geven mij het gevoel dat ik weer grip heb op mijn leven, alsof ik echt alles kan doen en bereiken dankzij wat ik geleerd heb. Dit gevoel van grip geeft mij rust. Dat is heerlijk.

M.K.

Onderwijskundige

“Ik zie nu dat ik mij continu ongelukkig gevoeld heb doordat ik alles in het negatieve ben gaan trekken in plaats van mij te focussen op mijn kracht. Het herkennen van mijn patronen helpt enorm hierbij. Ik mag weer voor mezelf gaan kiezen en net zo goed voor mijzelf zorgen als dat ik voor een ander zorg. De tools en waardevolle eye openers die ik heb meegekregen inspireren mij en ze helpen mij de volgende stap te zetten op mijn eigen reis.”

Voorafgaand aan de workshop ‘Ready for Change’ liep ik vast in al mijn gedachten en liet ik mij blokkeren door al mijn ‘ja-maren’. Ik kon geen antwoorden geven op de vragen die ik mijzelf stelde en ik voelde mij steeds meer gedemotiveerd en ik raakte uit balans. Ondanks dat ik al heel veel weet over mezelf heb ik verschillende grote eye openers gehad tijdens de workshop. Ik zie nu dat ik mij continu ongelukkig gevoeld heb doordat ik alles in het negatieve ben gaan trekken in plaats van mij te focussen op mijn kracht. Het wederom herkennen van mijn patronen helpt enorm hierbij. Het meest waardevolle tijdens de workshop was het in gesprek gaan met de groep en het beantwoorden van de verschillende vragen die mij tot nadenken en voelen hebben aangezet. Ik mag weer voor mezelf gaan kiezen en net zo goed voor mijzelf zorgen als dat ik voor een ander zorg. De tools en waardevolle eye openers die ik heb meegekregen uit deze workshop inspireren mij en ze helpen mij de volgende stap te zetten op mijn eigen reis.

Stephanie Schenkers

Pedagogisch medewerker

“De Mindset Mastery Methode heeft mij vanaf het eerste moment vele nieuwe helpende inzichten gegeven die ik direct heb kunnen inzetten. Een aantal grote inzichten uit het programma zijn dat ik nu beter begrijp hoe mijn mind werkt en dat ik zelf weet wat ik kan doen om mijn denken te beïnvloeden. Het meest belangrijke is dat ik nu voel dat ik er mag zijn en dat ‘ik goed ben zoals ik ben’.”
“Voor ik met de Mindset Mastery Methode was begon mijn grootste probleem dat ik de behoefte van andere mensen/ vrienden belangrijker maakte dan mijn eigen behoeftes. Ik ben soms bang om mensen te verliezen en ik dit resulteerde erin dat ik op die momenten van angst niet ‘luisterde’ naar en trouw was aan mijn gevoel. Sterker nog, ik mocht leren mijn eigen gevoel te herkennen en ontdekken hoe ik mijn gevoelens er kan laten zijn op een prettige wijze. Een aantal grote inzichten uit het programma zijn dat ik nu beter begrijp hoe mijn mind werkt en dat ik zelf in de weet wat ik kan doen om mijn denken te beïnvloeden. Ik begrijp hoe mijn mindset werkt en ik weet nu dat ik mijn denken kan veranderen. Het meest waardevol is dat ik heb geleerd en nog steeds leer dat ik gevoelens heb en dat die er ook mogen zijn en dat dit oké is. Wow… dat is zo fijn om te ervaren! De Mindset Mastery Methode is een heel mooi programma vol waardevolle kennis en het is met zoveel toewijding gemaakt. Het programma heeft mij vanaf het eerste moment vele nieuwe helpende inzichten gegeven die ik direct heb kunnen inzetten. Deze inzichten hebben mij helpen ontdekken wie ik werkelijk ben. Ik weet nu op hoofdlijnen hoe mijn mind werkt, op welke wijze mijn denken mijn gevoelens en gedrag bepaalt. Ik kan nu herkennen of ik in een helpende of een niet-helpende mindset zit en ik weet hoe ik vervelende gevoelens kan ombuigen. Maar het meest belangrijke is dat ik nu voel dat ik er mag zijn en dat ‘ik goed ben zoals ik ben’. Het programma heeft mij geholpen meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Wat ik ook heel fijn vindt is, dat ondanks dat het online programma is, het programma heel persoonlijk is. Nicole is heel goed benaderbaar, ze geeft snel antwoord, tips en handvatten op vragen. Wat supergaaf is, is dat het programma levenslang beschikbaar is en ik onderdelen nog eens terug kan lezen en kan blijven oefenen. Je hebt een top programma neergezet Nicole, dank hiervoor.”

Annelies

“Nicole toont oprechte interesse in haar cursisten en weet anderen te bewegen in de trainingen die zij geeft.” Ik heb Nicole mogen leren kennen als een zeer enthousiaste en gedreven trainer die geheel empathisch, gedreven en met veel passie haar trainingen verzorgt. Zij staat stil bij de ontwikkeling van haar cursisten en weet hen telkens weer een stap verder te brengen. Zij toont oprecht interesse in haar cursisten en weet anderen te bewegen in de trainingen die zij geeft. Nicole bedankt voor de leerzame trainingen en veel succes voor de toekomst!

Mariska Dijkgraaf

HR-coördinator

Wil jij ook een testimonial achterlaten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Graag wil ik je dan vragen of je alsjeblieft jouw ervaring zou willen delen met mij? Het lezen van jouw ervaring kan anderen doen besluiten om ook de stap te nemen; om samen met mij te gaan ontdekken hoe zij hun mindset vóór hen kunnen laten werken zodat ook zij gaan leven op hun voorwaarden én ze nog meer geluk creëren voor zichzelf. Dat zou ik geweldig vinden!

Alvast enorm bedankt!

Vragen voor de testimonial:

  – Wat was je grootste pijn/probleem toen je bij me kwam?

…………………………………………………………………………………………………..

–  Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn begeleiding?

…………………………………………………………………………………………………..

– Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?

…………………………………………………………………………………………………..

Mail jouw testimonial naar info@demindsetpsycholoog.nl + foto.