facebook
Mindset Mastery 2

Het is tijd om op te staan, jouw kracht terug te nemen en het leven te creëren wat jij verdient. 

Het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven, is de keuze om jouw leven te veranderen. Wanneer jij JA zegt tegen Mindset Mastery, dan zeg jij JA tegen het innerlijke weten dat jij een beter leven waard bent. In het programma ontvang jij de sleutels die jou helpen je eigen geluk te creëren.

Verlang jij naar het leven van jouw mooiste leven, in vrijheid en op jouw voorwaarden?

9

Ben jij boos op het systeem, voel jij je onderdrukt door het systeem of voel jij angst als je aan de toekomst denkt? En voel je dat het tijd is om in jouw scheppingskracht te gaan staan en zelf de regie over jouw toekomst te nemen?

9

Vind de buitenwereld dat jij het prima voor elkaar hebt en zie jij zelf ook dat je het goed hebt maar zegt alles in jou dat op deze manier doorgaan niet is waar jij écht gelukkig van wordt?

9

Verlang jij ernaar om je hart te gaan volgen en alleen nog maar keuzes te maken die goed voelen voor jou?

9

Heb jij al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan maar merk jij dat jouw resultaten, ondanks al deze opgedane kennis en inzichten, super langzaam of nauwelijks veranderen?

9

Zou jij willen dat je meer lef had om te gaan voor jouw dromen en om aan de drang naar veiligheid en zekerheid (je huis, gezin, hypotheek, vast contract, de mening van anderen & hoe het “hoort” etc.) voorbij te gaan?

9

Denk jij weleens dat ‘je mooiste leven’ leven meer voor anderen is weggelegd dan voor jou?

9

Ben jij bekend met de kracht van een positieve mindset maar lijkt het wel alsof jouw hoofd alleen in onmogelijkheden kan denken als je daadwerkelijk gaat dromen over écht gaan doen wat je werkelijk wilt?

9

Betrap jij jezelf er nog te vaak op dat patronen als piekeren, perfectionisme, hard moeten werken en pleasen jou overnemen terwijl jouw intuitie je influistert dat het zoveel makkelijker en moeitelozer moet kunnen dan dit?

De Mindset Psycholoog
Mindset Mastery 3
Mindset Mastery 4
Mindset Mastery 5

Als jij jezelf herkent in één of meerdere punten hierboven, dan is de Mindset Mastery Methode het programma voor jou. Alle bovenstaande punten zijn patronen die jij jezelf hebt aangeleerd die je, door middel van de Mindset Mastery Methode, stap voor stap kan doorbreken.

Het Mindset Mastery programma heeft mij veel nieuwe inzichten en praktische tools gegeven die direcht toepasbaar zijn in de praktijk.

Ik weet nu dat ik alles kan creëren waar ik innerlijk naar verlang. Een goede coach leidt je naar de top van de berg en dat is precies wat Nicole doet.

G.V.

Mindset Mastery 6

Het online programma “De Mindset Mastery Methode” is voor ambitieuze mensen die er klaar voor zijn hun innerlijk werk te doen en hun scheppingskracht terug te nemen zodat zij een magneet worden voor alles waar ze van dromen.

Dit is hét programma waarvan ik 15 jaar geleden had gewild dat het bestond. In het online programma de Mindset Mastery Methode deel ik de meest waardevolle lessen, inzichten, kennis met je en alle tools waarvan ik heb ontdekt dat het werkt. Ik heb dit ontdekt doordat ik zelf met elke tool heb gewerkt, maar ook dankzij de honderden mensen die ik heb mogen trainen en coachen, voor wie deze tools ook bleken te werken.

In dit waardevolle programma krijg je alle tools aangereikt die nodig zijn om jouw mindset zo te shiften dat jij vanuit afstemming op ‘Wie Jij Werkelijk Bent’ kunt leven en jij vanuit deze energie jouw meest gelukkige leven kunt manifesteren.

Het is zo belangrijk dat je weet dat alles waar jij naar verlangt haalbaar is voor jou! Of het nou een nieuwe baan of die gewenste promotie, een eigen bedrijf, een geweldige romantische relatie, meer liefde voor jezelf, meer geld verdienen, schuldenvrij worden, een eigen huis, eindelijk weg gaan uit die ongezonde relatie, een carrièreswitch, een betere gezondheid, je meer vitaal voelen etc. is.

Jouw verlangens en dromen zijn de sneak previews van alles wat jij in staat bent te bereiken. Want weet, het kan echt: Jouw gewenste realiteit creëren waarin jij alleen nog maar beslissingen neemt die bijdragen aan jouw geluk en waarin jij jouw doelen één voor één realiseert. Ik heb er zelf jaren over gedaan om te leren hoe dit proces werkt en tegenwoordig ervaar ik elke dag opnieuw hoe het voelt om je dromen, stuk voor stuk, daadwerkelijk te zien verwezenlijken.

In dit programma leer jij hoe jij jouw doelen kunt realiseren terwijl jij je goed voelt in het hier en nu tijdens de reis naar jouw dromen toe. Dit is de ultieme vorm van Mindset Mastery.

Wat anderen zeggen?

Ik vind het een geweldige ervaring dat alles opeens lijkt te gaan stromen en op mijn pad komt.

Ik weet zeker dat dit zonder Nicole’s hulp niet was gebeurd. Nicole kan meteen to the point komen en de vinger op de juiste plek leggen. Ze leert je hoe je door het veranderen van je mindset kan bereiken wat jij graag wilt in je leven.

Sasqia

RESEARCHER UNIVERSITEIT

Tegenwoordig leef ik niet meer in mijn hoofd maar neem ik de acties die ervoor zorgen dat ik mijn gewenste resultaten behaal.

Dankzij Nicole heb ik mezelf terug gevonden en geleerd hoe je weer plezier krijgt in je leven. Ik heb geleerd mijn angst los te laten en mezelf weer op de eerste plek te zetten. Ik voel nu dat ik mijn verlangens waard ben. Dit doorvoelen heeft gemaakt dat ik wakker ben geworden.

Patricia Hollander

FRONT OFFICE MEDEWERKER

Door de lessen en gesprekken met Nicole goed op me in te laten werken en hiermee aan de slag te gaan is het krampachtige van mijn zoektocht verdwenen.

Ik geniet nu veel meer van de reis naar mijn doelen toe i.p.v. alleen maar bezig te zijn met de eindbestemming. Ik heb weer volop vertrouwen in de toekomst!

Marcel Cromzigt

PROJECT ADVISEUR

Ik wilde mijn eigen, zelfbewuste en daadkrachtige ‘ik’ weer terug. Nicole wist meteen het ‘pijnpunt’ te vinden.

Het resultaat van onze samenwerking is dat ik weer in balans ben en mijn ‘kleurrijke’ ik terug heb. Ik zou iedereen aanraden te investeren in een traject met Nicole omdat deze investering profijt oplevert voor de rest van je leven.

Karin Valente

HR-ADVISEUR

Wanneer je moeite doet voor je mindset,
dan krijg je een mindset die de moeite waard is.

Mindset Mastery 7

In “De Mindset Mastery Methode” leer je de connectie begrijpen tussen je denken, je gevoelens, wat je aantrekt en de resultaten die jij behaald. Het moment waarop jij echt begrijpt hoe deze connectie werkt, heb jij de sleutel in handen om jouw realiteit te veranderen.

 • Ongeacht wat er allemaal om je heen gebeurd
 • Ongeacht hoe jouw leven er op dit moment uitziet
 • Ongeacht de resultaten die je in het verleden wel of niet hebt weten te realiseren

Want de stappen die jij vandaag zet, die bepalen hoe jouw morgen eruit ziet.
Jij hebt het recht op een gelukkig leven en jij kan dit zelf creëren.

 • Jij hoeft je niet aan te passen aan de verwachtingen van de mensen om je heen, jij verdient alles waar jij naar verlangt.
 • Jij hoeft niet te wachten tot iets of iemand buiten jou je komt helpen jouw doelen waar te maken, je kunt dit zelf doen.
 • Jij bent niet afhankelijk van wat er wel of niet gebeurd in de maatschappij voor jouw geluk, de nieuwe aarde waar jij naar verlangd wordt door jou heen geboren.

Jij bent namelijk zoveel krachtiger dan je denkt. Je bent dit alleen vergeten omdat het je is afgeleerd. Naast rekenen, schrijven en lezen was Mindset Mastery tenslotte niet één van de vakken die je vroeger op school geleerd hebt.

Niemand kan jouw leven voor jou veranderen. Het is belangrijk dat jij het besluit neemt dat je een beter leven waard bent en dat jij het innerlijk werk DOET. Leer hoe jij kunt focussen op wat je WEL wilt in plaats van je aandacht geven aan wat je niet wilt. Het creëren van jouw geluk is een inside job en jij kan elk moment de keuze maken dat NU de tijd is om jouw dromen waar te maken.

Kies voor jouw eigen grote reset: de reset van jouw gedachten. Jouw gedachten creëren jouw realiteit, dit is hoe het werkt en niet andersom!

Mindset Mastery 8

Wat krijg je?

9

8,5 uur aan video’s die jou leren hoe jij het proces van ‘Mindset Mastery’ eigen maakt

9

8 Royale werkboeken vol praktische uitleg en levensveranderende oefeningen die onmiddellijk effect hebben

9

Een tapping video per module om je onderbewustzijn te herprogrammeren

9

Vele inzichtgevende bijlages die meer waarde bevatten dan jij nu verwacht

9

In elke module een Dieper Weten Peptalk om jouw innerlijk weten te activeren waardoor jouw energie direct verhoogt wordt.

9

Levenslang toegang

9

Je gaat mee in elke update van het programma

9

Elke 3 weken een live Q&A (online)

Het programma bevat alles wat nodig is zodat jij jouw mindset kunt transformeren. Ik help je om stap voor stap vanuit een hogere energie te gaan leven, zodat jij een magneet wordt voor de doelen die jij wilt manifesteren op de verschillende vlakken in jouw leven.

In dit programma ontvang jij de handvatten die je nodig hebt om jouw meest gelukkige leven te kunnen creëren.

Hi, ik ben Nicole

Afgestudeerd psychologe en onderneemster met een enorme passie voor de universele wetten. Daarnaast heb ik ruim 10 ervaring in geven van gedrags-trainingen binnen het bedrijfsleven en ruim 15 jaar ervaring in het werk als coach.

Op dit moment kan ik eerlijk zeggen dat ik geniet van mijn leven, ongeacht wat er allemaal speelt op het wereldtoneel en/of om mij heen. Mijn vermogen om te genieten is gaan groeien vanaf het moment dat ik alle kennis die ik had geleerd op het gebied van mindset ben gaan toepassen in de praktijk.

Ik heb heel lang niet kunnen genieten van mijn leven. Het is jarenlang mijn gewoonte geweest om altijd rekening te willen houden met mijn omgeving. Ik koos voor de harmonie, ik sprak mij niet uit in relaties en ik koos altijd voor de veilige weg. Ik wilde zoveel mogelijk onzekerheden vermijden, ik bleef hangen in een baan die mij niet gelukkig maakte, ik bleef te lang in romantische relaties die niet goed voor mij waren en ik liet mij veelal leiden door de mening van mensen om mij heen. Ik deed continu mijn best om het goed te doen voor iedereen en zette mijzelf en wat ik wilde vaak op de laatste plek.

Mindset Mastery 9

Het heeft mij heel wat jaren van persoonlijke ontwikkeling gekost voor ik de overstap kon maken, van mezelf aanpassen en alles doen zoals ik dacht dat het “hoorde”, naar mij veilig voelen in mezelf, durven te kiezen voor mijn geluk en het volgen van mijn hart.

De afgelopen 20 jaar is Mindset Mastery
een ‘way of life’ voor mij geworden.

In mijn zoektocht naar wat ervoor nodig is om je mooiste leven te kunnen creëren
heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten en waardevolle lessen opgedaan.

Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en alle fouten die ik heb gemaakt. Ik investeer continu in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een aantal topcoaches waar ik al jaren mee samenwerk en mede door hen is mijn groei enorm versneld.

De afgelopen jaren heb ik vele droomdoelen mogen realiseren. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik blij en tevreden ben met wie ik ben. Ik heb een bedrijf waar ik van houd en wat elke dag groeit, ik doe het werk wat ik het allerliefst doe en ik help vele mensen. Ik heb mijn grote liefde aangetrokken wat een lang gekoesterde droom was, we hebben een prachtige dochter samen en we wonen in een heerlijk huis. Daarnaast heb ik een geweldige positieve en inspirerende groep van familie en vrienden om mij heen die allen bewust bezig zijn met het creëren van hun mooiste leven.

Ik ben zo blij en dankbaar voor alles wat er al is en ik weet dat dit nog maar het begin is van alles wat nog komen gaat. Ik ben zo blij met het leven dat ik leef en ik weet dat het waarmaken van je dromen voor iedereen die bereid is het mindset werk te doen mogelijk is. Er is niets dat ik leuker vind dan het helpen van andere zelfbewuste en ambitieuze creators die ook voelen dat ze er klaar voor zijn om alleen nog maar beslissingen te gaan nemen waar zij gelukkig van worden.

Tegenwoordig leeft ik mijn leven op mijn voorwaarden en kies ik zonder concessies voor mijn geluk en succes. Het is mijn wens om jou hier ook mee te mogen helpen. Want ik weet het uit eigen ervaring en ik zie het terug bij elke cliënt waar ik mee mag werken:

“Verander je mindset en je verandert je leven”.

Wanneer jij de universele wetten echt leert begrijpen, dan ga jij begrijpen dat 100% verantwoordelijkheid nemen voor hoe jij je voelt, het pad is naar het creëren van jouw geluk.

In dit online programma “De Mindset Mastery Methode” deel ik vele lessen met jou die ik zelf doorleefd heb.

Je gaat aan de slag met een combinatie van kennis en oefeningen uit de traditionele psychologie, NLP, de universele wetten en de reguliere coachingswereld die hun effectiviteit al vele malen bewezen hebben.

Jij verdient het om je goed te voelen. Je dromen en verlangens zijn de sneak previews van alles wat je kunt bereiken. Het is mijn wens dat de Mindset Mastery Methode jou mag helpen om jouw geluk creëren terwijl je geniet van de reis er naartoe.

Het programma bestaat uit 8 inhoudelijke modules met 8 werkboeken die vol levensveranderende oefeningen en content staan. Je hebt vanaf het moment van je aankoop toegang tot alle modules. Ik raad je aan de modules op volgorde te doorlopen en gemiddeld zo’n 3 weken per werkboek aan te houden. Op deze manier gun jij jezelf voldoende tijd om te oefenen met wat alles wat je leert in de praktijk. Ben je klaar met het programma en heb je alweer nieuwe doelen die je wilt realiseren? Je hebt levenslang toegang, dus je kunt het programma zo vaak doorlopen als je wilt.

Module Introductie
 • Masterclass: 
 • Oefeningen Werkboek:
  • Het startpunt: Nulmeting
  • Focus op wat al goed voelt
Module Wat wil je echt?

Masterclass:

 • Waarom is het belangrijk dat we doelen hebben?
 • Waar lopen de meeste mensen tegen aan bij het stellen van doelen?
 • Wat werkt WEL m.b.t. het realiseren van jouw doelen?
 • Waarom is het zo belangrijk dat je concreet bent?
 • Er zijn 3 soorten doelen waar je voor kunt gaan
 • Je hoeft de HOE niet te weten
 • Zo kan je SMART doelen creëren op inspirerende wijze
 • Schrijf je doel uit en maak het aantrekkelijk voor je onderbewustzijn
 • Het startpunt van alles wat je realiseert is je verlangen
 • Gaan je bezwaren te sterk aan? Luister dan naar de boodschap van je ego
 • Maak een groot doel klein
 • Wat doe je nou als je niet op schema ligt m.b.t. je doelen?
 • Neem volop actie in de richting van jouw doel
 • Maak een beslissing

Oefeningen Werkboek:

 • Droomvragen om je droomdoelen in kaart te brengen
 • Wat wil je echt? Ontdek jouw nr. 1 droomdoel
 • Achterhaal jouw ‘waarom’
 • Maak je dromen visueel
Module Rust in je Hoofd

Masterclass:

 • Verwachtingen zijn leidend
 • Waarom voel jij je machteloos als je piekert
 • Hoe werkt je mind volgens de cognitieve psychologie?
 • Wat je aandacht geeft groeit: Wetenschappelijke uitleg – Hoe werkt dit in onze hersenen?
 • Wat je aandacht geeft groeit: Spirituele uitleg – Alles is energie en hoe werkt energie?
  – Je gevoel is jouw feedbacksysteem
  – Gewoontes van je hersenen die je wilt begrijpen zodat jij je
  leven makkelijker kan veranderen
  – Waarom je ALTIJD je mindset kunt veranderen
  – Geef jezelf tijd om te mogen groeien
  – Leer gedachten kiezen waar jij gelukkig van wordt

Oefeningen Werkboek:
– Free your mind
– Ego vs Wie jij Werkelijk Bent
– Verleden – Heden – Toekomst
– Creëer zelf overtuigingen die helpen
– Leer de vragen stellen die de kwaliteit van je leven vergroten

Module Van Binnen naar buiten Leven
 • Masterclass:
  – Waarom draait alles in het leven om behoeftes
  – De relatie met jezelf is de belangrijkste relatie die er is
  – Elk doel wat je nastreeft is een gevoelsdoel
  – De emotionele schaal
  – Positieve gevoelens hebben meer scheppingskracht dan negatieve gevoelens
  – Wanneer ontstaat stress
  – Wanneer worden jouw beschermingsmechanismes en patronen geactiveerd
  – 3 vormen van intelligentie die belangrijk zijn om te kennen
  – Hoe ontstaan jouw beschermingsmechanismes en patronen?
  – De Mindfuck van je beschermingsmechanismes en patronen
  – Zo ontstijg jij jouw beschermingsmechanismes en patronen
  – Zelfliefde is altijd het antwoord
  – Leer hoe jij je emotionele intelligentie kunt verhogen: Het Magische Stappenplan uitgelegd
  – Leer de reactie van de ander opvangen als jij jouw behoefte uit

  Oefeningen Werkboek:
  – Het magische stappenplan in de praktijk
  – Je werkelijke behoefte achterhalen

Module Inspiratie als navigatie

Masterclass:

– Van afwachten ga jij je kleiner voelen

– Wat is de Manifestatie Code

– Werken op basis wilskracht put je uit

– Start met veranderen door je eerst goed te voelen en daarna te doen

– De logische niveaus van denken, leren en veranderen

– Hoe herken je wat geïnspireerde actie is

– Zo leer je intuïtieve ingevingen te ontvangen

– Echte veiligheid vs. schijnveiligheid

– Alles waar jij naar verlangt ligt buiten je comfort zone

– Kijk altijd naar de eerstvolgende logische stap

– De trucjes van je ego om alles bij het oude te willen houden

– Zo connect je in het NU met de persoon die jij moet zijn 

  om je droomdoelen te kunnen realiseren

– Afwijzing: Durf te leren vertrouwen op het universum 

– Besluit dat wat jij wilt jou gaat lukken

– Twee toetsvragen om te checken of het om geïnspireerde actie gaat of niet

 

Oefeningen Werkboek:

– Identiteitswerk

– Geïnspireerde actie

– Empower jezelf en stretch je comfort zone

– Maak je persoonlijke “Happy List”

Module Zelfliefde en waardering

Masterclass:

– Zie het grote plaatje

Module 

Leven op jouw voorwaarden

– Een hoge sociale intelligentie is ook je talent

– Kies zorgvuldig van wie je feedback aanneemt

– Als jij in het middelpunt van jouw leven staat, dan ben jij in balans

– De magische zone van co-creëren met elkaar

– Je kunt pas verbinden met een ander als je verbonden bent met jezelf

– Pleasen is een patroon

– Neem jouw eigen vierkante meter in

– Zo maak je “NEE” zeggen makkelijker

– Je kunt overal op terugkomen

– Stop met invullen voor een ander

– Iedereen betaalt de rekening als werkelijke behoeftes niet vervuld worden

– Waarom je niet egoïstisch wordt als jij jezelf in jouw behoeftes gaat voorzien?

– Je leeft in een wereld van overvloed 

 

Oefeningen Werkboek:

 

– Ontdek je niet helpende kernovertuigingen

– Creëer jouw eigen helpende overtuigingen

– Tappen op de gevonden niet helpende en helpende overtuigingen

– Jouw eigen vierkante meter innemen

Module Zelfliefde en waardering
 • Masterclass:

  – Je bent goed en je bent genoeg

  – Reminder: Herken je de mindfuck van je patronen

  – Mijn persoonlijke definitie van zelfliefde

  – Hoe jouw subpersonen werken 

  – Zo creëer je meer ruimte voor jezelf op de moeilijke momenten

  – Het geheim achter perfectionisme

  – Zo word jij je eigen beste vriend of vriendin

  – Je kunt geen fouten maken in dit leven

  – Het Imposter Syndroom

  – Er zijn maar twee opties in elke relatie

  – Kies wijsheid boven weten

  – Creëer een dagelijks ritueel om je energie te verhogen

  – Als jij geen rekening houdt met jezelf, 

    dan kan je niet verwachten dat anderen wel rekening houden met jou

  Oefeningen Werkboek:

  – Een vergelijking die wel werkt

  – Creëer de omgeving waar jij blij van wordt

  – Energienemers en Energiegevers

  – Ontdek hoe jij nog meer van jezelf kunt gaan houden

Module De universele wet van de aantrekking

Masterclass: 

– Wat je denkt, word je. Wat je voelt, trek je aan. Wat jij je verbeeld dat creëer jij.

– De universele wet die boven alle wetten staat: Alles is energie

– De universele wet van vibratie

– Onze gedachten bepalen onze vibratie

– We leven in een wereld van trillingen

– De universele wet van aantrekking

– Wat is jouw optimale punt van aantrekking

– De 5 stappen van Alignment – Zo manifesteer jij jouw verlangens makkelijk en moeiteloos

– Het gaat allemaal om leren toelaten

– De basis van het leven is groei

– Elk onderwerp is als een stok met twee kanten

– Tijd fungeert als buffer

– Hoe zorg ik ervoor dat ik mij niet meer zo voel?

– Zo verleg jij je aandacht en activeer je een hogere vibratie in jezelf

– Liefdevolle gewoontes die jij kunt toepassen om je vibratie te verhogen

 

Oefeningen Werkboek:

 

– Van ‘Ja, maar’ naar ‘Ja, omdat’

– Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja

– Doen alsof

– Alles heeft twee kanten

– Waarom het ‘beter voor jou’ en ‘for the greater good of all’ is als jij jouw droomdoelen 
  realiseert

– Hoe fijn zou het zijn als …

Krachtige tapping sessies om jouw onderbewustzijn te veranderen

– Inleidingsvideo: Wat is EFT / Tapping?

– Droomdoelen realiseren

– Van piekeren naar vertrouwen

– Het is veilig voor mij om mijn gevoelens te voelen

– Ik mag ontspannen

– Ik ben trouw aan mijn behoeftes

– De grote liefde van mijn leven

– Ik ben zoveel krachtiger dan ik denk

Dieper Weten Peptalks:
 • – Jij bent zoveel krachtiger dan jij je zelf kunt bedenken

  – Jij bent de schepper van jouw eigen werkelijkheid

  – Liefde is wie jij werkelijk bent

  – Je intuitie is je superkracht

  – Speel de hoofdrol in je eigen leven

  – Vier en omarm jouw eigenheid

  Als jij JA zegt dan zegt het het Universum JA tegen jou

Extra Bijlagen

– Jouw levenswiel

– Verschil Bewuste Mind en je Onderbewustzijn

– Ego vs. Wie jij werkelijk bent

– Niet helpende overtuigingen vs. Helpende overtuigingen

– Enkele basisbehoefte die we allemaal hebben

– Inspirerende Happy Reminders

– Creëer jouw eigen ultieme mindset (ochtend) ritueel

– Maak je eigen tapping scripts en 2 briljante tap-oefeningen

– Mijn oude niet helpende verhaal vs. Mijn nieuwe helpende verhaal

“Het is tijd om jouw creatiekracht terug te nemen. Met wachten stel jij jouw TOEKOMST uit. Jouw morgen wordt niet anders, als je vandaag HETZELFDE blijft doen als gisteren.”

Mindset Mastery 7

Je kan het proces van jouw eigen geluk leren creëren zelf doorlopen net zoals ik dit heb gedaan door vele boeken te lezen, podcasts te luisteren, jaren in coaching te gaan en het gehele internet af te zoeken naar alle stappen die je kunt zetten

of

Jij kiest ervoor om jezelf al die tijd te besparen en je gaat voor de Mindset Mastery Methode, het programma waarin je alle stappen leert die jij nodig hebt om je leven te veranderen, zodat je meer tijd over houdt om al jouw dromen te kunnen realiseren.

Ik weet dat ik je kan helpen. Ik kan je niet garanderen dat je binnen 4 tot 6 maanden al je droomdoelen hebt gemanifesteerd of dat je vanaf dan altijd gelukkig zult zijn in je leven. Maar ik kan je wel dé inzichten, handvatten en tools geven die je alles bieden wat je nodig hebt om de weg naar het veranderen van jouw realiteit in te zetten. Ik leer jou namelijk hoe creatie werkt, je ontdekt hoe jij jouw mindset kunt ‘masteren’ en ik geef je enorm veel praktische tips, inzichten, opdrachten en kennis die jou gaan helpen om van jouw wensen en dromen je realiteit te maken.

 

Maar dit programma “only works if you work it”,
dus de uitkomst die jij behaald is totally in your hands.

Mindset Mastery 8

Wat anderen zeggen?

De Mindset Mastery Methode is een ware gift. Wat een mooie reis heb ik gemaakt en zal ik blijven maken. Belangrijkste resultaat van de Mindset Mastery Methode is voor mij in vrijheid verbonden zijn. Ik coach en train zelf ook en ervaar mezelf als een vrij bewust persoon die regie heeft over mijn eigen gedachten. Toch heeft de Minset Mastery Methode me veel nieuwe inzichten, ervaringen en een verdiepende relatie met mezelf opgeleverd. Hierdoor kan ik vanuit eigenheid me meer verbinden en zoeken naar een win/win situatie. Het programma vormt een kloppend geheel van waardevolle onderdelen, die heel liefdevol en zorgvuldig zijn en leiden naar het verlangen in mij dat er altijd is geweest.

Jolly ten Brinke

“Ik heb geleerd dat ik altijd een keuze heb in wat ik wel en niet toelaat in mijn denken en hoe ik dit doe. Hiernaar handelen blijft oefenen voor mij. Ik weet nu hoe ik mijn hersenen kan training om niet altijd dezelfde gemakkelijke paden te pakken. De vaste patronen zeg maar. De oefeningen uit het programma helpen mij hier enorm bij. Ik raad anderen aan om de Mindset Mastery Methode te volgen omdat de oefeningen en de theorie je echt helpen om je mindset te veranderen. Je mindset is als een spier, het vraagt veel oefening om deze sterker te maken, net zoals hoe dit bij fitness werkt voor je lichaam. Toen ik begon met het programma was mijn doel om me meer gelukkig te voelen. Want ik voelde mij niet gelukkig op dat moment. Alle spanning en stress uit mijn omgeving nam ik continu mee. Ik hoefde geen andere baan, een ander huis of wat dan ook. Het ging mij erom om dat ik meer rust in mijn hoofd zou krijgen. En dat is gelukt! Het blijft dagelijks oefenen zoals ik al aangaf, maar het is gelukt!”

Nynke de Vries

Na De Mindset Mastery Methode…

N

Heb jij een groot en helder verlangen en weet je wat de doelen zijn die jij wilt verwezenlijken. Dit sterke verlangen helpt je om het lef en durf op te bouwen dat je nodig hebt om je huidige situatie te veranderen.

N

Begrijp jij hoe de wet van aantrekking werkt en beschik jij over meerdere tools die jij in kunt zetten om op elke keer weer jouw energie te verhogen. Zodat jij vanuit een hogere energie mooie nieuwe en magische ervaringen, mensen, situaties en inzichten kunt aantrekken die hiermee matchen, ongeacht wat er om je heen allemaal gebeurd.

N

Begrijp jij de helpende en ook de niet helpende kracht van jouw gedachten en ben jij in staat om je mind te kalmeren zodat jij jouw energie weer kunt verhogen.

N

Herken jij het verschil tussen de stem van je ego en de stem van je intuïtie als geen ander. Deze herkenning helpt je om geïnspireerde acties te nemen en keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt.

N

Ben je in staat om contact te maken met jouw gevoel zodat je van daaruit nieuwe stappen kunt nemen in de richting van wat je écht wilt zodat jij jouw hart kunt gaan volgen.

N

Ben jij je bewust van de creatiekracht die in jou leeft en voel jij je hier zelfverzekerd over. Je leert manifesteren als een magneet, waardoor jouw leven gemakkelijker en moeitelozer wordt.

N

Snap je hoe jouw huidige patronen en gewoontes werken. Je kunt herkennen wanneer je in jouw ‘oude’ patroon zit en je weet wat jij kunt doen om eruit te stappen zodat je weer vol in jouw creatiekracht kunt komen.

N

Weet jij wat de ingrediënten van jouw gewenste realiteit zijn en hoe jij een omgeving kunt creëren voor jezelf waardoor jij elke dag vol energie opstaat omdat je weer een dag mag gaan doen wie je werkelijk bent en waar je écht in gelooft.

N

Je weet dat jij jouw antwoorden in de actie vindt dus je gaat sneller DOEN, waardoor jij de regie over jouw leven terug neemt en jij kunt creëren waar je naar verlangt.

N

Ervaar jij meer innerlijke rust, balans en verbinding met jezelf omdat je weet hoe jij op positieve wijze kunt omgaan met AL jouw emoties en jouw denken. Dit helpt jouw leven veranderen in positieve zin.

En nog veel meer.

Mindset Mastery 12

Dus wil jij je hart volgen en je leven gaan leven op zo’n wijze dat het past bij wie jij werkelijk bent?

Ik ga je helpen jouw energie te verhogen en ik help je ontdekken wat het is dat JIJ WERKELIJK WILT DOEN zodat jouw aantrekkingskracht groter wordt en jij je droomleven kan realiseren.

of

Je wilt meer zelfvertrouwen opbouwen zodat jij die stappen durft te gaan nemen die ervoor nodig zijn om je mooiste leven te gaan creëren?

Ik help je begrijpen hoe jouw mind werkt zodat je jouw denkkracht vóór jou kunt laten werken. Ook help ik je jouw eigenwaarde te gaan herkennen en voelen door de vele empowerende opdrachten en tools die in het programma zitten. De gemeenschappelijke deler bij al mijn cliënten is, dat ze naast dat ze nu weten hoe zij meesterschap over hun mindset kunnen krijgen, dat ze allen aangeven dat ze meer vertrouwen in zichzelf hebben gekregen naar aanleiding van het traject.

of

Je hebt de behoefte om meer geluk in jouw leven te ervaren en voelen?

Ik help jou jezelf beter te leren kennen. Ik help je minder te doemdenken en meer te gaan voelen. Om vervolgens vanuit jouw gevoel alleen nog maar beslissingen te gaan maken die bijdragen aan jouw geluk.

of

Wil jij leren hoe jij de universele wet van aantrekking voor jou kunt laten werken en op praktische wijze toe kunt passen?

Ik leer je hoe de kracht van creatie werkt via super praktische uitleg en opdrachten en ik geef je enorm veel waardevolle tools zodat jij jouw dromen kunt gaan manifesteren en ik weet zeker dat je veel van deze materie de rest van je leven zult blijven gebruiken, op alle vlakken van je leven, net zoals ik het elke dag toepas.

Wat Nicole onderscheidend en effectief maakt is haar heldere boodschap in combinatie met de praktische tools die zij biedt. Haar tools zijn gericht op dagelijkse actie die je direct kunt toepassen in de praktijk zodat er niet alleen dingen in je hoofd veranderen, maar ook in je leven. Ik heb zelf al een flinke rugzak aan kennis opgedaan tijdens verschillende opleidingen en ben positief verrast door de eenvoud waarmee Nicole de stap van die kennis/wijsheid naar de praktijk maakt. Wijsheid zonder actie is eigenlijk een vorm van domheid. Nicole neemt ruim de tijd en geeft volle aandacht aan je tijdens de coach sessies, daardoor sluit ze goed aan en is het makkelijk om dingen van haar aan te nemen.”

MARIJE VERBEEK

SENIOR ADVISEUR ORGANISATIECULTUUR, ONTWIKKELING & GEDRAG

elsewhere

navigatie
navigatie

explore

navigatie
navigatie
navigatie

instagram

copyright regel | algemene voorwaarden | privacyverklaring

back to TOP