facebook
Over Mij 1

Over mij

Tijdens mijn jeugd ben ik opgegroeid in verschillende gezinssamenstellingen. Eén van de mooie kanten van deze ervaringen is dat mijn sensitiviteit zich sterk ontwikkeld heeft. Ik ben extreem goed in aanvoelen wat het is dat andere mensen graag willen en nodig (denken te) hebben. Dit talent daar ben ik enorm dankbaar voor, het is één van de redenen dat ik goed ben in het werk dat ik doe.

Maar dit talent brengt ook een valkuil met zich mee. Het is namelijk jarenlang mijn gewoonte geweest om teveel rekening te houden met mijn omgeving. Kiezen voor de harmonie, gaan voor de veilige weg, onzekerheden vermijden, mij laten leiden door de mening van anderen of mijn loyaliteit aan hen en het te graag goed willen doen. I have been there and done all of that.

Toen ik 15 was en voor het eerst dokter Phil op TV zag wist ik dat ik psycholoog zou worden. Ik heb psychologie gestudeerd en ik ben vervolgens gaan werken in het bedrijfsleven, waarvan 8 jaar als gedragstrainer en coach op het gebied van Talent Development. Mensen helpen ontwikkelen is wat ik het liefst doe. Ik heb heel lang mijn perfecte plaatje geleefd voor de buitenwereld; een gerespecteerde baan bij een grote multinational, een mooi appartement en een fijn sociaal netwerk. Hoewel ik dankbaar was en ben voor alles wat ik had en voor alle kansen die ik heb gekregen, knaagde er toch vaak iets aan me. Ik heb altijd het gevoel gehad dat er méér mogelijk moest zijn dan dit. Er was continu dat stemmetje in mij dat zei dat ik een grootser leven vol geluk wilde leven.

Hoe meer ik mijzelf ontwikkelde door de jaren heen, hoe moeilijker het werd om in het patroon van mezelf aanpassen te blijven. Tot het moment een aantal jaar geleden dat ik het niet meer kon. Het gevoel van structureel voorbij gaan aan mezelf kostte me meer dan de mogelijke afwijzing die ik zou kunnen ervaren.

Dat was het moment dat ik alles wat ik tot dan toe geleerd had over onze mindset daadwerkelijk ging toepassen in de praktijk. Vanaf toen is mijn leven in de versnelling gekomen. Ik leef nu mijn droombaan dankzij mijn eigen bedrijf, ik neem mijn eigen ruimte in en veel van mijn relaties zijn ten positieve veranderd. En het allermooist is dat ik eerlijk kan zeggen dat ik gelukkiger ben en dat ik waardering voel voor wie ik ben. 

De afgelopen 20 jaar is Mindset Mastery een ‘way of life’ voor mij geworden. In mijn zoektocht naar wat ervoor nodig is om je mooiste leven te kunnen creëren heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten en waardevolle lessen opgedaan. Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en alle fouten die ik heb gemaakt. Ik investeer continu in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een aantal topcoaches waar ik al jaren mee samenwerk en mede door hen is mijn groei enorm versneld. Zij delen hun meest waardevolle lessen met mij en ze helpen me om continu scherp te blijven op dat ik kies voor wat ik écht wil.

Dit alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn leven leef op mijn voorwaarden en dat ik zonder concessies kies voor mijn geluk en succes. Het is mijn wens om jou hier ook mee te mogen helpen. Want ik weet het uit eigen ervaring en ik zie het terug bij al mijn cliënten: “Verander je mindset en je verandert je leven”.


Wat je over mij moet weten:

Het is mijn persoonlijke missie alleen nog maar beslissingen te nemen waar ik gelukkig van word. In mijn coach gesprekken en trainingen begeleid ik ambitieuze mensen, zoals jij, om ook alleen nog maar beslissingen te gaan nemen waar jij gelukkig van wordt.

Ik ben er van overtuigd dat we onze mate van succes het beste kunnen afmeten aan hoeveel plezier we ervaren in ons leven.

Ik geloof 100% in de kracht van je mindset. De uiterlijke wereld die zoals jij die nu waarneemt en waar jij in leeft is een weerspiegeling van alle bewuste en onbewuste overtuigingen die in jou leven. Weet jij hoe jij je belemmerende en geconditioneerde overtuigingen kunt veranderen dan heb je DE tool in handen om je leven te veranderen.

Ik HOUD van leren. Ik ben mezelf continu aan het ontwikkelen en ik zit in een ongoing groeiproces. Ik geniet ervan om al mijn opgedane inzichten en ervaringen te delen omdat ik zie dat vele mensen de kennis en inzichten die ik met ze deel snel toe kunnen passen in hun leven, met grote positieve veranderingen tot gevolg.

Mijn visie op ontwikkeling:

Mijn visie op ontwikkeling is wij allemaal alles in ons hebben om te creëren wat we willen. Het enige wat je hoeft te doen is minder naar je hoofd (met al haar onzekerheden, oordelen en belemmerende en geconditioneerde overtuigingen) én méér naar jouw gevoel gaan luisteren zodat je van daaruit nieuwe en geïnspireerde acties kunt nemen.

Leer begrijpen hoe je mind werkt. Connect met je gevoel en krijg helder wat het is dat jij écht wilt.
En ontdek hoe jij je mindset kunt veranderen zodat jij dé tool in handen hebt om je leven te veranderen.
  

Voorbij de ‘ja, maar…’

ligt alles waar jij naar verlangt.

Weetjes over mij zodat je
mij nog iets beter leert kennen:

Ik ben gek op gezelligheid en lekker eten. Samen tafelen en persoonlijke en inspirerende gesprekken voeren met lieve mensen: mijn familie, vrienden, bevriende ondernemers, oud-collega’s en/of nieuwe mensen, daar word ik heel blij van.

Ik houd van de Engelse taal en mix ze graag door mijn Nederlands omdat ik de woorden en uitdrukkingen vaak mooier vind.  Plus, er is dat linkje met mijn achternaam of course ;-).

Ik ben graag buiten; een lange wandeling over het strand, in het bos of op de hei, het liefst midden op de dag in het zonnetje, geeft mij veel rust, maar ook nieuwe energie en inspiratie.

Ik ben gek op komische series zoals the New Girl, The Big Bang Theory, Friends etc. Sheldon, Schmidt.. Love them! Te grappig en heerlijk lachen en mijn verstand even op nul.

Ik word blij van food for my soul. Mijn Facebook is dan ook een walhalla van inspirerende quotes, briljante law of attraction coaches, inspirators en self made people die de mooiste tips en ervaringen delen, all of the time.

Sushi is altijd een goed idee.

Ik lees enorm graag en heb in elke kamer in mijn huis boeken liggen. Tot aan de badkamer aan toe. Ik lees vaak meerdere boeken tegelijk en ik lees het liefst over waarom wij mensen doen zoals we doen (lees het menselijk gedrag in het algemeen) en alles over de wet van aantrekking.

Ik ben gek op zoetigheid. Ik kijk in een restaurant altijd als eerste naar de dessertkaart zodat ik weet of ik mijn keuzes daarop aan ga passen.

Ik hou van Roze. Dat is je vast nog niet opgevallen toch?

Zou je graag kennis willen maken?

Wil jij ontdekken of ik jou kan helpen of heb je een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Ik kom dan binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar jouw reactie!