facebook

De Mindsetpsycholoog Podcast

Zin in een regelmatige dosis positieve energie, psychologie, mindset en alle ins en outs om samen te werken met je onderbewustzijn en de universele wetten?

Podcast 1

De Mindsetpsycholoog Podcast is voor jou als je voelt dat jij hier bent om jouw mooiste te leven te creëren op jouw voorwaarden. In deze podcast leer je hoe jij jouw mindset kunt masteren, zodat jij AL jouw persoonlijke en zakelijke doelen gaat realiseren op een manier die goed voelt voor jou.

Ik deel vele LIFE CHANGING tools, waardevolle kennis en persoonlijke inzichten met je, die mij en de duizenden mensen die ik heb mogen trainen en coachen de afgelopen 12 jaar, hebben geholpen om grote dromen waar te maken.

Onderwerpen die het meest aan bod komen in deze podcast zijn manifesteren met behulp van de Wet van Aantrekking en de andere Universele Wetten, begrijpen hoe je Bewuste Mind vs je Onderbewustzijn werken plus het creëren van een Mindset voor Succes. Daarnaast deel ik ook vele concrete tips en persoonlijke ervaringen met je, die mij keer op keer helpen om mijn nieuwe dromen en doelen waar te maken.

Dus abonneer je gratis op deze podcast en laat je lekker inspireren om in de identiteit te stappen van de versie van jou die zijn/haar dromen al leeft.