facebook

Manifestatie Teacher,  Psycholoog en Mentor met een groots verlangen om jou te helpen herinneren hoe krachtig je werkelijk bent. Zodat jij bewust en vanuit plezier een leven vol vrijheid en geluk kunt creëren voor jezelf.

Over mij 1

De eerste keer dat ik dr. Phil op tv zag was ik 15 jaar en vanaf dat moment wist ik het. Ik word later psycholoog met een eigen praktijk. 

Rond diezelfde periode maakte ik ook kennis met mijn tweede grote inhoudelijke liefde:
je eigen geluk manifesteren door bewust samen te werken met de universele wetten. 

Het was mijn moeder die mij in die periode het boek “De kracht in jezelf”, het boek van dr. Joseph Murphy gaf. In dit boek gaat het volledig over de scheppende kracht van je onderbewustzijn en het leren je gedachten voor je te laten werken zodat jij je dromen kunt realiseren. Ze was zo verliefd op dit boek, dat ze zo’n 15 exemplaren had gekocht om deze te kunnen geven aan alle mensen die voor haar belangrijk waren. 

Het is mede dankzij dit boek dat mijn moeder nu al ruim 20 jaar samen is met haar grote liefde en ik op mijn 22 nog een broertje erbij kreeg. Zij heeft dit gerealiseerd door in de versie van haarzelf te stappen die haar grote liefde kon aantrekken, direct toen ze door boek leerde begrijpen hoe manifestatie daadwerkelijk werkt. Ze maakte een profiel van haar ideale man en besloot ter plekke “dit is de relatie die ik wil en als ik hem nooit tegen kom dan maak ik mijn eigen leven gewoon geweldig”. 

Dit was mijn eerste grote voorbeeld van heel dichtbij over hoe je de wet van aantrekking bewust voor je kunt laten werken. Ook al wist ik voor de volle 100% dat ze dit zelf gecreëerd heeft, toch heb ik mij jarenlang getriggerd gevoeld, elke keer als ze haar verhaal met mij deelde wanneer ze mij wilde motiveren om niet continu te focussen op wat er niet was in mijn leven op dat moment en om gewoonweg gelukkig te zijn in het NU. 

Maar wat keer op keer door mijn hoofd ging op die momenten was “voor jou was het destijds veel makkelijker, want jij was al eens getrouwd geweest en je had al kinderen mogen krijgen. Terwijl ik dit alles nog wil meemaken, dus hoe kan ik nou dat loslaten wat ik het liefste wil?”. Je leest het al, slachtofferschap was mij niet vreemd toen, want ik zocht letterlijk naar excuses om naar waarom het zelf creëren van bijvoorbeeld een geweldige relatie niet weggelegd was voor mij.

Over mij 2

Manifesteren, maar vooral het toelaten van mijn verlangens is een kunst die ik heb mogen leren.

 

Jarenlang wist ik van alles over het onderwerp, maar paste ik het niet toe in de praktijk. Ik had veel kennis, maar zette deze niet om in wijsheid. Dit kwam omdat ik diep van binnen nog niet geloofde dat het realiseren van mijn dromen voor mij was weggelegd.

Tijdens mijn jeugd ben ik opgegroeid in verschillende gezinssamenstellingen. Ik heb mensen om mij heen gehad als kind die veel van mij hielden en die mij aan moedigden om voor mijn dromen te gaan. Ik heb als klein meisje ook mensen om mij heen gehad, die niet in mij geloofden en mij dit duidelijk lieten merken.

Dit laatste zorgde ervoor dat ik extra mijn best ging doen om mij wel geliefd te voelen door deze mensen. Het is jarenlang mijn gewoonte geweest om altijd rekening te houden met mijn omgeving. Kiezen voor de harmonie, gaan voor de veilige weg, onzekerheden vermijden, mijn behoeftes wegcijferen, mij laten leiden door de mening van anderen of door mijn loyaliteit aan anderen en het altijd goed willen doen.

 

Hoe meer ik mijzelf ontwikkelde door de jaren heen, hoe moeilijker het werd om het patroon van mezelf klein houden vol te houden.

Tot het moment een aantal jaar geleden
dat ik het niet meer kon.

Het gevoel van structureel voorbijgaan aan mezelf, kostte me zoveel meer, dan de teleurstelling die ik zou kunnen ervaren als ik voor mijn dromen zou gaan en het niet zou slagen.

Dat was het moment dat ik alles wat ik tot dan toe geleerd had over onze mindset daadwerkelijk ging toepassen in de praktijk. Vanaf dat moment veranderde mijn opgedane kennis in doorleefde wijsheid en vanaf toen is mijn leven in de versnelling gekomen. Ik heb de relatielijst van vele mannen die niet goed voor mij waren verruild voor mijn grote liefde en we hebben samen twee prachtige kinderen mogen krijgen. Ik heb het werk wat goed stond op mijn CV, maar wat mij niet gelukkig maakte, verruild voor het creëren van mijn droombaan via mijn eigen bedrijf. Bovenop dit alles kan ik mezelf nu recht aankijken in de spiegel en hardop uitspreken dat ik van mezelf houd, terwijl ik voel dat elke cel in mijn lichaam dit meent.

Over mij 3

Sinds ik moeder ben geworden is mijn drive en verlangen om mijn dromen keer op keer waar te blijven maken nog groter geworden. ik volgde mijn hart al puur voor mezelf, vanaf het moment dat ik echt van mezelf leerde te houden. tegenwoordig manifesteer ik met nog meer toewijding voor mij en mijn gezin. 

Ik ken vele ouders die ik hoor zeggen dat ze hun leven zouden geven voor hun kinderen. Ik stel mezelf liever de vraag hoe ik mijn mooiste leven kan leven voor mijn kinderen. Omdat ik niets liever wil dan dat “het weten” dat je dromen uit kunnen komen hun “normaal” wordt, zodat ook zij keer op keer voor de creatie hun mooiste leven zullen kiezen. 

Ik ben er zo van overtuigd dat voor een ieder van ons geldt dat hetgeen waar jij naar verlangt ook naar jou verlangt. En dat we allemaal alles al in ons hebben, wat je nodig hebt, om jouw verlangens waar te maken. Het enige wat jij hoeft doen is leren hoe je op de energetische frequentie van jouw verlangens kunt komen. Hoe doe je dit? Door keer op keer te kiezen voor dat waar je blij van wordt, plus door het innerlijk werk te doen en je belemmerende overtuigingen los te laten en eventuele trauma’s te helen. 

Ik weet uit eigen ervaring, dat het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven, is om het besluit te nemen je leven te veranderen. Wanneer je kiest voor verandering dan kies jij voor het realiseren van jouw dromen, zodat je een fantastisch leven kunt creëren. Ik ben er voor je om jou te helpen begrijpen hoe jij je niet helpende patronen kunt doorbreken en hoe jij jouw mindset ten positieve kunt veranderen. Zodat jij voor eens en voor altijd dé tool in handen hebt om jouw realiteit stap voor stap te veranderen. Moeiteloos, vanuit het hart en vol plezier.

Als jij je ook maar ergens óf voor een klein beetje herkent in mijn verhaal, weet dan dat je goed zit!

Over mij 4

Op welke wijze zou jouw leven ten goede veranderen als je gelooft dat waar jij naar verlangt mogelijk is?

Wat zou er veranderen als jij alle ideeën, de interne programmeringen en verhalen en die jou niet meer dienen zou loslaten? Wat zou er veranderen als jij leert vertrouwen op jezelf en op jouw creatiekracht? Jij bent geboren met alles in je wat jij nodig hebt om jouw dromen waar te maken. Wil je weten hoe jij jouw leven dag na dag kunt zien verbeteren?

Get to know me better

1

Ik ben gek op gezelligheid en lekker eten. Samen tafelen en persoonlijke en inspirerende gesprekken voeren met lieve mensen: mijn gezin, familie, vrienden, bevriende ondernemers, oud-collega’s en/of nieuwe mensen. Daar word ik heel blij van.

Ik ben graag buiten. Een lange wandeling over het strand, in het bos of op de hei geeft mij veel rust, maar ook nieuwe energie en inspiratie. Rust nemen en tijd doorbrengen in de natuur zijn in mijn ogen de beste medicijnen die er zijn. Voor mij kan daar kan geen doktersrecept tegenop.

2

3

Sushi en chocolade zijn altijd goede ideeën.

Ik kijk bijna geen televisie maar ik ben gek op komische series zoals the New Girl, The Big Bang Theory, Friends etc. Sheldon, Schmidt.. Love them! Heerlijk lachen en mijn verstand op nul.

4

5

Ik lees enorm graag en heb in elke kamer in mijn huis boeken liggen. Tot aan de badkamer aan toe. Ik lees vaak meerdere boeken tegelijk en ik lees het liefst over waarom wij mensen doen zoals we doen (lees het menselijk gedrag in het algemeen) en alles over de universele natuurwetten.

Ik word blij van food for my soul. Op mijn Social Media volg ik alleen mensen die mij inspireren. Zodat mijn tijdlijn een walhalla is van inspirerende quotes, briljante coaches die met de universele wetten werken, inspirators, mensen die bijdragen aan het creëren van een mooiere wereld en self made people die de meest waardevolle tips en ervaringen delen.

6

7

Ik ben gek op zoetigheid. Ik kijk in een restaurant altijd als eerste naar de dessertkaart zodat ik weet of ik mijn keuzes daarop aan ga passen.