facebook

Het is mijn verlangen om steeds meer mensen te helpen bewust en vanuit bezieling een vrij leven vol geluk te creëren voor zichzelf.

Over mij 1

Het is Maart 2021, ik ben 4 maanden zwanger van ons eerste kindje. Ik zit op de woonkamervloer en het enige wat er door mijn hoofd ging was “Op wat voor een wereld ga ik een kindje zetten?”.

Dit was het moment van mijn tweede ontwaking zoals ik het noem. Ik had net ontdekt dat de wereld op vele punten anders in elkaar zit dan ik altijd had gedacht.

Verhalen over “The Great Reset”, de elite en allerlei doemscenario’s voor de toekomst waren voorbijgekomen in mijn onderzoek. Ik werd er bang van en al deze nieuwe informatie gaf mij een onveilig gevoel.

Op dat moment besloot ik dat ons kindje zich niet de komende 5 maanden in een lijf vol angst zou ontwikkelen. Ik heb alle informatie tot ruim 3 maanden na de bevalling terzijde gelegd en ik heb mij volop gestort op datgene waarvan ik wist dat het werkte. De inzichten die ik had geleerd tijdens mijn eerste ontwaking vele jaren geleden. Dat was het moment waarop ik leerde dat wij krachtige creators zijn. Dat we allemaal een ziel zijn die woont in een menselijk lichaam. Dat we het vermogen hebben om onze realiteit zelf vorm te geven door de bestaande programmeringen in ons onderbewustzijn te veranderen. Het enige wat we nodig hebben is weten hoe we dit kunnen doen, zodat we onze gedachten, gevoelens en acties voor ons kunnen laten werken.

Ik besloot om alle wijsheid die ik had opgedaan de afgelopen 20 jaar, met betrekking tot hoe je jouw dromen verwezenlijkt toe te gaan passen. In de laatste maanden van mijn zwangerschap hebben mijn vriend en ik twee huizen verkocht, ons droomhuis aangetrokken, heb ik al mijn schulden afbetaald plus een voorspoedige bevalling en een blij en ontspannen kindje aangetrokken. Omdat dit de onderwerpen zijn waar ik bewust mijn aandacht naar had verlegd.

Over mij 2

Manifesteren, maar vooral het toelaten van mijn verlangens is een kunst die ik heb mogen leren.

Ik ben jarenlang die vrouw geweest, die van alles wist over het onderwerp, maar het niet toepaste in de praktijk. Ik had veel kennis, maar zette deze niet om in wijsheid. Dit kwam omdat ik diep van binnen nog geloofde dat mijn dromen niet voor mij waren weggelegd.

Tijdens mijn jeugd ben ik opgegroeid in verschillende gezinssamenstellingen. Ik heb mensen om mij heen gehad als kind die veel van mij hielden en mij aan moedigden om voor mijn dromen te gaan. Ik heb als klein meisje ook mensen om mij heen gehad, die niet in mij geloofden en mij dit duidelijk lieten merken.

Dit laatste zorgde ervoor dat ik extra mijn best ging doen om mij wel geliefd te voelen door deze mensen. Het is jarenlang mijn gewoonte geweest om altijd rekening te houden met mijn omgeving. Kiezen voor de harmonie, gaan voor de veilige weg, onzekerheden vermijden, mijn behoeftes wegcijferen, mij laten leiden door de mening van anderen of door mijn loyaliteit aan anderen en het altijd goed willen doen.

 

Hoe meer ik mijzelf ontwikkelde door de jaren heen, hoe moeilijker het werd om het patroon van mezelf klein houden vol te houden.

Tot het moment een aantal jaar geleden
dat ik het niet meer kon.

Het gevoel van structureel voorbijgaan aan mezelf, kostte me zoveel meer, dan de teleurstelling die ik zou kunnen ervaren als ik voor mijn dromen zou gaan en het niet zou slagen.

Dat was het moment dat ik alles wat ik tot dan toe geleerd had over onze mindset daadwerkelijk ging toepassen in de praktijk. Vanaf dat moment veranderde mijn opgedane kennis in doorleefde wijsheid en vanaf toen is mijn leven in de versnelling gekomen. Ik heb de relatielijst van vele mannen die niet goed voor mij waren verruild voor mijn grote liefde. We hebben samen een prachtig kindje mogen krijgen en ons tweede kindje is onderweg. Ik heb het werk wat goed stond op mijn CV, maar wat mij niet gelukkig maakte, verruild voor het creëren van mijn droombaan via mijn eigen bedrijf. Bovenop dit alles kan ik mezelf nu recht aankijken in de spiegel en hardop uitspreken dat ik van mezelf houd, terwijl ik voel dat elke cel in mijn lichaam dit meent.

Over mij 3

Hoe heb ik mijn gevoel van vertrouwen en veiligheid teruggevonden, na mijn eerste bevalling, vanaf het moment dat ik mij weer ging verdiepen in wat er allemaal speelt in de wereld?

Toen ik eenmaal doorzag dat The Great Reset een mentaal proces is, ging dit sneller dan ik had verwacht.

Onze buitenwereld spiegelt continu wat er in ons leeft. Mensen vinden het logisch dat dit op individueel niveau zo is, maar ook op collectief niveau geldt dit principe. Als er veel onrust leeft in jou, dan vertaalt zich dit naar vele stressvolle en/of chaotische situaties in jouw realiteit. Als we veel onrust zien op wereldniveau, dan betekent dit dat er veel mensen zijn wereldwijd, die onrust in zichzelf ervaren. Het collectief is tenslotte de optelsom van alle individuele ervaringen. Het is onze binnenwereld die onze buitenwereld creëert en niet andersom.

Ik ben mezelf de vraag gaan stellen hoe ik mijn rol in het helpen creëren van een nieuwe aarde kan innemen? Op welke wijze kan ik het beste bijdragen aan de liefdevolle, vrije, veilige en overvloedige wereld, die ik later als ik heel oud ben, voor mijn kinderen wil achter laten? Door te blijven doen wat ik de laatste jaren al deed. Het doen van mijn innerlijk werk, het helen van mijn trauma’s, het verhogen van mijn frequentie en het keer op keer kiezen vanuit mijn hart om te doen waar ik blij van word.

Qua werk is het mijn verlangen om zoveel mogelijk mensen te mogen begeleiden tijdens ditzelfde proces. Ik weet uit eigen ervaring, dat mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven, is om het besluit te nemen je leven te veranderen. Wanneer je kiest voor verandering dan kies jij voor het realiseren van jouw dromen, zodat je een fantastisch leven kunt creëren. Ik ben er voor je om jou te helpen begrijpen hoe jij je niet helpende patronen kunt doorbreken en hoe jij jouw mindset ten positieve kunt veranderen. Zodat jij voor eens en voor altijd dé tool in handen hebt om jouw realiteit stap voor stap te veranderen. Moeiteloos, vanuit het hart en vol plezier.

Als jij je ook maar ergens óf voor een klein beetje herkent in mijn verhaal, weet dan dat je goed zit!

Over mij 4

Op welke wijze zou jouw leven ten goede veranderen als je gelooft dat waar jij naar verlangt mogelijk is?

Wat zou er veranderen als jij alle ideeën, de interne programmeringen en verhalen en die jou niet meer dienen zou loslaten? Wat zou er veranderen als jij leert vertrouwen op jezelf en op jouw creatiekracht? Jij bent geboren met alles in je wat jij nodig hebt om jouw dromen waar te maken. Wil je weten hoe jij jouw leven dag na dag kunt zien verbeteren?

Get to know me better

1

Ik ben gek op gezelligheid en lekker eten. Samen tafelen en persoonlijke en inspirerende gesprekken voeren met lieve mensen: mijn gezin, familie, vrienden, bevriende ondernemers, oud-collega’s en/of nieuwe mensen. Daar word ik heel blij van.

Ik ben graag buiten. Een lange wandeling over het strand, in het bos of op de hei geeft mij veel rust, maar ook nieuwe energie en inspiratie. Rust nemen en tijd doorbrengen in de natuur zijn in mijn ogen de beste medicijnen die er zijn. Voor mij kan daar kan geen doktersrecept tegenop.

2

3

Sushi en chocolade zijn altijd goede ideeën.

Ik kijk bijna geen televisie maar ik ben gek op komische series zoals the New Girl, The Big Bang Theory, Friends etc. Sheldon, Schmidt.. Love them! Heerlijk lachen en mijn verstand op nul.

4

5

Ik lees enorm graag en heb in elke kamer in mijn huis boeken liggen. Tot aan de badkamer aan toe. Ik lees vaak meerdere boeken tegelijk en ik lees het liefst over waarom wij mensen doen zoals we doen (lees het menselijk gedrag in het algemeen) en alles over de universele natuurwetten.
Ik word blij van food for my soul. Op mijn Social Media volg ik alleen mensen die mij inspireren. Zodat mijn tijdlijn een walhalla is van inspirerende quotes, briljante coaches die met de universele wetten werken, inspirators, mensen die bijdragen aan The Great Awakening en self made people die de mooiste tips en ervaringen delen.

6

7

Ik ben gek op zoetigheid. Ik kijk in een restaurant altijd als eerste naar de dessertkaart zodat ik weet of ik mijn keuzes daarop aan ga passen.