facebook
Over mij 2

Jij kunt alles in je leven in jouw voordeel veranderen, ongeacht alle redenen die jij kan bedenken waarom dit niet zou kunnen…

 

Het heeft lang geduurd voor ik écht begreep hoe ik de realiteit waar ik van droomde zelf kon creëren. Want ik heb jarenlang vele redenen als excuus gebruikt waardoor ik de omstandigheden waar ik toen in verkeerde zelf in stand heb gehouden.

Ik was 15 toen ik voor het eerst dokter Phil op TV en vanaf dat moment wist ik dat ik psycholoog zou worden.

Ik heb psychologie gestudeerd en ben daarna gaan werken in het bedrijfsleven, waarvan ik het grootste gedeelte van deze periode als trainer en coach heb gewerkt op het gebied van Talent Development. Mensen helpen ontwikkelen is wat ik al jaren met veel plezier doe. Mijn eigen leven is drastisch gaan veranderen vanaf het moment dat ik alles wat ik al die jaren had geleerd over hoe onze mindset werkt ben gaan toepassen in mijn eigen praktijk.

9

Van overleven naar genieten van het leven

9

Van vastzitten in een baan die ik niet écht leuk vond naar mijn passie leven via mijn bedrijf waar ik van houd.

9

Van de ene ongezonde korte relatie na de andere naar mijn grote liefde vinden die leuker en liever is dan ik had ooit kunnen bedenken.

9

Van onzeker zijn en altijd willen voldoen aan de verwachtingen van anderen naar houden van mezelf en alleen nog maar keuzes maken die bijdragen aan mijn geluk.

9

Van jarenlang single zijn naar het warme gezinsleven waar ik altijd van heb gedroomd.

9

Van hopen dat ik eens nog moeder mocht worden naar onze prachtige dochter te hebben gekregen op mijn 38e.

9

Van een royale studieschuld en een grote persoonlijke lening naar schuldenvrij zijn

9

Van 24/7 op elkaars lip zitten in een klein 2-kamer appartement naar een heerlijk huis met veel ruimte.

9

Van bang zijn omdat ik ontdekte dat de wereld totaal anders in elkaar zit dan ik altijd heb gedacht naar dankbaar zijn dat ik mag meebouwen aan de nieuwe aarde die door ons heen geboren wordt.

En zo kan ik nog vele voorbeelden geven. Want wat het ook is wat jij wil bereiken voor jezelf, ik kan je vertellen uit eigen ervaring:

Het is mogelijk.

Over mij 3

Ik weet voor de volle 100% dat wij allen alles in ons hebben om te creëren waar we naar verlangen.

Het enige wat je hoeft te doen is leren begrijpen hoe de connectie werkt tussen jouw denken, je gevoelens, wat je aantrekt en de resultaten die jij behaald. Wanneer je deze kennis hebt dan weet jij wat de juiste acties zijn die jij kunt nemen in de richting van jouw doelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is voldoende van jezelf houden om deze acties daadwerkelijk te DOEN.

Vanaf het moment dat je écht begrijpt hoe al deze elementen samenwerken heb jij dé sleutel in handen om jouw realiteit te veranderen. 

Dit is dan ook waar ik je bij kan helpen. Ik weet uit eigen ervaring dat je alles in jouw leven in jouw voordeel kunt veranderen. Als jij bereid bent jouw innerlijk werk te doen, dan ligt de wereld aan je voeten. Ik help jou graag ontdekken hoe jij jouw mindset kunt veranderen zodat ook jij jouw dromen kunt gaan waarmaken. 

Over mij 4
Over mij 5
Over mij 6

Naast mijn opleiding als psycholoog plus mijn professionele ervaring als trainer en coach verdiep ik mij al jaren in alles wat gaat over leren hoe wij ons mooiste leven kunnen creëren. Het is dan ook niet gek dat ik ook geschoold ben als coach practioner, NLP Master, hypnotherapeut en EFT coach. Daarnaast heb ik ook vele cursussen gevolgd over de werking van de universele natuurwetten, omdat deze altijd actief zijn en dit het speelveld is waarbinnen wij onze realiteit scheppen.

Het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven is het besluit nemen om jouw leven te veranderen. Wanneer jij kiest voor verandering dan kies jij voor het realiseren van jouw dromen, zodat jij jouw mooiste leven kunt creëren. Ik ben er voor je om jou te leren hoe jij jouw mindset kunt veranderen, zodat jij dé tool in handen hebt om jouw realiteit stap voor stap te veranderen, moeiteloos en vanuit plezier.

Maak VANDAAG de keuze waar jouw toekomstige JIJ je dankbaarvoor is

Je leven weerspiegelt je denken

Ontdek de les in deze 5 situaties
en verander je realiteit

Ontdek op welke wijze jouw leven je spiegelt in de situaties die jij ervaart. Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken en te ontdekken wat de les is die een situatie jou kan leren?

De 5 situaties die behandeld worden in het E-Book zijn:

  • Overvloed is voor mij niet weggelegd
  • Mijn werk geeft mij geen voldoening
  • Ik ben single en wil graag wil een relatie
  • Ik mag geen fouten maken
  • Ik heb geen vertrouwen in de toekomst

Ontdek hoe jij je realiteit kunt veranderen door de lessen te leren die elke situatie jou spiegelt.
Neem de sleutel in handen naar hoe jij je leven kunt veranderen door meer overvloed,
werkplezier, liefde, zelfliefde en geluk aan te trekken.

Over mij 7

elsewhere

navigatie
navigatie

explore

navigatie
navigatie
navigatie

instagram

copyright regel | algemene voorwaarden | privacyverklaring

back to TOP