facebook

Wil je leren hoe je alles kunt zijn, doen en hebben waar je werkelijk naar verlangt?

 ‘Verander je mindset
en je verandert je leven’.

Wanneer jij JA zegt tegen de Mindset Mastery Methode,
dan zeg je JA tegen in het diepe innerlijke weten stappen dat jij al je dromen waard bent, op elk vlak in je leven. Zodat je vanuit deze positieve manier van denken volop geïnspireerde acties kunt nemen met grootse resultaten tot gevolg.

That’s when the magic happens!

Wil je leren hoe je alles kunt zijn, doen en hebben waar je werkelijk naar verlangt?

‘Verander je mindset
en je verandert je leven’.

Wanneer jij JA zegt tegen de Mindset Mastery Methode,
dan zeg je JA tegen in het diepe innerlijke weten stappen dat jij al je dromen waard bent, op elk vlak in je leven. Zodat je vanuit deze positieve manier van denken volop geïnspireerde acties kunt nemen met grootse resultaten tot gevolg.

That’s when the magic happens!

Verlang je naar het leven van jouw mooiste leven vol geluk en op jouw voorwaarden?

9

Vind de buitenwereld dat jij het prima voor elkaar hebt en vind je zelf ook dat je eigenlijk tevreden zou moeten zijn met hoe het nu is, maar zegt alles in jou dat op deze manier door blijven gaan betekent dat je settelt for less waardoor je een fantastisch leven uit de weg gaat.

9

Verlang je ernaar om je hart te gaan volgen en alleen nog maar keuzes te maken die goed voelen voor jou?

9

Zou je willen dat je meer lef had om te gaan voor jouw dromen en om aan de drang naar veiligheid en zekerheid (je huis, gezin, hypotheek, vast contract, de mening van anderen & hoe het “hoort” etc.) voorbij te gaan?

9

Denk je weleens dat ‘je mooiste leven’ leven meer voor anderen is weggelegd dan voor jou?

9

Ben je bekend met de kracht van een positieve mindset maar lijkt het wel alsof jouw hoofd alleen in onmogelijkheden kan denken als je daadwerkelijk gaat dromen over écht gaan doen wat je werkelijk wilt?

9

Betrap jij jezelf er nog te vaak op dat patronen als piekeren, perfectionisme, hard moeten werken en pleasen jou overnemen terwijl jouw intuitie je influistert dat het zoveel makkelijker en moeitelozer moet kunnen dan dit?

9

Heb je al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan maar merk je dat jouw resultaten, ondanks al deze opgedane kennis en inzichten, super langzaam of nauwelijks veranderen?

9

Voel je angst als je aan de toekomst denkt en/of word je er boos of verdrietig van als je ziet wat anderen allemaal voor jou willen bepalen? Voel je dat het tijd is om weer in het middelpunt van jouw leven te gaan staan en om zelf de regie over hoe jouw toekomst eruit gaat zien terug te pakken?

Mindset Mastery 1
Mindset Mastery 2
Mindset Mastery 3

Als jij jezelf herkent in één of meerdere punten hierboven, dan is de Mindset Mastery Methode het programma voor jou. Alle bovenstaande punten zijn patronen die je jezelf hebt aangeleerd die je, door middel van de Mindset Mastery Methode, stap voor stap kan doorbreken.

“Het Mindset Mastery programma heeft mij veel nieuwe inzichten en praktische tools gegeven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Ik weet nu dat ik alles kan creëren waar ik innerlijk naar verlang. Een goede coach leid je naar de top van de berg en dat is precies wat Nicole doet.”

G.V.

G.V.

Mindset Mastery 4

Je voelt al langer dan je lief is dat er zoveel meer in je zit dan er nu uitkomt. Het gevoel van ‘is dit het nou’ gaat met regelmaat door je heen. Je zegt vaak tegen jezelf ‘het is zo druk nu, ik hoop dat ik binnenkort meer toekom aan mezelf’ of ‘ik wil wel, maar ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen’.  

Ondertussen zeg je dit nu al een aantal maanden (of langer zelfs) tegen jezelf en er is nog niets veranderd. 

Constant jezelf vertellen dat je eigenlijk wel weet wat je moet doen, terwijl je niet in de actie gaat, kost je steeds meer. Steeds vaker als jij andere mensen ziet die wel hun droomdoelen realiseren, ontmoedigt dit je en vraag jij je af of wat jij werkelijk wilt wel voor jou is weggelegd. 

Het is tijd om in te zien dat hoe je het nu aanpakt niet werkt en ook niet gaat werken. Ik weet dat dit niet leuk is om te lezen en dat het voelt alsof je het niet goed doet. Maar dat is niet waar. Want alles wat je al wel doet, heeft je gebracht waar je nu staat. Het punt waarop jij voor een meer effectievere wijze kan kiezen om je droomdoelen te realiseren, namelijk door te leren hoe je een master kunt worden in het creëren van wat je wél wilt.

In de Mindset Mastery Methode krijg je alle tools aangereikt die nodig zijn om jouw mindset zo te shiften dat jij vanuit afstemming op ‘Wie Jij Werkelijk Bent’ kunt leven en jij vanuit deze energie jouw meest gelukkige leven kunt manifesteren.

Het is zo belangrijk dat je weet dat alles waar jij naar verlangt haalbaar is voor jou! Of het nou een nieuwe baan of die gewenste promotie, een eigen bedrijf, een geweldige romantische relatie, meer liefde voor jezelf, meer geld verdienen, schuldenvrij worden, een eigen huis, eindelijk weg gaan uit die ongezonde relatie, een carrièreswitch, een betere gezondheid, je meer vitaal voelen etc. is.

Jouw verlangens en dromen zijn de sneak previews van alles wat je in staat bent te bereiken. Want weet, het kan echt: Jouw gewenste realiteit creëren waarin je alleen nog maar beslissingen neemt die bijdragen aan jouw geluk en waarin je jouw doelen één voor één realiseert. Ik heb er zelf jaren over gedaan om te leren hoe dit proces werkt en tegenwoordig ervaar ik elke dag opnieuw hoe het voelt om je dromen, stuk voor stuk, daadwerkelijk te zien verwezenlijken.

In mijn online programma de Mindset Mastery Methode deel ik de meest waardevolle lessen, inzichten, kennis met je en alle tools waarvan ik heb ontdekt dat het werkt. Ik heb dit ontdekt doordat ik zelf met elke tool heb gewerkt, maar ook dankzij de honderden mensen die ik heb mogen trainen en coachen, voor wie deze tools ook bleken te werken.

In dit programma leer je hoe jij jouw doelen kunt realiseren terwijl je je goed voelt in het hier en nu tijdens de reis naar jouw dromen toe.

Dit is de ultieme vorm van Mindset Mastery.

Wat anderen zeggen?

“Door diepgaande, mooie en bruikbare inzichten die Nicole weet uit te leggen vanuit haar psychologische kennis, de fijne oefeningen en concrete opdrachten, heb ik mijn droom weten om te zetten naar doen. Dat maakt dat ik nu daadwerkelijk de deeltijd Pabo aan het volgen ben, iets waar ik vorig jaar alleen nog maar van droomde.”

Mara

Jacolien van Brughem

“Het programma heeft mij laten voelen wanneer ik op de energie van overvloed zit en hoe anders ik mijn leven dan ervaar. Uiteraard heb ik nog regelmatig hobbels op mijn weg, maar deze zijn nu veel kleiner. Ik kon door de hobbels zoveel energie verliezen doordat ik te vaak op de energie van schaarste ingelogd was en ik ervaarde meer tegenspoed dan lichtheid. Als je op zoek bent naar een liefdevolle bedding om jouw leven een andere richting te geven, dan is Nicole de juiste navigator!”

Miranda Swart

Miranda Swart

“De band met mijn zoon is verbetert en ik heb een fantastische vrouw ontmoet. Sinds eind vorig jaar vloeit onze liefde rijkelijk. Na een hele moeilijke tijd heb ik mezelf terug gevonden en ben ik in mijn kracht gekomen. Ik hou van mezelf en vind mezelf leuk en goud waard. Vanaf het moment dat ik dat punt had bereikt, gebeurden er mooie dingen. Dank je lieve Nicole voor jouw hulp in mijn reis naar zelfliefde.”

Miranda Swart

Andre van de Kasteele

“Een overvloedig leven creëer je door het idee dat jij,
op welk vlak dan ook niet goed genoeg bent,
voor eens en voor altijd de deur te wijzen.”

Mindset Mastery 5

In het online programma “De Mindset Mastery Methode” leer je de connectie begrijpen tussen je denken, je gevoelens, wat je aantrekt en de resultaten die jij behaald.

Het moment waarop je echt begrijpt hoe deze connectie werkt, heb je de sleutel in handen om jouw realiteit te veranderen.  

Ongeacht wat er allemaal om je heen gebeurd

Ongeacht hoe jouw leven er op dit moment uitziet

Ongeacht de resultaten die je in het verleden wel of niet hebt weten te realiseren

Want de stappen die jij vandaag zet, die bepalen hoe jouw morgen eruit ziet!
Je hebt het recht op een gelukkig leven en je kan dit zelf creëren.

 • Je hoeft je niet aan te passen aan de verwachtingen van de mensen om je heen of je te conformeren aan wat “normaal” is, jij verdient alles waar je naar verlangt.
 • Je hoeft niet te wachten tot iets of iemand buiten jou je komt helpen jouw doelen waar te maken, je kunt dit zelf doen.
 • Je bent niet afhankelijk van wat er wel of niet gebeurd in de maatschappij voor jouw geluk, de wereld waar jij naar verlangd wordt door jou heen geboren.

Je bent namelijk zoveel krachtiger dan je denkt. Je bent dit alleen vergeten omdat het je door de mensen om je heen en de maatschappelijke systemen is afgeleerd. Naast rekenen, schrijven en lezen was Mindset Mastery tenslotte niet één van de vakken die je vroeger op school geleerd hebt.

Niemand kan jouw leven voor jou veranderen. Het is belangrijk dat jij het besluit neemt dat je een beter leven waard bent en dat je het innerlijk werk DOET. Leer hoe je kunt focussen op wat je WEL wilt in plaats van je aandacht geven aan wat je niet wilt. Het creëren van jouw geluk is een inside job en jij kan elk moment de keuze maken dat NU de tijd is om jouw dromen waar te maken.

You did not come to face reality, you came here to CREATE your reality.
Jouw gedachten creëren jouw realiteit, dit is hoe het werkt en niet andersom!

Mindset Mastery 6

Wat krijg je?

9

Ruim 11 uur aan video’s die jou leren hoe je het proces van ‘Mindset Mastery’ eigen maakt (t.w.v. € 1097)

9

9 Royale werkboeken vol praktische uitleg en levensveranderende oefeningen die onmiddellijk effect hebben t.w.v. (€ 397)

9

Een tapping video per module om je onderbewustzijn te herprogrammeren t.w.v. (€ 197)

9

Vele inzichtgevende bijlages die meer waarde bevatten dan je nu verwacht t.w.v. (€ 397)

9

In elke module een Dieper Weten Peptalk om jouw innerlijk weten te activeren waardoor jouw energie direct verhoogt wordt (t.w.v. € 47)

9

Ruim 8 uur aan video's in het Bonusprogramma "7 Verdiepende Masterclasses" waarin je per video een verdieping maakt op het gebied van Mindset Mastery, steeds op een ander levensgebied t.w.v. (€ 797)

9

Levenslang toegang

9

Je gaat mee in elke update van het programma

9

Onbeperkt toegang tot de maandelijkse live Q&A’ in de besloten Facebookcommunity, waarin je al je vragen aan mij kunt stellen en je altijd antwoord krijgt. (Zo lang ik de Q&A's in deze vorm aanbied, heb je altijd toegang, ik garandeer je deze toegang op voorhand minimaal voor de duur van 1 jaar. ((PRICELESS, minimaal t.w.v. € 3000))

Totale waarde € 5932

Het programma bevat alles wat nodig is zodat je jouw mindset kunt transformeren en je jouw dromen uit kunt laten komen.

Ik help je om stap voor stap vanuit een hogere energie te gaan leven, zodat je een magneet wordt voor de doelen die jij wilt manifesteren op de verschillende vlakken in jouw leven.

In dit programma ontvang je alle handvatten die je nodig hebt om jouw meest gelukkige leven te kunnen creëren.

in 1 termijn

€ 997,-

in 4 termijnen

€ 257

in 8 termijnen

€ 132,50

“Tegenwoordig leef ik niet meer in hoofd maar neem ik de acties die ervoor zorgen dat ik mijn gewenste resultaten behaal. Dankzij de individuele coaching en het online programma De Mindset Mastery Methode heb ik mezelf terug gevonden en geleerd hoe je weer plezier krijgt in je leven. Ik heb geleerd mijn angst los te laten en mezelf weer op de eerste plek te zetten. Ik voel nu dat ik mijn verlangens waard ben. Dit doorvoelen heeft gemaakt dat ik wakker ben geworden. Tegenwoordig bekijk ik mijn leven vanuit mijn eigen roze bril, exact zoals ik het wil zien.“

Patricia van Gool

Patricia Hollander

Hi, ik ben Nicole

Afgestudeerd psychologe en onderneemster met een enorme passie voor de universele wetten. Daarnaast heb ik ruim 10 ervaring in geven van gedrags-trainingen binnen het bedrijfsleven en ruim 15 jaar ervaring in het werk als coach.

Op dit moment kan ik eerlijk zeggen dat ik geniet van mijn leven, ongeacht wat er allemaal wel of niet gaande is om mij heen. Mijn vermogen om te genieten is gaan groeien vanaf het moment dat ik alle kennis die ik had geleerd op het gebied van mindset ben gaan toepassen in de praktijk.

Ik heb heel lang niet kunnen genieten van mijn leven. Het is jarenlang mijn gewoonte geweest om altijd rekening te willen houden met mijn omgeving. Ik koos voor de harmonie, ik sprak mij niet uit in relaties en ik koos altijd voor de veilige weg. Ik wilde zoveel mogelijk onzekerheden vermijden, ik bleef hangen in een baan die mij niet gelukkig maakte, ik bleef te lang in romantische relaties die niet goed voor mij waren en ik liet mij veelal leiden door de mening van mensen om mij heen. Ik deed continu mijn best om het goed te doen voor iedereen en zette mijzelf en wat ik wilde vaak op de laatste plek.

Mindset Mastery 7

Het heeft mij heel wat jaren van persoonlijke ontwikkeling gekost voor ik de overstap kon maken, van mezelf aanpassen en alles doen zoals ik dacht dat het “hoorde”, naar mij veilig voelen in mezelf, onvoorwaardelijk durven te kiezen voor mijn geluk en het volgen van mijn hart.

De afgelopen 20 jaar is Mindset Mastery een ‘way of life’ voor mij geworden.

In mijn zoektocht naar wat ervoor nodig is om je mooiste leven te kunnen creëren heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten en waardevolle lessen opgedaan.

Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en alle fouten die ik heb gemaakt. Ik investeer continu in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een aantal topcoaches waar ik al jaren mee samenwerk en mede door hen is mijn groei enorm versneld.

De afgelopen jaren heb ik vele droomdoelen mogen realiseren. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik blij en tevreden ben met wie ik ben. Ik heb een bedrijf waar ik van houd en wat elke dag groeit, ik doe het werk wat ik het allerliefst doe en ik help vele mensen. Ik heb mijn grote liefde aangetrokken wat een lang gekoesterde droom was, we hebben twee prachtige kinderen samen en we wonen in een heerlijk huis. Daarnaast heb ik een geweldige positieve en inspirerende groep van familie en vrienden om mij heen die allen bewust bezig zijn met het creëren van hun mooiste leven.

Ik ben zo blij en dankbaar voor alles wat er al is en ik weet dat dit nog maar het begin is van alles wat nog komen gaat. Ik ben zo blij met het leven dat ik leef en ik weet dat het waarmaken van je dromen mogelijk is, voor iedereen die bereid is het benodigde innerlijke werk te doen. Er is niets dat ik leuker vind dan het hiermee helpen van andere bewuste creators, zodat ook zij alleen nog maar beslissingen te gaan nemen waar zij gelukkig van worden.

Tegenwoordig leef ik mijn leven op mijn voorwaarden en kies ik zonder concessies voor mijn geluk en succes. Het is mijn wens om jou hier ook mee te mogen helpen. Want ik weet het uit eigen ervaring en ik zie het terug bij elke cliënt waar ik mee mag werken:

“Verander je mindset en je verandert je leven”.

Wanneer jij de universele wetten echt leert begrijpen, dan ga je begrijpen dat 100% verantwoordelijkheid nemen voor hoe jij je voelt, het pad is naar het creëren van jouw geluk.

In dit online programma
“De Mindset Mastery Methode”
deel ik vele lessen met jou die ik zelf doorleefd heb en die concrete resultaten opleveren.

Je gaat aan de slag met een ultieme combinatie van kennis en oefeningen uit de traditionele psychologie, NLP, de universele wetten en de reguliere coachingswereld die hun effectiviteit al vele malen bewezen hebben.

Je verdient het om je goed te voelen. Zoals Napoleon Hill het zo mooi gezegd heeft ‘je zou een verlangen niet hebben als je niet over het talent zou beschikken om dit waar te maken’.

Het is mijn verlangen om zoveel mogelijk mensen via de Mindset Mastery Methode te helpen om hun eigen geluk te creëren terwijl ze volop genieten tijdens de reis naar het realiseren van al hun droomdoelen toe. 

Het programma bestaat uit 8 rijkgevulde modules die vol levensveranderende oefeningen en content staan. Je hebt vanaf het moment van je aankoop toegang tot alle modules. 

Ben je klaar met het programma en heb je alweer nieuwe doelen die je wilt realiseren? Je hebt levenslang toegang, dus je kunt het programma net zo vaak doorlopen als je wilt.

Module Introductie

In deze allereerste module help ik je met het proces van “Mindset Mastery” te activeren in jou. In deze module breng jij jouw vertrekpunt helder in kaart zodat jij aan het einde van deze reis heel duidelijk kunt zien wat voor een bijzondere journey jij hebt afgelegd. Je start direct met afstemmen op de energie van waardering waardoor alles waar je naar verlangt sneller naar je toe kan komen. En je maakt kennis met de briljante tool tappen (Emotional Freedom Technique) waarmee je niet helpende overtuigingen op het niveau van je onderbewustzijn los kunt gaan laten.

Module Rust in je Hoofd

Deze module staat helemaal in het teken van je gedachten, jouw overtuigingen, de verwachtingen die jij hebt en hoe het komt dat je altijd meer krijgt van waar je op focust. Je leert begrijpen hoe je mind werkt, we gaan all-in! De wetenschappelijke uitleg, de spirituele benadering en ontdekken hoe je hersenen werken. Na het volgen van deze module begrijp jij jezelf en jouw mind vele malen beter, waardoor het zoveel makkelijker wordt om je niet helpende gedachten en overtuigingen te veranderen en om mild te zijn voor jezelf terwijl jij aan het leren bent. In het werkboek vind jij verschillende helpende oefeningen die jou gaan helpen je manier van denken op een mega helpende manier te veranderen.

Module Van Binnen naar buiten Leven
In deze module vind jij hét stappenplan wat mij en vele van mijn cliënten geholpen heeft méér van jezelf te gaan houden. Vanuit acceptatie voor jezelf en AL jouw gevoelens ga je beter voelen en hoe beter jij je voelt, hoe meer er naar je toe kan komen wat matcht met deze positieve energie. Er is geen enkel 1-op-1 traject wat ik doorloop waarin dit magische stappenplan niet behandeld wordt. Omdat je gevoel leren toelaten de hoofdroute is naar leven in echte vrijheid. Deze oefeningen doe je niet voor een weekje, als het goed is doe jij deze oefeningen je leven lang. Zelf pas ik ze bijna dagelijks toe en mijn cliënten vertellen mij hetzelfde. Kom erachter dat je gevoelens ervoor gemaakt zijn om gevoeld te worden en hoe helend en ontspannend dit eigenlijk is.
Module Wat wil je echt?

In deze module gaan we dieper in op de vraag wat wil jij écht? De verschillende oefeningen in het werkboek helpen jou om je droomdoelen glashelder te krijgen. Ook krijg je dé handvatten die je nodig hebt om goalsetting en vooral de mindset waarbij je vasthoudt tot jij je doelen realiseert te leren masteren. Omdat 95% van jouw realiteit wordt bepaald door je onderbewustzijn, start deze module met een waardevolle video waarin je exact leert wat het verschil tussen je bewuste mind en je onderbewustzijn is. Waarin je ook leert wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat jij samenwerkt met je onderbewustzijn zodat je het optimale resultaat kunt realiseren wanneer je gaat voor je droomdoelen.

Module Inspiratie als navigatie

In deze module ga je aan de slag met het verschil leren herkennen tussen jouw intuïtie en je ego. Je gaat leren hoe jij de switch kunt maken van hard werken op basis van wilskracht naar moeiteloos creëren en manifesteren op basis van inspiratie. Zodra jij deze stappen goed onder de knie krijgt en vanaf het moment dat jij steeds vaker de keuze gaat maken voor het nemen van geïnspireerde actie(s) zul jij jezelf steeds vaker horen zeggen “Het is allemaal zoveel beter uitgepakt dan ik zelf van tevoren had kunnen bedenken”. Let maar op!

Module Leven op jouw voorwaarden

In deze module gaan we dieper in op hoe jij in jouw behoefte kunt voorzien en hoe jij jouw droomdoelen kunt realiseren terwijl je dit leven samenleeft met vele andere mensen. Die allemaal hun eigen behoeften en hun eigen droomdoelen hebben. Soms sluiten jullie behoeften en doelen volledig aan op elkaar, soms een beetje en soms helemaal niet. Je leert hoe jij in elke situatie kunt ontdekken wat jouw eigen behoefte is en hoe jij hier trouw aan kunt blijven. Je leert ook hoe jij vanuit overvloed denken win-win situaties kunt creëren in relaties en samenwerkingen. Kortom: Je ontdekt hoe jij in jouw behoefte voorziet terwijl jij tegelijkertijd op de meest magische wijze co-creëert met de mensen om je heen.

Module Zelfliefde en waardering

Onvoorwaardelijke zelfliefde en waardering zijn de sleutel naar het creëren van Mindset Mastery. In deze module ga je leren hoe jij nog meer van jezelf kunt houden en hoe van jezelf houden eruit kan zien in de dagelijkse praktijk. Je ontdekt wat het geheim is achter perfectionisme ofwel te streng zijn voor jezelf, je leert hoe je van vergelijken een gewoonte kan maken die bijdraagt aan je energie en zelfvertrouwen. Daarnaast ga je ook aan de slag met je omgeving. Je gaat kijken hoe jouw fysieke en digitale omgeving eruit ziet met behulp van de oefeningen in het werkboek en je houdt alleen maar over wat vreugde geeft. In de bijlage van deze module vind jij volop inspiratie over hoe jij jouw ultieme mindsetritueel in kan richten zodat jij op dagelijkse basis jouw energie blijft verhogen.

Module De universele wet van de aantrekking

In deze module ga jij leren HOE de Universele Wet van Aantrekking écht werkt. Simpel, duidelijk en vooral heel praktisch uitgelegd. Zodat jij de universele wetmatigheden die altijd van kracht zijn kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Deze universele wet is één van de grote liefdes van mijn leven. Zelf zie ik de universele wetten als de spelregels van het leven. Hoe fijn is het als jij deze regels kent? Zodat je weet hoe jij het leven waar je naar verlangt stap voor stap kunt creëren. Ik bestudeer de Wet van Aantrekking al ruim 20 jaar en vanaf het moment dat ik actief toepas wat ik al die jaren heb geleerd is mijn leven volledig veranderd, komen mijn dromen stuk voor stuk uit en ben ik in staat om iets positiefs te kunnen zien in elke situatie. In deze module help ik jou nog beter begrijpen dat jij de creator van jouw leven bent en hoe jij deze magische wet kunt gebruiken om al jouw droomdoelen uit te laten komen. Zodat jij het besluit kunt nemen om vanaf NU de relatie met jouw gevoel de belangrijkste relatie in jouw leven te maken waardoor jij alleen nog maar keuzes gaat maken die bijdragen aan jouw geluk.

NIEUW: Module De 12 Universele Wetten

In deze module leer jij de 12 universele wetten allen kennen, begrijpen en je ontdekt hoe je ze kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Je hebt al een verdieping gemaakt op de meest bekende universele wet die er op dit moment is: de wet van de aantrekking. Maar de andere 11 universele wetten zijn net zo belangrijk en waardevol om goed te kennen en begrijpen, want deze wetten werken allemaal met elkaar samen. Wanneer jij in staat bent om in harmonie te werken met elk van deze universele wetten tijdens het manifesteren van je droomdoelen, dan zul je gaan ervaren dat jouw energetische vibratie zich enorm verhoogt. Wat ervoor zorgt dat jij een magneet wordt om dat waar je naar verlangt met meer gemak, plezier en moeitelozer aan te trekken.

Dieper Weten Peptalks:
 • DWP: Jij bent zoveel krachtiger dan jij je zelf kunt bedenken
 • DWP: Jij bent de schepper van jouw eigen werkelijkheid
 • DWP: Liefde is wie jij werkelijk bent
 • DWP: Je intuitie is je superkracht
 • DWP: Speel de hoofdrol in je eigen leven
 • DWP: Vier en omarm jouw eigenheid
 • DWP: Als jij JA zegt dan zegt het Universum JA tegen jou
Krachtige tapping sessies om jouw onderbewustzijn te veranderen
 • Inleidingsvideo: Wat is EFT / Tapping?
 • Tapping sessie: Droomdoelen realiseren
 • Tapping sessie: Van piekeren naar vertrouwen
 • Tapping sessie: Het is veilig voor mij om mijn gevoelens te voelen
 • Tapping sessie: Ik mag ontspannen
 • Tapping sessie: Ik ben trouw aan mijn behoeftes
 • Tapping sessie: De grote liefde van mijn leven
 • Tapping sessie: Ik ben zoveel krachtiger dan ik denk
Extra Bijlagen in de Modules
 • Jouw levenswiel
 • Verschil Bewuste Mind en je Onderbewustzijn
 • Ego vs. Wie jij werkelijk bent
 • Niet helpende overtuigingen vs. Helpende overtuigingen
 • Enkele basisbehoefte die we allemaal hebben
 • Inspirerende Happy Reminders
 • Creëer jouw eigen ultieme mindset (ochtend) ritueel
 • Maak je eigen tapping scripts en 2 briljante tap-oefeningen
 • Jouw oude niet helpende verhaal vs. Je nieuwe helpende verhaal
LIVE onderdeel: Elke maand een live Q&A in de besloten Facebookcommunity

Coaching van Nicole in de besloten Facebookcommunity, waarin ik elke 1e woensdag van de maand een live Q&A geef. Op deze momenten kan jij al je vragen stellen zodat je persoonlijk antwoord krijgt en direct weer verder kunt. Ook behoudt je lifetime toegang tot de community (zolang deze bestaat) met likeminded mensen die je helpen, motiveren, steunen, ervaringen delen, vragen beantwoorden en inspireren en waarmee je elke week je successen kunt vieren.

BONUS: Online programma "7 verdiepende Masterclasses"
 • Masterclass: Een Frisse Start
  In de masterclass ‘Een frisse start’ leer jij de belangrijke stap die de meeste mensen overslaan wanneer ze nieuwe doelen maken. Het overslaan van deze stap verkleint de kans op het realiseren van jouw dromen en doelen. Dit onderwerp is iets waar je weinig over hoort wanneer het gaat over goalsetting. Als jij er klaar voor bent om jouw nieuwe doelen en dromen te gaan realiseren, dan is dit de masterclass die jou helpt om op de meest effectieve wijze te beginnen vanuit een eerlijke en frisse start
 • Masterclass – 2 Transformerende Energieen.
  Een ieder van ons creëert zijn of haar leven. De één is hier bewuster mee bezig dan de ander. In de masterclass ‘2 Transformerende Energieën’ gaan we dieper in op het feit dat jij een magneet bent voor alles waar je op focust en je ontdekt wat de twee transformerende energieën zijn die jij kunt inzetten om jouw magneet te versterken.
 • Masterclass – Gelukkige Relaties
  Je hebt met alles en iedereen in dit leven een relatie. In de Masterclass ‘Gelukkige Relaties’ ontdek je wat de belangrijkste relatie is in je leven die je altijd op nummer 1 wilt zetten, om je mooiste leven kunnen creëren. Je leert wat één van de snelste manieren om een geweldige relatie te vinden en je komt erachter waarom alle mensen in je leven je altijd exact zullen geven wat je van hen verwacht. Je krijgt de handvatten aangereikt om ervoor te zorgen dat onprettige situaties in jouw relaties zich niet continu blijven herhalen. Je komt erachter hoe je het kruimelspoor, wat het universum voor je uitzet naar het aantrekken en creëren van de door jouw gewenste relaties, kunt gaan herkennen zodat je het juiste pad voor jou kunt gaan bewandelen. Tot slot staan we stil bij waarom de beste relaties in je leven ontstaan zijn uit een reeks van niet zo fijne relaties. Zodat je begrijpt waarom alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt op relatiegebied, bijdraagt in het aantrekken van de juiste relatie(s) voor jou.
 • Masterclass – Leef je Purpose
  Het is één van de vragen die mij het meest gesteld wordt in mijn bedrijf. In de masterclass ‘Leef je Purpose’ ontdek wat het leven van je purpose werkelijk betekent. Ik leer je hoe jij kunt ontdekken wat jouw purpose is, zodat ook jij kunt gaan voor wat het is waar jij het meest van houdt. Je ontdekt welke 2 verschillende vormen van inkomen er zijn en je komt erachter hoe je kunt checken of jij op dit moment je purpose al leeft. Ook leer je wat jij kunt doen om het daadwerkelijke ‘gaan leven van je purpose’ te versnellen.
 • Masterclass – Manifestatie Hacks
  In deze masterclass deel ik verschillende manifestatiehacks met je. Wat is een manifestatiehack? Een handig weetje waardoor het proces van bewust creëren van waar jij naar verlangt nog gemakkelijker, leuker en effectiever voor je wordt. Ik neem je mee in wat by far de meest snelle manier is om je droomdoelen te realiseren. Ook leer je wat de randvoorwaarde is die altijd aanwezig dient te zijn wil de uitspraak “Jij kunt alles doen, zijn en hebben waar je naar verlangt” op jou van toepassing zijn. Als klap op de vuurpijl ontdek je de nr. 1 sleutel tot succes en ik help je het proces van manifestatie nog beter begrijpen. Op de meest inspirerende en toegankelijke wijze uitgelegd. Deze masterclass gaat je definitely helpen om jouw manifestatiekracht naar de next level te tillen.
 • Masterclass: Een Money Mindset die werkt
  Geld, een onderwerp waar al vele boeken en programma’s over geschreven zijn. Aangezien geld één van de basis benodigdheden is die je nodig hebt om je mooiste leven te kunnen creëren, exact zoals jij het voor je ziet. In deze masterclass leer je waar geld vandaan komt en wat de nr. 1 reden is waarom veel mensen een tekort aan geld ervaren. Je ontdekt welke vraag jij jezelf kunt stellen om te achterhalen hoe jouw relatie met geld op energetisch niveau eruit ziet en welke helpende en/of belemmerende overtuigingen jij hebt rondom geld. Vervolgens geef ik je drie tools waarmee jij jouw belemmerende overtuigingen rondom geld kunt helen, zodat jij DE Money Mindset creëert die jou helpt je droomdoelen te kunnen realiseren. Uiteraard krijg je ook verschillende handvatten aangereikt die je gaan helpen jezelf het nieuwe geldverhaal te vertellen, waarmee jij jouw financiële doelen kunt realiseren.
 • Masterclass Zelfliefde 2.0
  Zelfliefde is één van de sleutels naar het creëren van je mooiste leven. Hoe meer jij jezelf oprecht waardeert, met je mooie en je minder mooie kanten, hoe meer jij je in een staat van waardering bevindt. In de masterclass ‘Zelfliefde 2.0’ deel ik een aantal waardevolle inzichten en tools die je kunt toepassen om nog liefdevoller voor jezelf te worden. Je leert dat er feitelijk maar twee soorten keuzes zijn die jij in elke situatie kunt maken. Ook deel ik een supersimpele maar enorm effectieve oefening met je die je in elke situatie kunt toepassen, die je helpt om direct contact te maken met jouw gevoel. Je ontdekt dat veel mensen teveel met zichzelf bezig zijn en op welke wijze dit je weg kan houden bij het toelaten van datgene waar je naar verlangt voor jezelf. Als klap op de vuurpijl neem ik je mee in twee zienswijzes die jou kunnen helpen om de hoofdrol te gaan spelen in jouw leven op een manier die goed voelt voor jou. Zodat ook jij vanuit nog meer plezier, compassie voor jezelf en zelfliefde jouw droomdoelen kunt verwezenlijken.

“Het is tijd om jouw creatiekracht terug te nemen.
Met wachten stel jij jouw TOEKOMST uit.

Jouw morgen wordt niet anders, als je vandaag HETZELFDE blijft doen als gisteren.”

Mindset Mastery 8

Dus wil jij je hart volgen en je leven gaan leven op zo’n wijze dat het past bij wie je werkelijk bent?

Ik ga je helpen jouw energie te verhogen en ik help je ontdekken wat het is dat JIJ WERKELIJK WILT DOEN zodat jouw aantrekkingskracht groter wordt en je jouw droomleven kan realiseren.

of

Wil je meer zelfvertrouwen opbouwen zodat jij die stappen durft te gaan nemen die ervoor nodig zijn om je mooiste leven te gaan creëren?

Ik help je begrijpen hoe jouw mind werkt zodat je jouw denkkracht vóór jou kunt laten werken. Ook help ik je jouw eigenwaarde te gaan herkennen en voelen door de vele empowerende opdrachten en tools die in het programma zitten. De gemeenschappelijke deler bij al mijn cliënten is, dat ze naast dat ze nu weten hoe zij meesterschap over hun mindset kunnen krijgen, dat ze allen aangeven dat ze meer vertrouwen in zichzelf hebben gekregen naar aanleiding van het traject.

of

Heb je de behoefte om meer geluk in jouw leven te ervaren en voelen?

Ik help jou jezelf beter te leren kennen. Ik help je minder te doemdenken en meer te gaan voelen. Om vervolgens vanuit jouw gevoel alleen nog maar beslissingen te gaan maken die bijdragen aan jouw geluk.

of

Wil je leren hoe jij de universele wet van aantrekking voor jou kunt laten werken en op praktische wijze toe kunt passen?

Ik leer je hoe de kracht van creatie werkt via super praktische uitleg en opdrachten en ik geef je enorm veel waardevolle tools zodat jij jouw dromen kunt gaan manifesteren en ik weet zeker dat je veel van deze materie de rest van je leven zult blijven gebruiken, op alle vlakken van je leven, net zoals ik het elke dag toepas.

Je kan het proces van jouw eigen geluk leren creëren zelf doorlopen net zoals ik dit heb gedaan door vele boeken te lezen, podcasts te luisteren, jaren in coaching te gaan en het gehele internet af te zoeken naar alle stappen die je kunt zetten

of

Je kiest ervoor om jezelf al die tijd te besparen en je gaat voor de Mindset Mastery Methode, het programma waarin je alle stappen leert die jij nodig hebt om je leven te veranderen, zodat je meer tijd over houdt om al jouw dromen te realiseren en hiervan te kunnen genieten.

Ik weet dat ik je kan helpen. Uiteraard kan ik je niet garanderen dat je binnen 4 tot 6 maanden al je droomdoelen hebt gemanifesteerd of dat je vanaf dan altijd gelukkig zult zijn in je leven. Want zo’n garantie kan niemand je geven. Maar ik kan je wel dé inzichten, handvatten en tools geven die je alles bieden wat je nodig hebt om de weg naar het veranderen van jouw realiteit in te zetten. Ik leer jou namelijk hoe creatie werkt, je ontdekt hoe jij jouw mindset kunt ‘masteren’ en ik geef je enorm veel praktische tips, inzichten, opdrachten en kennis die je keer op keer opnieuw zullen helpen om van jouw wensen en dromen je realiteit te maken.

 

Maar dit programma “only works if you work it”,
dus de uitkomst die jij behaald is totally in your hands.

Mindset Mastery 9

“De Mindset Mastery Methode is een ware gift. Wat een mooie reis heb ik gemaakt en zal ik blijven maken. Belangrijkste resultaat van de Mindset Mastery Methode is voor mij in vrijheid verbonden zijn. Ik coach en train zelf ook en ervaar mezelf als een vrij bewust persoon die regie heeft over mijn eigen gedachten.

Toch heeft de Minset Mastery Methode me veel nieuwe inzichten, ervaringen en een verdiepende relatie met mezelf opgeleverd. Hierdoor kan ik vanuit eigenheid me meer verbinden en zoeken naar een win/win situatie. Het programma vormt een kloppend geheel van waardevolle onderdelen, die heel liefdevol en zorgvuldig zijn en leiden naar het verlangen in mij dat er altijd is geweest.”

Jolly ten Brinke

“Ik heb geleerd dat ik altijd een keuze heb in wat ik wel en niet toelaat in mijn denken en hoe ik dit doe. Hiernaar handelen blijft oefenen voor mij. Ik weet nu hoe ik mijn hersenen kan training om niet altijd dezelfde gemakkelijke paden te pakken. De vaste patronen zeg maar. De oefeningen uit het programma helpen mij hier enorm bij. Ik raad anderen aan om de Mindset Mastery Methode te volgen omdat de oefeningen en de theorie je echt helpen om je mindset te veranderen. Je mindset is als een spier, het vraagt veel oefening om deze sterker te maken, net zoals hoe dit bij fitness werkt voor je lichaam. Toen ik begon met het programma was mijn doel om me meer gelukkig te voelen. Want ik voelde mij niet gelukkig op dat moment. Alle spanning en stress uit mijn omgeving nam ik continu mee. Ik hoefde geen andere baan, een ander huis of wat dan ook. Het ging mij erom om dat ik meer rust in mijn hoofd zou krijgen. En dat is gelukt! Het blijft dagelijks oefenen zoals ik al aangaf, maar het is gelukt!”

Nynke de Vries

Na De Mindset Mastery Methode…

N

Heb je een groot en helder verlangen en weet je wat de doelen zijn die je wilt verwezenlijken. Dit sterke verlangen helpt je om het lef en durf op te bouwen dat je nodig hebt om je huidige situatie te veranderen.

N

Begrijp je hoe de wet van aantrekking werkt en ook hoe de andere 11 universele werken en beschik je over meerdere tools die je in kunt zetten om op elke keer weer jouw energie te verhogen. Zodat je vanuit een hogere energie mooie nieuwe en magische ervaringen, mensen, situaties en inzichten kunt aantrekken die hiermee matchen, ongeacht wat er om je heen allemaal gebeurd.

N

Begrijp je de helpende en ook de niet helpende kracht van jouw gedachten en ben je in staat om je mind te kalmeren zodat jij jouw energie weer kunt verhogen.

N

Herken je het verschil tussen de stem van je ego en de stem van je intuïtie als geen ander. Deze herkenning helpt je om geïnspireerde acties te nemen en keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt.

N

Ben je in staat om contact te maken met jouw gevoel zodat je van daaruit nieuwe stappen kunt nemen in de richting van wat je écht wilt zodat jij jouw hart kunt gaan volgen.

N

Ben jij je bewust van de creatiekracht die in jou leeft en voel je je hier zelfverzekerd over. Je leert manifesteren als een magneet, waardoor jouw leven gemakkelijker en moeitelozer wordt.

N

Snap je hoe jouw huidige patronen en gewoontes werken. Je kunt herkennen wanneer je in jouw ‘oude’ patroon zit en je weet wat je kunt doen om eruit te stappen zodat je weer vol in jouw creatiekracht kunt komen.

N

Weet je wat de ingrediënten van jouw gewenste realiteit zijn en hoe je een omgeving kunt creëren voor jezelf waardoor je elke dag vol energie opstaat omdat je weer een dag mag gaan doen wie je werkelijk bent en waar je écht in gelooft.

N

Je weet dat jij jouw antwoorden in de actie vindt dus je gaat sneller DOEN, waardoor je de regie over jouw leven terug neemt en je kunt creëren waar je naar verlangt.

N

Ervaar je meer innerlijke rust, balans en verbinding met jezelf omdat je weet hoe jij op positieve wijze kunt omgaan met AL jouw emoties en jouw denken. Dit helpt jouw leven veranderen in positieve zin.

En nog zo veel meer.

“Wat Nicole onderscheidend en effectief maakt is haar heldere boodschap in combinatie met de praktische tools die zij biedt. Haar tools zijn gericht op dagelijkse actie die je direct kunt toepassen in de praktijk zodat er niet alleen dingen in je hoofd veranderen, maar ook in je leven. Ik heb zelf al een flinke rugzak aan kennis opgedaan tijdens verschillende opleidingen en ben positief verrast door de eenvoud waarmee Nicole de stap van die kennis/wijsheid naar de praktijk maakt.. Nicole neemt ruim de tijd en geeft volle aandacht aan je tijdens de coach sessies, daardoor sluit ze goed aan en is het makkelijk om dingen van haar aan te nemen.”

Marije Verbeek

MARIJE VERBEEK

Wanneer kan je beter niet voor dit programma gaan?

Je voelt er niets voor om met jezelf aan de slag te gaan, je blijft liever zitten in de situatie waar je nu zit omdat je nu in ieder geval weet wat je hebt en dat voelt lekker veilig.

De Mindset Mastery Methode is een uitgebreid en intensief programma. Persoonlijk zou ik je aanraden om zeker 2 tot 3 weken per module uit te trekken zodat je echt volop kunt oefenen met de materie, dus dit is een investering qua tijd. Daarnaast kost het online programma ook geld. Je moet er dus tijd voor vrij maken en geld in investeren en eigenlijk heb je hier helemaal geen zin in. Je wilt wel dat jouw leven verandert, maar je wilt ook hetzelfde kunnen blijven doen als nu, terwijl je toch hoopt dat dit andere resultaten gaat brengen.

Je bent niet bereid om echt naar jezelf te kijken en om eerlijk te zijn naar jezelf. Ik hoor vaak van mijn deelnemers dat ik persoonlijk ben en veel van mezelf laat zien in programma’s. Dit doe ik ook in dit programma. Hiermee nodig ik jou uit hetzelfde te doen. Heb je hier helemaal geen zin in en wil jij jezelf niet kwetsbaar opstellen of vind je zelfreflectie vooral vervelend en ben je hier niet toe bereid, dan ga je niet zoveel uit deze training halen verwacht ik.

Je zoekt een oplossing waarin iemand jou al jouw antwoorden kant-en-klaar op een presenteerblaadje aanbiedt. En dat kan ik niet, want de antwoorden op al jouw vragen zitten in JOU. Ik geef je al mijn lessen mee die zowel mij als vele cliënten voor jou al geholpen hebben en je krijgt super waardevolle, praktische en FUN informatie en oefeningen mee om jouw antwoorden te vinden, maar jij doet het werk. Houd jij niet van persoonlijke ontwikkeling of van met jezelf aan de slag gaan, dan is dit niet de training voor jou.

Vanaf de start van De Mindset Mastery Methode reis ik met jou mee.

Je blijft levenslang toegang houden tot De Mindset Mastery Methode dus je kunt het traject volledig op jouw eigen tempo doorlopen. Ik raad je aan om de modules op volgorde te doorlopen want ik heb er een bepaalde logica ingebouwd.

Je kunt er ook voor kiezen om te freestylen, volledig jouw gevoel te volgen en het programma op de volgorde van jouw voorkeur te doorlopen. Want welke onderwerpen jou op welke momenten inspireren laat zich nu eenmaal niet plannen, maar ik weet zeker dat je bijzonder blij verrast zult zijn over de groei die jij door het actief aan de slag te gaan met deze methode zult bereiken.

 

“De Mindset Mastery Methode is een heel mooi programma vol waardevolle kennis en het is met zoveel toewijding gemaakt. Het programma heeft mij vanaf het eerste moment vele nieuwe helpende inzichten gegeven die ik direct heb kunnen inzetten. Deze inzichten hebben mij helpen ontdekken wie ik werkelijk ben. Ik weet nu op hoofdlijnen hoe mijn mind werkt, op welke wijze mijn denken mijn gevoelens en gedrag bepaalt. Wat supergaaf is, is dat het programma levenslang beschikbaar is en ik onderdelen nog eens terug kan kijken, luisteren en/of lezen en dat ik dus kan blijven oefenen. Je hebt een top programma neergezet Nicole, dank hiervoor.”

Annelies

Veelgestelde vragen

Kun je het programma in je eigen tempo volgen?

Ja dat kan zeker. Je ontvangt direct na de betaling de inlog gegevens voor de online training. Vanaf het moment dat je inlogt openen alle modules van dit programma. Je hebt levenslang toegang tot het cursusmateriaal, dus je kunt zo lang over de modules doen als je wilt. Ik adviseer je om minimaal 3 weken per module uit te trekken en elke module als een coachingsessie te zien. Na het bekijken van de Masterclass en maken van de oefeningen uit het werkboek oefen je een paar weken met het toepassen van het geleerde in de praktijk, zodat het daadwerkelijk nieuw gedrag kan worden. Vervolgens ga je weer door naar de volgende module. Wanneer jij jezelf 3 weken tussen elke module geeft doe je zo’n 4 tot 6 maanden over het doorlopen van het programma.

Waar is de investering voor het online programma op gebaseerd?Allereerst geweldig dat je op deze pagina bent en dat je interesse hebt in leren hoe jij jouw eigen geluk kunt creëren. Ik ga heel eerlijk met je zijn in mijn antwoord. Alle informatie die je vind in dit programma en in elk ander mindsetprogramma van welke coach of andere mindset-expert dan ook, kan je ergens op het internet, in podcasts, via webinars of via gratis kennismakingsdagen van opleidingen vinden.

Als je het belangrijk vindt om geld te besparen dan kan je via allerlei vormen gratis informatie tot je nemen. Wanneer je kiest voor de gratis werkwijze dan houd jij je geld dan in de zak, maar je betaald wel degelijk voor de keuze die je maakt. Je betaalt namelijk met jouw tijd en jouw aandacht. Het kost je allereerst enorm veel tijd en aandacht om de juiste kennis te vinden die je nodig hebt om jouw realiteit te kunnen veranderen. Daarna heb je tijd nodig om te begrijpen wat de verbanden zijn tussen alles wat je hebt geleerd.

Als je begrijpt wat je wilt veranderen en waarom, dan is het tijd om een nieuwe zoektocht te starten en op zoek te gaan “HOE” je de verandering doorvoert in de praktijk zodat ook jij je gewenste resultaten zult boeken. Waarschijnlijk ga je ontdekken dat de stappenplannen die je zoekt minder vaak prijsgegeven worden in de gratis materie of alleen de eerste paar stappen die je kunt zetten. Maar je zult gegarandeerd stappenplannen vinden. ALS jij het geluk hebt dat je de juiste kennis hebt gevonden, dat je deze kennis goed hebt geïnterpreteerd en dat je het juiste stappenplan wat daarbij hoort hebt gevonden, dan is dit zeker een werkwijze om resultaat te boeken. Deze werkwijze kost je minder geld, maar wel veel tijd en aandacht.

Mijn persoonlijke ervaring is dat geld of een tekort aan geld vaak als excuus wordt gebruikt om dingen niet te hoeven veranderen. Je kunt kiezen voor een betaalplan, waarbij je jouw investering in delen betaald. Ik heb jarenlang weinig geld gehad, net genoeg om rond te komen en toch ben ik altijd blijven investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Omdat ik wist dat elke investering in meervoud bij mij terug zou komen en dit is ook altijd gebeurd. Persoonlijk geloof ik dat er 2 spirituele betaalmiddelen zijn. Namelijk tijd en aandacht. Waar je op focust (aandacht aan geeft) krijg je meer van. Hoe meer tijd je weet te creëren voor jezelf, hoe meer aandacht je kunt geven een het creëren van het leven dat jij wilt voor jou. Hoe groter de resultaten die je gaat boeken.

Wat is dus het voordeel van investeren in een online programma als De Mindset Mastery Methode? Je investeert in de snelle route naar het creëren van jouw geluk, want het verzamelwerk is allemaal al voor je gedaan. In dit programma vind je alle kennis die je nodig hebt om jouw realiteit te kunnen veranderen. Je leert de samenhang tussen alle element die van belang zijn in het proces van creatie. Je ontvangt alle HOE’s en daarbovenop heb je elke maand de mogelijkheid om de persoonlijke vragen waar jij tegenaan loopt te stellen in de live online Q&A sessie. In het programma vind jij DE materie die mij en mijn cliënten heeft geholpen om ons leven op snelle en praktische wijze te veranderen. In de testimonials lees je alle ervaringen en resultaten van oud-cliënten, die jou zijn voorgegaan in een samenwerking met mij.

Als je kiest voor De Mindset Mastery Methode, dan kies je voor HET mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven. Want dit programma helpt jou om je leven te veranderen. Naast de enorme hoeveelheid aan waarde die je krijgt, kies je ook voor het verstandig omgaan met jouw aandacht en tijd. Want denk er maar eens logisch over na. Stel nou dat je, alle tijd en aandacht die jij bespaart, zou stoppen in het creëren van meer geluk, meer liefde, meer vrijheid, gaan doen van werk waar je van houdt, meer zelfliefde en meer overvloed voor jou. Dan kies je voor de beste win-win situatie die er is!

Wat voor een soort coach en psycholoog ben je?

Ik ben afgestudeerd psycholoog met als specialisatie richting arbeid – en organisatiepsychologie. Daarnaast heb ik ook meerdere coachingsopleidingen gevolgd.

Ik heb de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner die EQA Practitioner geaccrediteerd is door EMCC – NOBCO gevolgd en afgerond. Ook ben ik een gediplomeerd NLP Master, Hypnosis Practioner en EFT Practioner.

Al deze kennis neem ik zeker mee in de trajecten en mijn online programma’s. Wat ik aanbied is coaching. Het zijn geen psychologische trajecten, dit betekent dat ik ook geen diagnoses stel.

Zijn er ook live-momenten plaats waar ik aan deel kan nemen?

Ja, die zijn er zeker. Elke maand wordt er een live Q&A sessie gepland waar je bij kunt zijn zodat je jouw vragen kunt stellen. Je wordt uitgenodigd voor elke sessie en jij kunt jouw vraag ook delen met mij mocht je niet live bij de sessie aanwezig kunnen zijn zodat je ook tijdens deze Q&A’s jouw antwoorden krijgt. De sessies worden allemaal opgenomen in het online programma zodat je ze kunt terugkijken wanneer jij hier behoefte aan hebt.

Waar volg ik De Mindset Mastery Methode?

Het online programma vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving. Je krijgt hier direct toegang toe na de betaling van je bestelling.

Welke methodes worden er gebruikt in de De Mindset Mastery Methode?

Het programma is heel intuïtief ontwikkeld. Ik ben afgestudeerd psycholoog met als specialisatie richting arbeid – en organisatiepsychologie. Uiteraard gebruik ik deze kennis, maar ook de kennis uit andere opleidingen die ik heb gevolgd zoals: de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner, NLP Master, Hypnoses Practioner en EFT Practioner vind je terug in het programma. 

Andere invloeden die je ook terug vindt in mijn programma’s zijn: bewust manifesteren door gebruik te maken van de universele wetten (waarbij de nadruk ligt op de wet van aantrekking), elementen uit het oplossingsgericht coachen & de cognitieve gedragstherapie en uiteraard ook mijn eigen doorleefde persoonlijke ervaringen.

No Cure? No Pay!

Niet tevreden? Je kunt tot 14 dagen na start van de cursus je geld terug vragen als je de cursus hebt afgerond en er niks uithaalt. Dus je loopt geen enkel risico. Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@demindsetpsycholoog.nl