facebook

Het is tijd om op te staan, jouw kracht terug te nemen en het leven te creëren wat jij verdient.

Het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven, is de keuze om jouw leven te veranderen.

Wanneer jij JA zegt tegen Mindset Mastery,
dan zeg jij JA tegen het innerlijke weten dat jij een beter leven waard bent. In het programma ontvang jij de sleutels die jou helpen je eigen geluk te creëren.

Verlang jij naar het leven van jouw mooiste leven, in vrijheid en op jouw voorwaarden?

9

Ben jij boos op het systeem, voel jij je onderdrukt door het systeem of voel jij angst als je aan de toekomst denkt? En voel je dat het tijd is om in jouw scheppingskracht te gaan staan en zelf de regie over jouw toekomst te nemen?

9

Vind de buitenwereld dat jij het prima voor elkaar hebt en vind je zelf ook dat jouw leven prima is, maar zegt alles in jou dat op deze manier doorgaan betekent dat jij een fantastisch leven uit de weg gaat?

9

Verlang jij ernaar om je hart te gaan volgen en alleen nog maar keuzes te maken die goed voelen voor jou?

9

Heb jij al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan maar merk jij dat jouw resultaten, ondanks al deze opgedane kennis en inzichten, super langzaam of nauwelijks veranderen?

9

Zou jij willen dat je meer lef had om te gaan voor jouw dromen en om aan de drang naar veiligheid en zekerheid (je huis, gezin, hypotheek, vast contract, de mening van anderen & hoe het “hoort” etc.) voorbij te gaan?

9

Denk jij weleens dat ‘je mooiste leven’ leven meer voor anderen is weggelegd dan voor jou?

9

Ben jij bekend met de kracht van een positieve mindset maar lijkt het wel alsof jouw hoofd alleen in onmogelijkheden kan denken als je daadwerkelijk gaat dromen over écht gaan doen wat je werkelijk wilt?

9

Betrap jij jezelf er nog te vaak op dat patronen als piekeren, perfectionisme, hard moeten werken en pleasen jou overnemen terwijl jouw intuitie je influistert dat het zoveel makkelijker en moeitelozer moet kunnen dan dit?

Mindset Mastery 1
Mindset Mastery 2
Mindset Mastery 3

Als jij jezelf herkent in één of meerdere punten hierboven, dan is de Mindset Mastery Methode het programma voor jou. Alle bovenstaande punten zijn patronen die jij jezelf hebt aangeleerd die je, door middel van de Mindset Mastery Methode, stap voor stap kan doorbreken.

“Het Mindset Mastery programma heeft mij veel nieuwe inzichten en praktische tools gegeven die direcht toepasbaar zijn in de praktijk. Ik weet nu dat ik alles kan creëren waar ik innerlijk naar verlang. Een goede coach leid je naar de top van de berg en dat is precies wat Nicole doet.”

G.V.

G.V.

Mindset Mastery 4

Het online programma “De Mindset Mastery Methode” is voor ambitieuze mensen die er klaar voor zijn hun innerlijk werk te doen en hun scheppingskracht terug te nemen zodat zij een magneet worden voor alles waar ze van dromen.

Dit is hét programma waarvan ik 15 jaar geleden had gewild dat het bestond.

In het online programma de Mindset Mastery Methode deel ik de meest waardevolle lessen, inzichten, kennis met je en alle tools waarvan ik heb ontdekt dat het werkt. Ik heb dit ontdekt doordat ik zelf met elke tool heb gewerkt, maar ook dankzij de honderden mensen die ik heb mogen trainen en coachen, voor wie deze tools ook bleken te werken.

In dit waardevolle programma krijg je alle tools aangereikt die nodig zijn om jouw mindset zo te shiften dat jij vanuit afstemming op ‘Wie Jij Werkelijk Bent’ kunt leven en jij vanuit deze energie jouw meest gelukkige leven kunt manifesteren.

Het is zo belangrijk dat je weet dat alles waar jij naar verlangt haalbaar is voor jou! Of het nou een nieuwe baan of die gewenste promotie, een eigen bedrijf, een geweldige romantische relatie, meer liefde voor jezelf, meer geld verdienen, schuldenvrij worden, een eigen huis, eindelijk weg gaan uit die ongezonde relatie, een carrièreswitch, een betere gezondheid, je meer vitaal voelen etc. is.

Jouw verlangens en dromen zijn de sneak previews van alles wat jij in staat bent te bereiken. Want weet, het kan echt: Jouw gewenste realiteit creëren waarin jij alleen nog maar beslissingen neemt die bijdragen aan jouw geluk en waarin jij jouw doelen één voor één realiseert. Ik heb er zelf jaren over gedaan om te leren hoe dit proces werkt en tegenwoordig ervaar ik elke dag opnieuw hoe het voelt om je dromen, stuk voor stuk, daadwerkelijk te zien verwezenlijken.

In dit programma leer jij hoe jij jouw doelen kunt realiseren terwijl jij je goed voelt in het hier en nu tijdens de reis naar jouw dromen toe.

Dit is de ultieme vorm van Mindset Mastery.

Wat anderen zeggen?

“Door diepgaande, mooie en bruikbare inzichten die Nicole weet uit te leggen vanuit haar psychologische kennis, de fijne oefeningen en concrete opdrachten, heb ik mijn droom weten om te zetten naar doen. Dat maakt dat ik nu daadwerkelijk de deeltijd Pabo aan het volgen ben, iets waar ik vorig jaar alleen nog maar van droomde.”

Mara

Jacolien van Brughem

“Het programma heeft mij laten voelen wanneer ik op de energie van overvloed zit en hoe anders ik mijn leven dan ervaar. Uiteraard heb ik nog regelmatig hobbels op mijn weg, maar deze zijn nu veel kleiner. Ik kon door de hobbels zoveel energie verliezen doordat ik te vaak op de energie van schaarste ingelogd was en ik ervaarde meer tegenspoed dan lichtheid. Als je op zoek bent naar een liefdevolle bedding om jouw leven een andere richting te geven, dan is Nicole de juiste navigator!”

Miranda Swart

Miranda Swart

“Door de lessen en gesprekken met Nicole goed op me in te laten werken en hiermee aan de slag te gaan is het krampachtige van mijn zoektocht verdwenen. Ik geniet nu veel meer van de reis naar mijn doelen toe i.p.v. alleen maar bezig te zijn met de eindbestemming. Ik heb weer volop vertrouwen in de toekomst!”

Mara

Marcel Cromzigt

“Een overvloedig leven creëer je door het idee dat jij,
op welk vlak dan ook niet goed genoeg bent,
voor eens en voor altijd de deur te wijzen.”

Mindset Mastery 5

In het online programma “De Mindset Mastery Methode” leer je de connectie begrijpen tussen je denken, je gevoelens, wat je aantrekt en de resultaten die jij behaald.

Het moment waarop jij echt begrijpt hoe deze connectie werkt, heb jij de sleutel in handen om jouw realiteit te veranderen.  

Ongeacht wat er allemaal om je heen gebeurd

Ongeacht hoe jouw leven er op dit moment uitziet

Ongeacht de resultaten die je in het verleden wel of niet hebt weten te realiseren

Want de stappen die jij vandaag zet, die bepalen hoe jouw morgen eruit ziet!
Jij hebt het recht op een gelukkig leven en jij kan dit zelf creëren.

 • Jij hoeft je niet aan te passen aan de verwachtingen van de mensen en systemen om je heen, jij verdient alles waar jij naar verlangt.
 • Jij hoeft niet te wachten tot iets of iemand buiten jou je komt helpen jouw doelen waar te maken, je kunt dit zelf doen.
 • Jij bent niet afhankelijk van wat er wel of niet gebeurd in de maatschappij voor jouw geluk, de nieuwe aarde waar jij naar verlangd wordt door jou heen geboren.

Jij bent namelijk zoveel krachtiger dan je denkt. Je bent dit alleen vergeten omdat het je door de mensen om je heen en de systemen waarin jij je bevindt is afgeleerd. Naast rekenen, schrijven en lezen was Mindset Mastery tenslotte niet één van de vakken die je vroeger op school geleerd hebt.

Niemand kan jouw leven voor jou veranderen. Het is belangrijk dat jij het besluit neemt dat je een beter leven waard bent en dat jij het innerlijk werk DOET. Leer hoe jij kunt focussen op wat je WEL wilt in plaats van je aandacht geven aan wat je niet wilt. Het creëren van jouw geluk is een inside job en jij kan elk moment de keuze maken dat NU de tijd is om jouw dromen waar te maken.

Kies voor jouw eigen grote reset: de reset van jouw gedachten.
Jouw gedachten creëren jouw realiteit, dit is hoe het werkt en niet andersom!

Mindset Mastery 6

Wat krijg je?

9

8,5 uur aan video’s die jou leren hoe jij het proces van ‘Mindset Mastery’ eigen maakt

9

8 Royale werkboeken vol praktische uitleg en levensveranderende oefeningen die onmiddellijk effect hebben

9

Een tapping video per module om je onderbewustzijn te herprogrammeren

9

Vele inzichtgevende bijlages die meer waarde bevatten dan jij nu verwacht

9

In elke module een Dieper Weten Peptalk om jouw innerlijk weten te activeren waardoor jouw energie direct verhoogt wordt.

9

Levenslang toegang

9

Je gaat mee in elke update van het programma

9

Elke 3 weken een live Q&A (online)

Het programma bevat alles wat nodig is zodat jij jouw mindset kunt transformeren.

Ik help je om stap voor stap vanuit een hogere energie te gaan leven, zodat jij een magneet wordt voor de doelen die jij wilt manifesteren op de verschillende vlakken in jouw leven.

In dit programma ontvang jij de handvatten die je nodig hebt om jouw meest gelukkige leven te kunnen creëren.

Betaal in 1 keer
€ 997

Betaal in 6 keer
€ 175

“Tegenwoordig leef ik niet meer in hoofd maar neem ik de acties die ervoor zorgen dat ik mijn gewenste resultaten behaal. Dankzij de individuele coaching en het online programma De Mindset Mastery Methode heb ik mezelf terug gevonden en geleerd hoe je weer plezier krijgt in je leven. Ik heb geleerd mijn angst los te laten en mezelf weer op de eerste plek te zetten. Ik voel nu dat ik mijn verlangens waard ben. Dit doorvoelen heeft gemaakt dat ik wakker ben geworden. Tegenwoordig bekijk ik mijn leven vanuit mijn eigen roze bril, exact zoals ik het wil zien.“

Patricia van Gool

Patricia Hollander

Hi, ik ben Nicole

Afgestudeerd psychologe en onderneemster met een enorme passie voor de universele wetten. Daarnaast heb ik ruim 10 ervaring in geven van gedrags-trainingen binnen het bedrijfsleven en ruim 15 jaar ervaring in het werk als coach.

Op dit moment kan ik eerlijk zeggen dat ik geniet van mijn leven, ongeacht wat er allemaal speelt op het wereldtoneel en/of om mij heen. Mijn vermogen om te genieten is gaan groeien vanaf het moment dat ik alle kennis die ik had geleerd op het gebied van mindset ben gaan toepassen in de praktijk.

Ik heb heel lang niet kunnen genieten van mijn leven. Het is jarenlang mijn gewoonte geweest om altijd rekening te willen houden met mijn omgeving. Ik koos voor de harmonie, ik sprak mij niet uit in relaties en ik koos altijd voor de veilige weg. Ik wilde zoveel mogelijk onzekerheden vermijden, ik bleef hangen in een baan die mij niet gelukkig maakte, ik bleef te lang in romantische relaties die niet goed voor mij waren en ik liet mij veelal leiden door de mening van mensen om mij heen. Ik deed continu mijn best om het goed te doen voor iedereen en zette mijzelf en wat ik wilde vaak op de laatste plek.

Mindset Mastery 7

Het heeft mij heel wat jaren van persoonlijke ontwikkeling gekost voor ik de overstap kon maken, van mezelf aanpassen en alles doen zoals ik dacht dat het “hoorde”, naar mij veilig voelen in mezelf, durven te kiezen voor mijn geluk en het volgen van mijn hart.

De afgelopen 20 jaar is Mindset Mastery een ‘way of life’ voor mij geworden.

In mijn zoektocht naar wat ervoor nodig is om je mooiste leven te kunnen creëren heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten en waardevolle lessen opgedaan.

Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en alle fouten die ik heb gemaakt. Ik investeer continu in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een aantal topcoaches waar ik al jaren mee samenwerk en mede door hen is mijn groei enorm versneld.

De afgelopen jaren heb ik vele droomdoelen mogen realiseren. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik blij en tevreden ben met wie ik ben. Ik heb een bedrijf waar ik van houd en wat elke dag groeit, ik doe het werk wat ik het allerliefst doe en ik help vele mensen. Ik heb mijn grote liefde aangetrokken wat een lang gekoesterde droom was, we hebben een prachtige dochter samen en we wonen in een heerlijk huis. Daarnaast heb ik een geweldige positieve en inspirerende groep van familie en vrienden om mij heen die allen bewust bezig zijn met het creëren van hun mooiste leven.

Ik ben zo blij en dankbaar voor alles wat er al is en ik weet dat dit nog maar het begin is van alles wat nog komen gaat. Ik ben zo blij met het leven dat ik leef en ik weet dat het waarmaken van je dromen voor iedereen die bereid is het mindset werk te doen mogelijk is. Er is niets dat ik leuker vind dan het helpen van andere zelfbewuste en ambitieuze creators die ook voelen dat ze er klaar voor zijn om alleen nog maar beslissingen te gaan nemen waar zij gelukkig van worden.

Tegenwoordig leef ik mijn leven op mijn voorwaarden en kies ik zonder concessies voor mijn geluk en succes. Het is mijn wens om jou hier ook mee te mogen helpen. Want ik weet het uit eigen ervaring en ik zie het terug bij elke cliënt waar ik mee mag werken:

“Verander je mindset en je verandert je leven”.

Wanneer jij de universele wetten echt leert begrijpen, dan ga jij begrijpen dat 100% verantwoordelijkheid nemen voor hoe jij je voelt, het pad is naar het creëren van jouw geluk.

In dit online programma
“De Mindset Mastery Methode”
deel ik vele lessen met jou die ik zelf doorleefd heb.

Je gaat aan de slag met een combinatie van kennis en oefeningen uit de traditionele psychologie, NLP, de universele wetten en de reguliere coachingswereld die hun effectiviteit al vele malen bewezen hebben.

Jij verdient het om je goed te voelen. Je dromen en verlangens zijn de sneak previews van alles wat je kunt bereiken. Het is mijn wens dat de Mindset Mastery Methode jou mag helpen om jouw geluk creëren terwijl je geniet van de reis er naartoe.

Het programma bestaat uit 8 inhoudelijke modules met 8 werkboeken die vol levensveranderende oefeningen en content staan. Je hebt vanaf het moment van je aankoop toegang tot alle modules. Ik raad je aan de modules op volgorde te doorlopen en gemiddeld zo’n 3 weken per werkboek aan te houden. Op deze manier gun jij jezelf voldoende tijd om te oefenen met wat alles wat je leert in de praktijk. Ben je klaar met het programma en heb je alweer nieuwe doelen die je wilt realiseren? Je hebt levenslang toegang, dus je kunt het programma zo vaak doorlopen als je wilt.

Module Introductie
 • Masterclass: 
  • Het doel van de Mindset Mastery Methode
  • De belangrijkste relatie in jouw leven
  • De ultieme mix
  • Het echte mindsetwerk
  • Mijn verhaal
  • Zorg goed voor jezelf
  • Wat zijn jouw droomdoelen?
  • Is het dan nooit genoeg?
  • Verander je Mindset en je verandert je leven
 • Oefeningen Werkboek:

  – Het startpunt: Nulmeting
  – Focus op wat al goed voelt

Module Wat wil je echt?

Masterclass:

 • Waarom is het belangrijk dat we doelen hebben?
 • Waar lopen de meeste mensen tegen aan bij het stellen van doelen?
 • Wat werkt WEL m.b.t. het realiseren van jouw doelen?
 • Waarom is het zo belangrijk dat je concreet bent?
 • Er zijn 3 soorten doelen waar je voor kunt gaan
 • Je hoeft de HOE niet te weten
 • Zo kan je SMART doelen creëren op inspirerende wijze
 • Schrijf je doel uit en maak het aantrekkelijk voor je onderbewustzijn
 • Het startpunt van alles wat je realiseert is je verlangen
 • Gaan je bezwaren te sterk aan? Luister dan naar de boodschap van je ego
 • Maak een groot doel klein
 • Wat doe je nou als je niet op schema ligt m.b.t. je doelen?
 • Neem volop actie in de richting van jouw doel
 • Maak een beslissing

Oefeningen Werkboek:

– Droomvragen om je droomdoelen in kaart
   te brengen
– Wat wil je echt? Ontdek jouw nr. 1
   droomdoel
–  Achterhaal jouw ‘waarom’
–  Maak je dromen visueel

Module Rust in je Hoofd

Masterclass:

 • Verwachtingen zijn leidend
 • Waarom voel jij je machteloos als je piekert
 • Hoe werkt je mind volgens de cognitieve psychologie?
 • Wat je aandacht geeft groeit: Wetenschappelijke uitleg – Hoe werkt dit in onze hersenen?
 • Wat je aandacht geeft groeit
 • Spirituele uitleg – Alles is energie en hoe werkt energie?
 • Je gevoel is jouw feedbacksysteem
 • Gewoontes van je hersenen die je wilt begrijpen zodat jij je
  leven makkelijker kan veranderen
 • Waarom je ALTIJD je mindset kunt veranderen
 • Geef jezelf tijd om te mogen groeien
 • Leer gedachten kiezen waar jij gelukkig van wordt

Oefeningen Werkboek:
– Free your mind
– Ego vs Wie jij Werkelijk Bent
– Verleden – Heden – Toekomst
– Creëer zelf overtuigingen die helpen
– Leer de vragen stellen die de kwaliteit van je leven vergroten

Module Van Binnen naar buiten Leven

Masterclass:

 • Waarom draait alles in het leven om behoeftes
 • De relatie met jezelf is de belangrijkste relatie die er is
 • Elk doel wat je nastreeft is een gevoelsdoel
 • De emotionele schaal
 • Positieve gevoelens hebben meer scheppingskracht dan negatieve gevoelens
 • Wanneer ontstaat stress?
 • Wanneer worden jouw beschermingsmechanismes en patronen geactiveerd?
 • 3 vormen van intelligentie die belangrijk zijn om te kennen
 • Hoe ontstaan jouw beschermingsmechanismes en patronen?
 • De Mindfuck van je beschermingsmechanismes en patronen
 • Zo ontstijg jij jouw beschermingsmechanismes en patronen
 • Zelfliefde is altijd het antwoord
 • Leer hoe jij je emotionele intelligentie kunt verhogen.
 • Het Magische Stappenplan uitgelegd
 • Leer de reactie van de ander opvangen als jij jouw behoefte uit

   

  Oefeningen Werkboek:

  – Het magische stappenplan in de
     praktijk
  – Je werkelijke behoefte achterhalen

Module Inspiratie als navigatie

Masterclass:

 • Van afwachten ga jij je kleiner voelen
 • Wat is de Manifestatie Code?
 • Werken op basis wilskracht put je uit
 • Start met veranderen door je eerst goed te voelen en daarna te doen
 • De logische niveaus van denken, leren en veranderen
 • Hoe herken je wat geïnspireerde actie is
 • Zo leer je intuïtieve ingevingen te ontvangen
 • Echte veiligheid vs. schijnveiligheid
 • Alles waar jij naar verlangt ligt buiten je comfort zone
 • Kijk altijd naar de eerstvolgende logische stap
 • De trucjes van je ego om alles bij het oude te willen houden
 • Zo connect je in het NU met de persoon die jij moet zijn om je droomdoelen te kunnen realiseren
 • Afwijzing: Durf te leren vertrouwen op het universum
 • Besluit dat wat jij wilt jou gaat lukken
 • Twee toetsvragen om te checken of het om geïnspireerde actie gaat of niet

Oefeningen Werkboek:

– Identiteitswerk
– Geïnspireerde actie
– Empower jezelf en stretch je comfort zone
– Maak je persoonlijke “Happy List”

Module Leven op jouw voorwaarden

Masterclass:

 • Zie het grote plaatje
 • Een hoge sociale intelligentie is ook je talent
 • Kies zorgvuldig van wie je feedback aanneemt
 • Als jij in het middelpunt van jouw leven staat, dan ben jij in balans
 • De magische zone van co-creëren met elkaar
 • Je kunt pas verbinden met een ander als je verbonden bent met jezelf
 • Pleasen is een patroon
 • Neem jouw eigen vierkante meter in
 • Zo maak je “NEE” zeggen makkelijker
 • Je kunt overal op terugkomen
 • Stop met invullen voor een ander
 • Iedereen betaalt de rekening als werkelijke behoeftes niet vervuld worden
 • Waarom je niet egoïstisch wordt als jij jezelf in jouw behoeftes gaat voorzien?
 • Je leeft in een wereld van overvloed

Oefeningen Werkboek:

– Ontdek je niet helpende kernovertuigingen
– Creëer jouw eigen helpende overtuigingen
– Tappen op de gevonden niet helpende en helpende overtuigingen
– Jouw eigen vierkante meter innemen

Module Zelfliefde en waardering

Masterclass:

 • Je bent goed en je bent genoeg
 • Reminder: Herken je de mindfuck van je patronen
 • Mijn persoonlijke definitie van zelfliefde
 • Hoe jouw subpersonen werken
 • Zo creëer je meer ruimte voor jezelf op de moeilijke momenten
 • Het geheim achter perfectionisme
 • Zo word jij je eigen beste vriend of vriendin
 • Je kunt geen fouten maken in dit leven
 • Het Imposter Syndroom
 • Er zijn maar twee opties in elke relatie
 • Kies wijsheid boven weten
 • Creëer een dagelijks ritueel om je energie te verhogen
 • Als jij geen rekening houdt met jezelf, dan kan je niet verwachten dat anderen wel rekening houden met jou

Oefeningen Werkboek:

– Een vergelijking die wel werkt
– Creëer de omgeving waar jij blij van wordt
– Energienemers en Energiegevers
– Ontdek hoe jij nog meer van jezelf kunt gaan houden

Module De universele wet van de aantrekking

Masterclass: 

 • Wat je denkt, word je. Wat je voelt, trek je aan. Wat jij je verbeeld dat creëer jij.
 • De universele wet die boven alle wetten staat: Alles is energie
 • De universele wet van vibratie
 • Onze gedachten bepalen onze vibratie
 • We leven in een wereld van trillingen
 • De universele wet van aantrekking
 • Wat is jouw optimale punt van aantrekking
 • De 5 stappen van Alignment – Zo manifesteer jij jouw verlangens makkelijk en moeiteloos
 • Het gaat allemaal om leren toelaten
 • De basis van het leven is groei
 • Elk onderwerp is als een stok met twee kanten
 • Tijd fungeert als buffer
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik mij niet meer zo voel?
 • Zo verleg jij je aandacht en activeer je een hogere vibratie in jezelf
 • Liefdevolle gewoontes die jij kunt toepassen om je vibratie te verhogen

Oefeningen Werkboek:

– Van ‘Ja, maar’ naar ‘Ja, omdat’
– Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja
– Doen alsof
– Alles heeft twee kanten
– Waarom het ‘beter voor jou’ en ‘for the
greater good of all’ is als jij jouw
droomdoelen 
realiseert
– Hoe fijn zou het zijn als …

Krachtige tapping sessies om jouw onderbewustzijn te veranderen
 • Inleidingsvideo: Wat is EFT / Tapping?
 • Tapping sessie: Droomdoelen realiseren
 • Tapping sessie: Van piekeren naar vertrouwen
 • Tapping sessie: Het is veilig voor mij om mijn gevoelens te voelen
 • Tapping sessie: Ik mag ontspannen
 • Tapping sessie: Ik ben trouw aan mijn behoeftes
 • Tapping sessie: De grote liefde van mijn leven
 • Tapping sessie: Ik ben zoveel krachtiger dan ik denk
Dieper Weten Peptalks:
 • DWP: Jij bent zoveel krachtiger dan jij je zelf kunt bedenken
 • DWP: Jij bent de schepper van jouw eigen werkelijkheid
 • DWP: Liefde is wie jij werkelijk bent
 • DWP: Je intuitie is je superkracht
 • DWP: Speel de hoofdrol in je eigen leven
 • DWP: Vier en omarm jouw eigenheid
 • DWP: Als jij JA zegt dan zegt het Universum JA tegen jou
Extra Bijlagen
 • Jouw levenswiel
 • Verschil Bewuste Mind en je Onderbewustzijn
 • Ego vs. Wie jij werkelijk bent
 • Niet helpende overtuigingen vs. Helpende overtuigingen
 • Enkele basisbehoefte die we allemaal hebben
 • Inspirerende Happy Reminders
 • Creëer jouw eigen ultieme mindset (ochtend) ritueel
 • Maak je eigen tapping scripts en 2 briljante tap-oefeningen
 • Mijn oude niet helpende verhaal vs. Mijn nieuwe helpende verhaal

“Het is tijd om jouw creatiekracht terug te nemen.
Met wachten stel jij jouw TOEKOMST uit.

Jouw morgen wordt niet anders, als je vandaag HETZELFDE blijft doen als gisteren.”

Mindset Mastery 8

Dus wil jij je hart volgen en je leven gaan leven op zo’n wijze dat het past bij wie jij werkelijk bent?

Ik ga je helpen jouw energie te verhogen en ik help je ontdekken wat het is dat JIJ WERKELIJK WILT DOEN zodat jouw aantrekkingskracht groter wordt en jij je droomleven kan realiseren.

of

Je wilt meer zelfvertrouwen opbouwen zodat jij die stappen durft te gaan nemen die ervoor nodig zijn om je mooiste leven te gaan creëren?

Ik help je begrijpen hoe jouw mind werkt zodat je jouw denkkracht vóór jou kunt laten werken. Ook help ik je jouw eigenwaarde te gaan herkennen en voelen door de vele empowerende opdrachten en tools die in het programma zitten. De gemeenschappelijke deler bij al mijn cliënten is, dat ze naast dat ze nu weten hoe zij meesterschap over hun mindset kunnen krijgen, dat ze allen aangeven dat ze meer vertrouwen in zichzelf hebben gekregen naar aanleiding van het traject.

of

Je hebt de behoefte om meer geluk in jouw leven te ervaren en voelen?

Ik help jou jezelf beter te leren kennen. Ik help je minder te doemdenken en meer te gaan voelen. Om vervolgens vanuit jouw gevoel alleen nog maar beslissingen te gaan maken die bijdragen aan jouw geluk.

of

Wil jij leren hoe jij de universele wet van aantrekking voor jou kunt laten werken en op praktische wijze toe kunt passen?

Ik leer je hoe de kracht van creatie werkt via super praktische uitleg en opdrachten en ik geef je enorm veel waardevolle tools zodat jij jouw dromen kunt gaan manifesteren en ik weet zeker dat je veel van deze materie de rest van je leven zult blijven gebruiken, op alle vlakken van je leven, net zoals ik het elke dag toepas.

Je kan het proces van jouw eigen geluk leren creëren zelf doorlopen net zoals ik dit heb gedaan door vele boeken te lezen, podcasts te luisteren, jaren in coaching te gaan en het gehele internet af te zoeken naar alle stappen die je kunt zetten

of

Jij kiest ervoor om jezelf al die tijd te besparen en je gaat voor de Mindset Mastery Methode, het programma waarin je alle stappen leert die jij nodig hebt om je leven te veranderen, zodat je meer tijd over houdt om al jouw dromen te kunnen realiseren.

Ik weet dat ik je kan helpen. Ik kan je niet garanderen dat je binnen 4 tot 6 maanden al je droomdoelen hebt gemanifesteerd of dat je vanaf dan altijd gelukkig zult zijn in je leven. Maar ik kan je wel dé inzichten, handvatten en tools geven die je alles bieden wat je nodig hebt om de weg naar het veranderen van jouw realiteit in te zetten. Ik leer jou namelijk hoe creatie werkt, je ontdekt hoe jij jouw mindset kunt ‘masteren’ en ik geef je enorm veel praktische tips, inzichten, opdrachten en kennis die jou gaan helpen om van jouw wensen en dromen je realiteit te maken.

 

Maar dit programma “only works if you work it”,
dus de uitkomst die jij behaald is totally in your hands.

Mindset Mastery 9

“De Mindset Mastery Methode is een ware gift. Wat een mooie reis heb ik gemaakt en zal ik blijven maken. Belangrijkste resultaat van de Mindset Mastery Methode is voor mij in vrijheid verbonden zijn. Ik coach en train zelf ook en ervaar mezelf als een vrij bewust persoon die regie heeft over mijn eigen gedachten.

Toch heeft de Minset Mastery Methode me veel nieuwe inzichten, ervaringen en een verdiepende relatie met mezelf opgeleverd. Hierdoor kan ik vanuit eigenheid me meer verbinden en zoeken naar een win/win situatie. Het programma vormt een kloppend geheel van waardevolle onderdelen, die heel liefdevol en zorgvuldig zijn en leiden naar het verlangen in mij dat er altijd is geweest.”

Jolly ten Brinke

“Ik heb geleerd dat ik altijd een keuze heb in wat ik wel en niet toelaat in mijn denken en hoe ik dit doe. Hiernaar handelen blijft oefenen voor mij. Ik weet nu hoe ik mijn hersenen kan training om niet altijd dezelfde gemakkelijke paden te pakken. De vaste patronen zeg maar. De oefeningen uit het programma helpen mij hier enorm bij. Ik raad anderen aan om de Mindset Mastery Methode te volgen omdat de oefeningen en de theorie je echt helpen om je mindset te veranderen. Je mindset is als een spier, het vraagt veel oefening om deze sterker te maken, net zoals hoe dit bij fitness werkt voor je lichaam. Toen ik begon met het programma was mijn doel om me meer gelukkig te voelen. Want ik voelde mij niet gelukkig op dat moment. Alle spanning en stress uit mijn omgeving nam ik continu mee. Ik hoefde geen andere baan, een ander huis of wat dan ook. Het ging mij erom om dat ik meer rust in mijn hoofd zou krijgen. En dat is gelukt! Het blijft dagelijks oefenen zoals ik al aangaf, maar het is gelukt!”

Nynke de Vries

Na De Mindset Mastery Methode…

N

Heb jij een groot en helder verlangen en weet je wat de doelen zijn die jij wilt verwezenlijken. Dit sterke verlangen helpt je om het lef en durf op te bouwen dat je nodig hebt om je huidige situatie te veranderen.

N

Begrijp jij hoe de wet van aantrekking werkt en beschik jij over meerdere tools die jij in kunt zetten om op elke keer weer jouw energie te verhogen. Zodat jij vanuit een hogere energie mooie nieuwe en magische ervaringen, mensen, situaties en inzichten kunt aantrekken die hiermee matchen, ongeacht wat er om je heen allemaal gebeurd.

N

Begrijp jij de helpende en ook de niet helpende kracht van jouw gedachten en ben jij in staat om je mind te kalmeren zodat jij jouw energie weer kunt verhogen.

N

Herken jij het verschil tussen de stem van je ego en de stem van je intuïtie als geen ander. Deze herkenning helpt je om geïnspireerde acties te nemen en keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt.

N

Ben je in staat om contact te maken met jouw gevoel zodat je van daaruit nieuwe stappen kunt nemen in de richting van wat je écht wilt zodat jij jouw hart kunt gaan volgen.

N

Ben jij je bewust van de creatiekracht die in jou leeft en voel jij je hier zelfverzekerd over. Je leert manifesteren als een magneet, waardoor jouw leven gemakkelijker en moeitelozer wordt.

N

Snap je hoe jouw huidige patronen en gewoontes werken. Je kunt herkennen wanneer je in jouw ‘oude’ patroon zit en je weet wat jij kunt doen om eruit te stappen zodat je weer vol in jouw creatiekracht kunt komen.

N

Weet jij wat de ingrediënten van jouw gewenste realiteit zijn en hoe jij een omgeving kunt creëren voor jezelf waardoor jij elke dag vol energie opstaat omdat je weer een dag mag gaan doen wie je werkelijk bent en waar je écht in gelooft.

N

Je weet dat jij jouw antwoorden in de actie vindt dus je gaat sneller DOEN, waardoor jij de regie over jouw leven terug neemt en jij kunt creëren waar je naar verlangt.

N

Ervaar jij meer innerlijke rust, balans en verbinding met jezelf omdat je weet hoe jij op positieve wijze kunt omgaan met AL jouw emoties en jouw denken. Dit helpt jouw leven veranderen in positieve zin.

En nog zo veel meer.

“Wat Nicole onderscheidend en effectief maakt is haar heldere boodschap in combinatie met de praktische tools die zij biedt. Haar tools zijn gericht op dagelijkse actie die je direct kunt toepassen in de praktijk zodat er niet alleen dingen in je hoofd veranderen, maar ook in je leven. Ik heb zelf al een flinke rugzak aan kennis opgedaan tijdens verschillende opleidingen en ben positief verrast door de eenvoud waarmee Nicole de stap van die kennis/wijsheid naar de praktijk maakt. Wijsheid zonder actie is eigenlijk een vorm van domheid. Nicole neemt ruim de tijd en geeft volle aandacht aan je tijdens de coach sessies, daardoor sluit ze goed aan en is het makkelijk om dingen van haar aan te nemen.”

Marije Verbeek

MARIJE VERBEEK

Dus wil jij je hart volgen en je leven gaan leven op zo’n wijze dat het past bij wie jij werkelijk bent?

Ik ga je helpen jouw energie te verhogen en ik help je ontdekken wat het is dat JIJ WERKELIJK WILT DOEN zodat jouw aantrekkingskracht groter wordt en jij je droomleven kan realiseren.

of

Je wilt meer zelfvertrouwen opbouwen zodat jij die stappen durft te gaan nemen die ervoor nodig zijn om je mooiste leven te gaan creëren?

Ik help je begrijpen hoe jouw mind werkt zodat je jouw denkkracht vóór jou kunt laten werken. Ook help ik je jouw eigenwaarde te gaan herkennen en voelen door de vele empowerende opdrachten en tools die in het programma zitten. De gemeenschappelijke deler bij al mijn cliënten is, dat ze naast dat ze nu weten hoe zij meesterschap over hun mindset kunnen krijgen, dat ze allen aangeven dat ze meer vertrouwen in zichzelf hebben gekregen naar aanleiding van het traject.

of

Je hebt de behoefte om meer geluk in jouw leven te ervaren en voelen?

Ik help jou jezelf beter te leren kennen. Ik help je minder te doemdenken en meer te gaan voelen. Om vervolgens vanuit jouw gevoel alleen nog maar beslissingen te gaan maken die bijdragen aan jouw geluk.

of

Wil jij leren hoe jij de universele wet van aantrekking voor jou kunt laten werken en op praktische wijze toe kunt passen?

Ik leer je hoe de kracht van creatie werkt via super praktische uitleg en opdrachten en ik geef je enorm veel waardevolle tools zodat jij jouw dromen kunt gaan manifesteren en ik weet zeker dat je veel van deze materie de rest van je leven zult blijven gebruiken, op alle vlakken van je leven, net zoals ik het elke dag toepas.

Wanneer kan je beter niet voor dit programma gaan?

Je voelt er niets voor om met jezelf aan de slag te gaan, je blijft liever zitten in de situatie waar je nu zit omdat je nu in ieder geval weet wat je hebt en dat voelt lekker veilig.

De Mindset Mastery Methode is een uitgebreid en intensief programma. Persoonlijk zou ik je aanraden om zeker 3 weken per module uit te trekken zodat je echt volop kunt oefenen met de materie, dus dit is een investering qua tijd. Daarnaast kost het online programma ook geld. Je moet er dus tijd voor vrij maken en geld in investeren en eigenlijk heb je hier helemaal geen zin in. Je wilt wel dat jouw leven verandert, maar je wilt ook hetzelfde kunnen blijven doen als nu, terwijl je toch hoopt dat dit andere resultaten gaat brengen.

Je bent niet bereid om echt naar jezelf te kijken en om eerlijk te zijn naar jezelf. Ik hoor vaak van mijn deelnemers dat ik persoonlijk ben en veel van mezelf laat zien in programma’s. Dit doe ik ook in dit programma. Hiermee nodig ik jou uit hetzelfde te doen. Heb je hier helemaal geen zin in en wil jij jezelf niet kwetsbaar opstellen of vind je zelfreflectie vooral vervelend en ben je hier niet toe bereid, dan ga je niet zoveel uit deze training halen verwacht ik.

Jij zoekt een oplossing waarin iemand jou al jouw antwoorden kant-en-klaar op een presenteerblaadje aanbiedt. En dat kan ik niet, want de antwoorden op al jouw vragen zitten in JOU. Ik geef je al mijn lessen mee die zowel mij als vele cliënten voor jou al geholpen hebben en je krijgt super waardevolle, praktische en FUN informatie en oefeningen mee om jouw antwoorden te vinden, maar jij doet het werk. Houd jij niet van persoonlijke ontwikkeling of van met jezelf aan de slag gaan, dan is dit niet de training voor jou.

Vanaf de start van De Mindset Mastery Methode reis ik met jou mee.

Je blijft levenslang toegang houden tot De Mindset Mastery Methode dus je kunt het traject volledig op jouw eigen tempo doorlopen. Ik raad je aan om de modules op volgorde te doorlopen want ik heb er een bepaalde logica ingebouwd.

Je kunt er ook voor kiezen om te freestylen, volledig jouw gevoel te volgen en het programma op de volgorde van jouw voorkeur te doorlopen. Want welke onderwerpen jou op welke momenten inspireren laat zich nu eenmaal niet plannen, maar ik weet zeker dat je bijzonder blij verrast zult zijn over de groei die jij door het actief aan de slag te gaan met deze methode zult bereiken.

 

“De Mindset Mastery Methode is een heel mooi programma vol waardevolle kennis en het is met zoveel toewijding gemaakt. Het programma heeft mij vanaf het eerste moment vele nieuwe helpende inzichten gegeven die ik direct heb kunnen inzetten.
Deze inzichten hebben mij helpen ontdekken wie ik werkelijk ben. Ik weet nu op hoofdlijnen hoe mijn mind werkt, op welke wijze mijn denken mijn gevoelens en gedrag bepaalt. Wat supergaaf is, is dat het programma levenslang beschikbaar is en ik onderdelen nog eens terug kan kijken, luisteren en/of lezen en dat ik dus kan blijven oefenen. Je hebt een top programma neergezet Nicole, dank hiervoor.”

Anoniem

Veelgestelde vragen

Kun je het programma in je eigen tempo volgen?

Ja dat kan zeker. Je ontvangt direct na de betaling de inlog gegevens voor de online training. Vanaf het moment dat je inlogt openen alle modules van dit programma. Je hebt levenslang toegang tot het cursusmateriaal, dus je kunt zo lang over de modules doen als je wilt. Ik adviseer je om minimaal 3 weken per module uit te trekken en elke module als een coachingsessie te zien. Na het bekijken van de Masterclass en maken van de oefeningen uit het werkboek oefen je een paar weken met het toepassen van het geleerde in de praktijk, zodat het daadwerkelijk nieuw gedrag kan worden. Vervolgens ga je weer door naar de volgende module. Wanneer jij jezelf 3 weken tussen elke module geeft doe je zo’n 4 tot 6 maanden over het doorlopen van het programma.

Waar is de investering voor het online programma op gebaseerd?Allereerst geweldig dat jij op deze pagina bent en dat jij interesse hebt in leren hoe jij jouw eigen geluk kunt creëren. Ik ga heel eerlijk met je zijn in mijn antwoord. Alle informatie die je vind in dit programma en in elk ander mindsetprogramma van welke coach of andere mindset-expert dan ook, kan je ergens op het internet, in podcasts, via webinars of via gratis kennismakingsdagen van opleidingen vinden. Als jij het belangrijk vindt om geld te besparen dan kan je via allerlei vormen gratis informatie tot je nemen. Wanneer je kiest voor de gratis werkwijze dan houd jij je geld dan in de zak, maar je betaald wel degelijk voor de keuze die je maakt. Je betaalt namelijk met jouw tijd en jouw aandacht. Het kost je allereerst enorm veel tijd en aandacht om de juiste kennis te vinden die je nodig hebt om jouw realiteit te kunnen veranderen. Daarna heb je tijd nodig om te begrijpen wat de verbanden zijn tussen alles wat je hebt geleerd.

Als je begrijpt wat je wilt veranderen en waarom, dan is het tijd om een nieuwe zoektocht te starten en op zoek te gaan “HOE” je de verandering doorvoert in de praktijk zodat ook jij je gewenste resultaten zult boeken. Waarschijnlijk ga je ontdekken dat de stappenplannen die je zoekt minder vaak prijsgegeven worden in de gratis materie of alleen de eerste paar stappen die je kunt zetten. Maar je zult gegarandeerd stappenplannen vinden. ALS jij het geluk hebt dat je de juiste kennis hebt gevonden, dat je deze kennis goed hebt geïnterpreteerd en dat je het juiste stappenplan wat daarbij hoort hebt gevonden, dan is dit zeker een werkwijze om resultaat te boeken. Deze werkwijze kost je minder geld, maar wel veel tijd en aandacht.

Mijn persoonlijke ervaring is dat geld of een tekort aan geld vaak als excuus wordt gebruikt om dingen niet te hoeven veranderen. Je kunt kiezen voor een betaalplan, waarbij jij jouw investering in delen betaald. Ik heb jarenlang weinig geld gehad, net genoeg om rond te komen en toch ben ik altijd blijven investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Omdat ik wist dat elke investering in meervoud bij mij terug zou komen en dit is ook altijd gebeurd. Persoonlijk geloof ik dat er 2 spirituele betaalmiddelen zijn. Namelijk tijd en aandacht. Waar je op focust (aandacht aan geeft) krijg je meer van. Hoe meer tijd je weet te creëren voor jezelf, hoe meer aandacht jij kunt geven een het creëren van het leven dat jij wil voor jou. Hoe groter de resultaten die je gaat boeken.

Wat is dus het voordeel van investeren in een online programma als De Mindset Mastery Methode? Je investeert in de snelle route naar het creëren van jouw geluk, want het verzamelwerk is allemaal al voor je gedaan. In dit programma vind je alle kennis die je nodig hebt om jouw realiteit te kunnen veranderen. Je leert de samenhang tussen alle element die van belang zijn in het proces van creatie. Je ontvangt alle HOE’s en daarbovenop heb je elke 3 weken de mogelijkheid om de persoonlijke vragen waar jij tegenaan loopt te stellen in de live online groepscoaching sessie. In het programma vind jij DE materie die mij en mijn cliënten heeft geholpen om ons leven op snelle en praktische wijze te veranderen. In de testimonials lees jij alle ervaringen en resultaten van oud-cliënten, die jou zijn voorgegaan in een samenwerking met mij.

Als jij kiest voor De Mindset Mastery Methode, dan kies jij voor HET mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven. Want dit programma helpt jou om je leven te veranderen. Naast de enorme hoeveelheid aan waarde die je krijgt, kies je ook voor het verstandig omgaan met jouw aandacht en tijd. Want denk er maar eens logisch over na. Stel nou dat je, alle tijd en aandacht die jij bespaart, zou stoppen in het creëren van meer geluk, meer liefde, meer vrijheid, gaan doen van werk waar je van houdt, meer zelfliefde en meer overvloed voor jou. Dan kies je voor de beste win-win situatie die er is!

Zijn er ook live-momenten plaats waar ik aan deel kan nemen?

Ja, die zijn er zeker. Elke 3 weken wordt er een live Q&A sessie gepland waar je bij kunt zijn zodat jij jouw vragen kunt stellen. Deze sessies vinden plaats in de avond. Je wordt uitgenodigd voor elke sessie en jij kunt jouw vraag ook delen met ons per mail mocht je niet live bij de sessie aanwezig kunnen zijn. De sessies worden allemaal opgenomen in het online programma zodat je ze kunt terugkijken wanneer jij hier behoefte aan hebt.

Waar volg ik De Mindset Mastery Methode?

Het online programma vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving. Je krijgt hier direct toegang toe na de betaling van je bestelling.

Het is belangrijk dat je weet dat ik je geen resultaten beloof. Het resultaat dat je behaalt is altijd afhankelijk van het werk dat JIJ doet. De Mindset Mastery Methode is het proces dat ik doorlopen heb, wat voor mij werkt en voor vele anderen. Zoals je dit ook kunt lezen in de reviews. Dit zijn de stappen die ik dagelijks volg om mijn mooiste leven te manifesteren. Je hebt een mogelijkheid tot terugbetaling binnen 48 uur als het programma toch niet is wat jij ervan verwacht had. Mail ons op info@demindsetpsycholoog.nl als je vragen hebt of als je een terugbetaling wilt ontvangen.