facebook

Psycholoog, Coach en Manifestatie teacher met een groots verlangen om jou te helpen herinneren dat je alles kunt zijn, doen en hebben waar jij werkelijk naar verlangt.

Over mij 1

Hi, ik ben nicole. ik ben 40 jaar en ik woon samen met de grote liefde van mijn leven Raymon, onze twee prachtige kindjes en ons hondje joy.

 

 Mijn relatie met Raymon en het mogen krijgen van onze twee kinderen zijn de mooiste manifestaties in mijn leven. Dit is letterlijk een jarenlange droom die is uitgekomen. 

Ik heb Raymon leren kennen toen ik 37 jaar was, na 3 maanden was ik zwanger van onze dochter. Toen onze dochter 9 maanden oud was, kwam ik erachter dat ik weer zwanger was, deze keer van onze zoon. Vanaf het moment dat ik Raymon heb ik leren kennen, is mijn leven in sneltreinvaart verandert.

Voor die tijd ben ik ruim 10 jaar vrijgezel geweest, op enkele korte relaties na. Al die jaren dat ik vrijgezel was, wilde ik niets liever dan mijn grote liefde vinden. Daarnaast had ik ook een diep verlangen om moeder te worden. Maar mijn twijfels en onzekerheid over of ik wel écht leuk genoeg was, maakte dat ik keer op keer de verkeerde mannen voor mij aantrok. Ik wrong mezelf in allerlei bochten voor hen en ik paste mezelf continu aan, aan wat zij wilden. Allemaal in de hoop dat ze dan nog gekker op mij zouden worden. Maar uiteindelijk werkte dit natuurlijk niet, niet voor mij en niet voor hen. 

Vanaf het moment dat ik heb geleerd, met behulp van mijn coaches, om steeds meer van mezelf te houden en mezelf te waarderen voor wie ik ben. Vanaf dat moment begonnen de mannen die ik aantrok steeds beter bij mij te passen. Door vervolgens de kracht van mijn gedachten toe te passen, samen te werken met de universele wet van aantrekking en volop geïnspireerde actie te nemen heb ik Raymon weten te manifesteren. 

Mijn andere grote manifestaties zijn mijn eigen bedrijf, waarin ik het werk doe wat volledig past bij wie ik werkelijk ben en de mogelijkheid om mijn grote studieschuld van ruim € 15.000 in 1 keer af te kunnen betalen. 

Tijdens mijn jeugd ben ik opgegroeid in verschillende gezinssamenstellingen. Want mijn moeder is meerdere malen getrouwd geweest. Er is veel van mij gehouden in mijn jeugd en mijn moeder heeft mij altijd gestimuleerd om vol voor mijn dromen te gaan. Toen ik 3 was gingen mijn ouders uit elkaar en van mijn 6e tot mijn 12e was mijn moeder samen met mijn 1e stiefvader. Hij was niet gecharmeerd van mij en liet mij dit regelmatig merken. Daarnaast zag ik mijn eigen vader minder vaak. En ook al weet ik oprecht dat mijn vader veel van mij houdt, we hadden niet zo’n hechte relatie vroeger, als dat ik dat als klein meisje graag had gewild.

Doordat ik dit heb meegemaakt, ben ik mezelf het verhaal gaan vertellen dat ik niet goed genoeg was zoals ik ben en vervolgens heb ik het patroon ontwikkeld om het altijd goed te willen doen in de ogen van anderen. 

Het is jarenlang mijn gewoonte geweest om altijd rekening te houden met mijn omgeving. Kiezen voor de harmonie, gaan voor de veilige weg, onzekerheden vermijden, mijn behoeftes wegcijferen, mij laten leiden door de mening van anderen of door mijn loyaliteit aan anderen en het altijd goed willen doen.

Over mij 2

Toen ik op mijn 15e voor het eerst dokter Phil op TV zag, wist ik wat ik wilde worden. Ik zou psychologie gaan studeren en zo gezegd, zo gedaan. 

Het plan was om na mijn studie mijn eigen praktijk te gaan starten. Maar zoals ik dat vroeger vaak deed als ik iets spannend vond, heb ik mij laten leiden door al mijn “mitsen en maaren” bij het kiezen van mijn specialisatie. Ik ging voor veilig en ik koos een andere richting, omdat mij verteld was dat dit meer zekerheid zou bieden.

Ik kan mij de dag nog goed herinneren dat ik een aantal jaar geleden een salestraining volgde. Ik keek naar de trainster en dacht “als je dat werk kunt doen, dan ben je vast nooit meer onzeker, dat wil ik ook”. Dus ik maakte de sprong in het diepe. Ik werd trainer, om er vervolgens achter te komen dit niet als vanzelf ging. En weer waren ze daar, alle negatieve stemmetjes in mijn hoofd. Kon ik het wel? Had ik wel in huis wat er voor nodig was? Alleen deze keer besloot ik om er niet aan toe te geven. Het was niet makkelijk, maar ik wilde van het trainen een succes maken.

Ik heb toen mijn gevoel van falen met mijn leidinggevende gedeeld en daardoor één van de mooiste cadeaus gekregen die iemand mij ooit gegeven heeft. Hij zei “Nicole, ik weet dat jij hier zo goed in kunt zijn, maar JIJ bepaalt of jij jezelf gaat toestaan om te gaan shinen”.

Zijn vertrouwen deed mij zo goed. Ik heb een goede coach gezocht en ik deed alles wat hij zei. Met succes! Sinds dat moment op mijn 29e heb ik altijd een coach gehad. Ik groeide in mijn rol voor de groep, ik leerde continu over mensen en hun gedrag en mijn zelfvertrouwen werd steeds groter. 

Manifesteren, maar vooral het toelaten van mijn verlangens is een kunst die ik heb mogen leren. Jarenlang wist ik van alles over het onderwerp, maar paste ik het niet toe in de praktijk. Dit kwam omdat ik mezelf bleef saboteren, door niet te durven geloven dat wat ik het liefst wilde wel écht voor mij was weggelegd.

 

Hoe meer ik mijzelf ontwikkelde door de jaren heen, hoe moeilijker het werd om het patroon van mezelf klein houden vol te houden.

Tot het moment een aantal jaar geleden
dat ik het gewoonweg niet meer kon.

Want het gevoel van structureel voorbijgaan aan mezelf, kostte me zoveel meer, dan de teleurstelling die ik zou kunnen ervaren als ik voor mijn dromen zou gaan en het niet zou slagen.

Tijdens de 11 jaar dat ik gewerkt heb in het bedrijfsleven heb ik honderden mensen mogen trainen en coachen op het gebied van persoonlijk leiderschap, doelen realiseren, sales en communicatie. Na elke training kwamen er deelnemers naar me toe die zeiden dat ze ook zulk mooi en inspirerend werk als ik zouden willen hebben. 

Toch heb ik me nooit helemaal thuis gevoeld in de corporate wereld. De eerste jaren als trainer vond ik zo moeilijk. Ook al voelde ik me steeds zekerder worden dankzij het samenwerken met mijn coach, toch bleef ik lange tijd het gevoel hebben dat ik elk moment door de mand kon vallen en dat mensen zouden ontdekken dat ik vaak ook maar wat deed. Ik wilde net zo kundig in mijn werk zijn als mijn collega’s met jarenlange trainerservaring, terwijl ik eigenlijk nog een startende trainer was.

Ik maakte continu deze oneerlijke vergelijking en ik stond mezelf niet toe om te mogen leren en fouten te mogen maken. Mijn perfectionisme leidde uiteindelijk tot een burn-out. Na mijn burn-out begreep ik dat er iets radicaal moest veranderen en heb ik het besluit genomen om alleen nog maar te trainen op mijn manier. Vanaf dat moment begon ik mijn werk als trainer steeds leuker te vinden en werd ik er pas echt goed in.

Ondanks dat ik mijn draai in het trainerschap gevonden had, toch bleef het knagen. Ik had structureel het gevoel dat ik meer wilde werken op mijn voorwaarden. Dankzij alle coaching die ik ondertussen had gevolgd en het continu oefenen in de praktijk met de handvatten die ik had gekregen, wist ik steeds beter hoe ik effectief om kan gaan met mijn onzekerheden. Ik ben mezelf gaan toestaan om mijn eigen ruimte in te nemen en ik ben gaan luisteren naar wat mijn gevoel mij vertelde. Vanuit mijn gevoel kwam mijn oude droom weer omhoog die ik heb verwezenlijkt. Het starten van mijn eigen coach bedrijf.

Op 3 april 2017 heb ik mij ingeschreven bij de KVK en ben ik voor mezelf begonnen. Ik was op dat moment een ervaren trainer en coach, maar van ondernemen wist ik nog niets. Ik heb een business coach in de arm genomen om mij te leren ondernemen en vanaf dat moment heeft mijn bedrijf een vliegende start gemaakt.

Over mij 3

Waar ik de eerste jaren voornamelijk 1-op-1 coachtrajecten heb gedaan, voelde ik op een gegeven moment dat ik meer mensen wilde kunnen helpen.

Ook betrapte ik mezelf erop dat ik bepaalde lessen keer op keer deelde met bijna elke cliënt. Op dat moment heb ik besloten om alle lessen, die ik mezelf vaak hoorde herhalen, op te nemen in een online programma. Vanaf dat moment is mijn online programma De Mindset Mastery Methode geboren. 

Dit is hét online programma waarin ik je alle tools aanreik die jij nodig hebt om je belemmerende patronen en overtuigingen los te kunnen laten, zodat je van daaruit in de versie van jezelf kunt stappen die jouw verlangens moeiteloos, vanuit flow en vol plezier waarmaakt. Het is een heel praktisch en toegankelijk programma geworden, waarin je de exacte stappen leert om de shift van het ‘is dit het nou’ gevoel naar het creëren van jouw mooiste leven te maken.

Naast het programma en de bonusmodule met 7 verdiepende masterclasses heb je de mogelijkheid om elke andere week een live Q&A sessie met mij bij te wonen waarin je al jouw vragen m.b.t. jouw ontwikkelingsreis gedurende het programma kunt stellen. 

Daarnaast heb ik ook een 1-op-1 traject voor ambitieuze mensen die het liefst kiezen voor 100% maatwerk. Zodat ze op de meest persoonlijke wijze die ik kan bieden, de transitie van een oké naar een fantastisch leven kunnen maken.

 

Ik ben er van overtuigd dat voor een ieder van ons geldt dat hetgeen waar jij naar verlangt ook naar jou verlangt. En dat we allemaal alles al in ons hebben, wat je nodig hebt, om jouw verlangens waar te maken.

Het enige wat jij hoeft doen is leren hoe je op de energetische frequentie van jouw verlangens kunt komen. Hoe doe je dit? Door keer op keer te kiezen voor dat waar je blij van wordt, plus door het innerlijk werk te doen en je belemmerende overtuigingen los te laten en eventuele trauma’s te helen.

Ik weet uit eigen ervaring, dat het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven, is om het besluit te nemen je leven te veranderen. Wanneer je kiest voor verandering dan kies jij voor het realiseren van jouw dromen, zodat je een fantastisch leven kunt creëren. Ik ben er voor je om jou te helpen begrijpen hoe jij je niet helpende patronen kunt doorbreken en hoe jij jouw mindset ten positieve kunt veranderen. Zodat jij voor eens en voor altijd dé tool in handen hebt om jouw realiteit stap voor stap te veranderen. Moeiteloos, vanuit het hart en vol plezier.

Als jij je ook maar ergens óf voor een klein beetje herkent in mijn verhaal, weet dan dat je goed zit!

Over mij 4

Op welke wijze zou jouw leven ten goede veranderen als je gelooft dat waar jij naar verlangt mogelijk is?

Wat zou er veranderen als jij alle ideeën, de interne programmeringen en verhalen en die jou niet meer dienen zou loslaten? Wat zou er veranderen als jij leert vertrouwen op jezelf en op jouw creatiekracht? Jij bent geboren met alles in je wat jij nodig hebt om jouw dromen waar te maken. Wil je weten hoe jij jouw leven dag na dag kunt zien verbeteren?

Fun Facts

1

Ik ben gek op gezelligheid en lekker eten. Samen tafelen en persoonlijke en inspirerende gesprekken voeren met lieve mensen: mijn gezin, familie, vrienden, bevriende ondernemers, oud-collega’s en/of nieuwe mensen. Daar word ik heel blij van.

Ik ben graag buiten. Een lange wandeling over het strand, in het bos of op de hei geeft mij veel rust, maar ook nieuwe energie en inspiratie. Rust nemen en tijd doorbrengen in de natuur zijn in mijn ogen de beste medicijnen die er zijn. Voor mij kan daar kan geen doktersrecept tegenop.

2

3

Sushi en chocolade zijn altijd goede ideeën.

Ik kijk bijna geen televisie maar ik ben gek op komische series zoals the New Girl, The Big Bang Theory, Friends etc. Sheldon, Schmidt.. Love them! Heerlijk lachen en mijn verstand op nul.

4

5

Ik lees enorm graag en heb in elke kamer in mijn huis boeken liggen. Tot aan de badkamer aan toe. Ik lees vaak meerdere boeken tegelijk en ik lees het liefst over waarom wij mensen doen zoals we doen (lees het menselijk gedrag in het algemeen) en alles over de universele natuurwetten.

Ik word blij van food for my soul. Op mijn Social Media volg ik alleen mensen die mij inspireren. Zodat mijn tijdlijn een walhalla is van inspirerende quotes, briljante coaches die met de universele wetten werken, inspirators, mensen die bijdragen aan het creëren van een mooiere wereld en self made people die de meest waardevolle tips en ervaringen delen.

6

7

Ik ben gek op zoetigheid. Ik kijk in een restaurant altijd als eerste naar de dessertkaart zodat ik weet of ik mijn keuzes daarop aan ga passen.