facebook

Ben jij er klaar voor om van the rest of your life the BEST of your life te gaan maken?

Wil jij gaan leven vanuit jouw gevoel, je droomdoelen stuk voor stuk realiseren en het leven creëren dat je écht wilt?

9
Weet je diep van binnen al lang dat jij voor zoveel meer geboren bent dan dit, maar slaan die momenten van onzekerheid nog te vaak toe en blijf je dan toch maar meer doen van wat je nu ook al doet?
9
Heb jij jouw plaatje voor de buitenwereld prima voor elkaar en ben je best trots op wat je allemaal bereikt hebt tot nu toe maar zegt alles in jou dat op deze manier doorleven niet is waar jij écht gelukkig van wordt?
9
Verlang jij ernaar om alleen nog maar keuzes te maken die in lijn liggen met Wie Jij Werkelijk Bent?
9
Ben jij er klaar voor om nu echt je droomdoelen te gaan realiseren zodat ook jij jouw meest gelukkige leven gaat creëren?​
9
Geloof jij in wat er allemaal mogelijk is omdat je al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan maar merk jij dat jouw resultaten, ondanks al deze opgedane kennis en inzichten, óf super langzaam of nauwelijks veranderen?
9
Zou jij willen dat je meer lef had om je gevoel te volgen en te gaan voor je dromen en om aan de drang naar veiligheid en zekerheid (want je huis, gezin, hypotheek, vast contract, de mening van anderen & hoe het “hoort” etc.) voorbij te gaan?
9
Denk jij weleens dat ‘je mooiste leven’ leven meer voor anderen is weggelegd dan voor jou?
9
Ben jij bekend met de kracht van een positieve mindset maar lijkt het wel alsof jouw hoofd alleen in onmogelijkheden kan denken wanneer je daadwerkelijk gaat dromen over écht je hart gaan volgen?
9
Betrap jij jezelf er nog te vaak op dat patronen als piekeren, perfectionisme, hard moeten werken en pleasen jou overnemen terwijl je intuïtie je continu influistert dat er zoveel meer mogelijk is voor jou dan dit?
Het 14-weekse online programma “De Mindset Mastery Methode” voor
de krachtige creators die er klaar voor zijn om hun droomdoelen te realiseren dankzij het magische proces van Mindset Mastery.

In dit waardevolle traject van 14 weken krijg je alle tools aangereikt die nodig zijn om jouw mindset zo te shiften dat jij vanuit afstemming op ‘Wie Jij Werkelijk Bent’ kunt leven en jij vanuit deze energie jouw meest gelukkige leven kunt manifesteren. Het is zo belangrijk dat je weet dat alles waar jij naar verlangt haalbaar is voor jou! Of het nou een nieuwe baan, een eigen bedrijf, een geweldige romantische relatie, meer liefde voor jezelf, meer geld verdienen, schuldenvrij worden, een eigen huis, een carrièreswitch, je meer vitaal voelen etc. is. Jouw verlangens en dromen zijn de sneak previews van alles wat jij in staat bent te bereiken. Want weet, het kan echt: Je mooiste leven creëren waarin jij alleen nog maar beslissingen neemt waar jij gelukkig van wordt en waarin jij jouw droomdoelen stuk voor stuk realiseert. Ik heb er zelf jaren over gedaan om te leren hoe dit proces werkt en tegenwoordig ervaar ik elke dag opnieuw hoe het voelt om je dromen stuk voor stuk daadwerkelijk te zien verwezenlijken.

Dit is hét programma waarvan ik 15 jaar geleden had gewild dat het bestond. In mijn online programma de Mindset Mastery Methode deel ik de meest waardevolle lessen, inzichten, kennis met je en alle tools waarvan ik heb ontdekt dat het werkt. Ik heb dit ontdekt doordat ik zelf met elke tool heb gewerkt, maar ook dankzij de honderden mensen die ik heb mogen trainen en coachen, voor wie deze tools keer op keer van waarde bleken te zijn.

In dit programma vind jij de methode die jou leert hoe jij je dromen kunt realiseren terwijl jij je goed voelt in het hier en nu. Oftewel: Je ontdekt hoe jij je doelen kunt realiseren terwijl je ondertussen geniet van de reis naar je droomdoel toe.

Dit is de ultieme vorm van Mindset Mastery.

“Jouw verlangens en dromen zijn voorgevoelens van alles wat jij in staat bent te bereiken.”

– Johann Wolfgang von Goethe –

Ik heb dit inspirerende online programma De Mindset Mastery Methode’ ontwikkeld voor ambitieuze mensen zoals jij die het leven ten volle willen leven. Dit is het programma voor jou als jij er klaar voor bent om te leren hoe jij jouw mindset kunt ‘masteren’ zodat ook jij jouw droomdoelen kunt gaan realiseren. 

Ik help je om stap voor stap vanuit een hoge energie te gaan leven zodat jij een magneet wordt voor de doelen die jij wilt manifesteren op alle vlakken in jouw leven. In dit programma ontvang jij de handvatten die je nodig hebt om jouw meest gelukkige leven te creëren.​

De Mindset Mastery Methode Online programma

N
Minimaal 8,5 uur aan Masterclass video’s

N
7 royale werkboeken vol praktische uitleg en inspirerende opdrachten

N
Per module een tapping video​

N
Vele inzichtgevende bijlages die je ten alle tijden kunt gebruiken

N
In elke module een Dieper Weten Peptalk om je energie te verhogen​

N
Levenslang toegang

N
Je gaat mee in elke update van het programma ​

N
Over de duur van 14 weken elke twee weken een live online Q&A (7 maal) – incl. verdiepende live Masterclass met mij – Dit is de plek waar we het proces van Mindset Mastery samen naar een next level brengen en jij jouw persoonlijke vragen kunt stellen – Deze live Q&A’s worden naderhand per replay beschikbaar gesteld mocht je er niet live bij kunnen zijn.

N

BONUS: Besluit jij vóór dinsdag 8 december om 23.59 dat je deelneemt aan het online programma dan ontvang je het werkboek “3 Magische Powertools om je onderbewustzijn te herprogrammeren. Ik deel 3 magische en superkrachte oefeningen met jou, die bij dagelijks en juist gebruik jou helpen je goed te voelen in het hier en nu, terwijl jij jouw vertrouwen sterk maakt. Zo sterk, dat het niet meer dan logisch is dat waar je van droomt uitkomt.

T/m woensdag 9 december 23.59 slechts € 347,- (incl. B.T.W.)

Wie ben ik?

Online programma - De Mindset Mastery Methode 1

Ik ben Nicole Engels, afgestudeerd psychologe en onderneemster met een enorme passie voor de universele wetten. Daarnaast heb ik ruim 10 ervaring in geven van gedragstrainingen binnen het bedrijfsleven en ruim 13 jaar ervaring in het werk als coach. Op dit moment kan ik eerlijk zeggen dat ik verliefd ben op mijn leven. Deze verliefdheid is gaan groeien vanaf het moment dat ik alle kennis die ik heb geleerd op het gebied van mindset ben gaan toepassen.

Ik ben niet altijd verliefd geweest op mijn leven. 1 van de basisingrediënten om deze liefde en waardering voor het leven te kunnen ervaren is leren hoe we onze eigen dromen en verlangens centraal kunnen zetten zodat we volop plezier kunnen ervaren. Het is jarenlang mijn gewoonte geweest om altijd rekening te willen houden met mijn omgeving. Kiezen voor de harmonie, gaan voor de veilige weg, onzekerheden vermijden, mij laten leiden door de mening van anderen of mijn loyaliteit aan hen en het te graag goed willen doen. I have been there and done all of that. Het heeft mij heel wat jaren van persoonlijke ontwikkeling gekost voor ik de overstap kon maken, van mezelf aanpassen en alles doen zoals ik dacht dat het “hoorde”, naar volledig voor mezelf kiezen en mijn hart volgen.

De afgelopen 20 jaar is Mindset Mastery een ‘way of life’ voor mij geworden. In mijn zoektocht naar wat ervoor nodig is om je mooiste leven te kunnen creëren heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten en waardevolle lessen opgedaan. Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en alle fouten die ik heb gemaakt. Ik investeer continu in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een aantal topcoaches waar ik al jaren mee samenwerk en mede door hen is mijn groei enorm versneld. Zij delen hun meest waardevolle lessen met mij en ze helpen me om continu scherp te blijven op dat ik kies voor wat ik écht wil.

De afgelopen jaren heb ik meerdere droomdoelen mogen realiseren. Ik kan oprecht zeggen dat ik blij en tevreden ben met wie ik ben. Ik heb een bedrijf waar ik van houd en wat elke dag groeit, ik doe het werk wat ik het allerliefst doe en ik help vele mensen, ik heb mijn grote liefde aangetrokken wat een lang gekoesterde droom was en ik heb een geweldige positieve en inspirerende groep van familie en vrienden om mij heen die allen bezig zijn met het creëren van hun mooiste leven. Ik ben zo blij en dankbaar voor alles wat er al is en ik weet dat dit nog maar het begin is van alles wat nog komen gaat. Ik ben zo blij met het leven dat ik leef en ik weet dat het realiseren van je droomdoelen voor iedereen die bereid is het mindset werk te doen mogelijk is. Er is niets dat ik leuker vind dan het helpen van andere zelfbewuste en ambitieuze creators die ook voelen dat ze er klaar voor zijn om alleen nog maar beslissingen te gaan nemen waar zij gelukkig van worden.

Tegenwoordig leeft ik mijn leven op mijn voorwaarden en kies ik zonder concessies voor mijn geluk en succes. Het is mijn wens om jou hier ook mee te mogen helpen. Want ik weet het uit eigen ervaring en ik zie het terug bij elke cliënt waar ik mee mag werken:

“Verander je mindset en je verandert je leven”.

Wat ga je leren?

In dit online programma “De Mindset Mastery Methode” deel ik al mijn waardevolle en zelf doorleefde lessen met jou; zodat jij je mooiste leven kunt creëren waarin jij jouw droomdoelen realiseert en je alleen nog maar beslissingen neemt waar jij gelukkig van wordt. Je gaat aan de slag met een combinatie van kennis en oefeningen uit de traditionele psychologie, de wet van aantrekking en de reguliere coachingswereld die hun effectiviteit al vele malen bewezen hebben. Jij verdient het om je goed te voelen. Je dromen en verlangens zijn de sneak previews van alles wat je kunt bereiken. Het is mijn verlangen dat de Mindset Mastery Methode jou mag helpen je meest gelukkige leven te creëren terwijl je geniet van de reis er naartoe.

Het programma bestaat uit 7 inhoudelijke modules met 7 werkboeken die vol waardevolle oefeningen en aanvullende informatie staan. Je hebt vanaf het moment van je aankoop toegang tot alle modules. Ik raad je aan de modules op volgorde te doorlopen en gemiddeld 2 weken per werkboek aan te houden. Wanneer je deze richtlijn volgt dan kan je het volledige programma doorlopen in ongeveer 14 weken tijd.

Module: Introductie
In deze allereerste module help ik je met het proces van “Mindset Mastery” te activeren in jou. In deze module breng jij jouw vertrekpunt helder in kaart zodat jij aan het einde van deze reis heel duidelijk kunt zien wat voor een bijzondere journey jij hebt afgelegd. Ook ga je ontdekken wat de droomdoelen zijn die jij het liefst wilt manifesteren voor jou. Vervolgens stem je af op de energie van waardering waardoor alles waar je naar verlangt sneller naar je toe kan komen. En je maakt kennis met de briljante tool tappen waarmee je niet helpende overtuigingen los kunt gaan laten. 

Module: Rust in je Hoofd
Deze module helemaal in het teken van je gedachten, jouw overtuigingen, de verwachtingen die jij hebt en hoe het komt dat je altijd meer krijgt van waar je op focust. Je leert begrijpen hoe je mind werkt, we gaan all-in! De wetenschappelijke uitleg, de spirituele benadering en ontdekken hoe je hersenen werken. Na het volgen van deze module begrijp jij jezelf en jouw mind vele malen beter, waardoor het zoveel makkelijker wordt om je niet helpende gedachten te veranderen en om mild te zijn voor jezelf terwijl jij aan het leren bent. In het werkboek vind jij verschillende helpende oefeningen die jou gaan helpen je gedachten te veranderen.

Module: Van Binnen naar Buiten leven
In deze module vind jij hét stappenplan wat mij en vele van mijn cliënten geholpen heeft méér van jezelf te gaan houden. Vanuit acceptatie voor jezelf en AL jouw gevoelens ga je beter voelen en hoe beter jij je voelt, hoe meer er naar je toe kan komen wat matcht met deze positieve energie. Er is geen enkel 1-op-1 traject wat ik doorloop waarin dit magische stappenplan niet behandeld wordt. Omdat je gevoel leren toelaten de hoofdroute is naar leven in echte vrijheid. Deze oefeningen doe je niet voor een weekje, als het goed is doe jij deze oefeningen je leven lang. Zelf pas ik ze bijna dagelijks toe en mijn cliënten vertellen mij hetzelfde. Kom erachter dat je gevoelens ervoor gemaakt zijn om gevoeld te worden en hoe helend en ontspannend dit eigenlijk is.

Module: Inspiratie als Navigatie
In deze module ga je aan de slag met het verschil leren herkennen tussen jouw intuïtie en je ego. Je gaat leren hoe jij de switch kunt maken van hard werken op basis van wilskracht naar moeiteloos creëren en manifesteren op basis van inspiratie. Zodra jij deze stappen goed onder de knie krijgt en vanaf het moment dat jij steeds vaker de keuze gaat maken voor het nemen van geïnspireerde actie(s) zul jij jezelf steeds vaker horen zeggen “Het is allemaal zoveel beter uitgepakt dan ik zelf van tevoren had kunnen bedenken”. Let maar op!

Module: Leven op jouw Voorwaarden
In deze module gaan we dieper in op hoe jij in jouw behoefte kunt voorzien en hoe jij jouw droomdoelen kunt realiseren terwijl je dit leven samenleeft met vele andere mensen. Die allemaal hun eigen behoeften en hun eigen droomdoelen hebben. Soms sluiten jullie behoeften en doelen volledig aan op elkaar, soms een beetje en soms helemaal niet. Je leert hoe jij in elke situatie kunt ontdekken wat jouw eigen behoefte is en hoe jij hier trouw aan kunt blijven. Je leert ook hoe jij vanuit overvloed denken win-win situaties kunt creëren in relaties en samenwerkingen. Kortom: Je ontdekt hoe jij in jouw behoefte voorziet terwijl jij tegelijkertijd op de meest magische wijze co-creëert met de mensen om je heen.

Module: Zelfliefde en Waardering
Zelfliefde en waardering zijn de sleutel naar het creëren van Mindset Mastery. In deze module ga je leren hoe jij nog meer van jezelf kunt houden en hoe van jezelf houden eruit kan zien in de dagelijkse praktijk. Je leert het geheim achter perfectionisme, je leert hoe je van vergelijken een gewoonte kan maken die bijdraagt aan je energie en zelfvertrouwen. Daarnaast ga je ook aan de slag met je omgeving. Je gaat kijken hoe jouw fysieke en digitale omgeving eruit ziet met behulp van de oefeningen in het werkboek en je houdt alleen maar over wat vreugde geeft. In de bijlage van deze module vind jij volop inspiratie over hoe jij jouw ultieme mindsetritueel in kan richten zodat jij op dagelijkse basis jouw energie blijft verhogen.

Module: De Universele Wet van de Aantrekking
In deze module ga jij leren HOE de Universele Wet van Aantrekking écht werkt. Zodat jij de universele wetmatigheden die altijd van kracht zijn kunt toepassen voor jezelf. Het is mijn verlangen dat het leren begrijpen hoe deze wet werkt net zo helpend gaat zijn voor jou als het voor mij is geweest. Deze wet is één van de grote liefdes van mijn leven. Ik bestudeer de Wet van Aantrekking al ruim 20 jaar en sinds ik actief alles toepas wat ik al die jaren heb geleerd is mijn leven volledig veranderd, komen droomdoelen stuk voor stuk uit en pakt bijna elke situatie beter uit dan ik zelf had kunnen bedenken. In deze module help ik jou nog beter begrijpen dat jij de creator van jouw leven bent en hoe jij deze magische universele wet in jouw voordeel kunt gebruiken. Zodat jij het besluit kunt gaan nemen om vanaf NU de relatie met jouw gevoel de belangrijkste relatie in jouw leven te maken waardoor jij alleen nog maar keuzes gaat maken die bijdragen aan jouw geluk.

Reviews

Marije Verbeek

“Wat Nicole onderscheidend en effectief maakt is haar heldere boodschap in combinatie met de praktische tools die zij biedt. Haar tools zijn gericht op dagelijkse actie die je direct kunt toepassen in de praktijk zodat er niet alleen dingen in je hoofd veranderen, maar ook in je leven. Ik heb zelf al een flinke rugzak aan kennis opgedaan tijdens verschillende opleidingen en ben positief verrast door de eenvoud waarmee Nicole de stap van die kennis/wijsheid naar de praktijk maakt. Wijsheid zonder actie is eigenlijk een vorm van domheid. Nicole neemt ruim de tijd en geeft volle aandacht aan je tijdens de coach sessies, daardoor sluit ze goed aan en is het makkelijk om dingen van haar aan te nemen.”

Marije Verbeek – Senior Adviseur organisatiecultuur, ontwikkeling & gedrag

Online programma - De Mindset Mastery Methode 2

“Door diepgaande, mooie en bruikbare inzichten die Nicole weet uit te leggen vanuit haar psychologische kennis, de fijne oefeningen en concrete opdrachten, heb ik mijn droom weten om te zetten naar doen. Dat maakt dat ik nu daadwerkelijk de deeltijd Pabo aan het volgen ben, iets waar ik vorig jaar alleen nog maar van droomde.”

JACOLIEN VAN BRUGHEM – DOCENTE BASISSCHOOL

Miranda Swart

“Ik ben zo blij dat ik het lifechanging programma van Nicole heb gevolgd. Het heeft mij laten voelen wanneer ik op de energie van overvloed zit en hoe anders ik mijn leven dan ervaar. Uiteraard heb ik nog regelmatig hobbels op mijn weg, maar deze zijn kleiner dan voordat ik aan het programma begon. Ik kon door de hobbels zoveel energie verliezen doordat ik te vaak op de energie van schaarste ingelogd was en ik ervaarde meer tegenspoed dan lichtheid. Als je op zoek bent naar een liefdevolle bedding om jouw leven een andere richting te geven, dan is Nicole de juiste navigator!”

Miranda Swart – Medewerker zorg

“It’s not what you are that holds you back, it’s what you think you are not.” – Denis Waitley – 

Ik wil je helpen dé mindset te creëren die je helpt jouw droomdoelen stap voor stap te verwezenlijken.

Ik weet dat ik je kan helpen. Ik kan je niet de 100% garantie geven dat je binnen 12 weken al je droomdoelen hebt gemanifesteerd en dat je vanaf dan altijd gelukkig zult zijn in je leven, maar ik kan je wel dé inzichten, handvatten en tools geven die je alles bieden wat je nodig hebt om de weg naar het waarmaken van je dromen in te zetten. Ik leer jou namelijk hoe creatie werkt, je ontdekt hoe jij jouw mindset kunt ‘masteren’ en ik geef je enorm veel praktische tips, inzichten, opdrachten en kennis die jou gaan helpen om van jouw wensen en dromen je realiteit te maken.

Maar dit programma only works if you work it, dus de uitkomst die jij behaald is totally in your hands.

In “De Mindset Mastery Methode” ga je opnieuw connecten met je gevoel, je gaat ontdekken waar je blij van wordt, je gaat begrijpen hoe je mind werkt en je komt erachter wat jij nodig hebt om vanuit jouw hart te kunnen leven en werken.

Want als jij in een hoge energie zit en als jij je zo vaak mogelijk zo goed mogelijk voelt… THEN GOOD THINGS WILL HAPPEN!

Na dit online programma…

Z
Heb jij een groot en helder verlangen en weet je wat de droomdoelen zijn die jij wilt verwezenlijken. Dit sterke verlangen helpt je om het lef en durf op te bouwen dat je nodig hebt om je huidige situatie te veranderen. ​

Z
Begrijp jij hoe de wet van aantrekking werkt en beschik jij over meerdere tools die jij in kunt zetten om op elke keer weer jouw energie te verhogen. Zodat jij vanuit een hogere energie mooie nieuwe en magische ervaringen, mensen, situaties en inzichten kunt aantrekken die hiermee matchen. ​

Z
Begrijp jij de helpende en ook de niet helpende kracht van jouw gedachten en ben jij in staat om je mind te kalmeren zodat jij jouw energie weer kunt verhogen.

Z
Herken jij het verschil tussen de stem van je ego en de stem van je intuïtie als geen ander. Deze herkenning helpt je om alleen nog maar geïnspireerde acties te nemen en keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt. ​

Z
Ben je in staat om contact te maken met jouw gevoel zodat je van daaruit nieuwe kunt nemen in de richting van wat je écht wilt zodat jij jouw hart kunt gaan volgen.   ​

Z
Ben jij je bewust van de creatiekracht die in jou leeft en voel jij je hier zelfverzekerd over.

Z
Weet jij wat de ingrediënten van jouw droomleven zijn en hoe jij een droomomgeving kunt creëren voor jezelf waardoor jij elke dag vol energie opstaat omdat je weer een dag mag gaan doen wie je werkelijk bent en waar je écht in gelooft. ​

Z
Snap je hoe jouw huidige patronen en gewoontes werken. Je kunt herkennen wanneer je in jouw ‘oude’ patroon zit en je weet wat jij kunt doen om eruit te stappen zodat je weer vol in jouw creatiekracht kunt komen. ​

Dus wil jij je hart volgen en je leven gaan leven op zo’n wijze dat het past bij wie jij werkelijk bent?

Ik ga je helpen jouw energie continu te verhogen en ik help je ontdekken wat het is dat JIJ WERKELIJK WILT DOEN zodat jij je eigen energie kunt verhogen en jij je droomleven gaat realiseren.

of…

Je wilt meer zelfvertrouwen opbouwen zodat jij die stappen durft te gaan nemen die ervoor nodig zijn om je mooiste leven te gaan creëren?

Ik help je begrijpen hoe jouw mind werkt zodat je jouw denkkracht vóór jou kunt laten werken. Ook help ik je jouw eigenwaarde te gaan herkennen en voelen door de vele empowerende opdrachten en tools die in het programma zitten. De gemeenschappelijke deler bij al mijn cliënten is, dat ze naast dat ze nu weten hoe zij meesterschap over hun mindset kunnen krijgen, dat ze allen aangeven dat ze meer vertrouwen in zichzelf hebben gekregen naar aanleiding van het traject.

of…

Je hebt de behoefte om meer geluk in jouw leven te ervaren en voelen?

Ik help jou jezelf beter te leren kennen. Ik help je minder te gaan denken en meer te gaan voelen. Om vervolgens vanuit jouw gevoel alleen nog maar beslissingen te gaan maken waar jij gelukkig van wordt.

of…

Wil jij leren hoe jij de universele wet van aantrekking voor jou kunt laten werken en op praktische wijze toe kunt passen?

Ik leer je hoe de kracht van creatie werkt via super praktische uitleg en opdrachten en ik geef je enorm veel waardevolle tools zodat jij jouw dromen kunt gaan manifesteren en ik weet zeker dat je veel van deze materie the rest of your life zult blijven gebruiken, op alle vlakken van je leven, net zoals ik het elke dag toepas.

Wanneer kan je beter niet voor dit programma gaan?

M
De Mindset Mastery Methode duurt minimaal 14 weken. Persoonlijk zou ik je aanraden om zeker 2 weken per module uit te trekken zodat je echt volop kunt oefenen met de materie, dus dit is een investering qua tijd. Daarnaast kost het online programma ook geld. Je moet er dus tijd voor vrij maken en geld in investeren en eigenlijk heb je hier helemaal geen zin in. Je wilt wel dat jouw leven verandert, maar je zou liever zien dat jij hetzelfde blijft doen als nu en toch andere uitkomsten ervaart. 

M
Jij zoekt een training waarin iemand jou al jouw antwoorden kant-en-klaar op een presenteerblaadje aanbiedt. En dat kan ik niet, want de antwoorden op al jouw vragen zitten in JOU. Ik geef je al mijn lessen mee die zowel mij als vele krachtige creators voor jou al geholpen hebben en je krijgt super waardevolle, praktische en FUN oefeningen mee om jouw antwoorden te vinden, maar jij doet het werk. Houd jij niet van persoonlijke ontwikkeling of van met jezelf aan de slag gaan, dan is dit niet de training voor jou.

M
Je bent niet bereid om echt naar jezelf te kijken en om eerlijk te zijn naar jezelf. Ik hoor vaak van mijn deelnemers dat ik persoonlijk ben en veel van mezelf laat zien in programma’s. Dit doe ik ook in dit programma. Hiermee nodig ik jou uit hetzelfde te doen. Heb je hier helemaal geen zin in en wil jij jezelf niet kwetsbaar opstellen of vind je zelfreflectie vooral vervelend en ben je hier niet toe bereid, dan ga je niet zoveel uit deze training halen verwacht ik.

M
Je voelt er niets voor om met jezelf aan de slag te gaan, je blijft liever nog even zitten waar je zit omdat je nu in ieder geval weet wat je hebt en dat voelt lekker veilig.

Vanaf de start van De Mindset Mastery Methode reis ik 14 weken lang met jou mee.

Je blijft levenslang toegang houden tot De Mindset Mastery Methode dus je kunt het traject volledig op jouw eigen tempo doorlopen. Ik raad je aan om de modules op volgorde te doorlopen want ik heb er een bepaalde logica ingebouwd. Je kunt er ook voor kiezen om te freestylen, volledig jouw gevoel te volgen en het programma op de volgorde van jouw voorkeur te doorlopen. Want welke onderwerpen jou op welke momenten inspireren laat zich nu eenmaal niet plannen, maar ik weet zeker dat je bijzonder blij verrast zult zijn over de groei die jij door het actief aan de slag te gaan met deze methode zult bereiken.

De Mindset Mastery Methode Online programma

N
Minimaal 8,5 uur aan Masterclass video’s

N
7 royale werkboeken vol praktische uitleg en inspirerende opdrachten

N
Per module een tapping video​

N
Vele inzichtgevende bijlages die je ten alle tijden kunt gebruiken

N
In elke module een Dieper Weten Peptalk om je energie te verhogen​

N
Levenslang toegang

N
Je gaat mee in elke update van het programma ​

N
Over de duur van 14 weken elke twee weken een live online Q&A (7 maal) – incl. verdiepende live Masterclass met mij – Dit is de plek waar we het proces van Mindset Mastery samen naar een next level brengen en jij jouw persoonlijke vragen kunt stellen – Deze live Q&A’s worden naderhand per replay beschikbaar gesteld mocht je er niet live bij kunnen zijn.

N

BONUS: Besluit jij vóór dinsdag 8 december om 23.59 dat je deelneemt aan het online programma dan ontvang je het werkboek “3 Magische Powertools om je onderbewustzijn te herprogrammeren. Ik deel 3 magische en superkrachte oefeningen met jou, die bij dagelijks en juist gebruik jou helpen je goed te voelen in het hier en nu, terwijl jij jouw vertrouwen sterk maakt. Zo sterk, dat het niet meer dan logisch is dat waar je van droomt uitkomt.

T/m woensdag 9 december 23.59 slechts € 347,- (incl. B.T.W.)

Veel gestelde vragen

Kun je de training in je eigen tempo volgen?
Ja dat kan zeker. Je ontvangt direct na verwerking van jouw aanmelding (maximaal binnen 12 uur) jouw inlog gegevens voor de online training. Vanaf het moment dat je inlogt heb je toegang tot alle modules van het programma. Je hebt levenslang toegang tot het cursusmateriaal, dus je kunt zo lang over de modules doen als je wilt. Ik adviseer je om minimaal 2 weken per module uit te trekken gezien de intensiteit van de oefeningen in de werkboeken. Wil je alles halen uit het programma wat er in zit, dan zul je ervaren dat (zeker bij de mindset oefeningen) het enorm helpend is om de oefeningen met regelmaat te herhalen zodat jij een zo groots mogelijk resultaat kunt behalen.

Wanneer vinden de Q&A's / verdiepende Masterclasses plaats?
De data en tijdstippen voor de Q&A’s ontvang je z.s.m. via mail. Dit is de plek waar we het proces van Mindset Mastery samen naar een next level brengen en jij jouw persoonlijke vragen kunt stellen. Deze live Q&A’s worden naderhand als opname beschikbaar gesteld mocht je er niet live bij kunnen zijn. Op deze wijze kun jij ook dan mijn persoonlijke antwoord op jouw vraag ontvangen. Gedurende 14 weken vanaf de start van het programma vinden er 7 Q&A’s plaats.

Waar volg ik het online programma?
Het online programma vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving genaamd De Mindset Mastery Academy. Je krijgt hier maximaal binnen 12 uur toegang toe na de betaling van je bestelling. Over het algemeen zal jouw aanmelding binnen een uur verwerkt zijn en kan je direct aan de slag met het programma.