facebook

Ben je er klaar voor om de twijfel, angst en onzekerheid los te laten, die je houdt waar je nu bent?

Ontdek hoe je ALLES kunt zijn, doen en hebben waar je werkelijk naar verlangt

Wanneer jij JA zegt tegen de Mindset Mastery Methode,
dan zeg je JA tegen de stap-voor-stap handleiding ontvangen die jou helpt om je mooie dromen NU ECHT te realiseren!

Ben je er klaar voor om de twijfel, angst en onzekerheid los te laten, die je houdt waar je nu bent?

Ontdek hoe je ALLES kunt zijn, doen en hebben waar je werkelijk naar verlangt

Wanneer jij JA zegt tegen de Mindset Mastery Methode,
dan zeg je JA tegen de stap-voor-stap handleiding ontvangen die jou helpt om je mooie dromen NU ECHT te realiseren!

Verlang jij naar het leven van jouw mooiste leven vol geluk en op jouw voorwaarden?

9

Lijkt het voor de buitenwereld alsof je alles goed voor elkaar hebt, maar knaagt er van binnen toch iets. Het gevoel dat je eigenlijk settelt for less, terwijl je diep van binnen weet dat er een fantastisch leven op jou wacht als je maar durft te gaan voor wat écht bij jou past.

9

Wil je graag jouw hart volgen en alleen nog maar keuzes maken die echt goed voelen voor jou?

9

Zou je willen dat je meer lef had om te gaan voor jouw dromen en om aan de drang naar veiligheid en zekerheid voorbij te gaan? Zoals je huis, gezin, hypotheek, vast contract, de mening van anderen, hoe het “hoort” etc.

9

Denk je soms dat anderen een mooier leven lijken te leiden dan jijzelf, terwijl je diep van binnen weet dat dit ook voor jou binnen handbereik ligt?

9

Misschien ben je bekend met de kracht van een positieve mindset, maar voelt het alsof jouw gedachten vastzitten in onmogelijkheden zodra je echt begint te dromen over wat je werkelijk wilt.

9

Betrap je jezelf erop dat patronen als piekeren, perfectionisme en hard moeten werken jouw leven beheersen, terwijl je intuïtie je vertelt dat het allemaal veel makkelijker en moeitelozer zou moeten zijn?

9

Heb je al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar merk je dat echte verandering langzaam of zelfs helemaal niet lijkt te komen?

9

Voel je angst of frustratie bij het vooruitzicht van de toekomst en wil je weer zelf de regie over jouw leven terugpakken?

Mindset Mastery 2024 1
Mindset Mastery 2024 2
Mindset Mastery 2024 3

Als je jezelf herkent in één of meer van deze punten, dan is de Mindset Mastery Methode precies wat je nodig hebt. Dit programma helpt je stap voor stap om deze patronen te doorbreken en een leven te creëren dat écht bij jou past.

Wat anderen zeggen?

“Ik heb super praktische tools aangereikt gekregen, waardoor ik mijn droombaan ben gaan creëren vanuit vertrouwen en zelfliefde. Ik weet nu dat ik alles kan creëren wat ik maar wil. Wat echt magisch is! Ik vond de balans heel prettig tussen aan de ene kant cognitief bezig zijn en het energiewerk waarin we aan de slag zijn gegaan met mijn onderbewustzijn, wat ertegenover mag staan. Vooral met dat laatste heb ik door haar begeleiding magische resultaten mogen bereiken en heb ik mijn droombaan weten te creëren, sneller dan ik zelf had verwacht. Ik ben Nicole ontzettend dankbaar daarvoor.”

G.V.

Leila Claessen

Wat ik zo leuk vind en interessant is de basis van manifesteren weet ik wel, maar jouw uitleg vanuit de psychologie maakt het voor mij dat het meer binnenkomt en blijft “hangen”. Ik heb 2 best dure trainingen bij een bekende mindset en manifestatie coach in NL gedaan, niks mis mee. Maar ik ben gewoon heel blij dat ik deze training ben gaan volgen. Want eerlijk, in eerste instantie geloofde ik er niet meer in. Niet in jouw training of kundigheid, maar ik geloofde mezelf en mijn eigen kunnen niet. Er zijn bij mij zoveel kwartjes nu al (na de eerste 4 modules pas) gevallen, vooral in wat ik anders kan doen of laten. Dankjewel!

Marijke Ouwehand

“Het Mindset Mastery programma heeft mij veel nieuwe inzichten en praktische tools gegeven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Ik weet nu dat ik alles kan creëren waar ik innerlijk naar verlang. Een goede coach leid je naar de top van de berg en dat is precies wat Nicole doet.”

G.V.

G.V.

Mindset Mastery 2024 4

VOEL JE AL EEN TIJDJE DAT ER MEER IN JE ZIT DAN ER NU UITKOMT? HET GEVOEL VAN ‘IS DIT HET NOU’ BLIJFT TERUGKOMEN. JE ZEGT TEGEN JEZELF: “HET IS NU ZO DRUK, HOPELIJK HEB IK BINNENKORT WAT MEER TIJD VOOR MEZELF” OF “IK WIL WEL, MAAR IK WEET GEWOON NIET WAAR IK MOET BEGINNEN”. 

Maanden gaan voorbij en er verandert niets.

Telkens vertel je jezelf dat je eigenlijk wel weet wat je moet doen, maar je blijft inactief. Het zien van anderen die hun dromen waarmaken ontmoedigt je en doet je twijfelen of jouw verlangens wel voor jou zijn weggelegd.

Het is tijd om te erkennen dat je huidige aanpak niet werkt en ook niet zal werken. Ik begrijp dat dit niet leuk is om te horen en dat je jezelf misschien bekritiseert. Maar wat je tot nu toe hebt gedaan, heeft je gebracht waar je nu bent. Het is tijd om een effectievere weg in te slaan naar het realiseren van je mooie dromen, door een meester te worden in het creëren van wat je écht wilt.

In de Mindset Mastery Methode krijg je alle kennis en tools aangereikt die je nodig hebt om op de meest effectieve manier die er is het leven te kunnen creëren wat je echt wilt. Namelijk door de taal van je onderbewustzijn te leren gaan spreken. Want je onderbewustzijn is voor 95% verantwoordelijk voor hoe je leven eruit ziet. 

Het is cruciaal dat je beseft dat alles waar je naar verlangt, haalbaar is voor jou! Of het nu gaat om een nieuwe baan, een eigen bedrijf, een romantische relatie, meer zelfliefde, financiële vrijheid, je droomhuis, een betere gezondheid, schuldenvrij worden of welke droom dan ook.. Jouw verlangens zijn de previews van wat je kunt bereiken.

In de Mindset Mastery Methode deel ik de meest waardevolle lessen, inzichten en tools die ik zelf heb ontdekt en toegepast, en die al 350+ cliënten hebben geholpen.

Je leert hoe je jouw mooie dromen kunt realiseren,
terwijl je je goed voelt in het hier en nu, op weg naar jouw dromen.

Dit is de ultieme vorm van Mindset Mastery.

Nog meer ervaringen…

“Door diepgaande, mooie en bruikbare inzichten die Nicole weet uit te leggen vanuit haar psychologische kennis, de fijne oefeningen en concrete opdrachten, heb ik mijn droom weten om te zetten naar doen. Dat maakt dat ik nu daadwerkelijk de deeltijd Pabo aan het volgen ben, iets waar ik vorig jaar alleen nog maar van droomde.”

Mara

Jacolien van Brughem

“Het programma heeft mij laten voelen wanneer ik op de energie van overvloed zit en hoe anders ik mijn leven dan ervaar. Uiteraard heb ik nog regelmatig hobbels op mijn weg, maar deze zijn nu veel kleiner. Ik kon door de hobbels zoveel energie verliezen doordat ik te vaak op de energie van schaarste ingelogd was en ik ervaarde meer tegenspoed dan lichtheid. Als je op zoek bent naar een liefdevolle bedding om jouw leven een andere richting te geven, dan is Nicole de juiste navigator!”

Miranda Swart

Miranda Swart

“De band met mijn zoon is verbetert en ik heb een fantastische vrouw ontmoet. Sinds eind vorig jaar vloeit onze liefde rijkelijk. Na een hele moeilijke tijd heb ik mezelf terug gevonden en ben ik in mijn kracht gekomen. Ik hou van mezelf en vind mezelf leuk en goud waard. Vanaf het moment dat ik dat punt had bereikt, gebeurden er mooie dingen. Dank je lieve Nicole voor jouw hulp in mijn reis naar zelfliefde.”

Miranda Swart

Andre van de Kasteele

“Een overvloedig leven creëer je door het idee dat jij,
op welk vlak dan ook niet goed genoeg bent,
voor eens en voor altijd de deur te wijzen.”

Mindset Mastery 2024 5

In het online programma “De Mindset Mastery Methode” leer je de ESSENTIËLE connectie begrijpen tussen je denken, je gevoelens, wat je aantrekt en de resultaten die jij behaald.

Zodra je deze connectie volledig doorziet,
heb je de sleutel in handen om je realiteit te veranderen.
  

Het maakt niet uit wat er om je heen gebeurt, hoe je leven er op dit moment ook uitziet of welke resultaten je in het verleden hebt behaald. De stappen die je vandaag zet, bepalen jouw morgen! Jij hebt het recht op een gelukkig leven en je kunt dit zelf creëren.

  • Je hoeft je niet aan te passen aan de verwachtingen van anderen of te conformeren aan wat als “normaal” wordt beschouwd. Je verdient alles waar je naar verlangt en je kunt dit zelf realiseren.
  • Je hoeft niet te wachten tot iets of iemand buiten jou je komt helpen jouw doelen waar te maken, je kunt dit zelf doen. Je bezit een ongelooflijke innerlijke kracht die je misschien bent vergeten, maar die altijd in jou aanwezig is geweest.

  • Je bent niet afhankelijk van wat er wel of niet gebeurd in de maatschappij voor jouw geluk, de wereld waar jij naar verlangd wordt door jou heen geboren.

Je bent namelijk zoveel krachtiger dan je denkt. Je bent dit alleen vergeten omdat het je door de mensen om je heen en de maatschappelijke systemen is afgeleerd. Naast rekenen, schrijven en lezen was Mindset Mastery tenslotte niet één van de vakken die je vroeger op school geleerd hebt.

Niemand kan jouw leven voor jou veranderen. Het is belangrijk dat jij het besluit neemt dat je een beter leven waard bent en dat jij het innerlijk werk DOET. Leer hoe je kunt focussen op wat je WEL wilt in plaats van je aandacht geven aan wat je niet wilt.

Het creëren van jouw geluk is een inside job en je kan elk moment de keuze maken dat NU de tijd is om jouw mooie dromen waar te maken.

You did not come to face reality, you came here to CREATE your reality.
Jouw gedachten creëren jouw realiteit, dit is hoe het werkt en niet andersom!

Mindset Mastery 2024 6

Wat krijg je?

9

31+ Mindset Mastery Methode videolessen (er komen elke maand nieuwe videolessen bij, tot het programma is afgerond) t.w.v. € 1997

Met een paar uurtjes per week ga je op je eigen tempo door de krachtige videolessen. Je leert stap voor stap hoe je blokkades loslaat, in de versie van jezelf stapt die je dromen al leeft, en geïnspireerde acties onderneemt om te creëren wat je echt wilt.

Je zult ontdekken dat manifestatie eenvoudig en praktisch wordt omdat je de psychologie erachter begrijpt. Je hebt de handleiding van je mind en kent de spelregels om succesvol te co-creëren met het universum.

Na deze lessen kun je je mind laten doen waar ze echt voor bedoeld is: jou helpen je mooie dromen te realiseren. Deze regie zorgt ervoor dat ze deze keer echt uitkomen.

 

9

9+ Life-changing Implementatie Werkboeken t.w.v. € 697

Elke module bevat een krachtig implementatie werkboek dat je helpt je blinde vlekken te ontdekken en je onbenutte potentieel zichtbaar te maken. Je verkent jezelf op een dieper level, waardoor je kunt loslaten wat je niet meer dient en bewust kunt groeien naar de versie van jezelf die je dromen realiseert. Deze werkboeken zijn even krachtig als persoonlijke coaching, mits je ze met toewijding en eerlijkheid invult.

 

9

Een toolkit gevuld met 16+ van de meest effectieve en bewezen tools, voortgekomen uit neurowetenschappelijk onderzoek en eeuwenoude spirituele tradities t.w.v. € 997

Je onderbewustzijn bepaalt 95% van je resultaten, maar veel mensen weten niet hoe ze het kunnen veranderen. Vanaf nu heb je toegang tot bewezen tools om belemmerende overtuigingen en blokkades los te laten die je in een vicieuze cirkel houden.

Leer nieuwe, gewenste overtuigingen in te programmeren zodat je denkt, voelt en handelt als de persoon die je wilt zijn. Word een magneet voor je ware verlangens en zeg maar ‘dag’ tegen niet-helpende gewoontes en gedachten.

 

9

Maandelijks Q&A met Mindsetpsycholoog Nicole t.w.v. PRICELESS, maar minimaal een waarde van € 2.500

In deze 3 wekelijkse groepscoachcalls help ik je om effectiever en met meer plezier je doelen te bereiken. Tijdens deze Q&A’s beantwoord ik je vragen en help ik je de volgende logische stap te zetten. Deze sessies zijn waardevol en inspirerend, ook als je geen vraag hebt, want je komt eruit met 10x meer inspiratie en energie en je weet na de call direct weer waar jouw sleutel tot succes zit. Deze coachsessies zijn PRICELESS!

(De frequentie van de coachcalls wordt als het programma volledig is ontwikkeld teruggebracht naar 1 keer per maand.)

 

9

Toegang tot de besloten FB groep met gelijkgestemden die allemaal, net als jij, JA zeggen tegen wat ze werkelijk willen

Een groeiende community van slimme en ambitieuze grootdromers die allen er klaar voor zijn om hun mooie dromen te verwezenlijken. Om elkaar aan te moedigen en elkaar te steunen op weg naar het creëren van het leven waar je werkelijk naar verlangt.

9

BONUS 1: Je ‘Create your Vision and get going’ Coachcall t.w.v. € 250

Samen met Nicole zoom je in op wat je het liefst wilt manifesteren en krijg je helder waar zich op dit moment de grootste kans voor groei bevindt, in jouw manifestatieproces. Er is een simpel pad naar het realiseren van je droomdoel(en). En het hebben van een kraakheldere focus, zodat je exact weet wat de eerst volgende logische stappen zijn die je nu te zetten hebt, is een absolute must. Nicole helpt je ontdekken wat voor jou het meest moeiteloze pad is, vanuit plezier, naar het deze keer daadwerkelijk uit zien komen van je mooie dromen.

 

9

BONUS 2: Jouw 1 op 1 Breakthrough Sessie t.w.v. € 250

Elke ambitieuze grootdromer maakt het mee op zijn/haar manifestatie reis. Zo’n moment dat je het gevoel hebt dat je volledig vast zit. Zie deze 1 op 1 coachcall met Nicole als de hulplijn die je inplant op dat cruciale moment dat je hulp nodig hebt bij het hervinden van je motivatie en het helder krijgen van je next steps. Zodat je vol vertrouwen en 100% inspiratie weer verder kan. 

9

BONUS 3: Manifest by your Design Training - Master jouw persoonlijke communicatiestijl met het universum door Human Design Expert Ingrid Bosch t.w.v. 997

In deze krachtige en inspirerende training, maak je een deepdive in jouw persoonlijke unieke manifestatie stijl. Je weet nu exact wat de stappen zijn die je keer op keer doorloopt om elke mooie droom die in je leeft te kunnen manifesteren. Je hebt je mind ingesteld op succes en nu ga je het manifestatieproces verder fine-tunen, door het 100% op maat te maken, exact voor jou. Hoe? Door te leren hoe je het Human Design Systeem voor jou kunt gaan laten werken.

Een ieder van ons heeft zijn/haar eigen persoonlijke manier van communiceren met het universum. In deze training ga jij jouw eigen unieke communicatiestijl volledig onder de knie krijgen. Mijn all-time favoriete Human Design expert Ingrid neemt je mee in deze training bestaande uit 4 krachtige masterclasses en ze gaat je leren hoe je moeiteloos kunt manifesteren volgens jouw unieke type, strategie, autoriteit en (on)gedefinieerde centra (de taal van Human Design, die jij binnenkort ook vlekkeloos spreekt, als het gaat over jouw eigen profiel).

(De eerste masterclass wordt vrijgegeven op maandag 9 september 2024).

9

BONUS 4: Manifest by your Design LIVE Q&A door Human Design Expert Ingrid Bosch t.w.v. € 250

In deze LIVE Q&A helpt Ingrid je door al je HD vragen te beantwoorden. Ze coacht je persoonlijk tijdens deze call en helpt je de vertaalslag te maken zodat jij jouw persoonlijke Human Design zo makkelijk mogelijk kunt integreren in je dagelijkse praktijk. Zodat je jouw manifestatie game x 10 gaat, doordat je alleen nog maar, op de voor jou meest alligned wijze,  communiceert met het universum.  

(Deze Q&A wordt ingepland nadat alle 4 de masterclasses zijn vrijgegeven). 

9

Alle live Q&A’s die al plaats hebben gevonden kun je terugkijken in de Q&A Kluis in de Academie

9

Levenslang toegang tot al het materiaal.

9

Je gaat mee in elke update van het programma

De Mindset Mastery Methode is mijn signature programma en zal continu worden bijgewerkt met nieuwe kennis en tools, zodat je voortdurend blijft groeien in je manifestatievaardigheden.

 

Totale waarde € 7938

De minimale investering als alle modules zijn afgerond is € 1997
Met elke nieuwe module die vrijgegeven wordt, gaat de investering voor het programma omhoog.

Dit programma biedt alles wat je nodig hebt om je mindset te transformeren en je mooie dromen te verwezenlijken.

De deuren zijn nu voor jou geopend tot vrijdag 5 juli 23.59.

Ik begeleid je stap voor stap naar een hogere energie, zodat je een magneet wordt voor de doelen die je wilt bereiken in alle aspecten van je leven.

Met deze handvatten heb je alles wat je nodig hebt om jouw meest gelukkige leven te kunnen creëren.

 

in 1 termijn

€ 1997,
€ 1297,-

in 6 termijnen

€ 336
€ 219,50

in 12 termijnen

€ 169,50 
€ 111,-

“Tegenwoordig leef ik niet meer in mijn hoofd maar neem ik de acties die ervoor zorgen dat ik mijn gewenste resultaten behaal. Dankzij de individuele coaching en het online programma De Mindset Mastery Methode heb ik mezelf terug gevonden en geleerd hoe je weer plezier krijgt in je leven. Voor mij zijn de Masterclasses in het online programma De Mindset Mastery Methode het meest waardevol geweest. Daarin heb ik zoveel geleerd.

Leren hoe ik van binnen naar buiten kan leven was voor mij echt een eye opener. Elke keer als ik ook maar een kleine dip had of twijfelde aan mezelf pakte ik een masterclass erbij. Dit zorgde ervoor dat ik weer helemaal tot rust kwam en het hielp mij de focus weer terug naar mezelf te brengen. Hierdoor voelde ik mij weer sterker en had ik weer de kracht om met mezelf aan de slag te gaan. De masterclasses hebben mij ook geholpen in de actiestand te komen. Ik heb ontdekt hoe ik met het universum kan samenwerken en elke manifestatie die ik gerealiseerd heb, maakte dat mijn vertrouwen groeide en dat ik nog meer de verbinding maakte met mijn gevoel.

Ik heb geleerd mijn angst los te laten en mezelf weer op de eerste plek te zetten. Ik voel nu dat ik mijn verlangens waard ben. Dit doorvoelen heeft gemaakt dat ik wakker ben geworden. Tegenwoordig bekijk ik mijn leven vanuit mijn eigen roze bril, exact zoals ik het wil zien.“

Patricia van Gool

Patricia Hollander

“Mijn grootste probleem voor ik met Nicole ging samenwerken was de onrust die ik voelde tijdens vele eenzame momenten. Ik was eind 30, covid net achter de rug, Ik voelde me vaak eenzaam en vond het ingewikkeld om hiermee om te gaan. Dit kwam o.a. voort uit de twijfel van of “het er ooit in zou zitten” voor mij.

De grootste verandering was de acceptatie van dat het goed was hoe het op dat moment was. Bewuster in het nu, vertrouwen dat wat er op mijn pad zou komen dat het goed was. Het gaf me de rust waar ik zo naar op zoek was. Ik heb afscheid durven te nemen van ongezonde en daarmee ongelukkige situaties, en ECHT voor mezelf te kiezen.

De dag nadat ik dit besloot en hardop uitsprak, liep ik mijn liefde tegen het lijf op het vliegveld. Een half jaar eerder had ik er geen acties aan verbonden … nu wel. De volgende dag zat ik te lunchen op een prachtige plek aan het strand, onze eerste date! En nu 2 jaar later, ben ik in verwachting van onze zoon!

Het meeste resultaat behaalde ik dankzij de oefening waarin ik, op de laag van mijn onderbewustzijn, met mijn contrasterende kanten (harde/stoere tante, zachte zorgende kant) beide in gesprek ging. Ik weet nog dat Nicole mij hielp om deze twee delen in mij weer samen te gaan laten werken. Op het moment van deze integratie ging er zo’n stroom aan energie door me heen. Deze beide delen in mij versterken elkaar… en het is goed! Ik mag mezelf zijn. Krijg haast weer tranen nu ik het typ … prachtig.“

Patricia van Gool

Nicolette Smits

Hi, ik ben Nicole

Het is januari 2020, ik ben 36, en terwijl ik mijn hondje Joy uitlaat, luister ik naar Bob Proctor. Zijn training over de taal van het onderbewustzijn voelt als het missende puzzelstukje waar ik al die tijd naar gezocht heb.

Op dat moment houd ik mij al 20 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben afgestudeerd psycholoog, heb jaren als gedragstrainer/coach gewerkt, en ik word zelf elke maand gecoacht.

Dankzij mijn innerlijke werk heb ik mijn droombedrijf gemanifesteerd, meer zelfvertrouwen gekregen en mijn pleasen en perfectionisme los kunnen laten. Ondanks deze groei ben ik ook al 10 jaar vrijgezel en een grote droom is altijd geweest om mijn grote liefde te vinden en moeder te mogen worden.

Hoewel ik niet bang ben dat ik al te laat ben voor kinderen, dringt de tijd wel steeds meer. Door de vele mislukte korte relaties vraag ik me met regelmaat af of mijn grote liefde wel voor mij is weggelegd. Tot ik naar Bob Proctor luister en ineens begrijp, waarom ik op het gebied van de liefde slechts in kleine babystapjes vooruit ga. .

Ik werk daar teveel met mijn bewuste mind, terwijl ik niet op het niveau van mijn onderbewustzijn te werk ga. Het zijn mijn belemmerende kernovertuigingen op het gebied van de liefde, die mijn energie op dat vlak laag houden en dat waar ik naar verlang bij me weg houden.

 

Mindset Mastery 2024 7

Ik besluit all-in te gaan op het leren van de taal van mijn onderbewustzijn. Ik volg meerdere waardevolle trainingen en word een NLP master. Vanaf dat moment maak ik de keuze om alles wat ik leer bewust toe te passen op mijn droom om mijn grote liefde aan te trekken. 

Ik heb ontdekt tijdens deze reis dat veel van wat je leert over manifestatie niet klopt.

Het maken van een visionboard, het opzeggen van affirmaties en het focussen op wat je wel wilt is niet genoeg. Manifestatie gaat over het loslaten van diepgewortelde belemmerende overtuigingen plus het leren belichamen van de versie van jezelf stapt die jouw mooie dromen al leeft.

Ik leerde effectieve manieren om mijn negatieve kernovertuigingen los te laten en ook hoe ik mezelf een nieuw verhaal kan vertellen in de taal die mijn onderbewustzijn verstaat. Door het dagelijks toepassen van al deze krachtige kennis en tools begon ik mezelf steeds meer te zien als die versie van mij die al samen was met mijn grote liefde. 

Op een zaterdagochtend zei mijn bonusvader tegen mij: “Nicole, in je bedrijf neem je volop actie, maar in de liefde niet. Ik zie je continu werken aan je mindset, maar je gaat weinig de deur uit. Waar moet die leuke man je dan vinden?”. Ik wist direct dat hij gelijk had. Ik maakte dezelfde dag een internetdatingprofiel aan en ontving die avond mijn eerste berichtje van Raymon. We plande onze eerste date en ondertussen zijn we al 4 jaar heel gelukkig samen en hebben we twee prachtige kinderen.

Het jaar dat ik bewust gebruik ging maken van de kracht van je onderbewustzijn, maakte ik een quantum leap. We verkochten twee huizen boven de vraagprijs, we manifesteerden ons droomhuis en ik betaalde mijn studieschuld van 15K+ in 1 keer volledig af. Ik snap nu hoe manifestatie echt werkt en ben enorm blij en dankbaar dat ik de manifestatiecode heb gekraakt.

En ik ben niet de enige met mooie resultaten. In mijn podcast vertelt oud-cliënt Linda over haar transformatie van je leven volledig in dienst van anderen leven naar nu haar eigen droomleven, waarin ze samen met haar vriend met een camper door Europa reist, terwijl ze vrouwen coacht om vanuit hun hart te leven. Oud-cliënt Nicolette wilde net als ik haar grote liefde aantrekken. We werkten aan haar onderbewustzijn en nu verwachten zij en haar vriend hun eerste kindje. Patricia leerde weer te gaan geloven in zichzelf en manifesteerde haar droomhuis voor haar en haar kinderen na een moeilijke scheiding.

Wat nog gaver is dan dit, is dat ik tegenwoordig over het onwankelbare vertrouwen beschik, dat waar ik echt naar verlang voor mij is weggelegd. Mijn dromen manifesteren gaat nu sneller en moeitelozer, want die oude twijfels, die mijn verlangens bij me weg hielden, zijn verdwenen. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren 350+ mensen geholpen om te gaan vertrouwen op hun manifestatievaardigheden. Ze begrijpen nu exact hoe ze de taal van hun onderbewustzijn kunnen spreken, waardoor ook zij hun dromen moeitelozer en sneller verwezenlijken.

“Verander je mindset en je verandert je leven”.

Wanneer je gaat begrijpen wat echt werkt in manifestatie en wat niet, dan verandert alles voor je. De Mindset Mastery Methode onthult de diepere elementen uit het manifestatieproces, waar zelden over gesproken wordt en die weinig onderwezen worden, maar die juist leiden tot de meest tastbare en concrete resultaten.

Ik leer je hoe je manifestatie eenvoudig en praktisch maakt, door te leren om de taal van je onderbewustzijn te spreken.

Je gaat aan de slag met een ultieme combinatie van bewezen kennis en oefeningen uit de traditionele psychologie, NLP, de universele wetten en de reguliere coachingswereld die hun effectiviteit al vele malen bewezen hebben.

Jij verdient het om je geweldig te voelen. Zoals Napoleon Hill zei: “Je zou geen verlangen hebben als je niet het talent had om het waar te maken.”

Mijn doel is om grote dromers die voelen dat ze voor een groter leven geboren zijn dan ze nu leven, te helpen om hun geluk te creëren met de Mindset Mastery Methode terwijl ze genieten van de reis naar het bereiken van hun mooie dromen.

Het programma bestaat uit 9+ modules boordevol levensveranderende oefeningen en content, met directe toegang vanaf het moment van aankoop. 

Ben je klaar met het programma en zijn er al weer nieuwe mooie dromen in je ontstaan die je wilt realiseren? Je hebt levenslang toegang, dus je kunt de Mindset Mastery Methode net zo vaak doorlopen als je wilt.

Module De Beste Start

In deze allereerste module help ik je met het proces van “Mindset Mastery” te activeren in jou.

In deze module breng jij jouw vertrekpunt helder in kaart zodat jij aan het einde van deze reis heel duidelijk kunt zien wat voor een bijzondere journey jij hebt afgelegd. Je start direct met afstemmen op de energie van waardering waardoor alles waar je naar verlangt sneller naar je toe kan komen.

Ook ontdek je het geheim achter hoe verandering echt werkt. Zodat jij, elke verandering die je door gaat voeren vanaf nu, op zo’n manier kunt aanvliegen die ervoor zorgt dat je deze keer daadwerkelijk blijvende resultaten gaat zien.

Module Hoe creëren we onze realiteit via de mind?

De mind is de meest krachtige tool die jij als ziel hebt gekregen om je realiteit te kunnen creëren. In deze module ga je écht leren begrijpen hoe je mind werkt en op welke wijze je mind verantwoordelijk is voor het creëren van je realiteit. 

Je bewuste mind, je onderbewustzijn, de kritische factor, je ego en wie jij werkelijk bent. Na het doorlopen van alle lessen in deze module heb jij een helder begrip van hoe de mind te werk gaat. Dit is super waardevol, omdat hoe beter jij begrijpt hoe je mind werkt, hoe eerder jij in de gaten hebt of je mind voor óf tegen je werkt in het manifestatieproces.

Dit bewustzijn zorgt ervoor dat je, op de momenten dat het nodig is, de regie weer terug kunt pakken. Zodat jij je mind bewust kunt in gaan zetten voor datgene waar ze werkelijk voor is bedoeld: jou te helpen je verlangens te manifesteren.

Het is de ultieme mix van wetenschap en spiritualiteit die ervoor zorgt dat je na deze module exact weet hoe jij de meest krachtige tool, die jij tot je beschikking hebt om je leven te kunnen veranderen, vanaf nu voor je kunt laten werken. 

Module De 12 Universele Wetten

In deze module maak je een deepdive in manifestatie, door de belangrijkste spelregels van het leven te leren kennen. We gaan diep in op de werking van elk van de 12 universele wetten an sich, daarnaast gaan we ook in op hoe jij elk van deze 12 universele wetten kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk.  

De reden dat we van ‘wetten’ spreken is omdat dit 12 wetmatigheden zijn die altijd gelden. Als je tot nu toe vooral hebt gewerkt met de wet van aantrekking en je hebt nog niet de resultaten bereikt waar je naar verlangt. Weet dan dat je niet slecht bent in manifesteren, je kende gewoon alle spelregels nog niet, waardoor je het spel nog niet kon spelen om te winnen.

Na het doorlopen van deze module en het beantwoorden van de vragen in het werkboek is dit verandert en heb jij een diep begrip opgebouwd over hoe jij op de meest harmonieuze wijze kunt samenwerken met elk van deze 12 Universele Wetten. Zodat je met meer plezier, gemak en vooral vanuit flow je mooie dromen kunt verwezenlijken.

Module Wat wil je echt?

In deze module maken we een fast forward naar jouw toekomst. Ik ga je helpen om te ontdekken wat de mooie dromen zijn die jij, voor jou, wilt realiseren.

Doelen hebben is belangrijk. Je hebt doelen nodig om richting te kunnen geven aan jouw leven. En je hebt doelen nodig om de persoon te kunnen worden die jij wilt zijn. Want als je geen doelen hebt die je nastreeft, dan houden je huidige gewoontes je namelijk exact waar je nu bent.

Na deze module weet jij exact hoe jij jouw doelen op de meest aantrekkelijke wijze kunt verwoorden, zodat jouw onderbewustzijn er enthousiast van wordt om er mee aan de slag te gaan. Je ontdekt ook waar de meeste mensen tegenaan lopen wanneer het gaat over het werken met doelen en wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen WEL gaat realiseren.

Ik help je ontdekken wat het nr. 1 droomdoel is waar jij vanaf dit moment bewust mee aan de slag wilt gaan. Zodat je naar dit doel toe kunt gaan werken en je ook bewust dit doel centraal kunt stellen tijdens elke module die je vanaf nu doorloopt.

Daarnaast maak je in deze module voor het eerst kennis met krachtige oefeningen die te werk gaan op het niveau van je onderbewustzijn. Die jou helpen om belemmerende overtuigingen los te laten. En om je doel in te programmeren in je toekomst, zodat je onderbewustzijn vanaf nu een duidelijk opdracht heeft om naar toe te werken.

Module Loslaten - Laat al je Patronen los

In deze module leer je alles over hoe je patronen werken en wat jij kunt doen om jouw patronen te ontstijgen. 

Je patronen heb je niet zonder reden. Het zijn mechanismes die je door de jaren heen ontwikkelt hebt, om jezelf te kunnen beschermen. Je zult gaan begrijpen dat je patronen jou in heel veel situaties hebben willen helpen en ook dat ze je op bepaalde wijze ook geholpen hebben. Je mag ze hiervoor bedanken en tegelijkertijd hoeven ze nu niet meer de regie over jouw doen en laten te voeren.

In deze module leer je hoe jij de regie weer terug kunt pakken. Zodat je vanuit een staat van rust en helderheid, bewust kunt kiezen hoe je werkelijk wilt reageren, in welke situatie dan ook. Deze heldere keuzes zorgen ervoor dat je niet meer vanuit de automatische piloot continu meer van hetzelfde blijft creëren, maar dat je bewust kunt kiezen voor wat is het dat je écht wilt creëren. 

In deze module leer ik je alle stappen die honderden oud-cliënten van mij en ikzelf hebben gezet, om weer in verbinding te kunnen komen met de krachtige creator die we werkelijk zijn. Na het doorlopen van deze module beschik je over alle handvatten die je nodig hebt om patronen als piekeren, pleasen, perfectionisme, bewijsdrang, jezelf vergelijken met anderen etc. los te kunnen laten. 


Je maakt ook kennis met de krachtige tool EFT (tapping), waarmee je belemmerende overtuigingen kunt loslaten op het niveau van je onderbewustzijn.

Het doel van deze module is om jou te helpen ontdekken hoe je loslaat wat je niet meer dient, zodat je energie zich verhoogt. Waardoor je gaat ervaren dat je elke dag meer en meer een magneet wordt voor de toekomst die je bewust aan het creëren bent voor jezelf.

Module Loslaten - Vergeving, Zelfliefde & je Innerlijk Kind

In deze module ontdek je waarom zelfliefde het absolute sleutelingrediënt is om meer te kunnen creëren van waar je werkelijk naar verlangt. Je leert hoe je op moeiteloze wijze meer zelfliefde in de praktijk kunt brengen voor jezelf. We duiken in de krachtige kunst van leren vergeven. Stroomt het niet zoals je zou willen in het bewust manifesteren van jouw verlangens? Dan is de kans groot dat je eerst nog wat aan vergevingswerk te doen hebt. Waarom vergeving zo immens belangrijk is en hoe het werkt, leer je in deze module. Daarnaast ga je opnieuw re-connecten met je innerlijk kind, zodat deze relatie sterker wordt. Waardoor alle kwaliteiten waar je innerlijk kind over beschikt, in het hier en nu voor jou beschikbaar worden.

Module Stap in de versie van Jou die je Mooie Dromen al leeft

In deze module maken we een deep dive in de fase van het manifestatieproces waar je in de toekomst het merendeel van je tijd gaat besteden. Je leert wat normaliseren en manifesteren met elkaar te maken hebben. Je leert hoe jij jouw innerlijke thermostaat kunt afstellen op de realiteit die je wilt ervaren en je krijgt helder WIE de grotere versie van jou is, die je mooie dromen al leeft. Ook ontvang je meerdere tools, die allen te werk gaan op het niveau van je onderbewustzijn, die je helpen om NU al in de versie van jou te stappen die je mooie dromen al leeft. Zodat je bewust van tijdlijn verandert en je een magneet wordt voor de toekomst waar je nu van droomt.

Module Bedenk je Masterplan

Om te kunnen creëren waar je werkelijk naar verlangt, is het belangrijk dat je over een plan beschikt. In deze module leer je hoe jij op de meest optimale wijze kunt samenwerken met het universum. Je ontdekt hoe je daadwerkelijk een plan kunt maken, zonder de ‘hoe’ over te nemen van het universum. Zodat je ruimte open laat voor geïnspireerde actie, zonder dat je in de wachtstand hoeft te gaan, omdat je exact weet wat de eerstvolgende logische stap is die jij op elk moment kunt zetten.

Module Intuïtie & Actie nemen vanuit Inspiratie

Naast dat manifestatie een energetisch proces is, waarin we veel werken op het niveau van je onderbewustzijn om je mindset te transformeren, leven we ook in een fysieke wereld. De ontvangststand wordt wel of niet geactiveerd door de overtuigingen die je hebt en de concrete acties die je neemt.

In deze module maken we een deep dive in hoe je in actie komt op een manier die prettig en effectief is voor het behalen van concrete resultaten. Je leert geïnspireerde actie te herkennen als geen ander. Je leert het onderscheid maken tussen acties vanuit ego en acties vanuit inspiratie. Na deze module weet je op elk moment in je manifestatiereis wat de eerstvolgende stap is die je moet zetten.

Module Review & Renew

In deze module ontdek je, via een super effectief gesprek dat je met jezelf kunt voeren, hoe je continu kunt blijven groeien in jouw manifestatiekunde. De natuur kent maar twee smaken: iets is aan het groeien of het is al begonnen met sterven. Jij bent een onderdeel van de natuur en in deze module leer je hoe je, door jezelf de juiste vragen te stellen, van elke ervaring (prettig en minder prettig) op je manifestatiereis kunt groeien.

Zo blijf je continu ontwikkelen en word je de belichaming van de krachtige creator die je werkelijk bent, die weet dat waar jij naar verlangt ook naar jou verlangt en mogelijk is voor je.

Module: LIVE Q&A Kluis

Houd je ervan om Q&A coach sessies te kunnen terugkijken met daarin vele waardevolle vragen van ambitieuze grootdromers net als jij? Dan heb je geluk! In de Q&A Kluis vindt je alle opgenomen Q&A sessies tot nu toe inclusief de antwoorden die ik gegeven heb op elk van deze vragen.

Van het herprogrammeren van je onderbewustzijn tot het aantrekken van je grote liefde. Van meer geld aan willen manifesteren tot het leren meer van jezelf te gaan houden of het ontdekken wat het is dat je echt wilt doen qua werk. Welke vraag het ook is, ik beantwoord ze allemaal.

Zie het als een extra portie inspiratie, waar je continu in kunt inloggen om nieuwe inzichten en handvatten in op te doen.

LIVE onderdeel: Elke 3 weken een live Q&A met Nicole via Zoom

De ultieme mogelijkheid om van dit rijke programma ook een super krachtige LIVE experience te maken voor jezelf. Het enige wat je mooie dromen van jou nodig hebben in deze, is dat je deze groepscalls blokt in je agenda en dat je op komt dagen voor je mooie dromen.

In deze tweewekelijkse groepscoachcalls help ik je vervolgens om effectiever en met meer plezier je doelen te bereiken. Tijdens deze Q&A’s beantwoord ik je vragen, coach ik je persoonlijk en help ik je de volgende logische stap te ontdekken die jij kunt zetten in de richting van je droomdoel(en).

Deze sessies zijn waardevol en inspirerend, ook als je geen vraag hebt, want je komt eruit met 10x meer inspiratie en energie en je weet na de call direct weer waar jouw sleutel tot succes zit. Deze coachsessies zijn PRICELESS en maken dit programma nog rijker dan het nu al is.

(De frequentie van de coachcalls worden, nadat het programma volledig uitontwikkeld is teruggebracht naar 1 keer per maand.)

BONUS 1: Je ‘Create your Vision and Get Going’ 1-op-1 coach call met Nicole via Zoom

Samen met Nicole zoom je in op wat je het liefst wilt manifesteren en krijg je helder waar zich op dit moment de grootste kans voor groei bevindt, in jouw manifestatieproces.

Er is een simpel pad naar het realiseren van je droomdoel(en), Het hebben van een kraakheldere focus, zodat je exact weet wat de eerst volgende logische stappen zijn die je nu te zetten hebt, is een absolute must.

Nicole helpt je ontdekken wat het meest moeiteloze pad is, vanuit plezier, naar het deze keer daadwerkelijk uit zien komen van je mooie dromen.

BONUS 2: Jouw 1-op-1 Breakthrough Sessie met Nicole via Zoom

Elke ambitieuze grootdromer maakt het mee op zijn/haar manifestatie reis. Zo’n moment dat je het gevoel hebt dat je volledig vast zit. Zie deze 1 op 1 coachcall met Nicole als de hulplijn die je inplant op dat cruciale moment dat je hulp nodig hebt bij het hervinden van je motivatie en het helder krijgen van je next steps. Zodat je vol vertrouwen en 100% inspiratie weer verder kan. 

BONUS 3: Manifest by your Design Training - Master jouw persoonlijke communicatiestijl met het universum door Human Design Expert Ingrid Bosch

In deze krachtige en inspirerende training, maak je een deepdive in jouw persoonlijke unieke manifestatie stijl. In de Mindset Mastery Methode heb je geleerd wat de stappen zijn die je keer op keer doorloopt om elke mooie droom die in je leeft te kunnen manifesteren.

Je hebt je mind ingesteld op succes en nu ga je het manifestatieproces verder fine-tunen, door het 100% op maat te maken, exact voor jou. Hoe? Door te leren hoe je het Human Design Systeem voor jou kunt gaan laten werken. Een ieder van ons heeft zijn/haar eigen persoonlijke manier van communiceren met het universum.

In deze training ga jij jouw eigen unieke communicatiestijl volledig onder de knie krijgen. Mijn favoriete Human Design expert Ingrid Bosch neemt je mee in deze training bestaande uit 4 krachtige masterclasses en ze gaat je leren hoe je moeiteloos kunt manifesteren volgens jouw unieke type, strategie, autoriteit en (on)gedefinieerde centra. Dit is de taal van Human Design, die jij binnenkort ook vlekkeloos spreekt, waar het gaat over jouw eigen design. 

BONUS 4: Human Design Q&A met HD Expert Ingrid Bosch

In deze LIVE Q&A helpt Ingrid je door al je HD vragen te beantwoorden. Ze coacht je persoonlijk tijdens deze call en helpt je de vertaalslag te maken zodat jij jouw persoonlijke Human Design zo makkelijk mogelijk kunt integreren in je dagelijkse praktijk. Zodat je jouw manifestatie game x 10 gaat, doordat je alleen nog maar, op de voor jou meest alligned wijze,  communiceert met het universum.

(Deze Q&A wordt ingepland nadat alle 4 de Human Design Masterclasses door Ingrid zijn vrijgegeven).

“Het is tijd om jouw creatiekracht terug te nemen.
Met wachten stel je jouw TOEKOMST uit.

Jouw morgen wordt niet anders, als je vandaag HETZELFDE blijft doen als gisteren.”

Mindset Mastery 2024 8

Dus wil jij je hart volgen en je leven gaan leven op zo’n wijze dat het past bij wie jij werkelijk bent?

Ik help je jouw magnetisme te verhogen en ik help je ontdekken wat het is dat JIJ WERKELIJK WILT DOEN zodat jouw aantrekkingskracht groter wordt en je met meer gemak en plezier jouw droomleven kan realiseren.

of

Wil je meer zelfvertrouwen opbouwen zodat je die stappen durft te gaan nemen die ervoor nodig zijn om je mooiste leven te gaan creëren?

Ik reik je de handleiding aan van je mind: de meest krachtige tool waar jij over beschikt om jouw realiteit te kunnen creëren. Zodat je veranderingen kunt doorvoeren op het niveau dat er echt toe doet: je onderbewustzijn, wat verantwoordelijk is voor 95% van de resultaten die jij behaalt. 

of

Heb je de behoefte om meer geluk in jouw leven te ervaren en voelen?

Ik help jou jezelf beter te leren kennen. Ik help je minder te doemdenken en meer te gaan voelen. Zodat je vanuit jouw gevoel alleen nog maar beslissingen maakt die bijdragen aan jouw geluk.

of

Wil je leren hoe je de universele wet van aantrekking voor jou kunt laten werken en op praktische wijze toe kunt passen?

Ik leer je hoe elk van de 12 universele wetten werkt. Zodat je de spelregels van creatie allemaal kent en voor je kunt laten werken. Je zult merken dat je niet slecht bent in manifesteren, maar dat je tot nu toe nog niet alle spelregels van het leven kende, waardoor je het spel nog niet kon spelen om te winnen. 

Je kan het proces van het bewust leren creëren van jouw geluk zelf doorlopen net zoals ik dit heb gedaan door vele boeken te lezen, honderden podcasts te luisteren, jarenlang in coaching te gaan en het gehele internet af te zoeken naar alle stappen die je kunt zetten

of

Je kiest ervoor om jezelf al die tijd te besparen en je gaat voor de Mindset Mastery Methode, het programma waarin je alle stappen leert die jij nodig hebt om je leven te veranderen, zodat je meer tijd over houdt om daadwerkeijk je mooie dromen te realiseren en hiervan te kunnen genieten.

Ik weet dat ik je kan helpen. Uiteraard kan ik je niet garanderen dat je binnen 4 tot 6 maanden al je droomdoelen hebt gemanifesteerd of dat je vanaf dan altijd gelukkig zult zijn in je leven. Want zo’n garantie kan niemand je geven. Maar ik kan je wel alle benodigde inzichten, handvatten en tools geven die je precies bieden wat je nodig hebt om de weg naar het veranderen van jouw realiteit in te zetten.

Ik leer jou namelijk exact hoe creatie werkt, je ontdekt hoe jij jouw mindset kunt ‘masteren’ op het niveau van je onderbewustzijn en ik geef je alle praktische tips, inzichten, opdrachten en kennis die je nodig hebt om keer op keer van jouw wensen en dromen je realiteit te kunnen maken.

 

Maar dit programma “only works if you work it”,
dus de uitkomst die je behaald is totally in your hands.

Mindset Mastery 2024 9

“De Mindset Mastery Methode is een ware gift. Wat een mooie reis heb ik gemaakt en zal ik blijven maken. Belangrijkste resultaat van de Mindset Mastery Methode is voor mij in vrijheid verbonden zijn. Ik coach en train zelf ook en ervaar mezelf als een vrij bewust persoon die regie heeft over mijn eigen gedachten.

Toch heeft de Minset Mastery Methode me veel nieuwe inzichten, ervaringen en een verdiepende relatie met mezelf opgeleverd. Hierdoor kan ik vanuit eigenheid me meer verbinden en zoeken naar een win/win situatie. Het programma vormt een kloppend geheel van waardevolle onderdelen, die heel liefdevol en zorgvuldig zijn en leiden naar het verlangen in mij dat er altijd is geweest.”

Jolly ten Brinke

“Ik heb geleerd dat ik altijd een keuze heb in wat ik wel en niet toelaat in mijn denken en hoe ik dit doe. Hiernaar handelen blijft oefenen voor mij. Ik weet nu hoe ik mijn hersenen kan training om niet altijd dezelfde gemakkelijke paden te pakken. De vaste patronen zeg maar. De oefeningen uit het programma helpen mij hier enorm bij. Ik raad anderen aan om de Mindset Mastery Methode te volgen omdat de oefeningen en de theorie je echt helpen om je mindset te veranderen. Je mindset is als een spier, het vraagt veel oefening om deze sterker te maken, net zoals hoe dit bij fitness werkt voor je lichaam. Toen ik begon met het programma was mijn doel om me meer gelukkig te voelen. Want ik voelde mij niet gelukkig op dat moment. Alle spanning en stress uit mijn omgeving nam ik continu mee. Ik hoefde geen andere baan, een ander huis of wat dan ook. Het ging mij erom om dat ik meer rust in mijn hoofd zou krijgen. En dat is gelukt! Het blijft dagelijks oefenen zoals ik al aangaf, maar het is gelukt!”

Nynke de Vries

Na De Mindset Mastery Methode…

N

Verhoogt de kans op het realiseren van je verlangens zich tot wel 95%. Je weet hoe je verandering aanbrengt op het niveau van je onderbewustzijn, dat verantwoordelijk is voor 95% van jouw doen en laten en daarmee de resultaten die je behaalt. Je kansen op concrete resultaten en succes stijgen hierdoor immens.

N

Weet je hoe jij jouw mooie dromen kunt realiseren. Doordat je beschikt over het meest effectieve, simpele en praktische stappenplan, beschik je vanaf nu over de versnelde route naar droomdoelen die écht uitkomen.

N

Heb je een ijzersterk vertrouwen dat ook jij kunt manifesteren wat het is dat je écht wilt, omdat dit nou eenmaal is wie jij bent. Ongeacht welke omstandigheden het leven op je pad brengt.

N

Ben jij in staat om door de twijfels, onzekerheid en angsten heen te breken die je vast houden waar je nu bent, zodat je in de grotere versie van jou kunt stappen die daadwerkelijk gaat voor het realiseren van je mooie dromen.

N

Begrijp je écht hoe manifestatie en de psychologie achter manifestatie werkt en heb jij een concreet stappenplan wat je kunt volgen op weg naar het realiseren van elk droomdoel dat in jou leeft.

N

Heb jij je helder wat het is waar je werkelijk naar verlangt en ben je er klaar voor om de hartsverlangens die in je leven te gaan verwezenlijken.

N

Weet je exact hoe je mind te werk gaat, waardoor je in elke situatie in staat bent om de regie over je mind terug te pakken, zodat je haar kunt inzetten voor waar ze werkelijk voor bedoeld is: jou te helpen je dromen te realiseren.

N

Weet je exact hoe je in harmonie met de 12 universele wetten, oftewel de spelregels van het universum, kunt creëren. Zodat jij het spel kunt gaan spelen om te winnen.

N

Zet jij een nieuwe standaard voor jezelf en zeg je duidelijk NEE tegen settelen voor hoe het nu is. Om daarna vol vertrouwen en energie het leven te creëren waar je werkelijk naar verlangt.

N

Begrijp je dat je jouw antwoorden in de actie vindt en herken je inspiratie als zij zich aandient. Hierdoor neem je sneller geïnspireerde ACTIE, waardoor je de regie over jouw leven terug neemt en jij moeiteloos creëert waar je naar verlangt.

N

Heb je een toolkit waar je ‘U’ tegen zegt tot jouw beschikking, vol bewezen tools uit de NLP, TIME Techniques & EFT die allen te werk gaan op het niveau van je onderbewustzijn en die je helpen om een bizar krachtige creator te worden. Veel krachtiger nog dan jij je nu voor kunt stellen.

En nog zo veel meer.

Mindset Mastery 2024 10
Mindset Mastery 2024 11
Mindset Mastery 2024 12
Mindset Mastery 2024 13
Mindset Mastery 2024 14
Mindset Mastery 2024 15
Mindset Mastery 2024 16
Mindset Mastery 2024 17
Mindset Mastery 2024 18

Wanneer kan je beter niet voor dit programma gaan?

Je voelt er niets voor om met jezelf aan de slag te gaan, je blijft liever zitten in de situatie waar je nu zit omdat je nu in ieder geval weet wat je hebt en dat voelt lekker veilig.

De Mindset Mastery Methode is een uitgebreid en intensief programma. Persoonlijk zou ik je aanraden om zeker 2 tot 3 weken per module uit te trekken zodat je echt volop kunt oefenen met de materie, dus dit is een investering qua tijd. Daarnaast kost het online programma ook geld. Je moet er dus tijd voor vrij maken en geld in investeren en eigenlijk heb je hier helemaal geen zin in. Je wilt wel dat jouw leven verandert, maar je wilt ook hetzelfde kunnen blijven doen als nu, terwijl je toch hoopt dat dit andere resultaten gaat brengen.

Je bent niet bereid om echt naar jezelf te kijken en om eerlijk te zijn naar jezelf. Ik hoor vaak van mijn deelnemers dat ik persoonlijk ben en veel van mezelf laat zien in programma’s. Dit doe ik ook in dit programma. Hiermee nodig ik jou uit hetzelfde te doen. Heb je hier helemaal geen zin in en wil jij jezelf niet kwetsbaar opstellen of vind je zelfreflectie vooral vervelend en ben je hier niet toe bereid, dan ga je niet zoveel uit deze training halen verwacht ik.

Je zoekt een oplossing waarin iemand jou al jouw antwoorden kant-en-klaar op een presenteerblaadje aanbiedt. En dat kan ik niet, want de antwoorden op al jouw vragen zitten in JOU. Ik geef je de meest waardevolle lessen mee die zowel mij als vele cliënten voor jou al geholpen hebben en je krijgt super waardevolle, praktische en FUN informatie en oefeningen mee om jouw antwoorden te vinden, maar jij doet het werk. Houd je niet van persoonlijke ontwikkeling of van met jezelf aan de slag gaan, dan is dit niet de training voor jou.

Vanaf de start van De Mindset Mastery Methode reis ik met jou mee.

Je blijft levenslang toegang houden tot De Mindset Mastery Methode dus je kunt het traject volledig op jouw eigen tempo doorlopen. Ik raad je aan om de modules op volgorde te doorlopen want ik heb er een bepaalde logica ingebouwd.

Je kunt er ook voor kiezen om te freestylen, volledig jouw gevoel te volgen en het programma op de volgorde van jouw voorkeur te doorlopen. Want welke onderwerpen jou op welke momenten inspireren laat zich nu eenmaal niet plannen, maar ik weet zeker dat je bijzonder blij verrast zult zijn over de groei die jij door het actief aan de slag te gaan met deze methode zult bereiken.

 

“Wat Nicole onderscheidend en effectief maakt is haar heldere boodschap in combinatie met de praktische tools die zij biedt. Haar tools zijn gericht op dagelijkse actie die je direct kunt toepassen in de praktijk zodat er niet alleen dingen in je hoofd veranderen, maar ook in je leven. Ik heb zelf al een flinke rugzak aan kennis opgedaan tijdens verschillende opleidingen en ben positief verrast door de eenvoud waarmee Nicole de stap van die kennis/wijsheid naar de praktijk maakt. Wijsheid zonder in de actie te gaan is eigenlijk een vorm van domheid. Nicole neemt ruim de tijd en geeft volle aandacht aan je tijdens de coach sessies, daardoor sluit ze goed aan en is het makkelijk om dingen van haar aan te nemen.”

Marije Verbeek

MARIJE VERBEEK

“De Mindset Mastery Methode is een heel mooi programma vol waardevolle kennis en het is met zoveel toewijding gemaakt. Het programma heeft mij vanaf het eerste moment vele nieuwe helpende inzichten gegeven die ik direct heb kunnen inzetten. Deze inzichten hebben mij helpen ontdekken wie ik werkelijk ben. Ik weet nu op hoofdlijnen hoe mijn mind werkt, op welke wijze mijn denken mijn gevoelens en gedrag bepaalt. Wat supergaaf is, is dat het programma levenslang beschikbaar is en ik onderdelen nog eens terug kan kijken, luisteren en/of lezen en dat ik dus kan blijven oefenen. Je hebt een top programma neergezet Nicole, dank hiervoor.”

Annelies

Veelgestelde vragen

Op welke wijze verdien ik het programma terug?

Een van de doelen die ik voor je heb, is niet alleen om je investering terug te verdienen. Ik wil voor je dat je achteraf zult zeggen dat dit programma minimaal de 10-voudige investering voor je waard is en het liefst zo snel mogelijk ook.

Ik heb mensen die dankzij het programma hun mooie dromen stuk voor stuk creëren. Dit kan het manifesteren van meer overvloed zijn, maar ook het aantrekken van je grote liefde, meer liefde voor jezelf gaan voelen, je droombaan aantrekken, een eigen bedrijf starten, je droomhuis vinden of bouwen, een gezin starten, schuldenvrij worden, een droomreis etc. manifesteren.

Resultaten als deze behaal je wanneer je, de dingen die je leert, meteen implementeert in je dagelijkse praktijk en als je regelmatig hulp vraagt tijdens de maandelijkse Q&A sessies. 

Daar nodig ik je ook echt toe uit. Om te leren door te doen en ook om op te komen dagen voor jezelf gedurende de live coaching momenten. Je mooie dromen hebben van je nodig dat je voor ze op komt dagen.

Je ontvangt alle data voor de live Q&A sessies zodat je deze in je agenda kunt zetten en 1 dag voorafgaand aan elke live Q&A nodig ik je uit per e-mail, zodat je zeker weet dat je geen enkele coaching opportunity hoeft te missen. We gaan net zo lang door in deze sessies tot alle vragen zijn beantwoordt. 

Ik weet nog niets over manifesteren, kan ik dan toch meedoen?

Sommige van onze grootste succesverhalen zijn van clienten die nog helemaal niets wisten over manifestatie en juist daardoor enorm open minded waren. Dankzij het programma, de krachtige Q&A’s sessies en hun bereidheid om datgeen wat ze leerden direct en onbevooroordeeld in de praktijk te brengen, creeerden ze binnen no-time hun eerste resultaten.

Ze volgden de modules. Ze leerden welke stappen ze mochten zetten. Hoe ze niet helpende overtuigingen kunnen loslaten en ze namen dag na dag de eerstvolgende logische stap die ze op dat moment konden zetten in de richting van wat ze echt wilde. Zodat resultaat kon ontstaan.

Voor jou is het belangrijk om te voelen: is je nieuwsgierigheid naar wat er mogelijk is jou als je er echt voor gaat maar 1% groter dan je angst om hoe je leven nu is los te laten? Als het antwoord JA is, dan ben je exact op de juiste plek.

Ik heb al meerdere manifestatieprogramma's gevolgd, is dit programma dan wel een meerwaarde voor mij?

Het feit dat je nu op deze pagina bent, vertelt me dat je iemand bent die ervoor open staat om continu te blijven leren. Daarnaast geloof ik ook dat je niet op deze pagina zou zijn, als je niet het idee zou hebben dat er ook voor jou nog nieuwe dingen te leren zijn.

In plaats van het je zelf te vertellen, laat ik liever de woorden van Marijke Ouwehand (deelnemer van de Mindset Mastery Methode) je antwoord geven op deze vraag.

Dit is wat Marijke mij schreef in een e-mail die ik van haar ontving:

“Wat ik zo leuk vind en interessant is de basis van manifesteren weet ik wel, maar jouw uitleg vanuit de psychologie maakt het voor mij dat het meer binnenkomt en blijft “hangen”. Ik heb 2 best dure trainingen bij een bekende mindset en manifestatie coach in NL gedaan, niks mis mee. Maar.. ik ben gewoon heel blij dat ik deze training ben geen volgen. Want eerlijk, in eerste instantie geloofde ik er niet meer in. Niet in jouw training of kundigheid, maar ik geloofde mezelf en mijn eigen kunnen niet. Er zijn bij mij zoveel kwartjes nu al (na de eerste 4 modules pas) gevallen, vooral in wat ik anders kan doen of laten. Dankjewel!”

Zoals ik al aangaf op deze pagina, is veel van wat je leert over manifestatie niet juist of volledig. De Mindset Mastery Methode onderscheid zich doordat je exact leert begrijpen hoe je op het niveau van je onderbewustzijn, daadwerkelijk veranderingen kunt doorvoeren. Terwijl je daarnaast ook leert om optimaal te kunnen co-creeren met het universum, door gebruik te maken van alle 12 de universele wetten. 

Dus voor jou is het belangrijk om te voelen: is je nieuwsgierigheid naar wat er mogelijk is jou als je besluit om all-in te gaan op je manifestatieskills uplevelen maar 1% groter dan je angst om hoe je leven nu is los te laten? Als het antwoord JA is, dan ben je exact op de juiste plek.

Ben ik niet te oud of te laat om mijn manier van denken en dus de resultaten die ik behaal nog te kunnen veranderen?

Nee, daar ben je nooit te oud voor. Dit komt omdat jouw hersenen neuroplastisch zijn. Waar ze om jou te helpen overleven het liefste zoveel mogelijk energie besparen en dus kiezen voor de meest gebruikte neurale verbindingen (lees hier dat ze dus kiezen voor je huidige gewoontes en denkpatronen). Maar jij weet net zo goed als ik dat als je blijft doen wat je deed, dat je blijft krijgen wat je kreeg.

Gelukkig kan je op elk moment in je leven leren hoe je nieuwe verbindingen kunt aanleggen in je hersenen, die je gaan helpen je dagelijkse doen en laten te veranderen. Dit is wat je wilt, want je denken is verantwoordelijk voor de emoties die je voelt. De emoties die je voelt zorgen ervoor dat je lichaam in een bepaalde vibratie terecht komt. De vibratie die in jou actief is, is bepalend voor de acties die neemt. En het zijn de acties die je neemt die leiden tot de resultaten die je krijgt.

In de Mindset Mastery Methode reik ik je verschillende tools aan die jij kunt inzetten om je denken op het niveau van je onderbewustzijn te veranderen, zodat nieuwe neurale paden kunnen worden aangelegd. Zodat jij, ongeacht je leeftijd, je denken kunt veranderen. Als jij de motivatie hebt om aan de slag te gaan met hetgeen ik je aanreik, dan zorgt dit ervoor, tezamen met de life changing kennis en krachtige tools die je tot jouw beschikking krijgt, dat jij de sleutelingrediënten in handen hebt om je droomdoelen te gaan realiseren. 

Kan ik het niet gewoon zelf doen? Je mindset transformeren en effectief leren manifesteren met gratis materiaal dat ik vind op het internet?

Dit is wat MMM’er Esther ook dacht, voor ze met de Mindset Mastery Methode begon. En er zijn uitzonderingen op de regel die helemaal zelf het manifestatieproces leren masteren en met wat gratis masterclasses, e-book.’s en/of You Tube video’s hun droomdoelen realiseren.

Maar voor 99% van de ambitieuze grootdromers is de gratis informatie tsunami die het internet is, vaak de reden dat ze juist gaan twijfelen aan hun manifestatiekunde. Want ze zien de ene teacher na de andere hun grote dromen realiseren, terwijl er bij hen weinig of niets verandert, terwijl ze wel met alle tips die ze continu krijgen aan de slag gaan. 

Het is moeilijk om de antwoorden te vinden die je zoekt, want hoe weet je eigenlijk wat is dat je nog niet weet? Dus waarom zou je zelf het wil opnieuw uit willen vinden? Dat kost je veel meer tijd en tijd is het meest kostbare goed dat er is. Hoe kan je bewust zoeken naar de dingen, waarvan je nu nog niet weet dat ze belangrijk zijn?

Er is niets vervelender en demotiverender dan keer op keer je affirmaties herhalen of je visualisaties doen, terwijl er in de praktijk weinig tot niets verandert. Terwijl je niet weet waar dit nou echt door komt. Dit maakt de drempel hoger om te blijven gaan voor wat je écht wilt. In de MMM krijg je HET stap-voor-stap stappenplan aangereikt, waarvan door de vele krachtige creators die jou al voor zijn gegaan, is bewezen dat dit echt werkt. 

Wat onderscheidt De Mindset Mastery Methode ten opzichte van andere soortgelijke programma’s?

Mijn benadering van manifestatie gaat veel verder dan jou alleen uitleggen hoe de wet van aantrekking werkt, je een aantal krachtige affirmaties geven en je een visionboard laten maken.

Manifestatie heeft veel meer om het lijf dan zo nu en dan mediteren, regelmatig visualiseren dat je droom is uitgekomen en positief denken. 

95% van jouw doen en laten wordt aangestuurd door je onderbewustzijn. Daarmee is je onderbewustzijn officieel verantwoordelijk voor 95% van de resultaten die jij behaald.

Om jou te helpen daadwerkelijke verandering te realiseren, is het belangrijk dat je leert hoe je tijdens het manifesteren bewust op het niveau van je onderbewustzijn te werk kunt gaan.

Na dit programma begrijp je exact hoe je mind werkt, wanneer ze voor je werkt en wanneer niet, hoe jij het verschil kunt herkennen en hoe jij de regie weer terug kunt pakken. Het is de ultieme combinatie van psychologie & manifestatie. 

Ook beschik je over een toolkit aan krachtige manifestatietechnieken uit de NLP, EFT, TIME Techniques en Succes Coaching om je onderbewustzijn te herprogrammeren. Zodat je belemmerende overtuigingen kunt los te laten en/of in de grotere versie van jou kunt stappen die je dromen al leeft.

Al deze tools gaan te werk op het niveau van je onderbewustzijn en hierdoor zul je zien dat blijvende resultaten ineens vele malen makkelijker is geworden voor je. 

 Daarnaast sta ik er bij mijn eerdere cliënten bekend voor mijn talent om ingewikkelde wetenschappelijke, psychologische en/of spirituele principes op een simpele en praktische wijze uit te kunnen leggen.

Zodat je alles wat ik je teach snel snapt en dus ook direct kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk.  

In de Mindset Mastery Methode deel ik alles met je wat ik heb geleerd in de laatste 20 jaar op het gebied van manifesteren, door het bestudeerd hebben van de universele wetten, je bewuste mind, je onderbewustzijn, de psychologie, neurowetenschappen, mijn NLP opleidingen, mijn Emotional Freedom Techniques en Hypnotherapie opleidingen, energiewerk en spiritualiteit. 

Ik weet nog niet wat het is dat ik écht wil manifesteren. Is de Mindset Mastery Methode dan toch iets voor mij?

In de eerste fase van het manifestatie proces help ik je ontdekken wat het is dat je echt wilt manifesteren. We gaan meteen de diepte in en je wordt geïnspireerd om goed na te denken, te voelen en om onderzoek te doen naar wie je bent en naar wat de verlangens zijn die in jouw hart leven.

Je leert het onderscheid maken tussen verlangens die voortkomen vanuit je ego en verlangens die komen vanuit je hart. Je gaat bewust werken met je hartstverlangens in dit programma, het voordeel van deze doelen is dat ze ervoor zorgen dat de universele wetten in jouw voordeel gaan werken. Of je nu exact weet wat je het liefst wilt manifesteren, of je het gevoel hebt dat je op een kruispunt staat in je leven en dat je een keuze moet maken of dat je niet weet wat je het liefst wilt manifesteren, terwijl je wel duidelijk voelt dat er meer mogelijk voor je is dan het leven dat je nu leeft.

In elk van deze situaties is de Mindset Mastery Methode een prachtige kans om tot de kern van deze vraag te komen, om een heldere focus te gaan krijgen zodat je bewust jouw mooie dromen gaat waarmaken. 

Hoeveel tijd kost de opleiding mij?

In de Mindset Mastery Methode leer ik je om in kleine krachtige stappen te werk te gaan. Omdat vele kleine krachtige stappen tezamen snel leiden tot grote droomresultaten.

Dit is ook hoe de opleiding is opgebouwd. In elke module vind je meerdere videolessen die je kunt volgen en een een krachtig werkboek inclusief de meest effectieve tools. Zodat je duidelijk weet welke krachtige stappen je kunt zetten, om resultaat te gaan behalen.

Ik weet dat je met zo’n 3 tot 5 uur per week geweldige grote stappen kan gaan zetten en in korte tijd veel resultaten gaat zien. Als je meer tijd vrijmaakt, ga je nog sneller resultaten zien. Maar je bepaalt zelf wat er in deze fase van je leven het beste bij je past.

En omdat je levenslang toegang hebt tot de opleiding en alle modules, kan je het volledig op je eigen tempo doorlopen en het helemaal zo inrichten als het voor jou het fijnste is.

Waar is de investering voor het online programma op gebaseerd?Allereerst geweldig dat jij op deze pagina bent en dat jij interesse hebt in leren hoe jij jouw eigen geluk kunt creëren. Ik ga heel eerlijk met je zijn in mijn antwoord. Alle informatie die je vind in dit programma en in elk ander mindsetprogramma van welke coach of andere mindset-expert dan ook, kan je ergens op het internet, in podcasts, via webinars of via gratis kennismakingsdagen van opleidingen vinden. Als jij het belangrijk vindt om geld te besparen dan kan je via allerlei vormen gratis informatie tot je nemen.

Wanneer je kiest voor de gratis werkwijze dan houd jij je geld in de zak, maar je betaald wel degelijk voor de keuze die je maakt. Je betaalt namelijk met jouw tijd en jouw aandacht. Het kost je allereerst enorm veel tijd en aandacht om de juiste kennis te vinden die je nodig hebt om jouw realiteit te kunnen veranderen (Ik heb er ruim 15 jaar over gedaan en ontdek nog steeds continu weer nieuwe dingen). Daarna heb je tijd nodig om te ontdekken wat de verbanden zijn tussen alles wat je hebt geleerd.

Als je begrijpt wat je wilt veranderen en waarom, dan is het tijd om een nieuwe zoektocht te starten en op zoek te gaan “HOE” je de verandering doorvoert in de praktijk zodat ook jij je gewenste resultaten zult boeken.

Waarschijnlijk ga je ontdekken dat de stappenplannen die je zoekt minder vaak prijsgegeven worden in de gratis materie of alleen de eerste paar stappen die je kunt zetten. Maar je zult gegarandeerd stappenplannen vinden. ALS jij het geluk hebt dat je de juiste kennis hebt gevonden, dat je deze kennis goed hebt geïnterpreteerd en dat je het juiste stappenplan wat daarbij hoort hebt gevonden, dan is dit zeker een werkwijze om resultaat te boeken. Deze werkwijze kost je minder geld, maar wel veel tijd en aandacht.

Mijn persoonlijke ervaring is dat geld of een tekort aan geld vaak als excuus wordt gebruikt om dingen niet te hoeven veranderen. Om deze investering toegankelijk voor je te maken, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een betaalplan, waarbij jij jouw investering in delen betaald.

Ik heb jarenlang weinig geld gehad, net genoeg om rond te komen en toch ben ik altijd blijven investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Omdat ik wist dat elke investering in meervoud bij mij terug zou komen en dit is ook altijd gebeurd. Persoonlijk geloof ik dat er 2 spirituele betaalmiddelen zijn. Namelijk tijd en aandacht. Waar je op focust (aandacht aan geeft) krijg je meer van. Hoe meer tijd je weet te creëren voor jezelf, hoe meer aandacht jij kunt geven een het creëren van het leven dat jij wil voor jou. Hoe groter de resultaten die je gaat boeken.

Wat is dus het voordeel van investeren in een online programma als De Mindset Mastery Methode? Je investeert in de snelle route naar het creëren van jouw geluk, want het verzamelwerk is allemaal al voor je gedaan. In dit programma vind je alle kennis die je nodig hebt om jouw realiteit te kunnen veranderen. Je leert de samenhang tussen alle element die van belang zijn in het proces van creatie. Je ontvangt alle HOE’s en daarbovenop heb je elke maand de mogelijkheid om de persoonlijke vragen waar jij tegenaan loopt te stellen in de live online groepscoaching sessie. In het programma vind jij DE materie die mij en ruim 350+ cliënten heeft geholpen om ons leven op snelle en praktische wijze te veranderen. In de testimonials lees jij alle ervaringen en resultaten van oud-cliënten, die jou zijn voorgegaan in een samenwerking met mij.

Als je kiest voor De Mindset Mastery Methode, dan kies je voor HET mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven. Want dit programma helpt jou om je leven te veranderen. Naast de enorme hoeveelheid aan waarde die je krijgt, kies je ook voor het verstandig omgaan met jouw aandacht en tijd. Want denk er maar eens logisch over na. Stel nou dat je, alle tijd en aandacht die jij bespaart, zou stoppen in het realiseren van je mooie dromen. Dan kies je voor de beste win-win situatie die er is!

Krijg ik ook 1-op-1 tijd met Nicole? Soms investeer je in een online programma en dan heb je helemaal geen contact met de coach zelf?

JA! Omdat ik weet dat de combinatie van zelf op elk moment aan de slag kunnen in de online academie, gecombineerd met 1-op-1 support de snelste en meest effectieve route is naar resultaat. En dat is tenslotte waarvoor jij je opgeeft voor de Mindset Mastery Methode. Zodat jouw mooie dromen gerealiseerd worden. 

Je krijgt 2 1-op-1 coach calls met Nicole. Jouw ‘Create a Vision & get Going’ Coach Call, waarin we inzoomen op wat je het liefst wilt manifesteren en jij helder krijgt waar zich op dit moment de grootste kans voor groei bevindt in jouw manifestatieproces. In deze call help ik je ontdekken, wat voor jou vanaf waar je nu staat, het meest moeiteloze pad is, naar vanuit plezier het deze keer daadwerkelijk uit zien komen van je mooie dromen. 

Daarnaast krijg je ook een 1-op-1 Breakthroug Sessie met mij. Deze sessie plan je in op zo’n moment dat je het gevoel hebt dat je volledig vast zit. Deze coach call kan je op dat moment zien als de hulplijn die je inplant op dat cruciale moment, dat je hulp nodig hebt bij het hervinden van je motivatie en het helder krijgen van je next stept. Zodat je na deze call vol vertrouwen en 100% inspiratie weer verder kan. 

De Mindset Mastery Methode is heel bewust zo ingericht dat je naast deze 2 persoonlijke coach calls, ook elke maand persoonlijk door mij gecoacht wordt. Dit gebeurd in de maandelijkse Online Q&A Sessie. Het gave van deze sessies is dat je vraag gegarandeerd beantwoord wordt. Hoe kan dit? Omdat ik doorga tot alle vragen beantwoord zijn.

De reden waarom ik deze belofte kan doen is omdat deze sessies onbeperkt & maandelijks zijn. Dit zorgt ervoor dat de meeste deelnemers ervoor kiezen om erbij te zijn op momenten die hen het beste uitkomen. Dus niet alle mensen die deelnemen aan de Mindset Mastery Methode, zijn elke sessie aanwezig.

Daarnaast is het ook zo dat er ook mensen zijn die aanschuiven zonder vraag, maar die het fijn vinden om geïnspireerd te worden door de vragen van anderen. En door de inzichten, handvatten en eye-openers die ik deel tijdens deze sessies.

Als jij bereid bent om op te komen dagen voor je mooie dromen, dan zorg ik ervoor dat je met nieuwe inspiratie en ideeen elke sessie uitloopt. Zodat je weer x10 kunt gaan en het nog makkelijker voor je wordt om je dromen waar te maken.

Kan ik de Mindset Mastery Methode ook vanuit het buitenland volgen? Want ik woon niet in Nederland.

Geen enkel probleem! Omdat het grootste deel van de Mindset Mastery Methode in de online academie gebeurt, kan je overal ter wereld inloggen, leren en connecten met de online lesstof. Ook de live Q&A’s en onze 1-op-1 sessies kan je van waar je ook bent volgen, want ze vinden plaats via Zoom. Het enige wat hiervoor nodig is, is dat je toegang tot een internetverbinding hebt.

Waar volg ik De Mindset Mastery Methode?

Het online programma vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving. Je krijgt hier direct toegang toe na de betaling van je bestelling.

No Cure? No Pay!

Niet tevreden? Je kunt 14 dagen na start van de cursus je geld terug vragen als je de cursus hebt afgerond en er niks uithaalt. Dus je loopt geen enkel risico. Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@demindsetpsycholoog.nl