facebook
Mindset Deep Dive 1

Ben jij er klaar voor om een mindset deep dive te maken, om je oude patronen te doorbreken en om te leren hoe jij je leven zo inricht dat het matcht met wie jij écht wilt zijn?

Je leeft het perfecte plaatje voor de buitenwereld. Je bent er voor je familie en vrienden. Je werkt hard en je hebt een goede baan of een eigen business. Je bent goed in wat je doet en over het algemeen zijn mensen blij met je. Maar van binnen voelt het steeds vaker alsof jij jezelf klein houdt of dat je vast zit. Je bent niet blij met je leven zoals het nu is. Je voelt dat er zoveel meer mogelijk is voor jou dan dit. Je verlangt naar kiezen voor jezelf en om vaker je hart te volgen maar zodra je start met dromen neemt je hoofd het over met al haar mogelijke twijfels en bezwaren in combinatie met jouw neiging om de dingen goed te willen doen en je loyaliteit naar de mensen om je heen.

Je voelt dat je dingen anders aan moet pakken wil jij je doel(en) en dromen realiseren, maar je durft niet of je weet niet hoe en dit blokkeert je. Je beseft je ook dat niets doen, geen keuzes durven maken en door blijven gaan zoals je nu doet betekent dat de kans groot is dat je later met spijt terugkijkt op een leven dat ten volle geleefd is en ook dit idee beangstigt je. 

Hoe kom je erachter wat je wilt?

En hoe weet je zeker dat je voor de juiste aanpak kiest?

Moet je dan alles opgeven wat je nu hebt of hoe jij nu te werk gaat?

Veel denkwerk, ‘mitsen en maren’ en allerlei vragen.
Je hoofd staat continu “aan” en je hebt al van alles geprobeerd om zelf te ontdekken wat het is jouw gevoel je wilt vertellen.
Zodat jij jezelf vertrouwen in kunt boezemen voor het zetten van nieuwe stappen, maar alles blijft zoals het is.

Wil je het goed aanpakken en ben jij bereid te investeren in jezelf,
zodat jij kunt ontdekken hoe jij jouw patronen en belemmerende overtuigingen kunt doorbreken?
Wil je leren hoe jij uit de mindfuck van het eeuwige denken wegkomt en hoe jij connectie kunt maken met jouw gevoel?
Zodat jij kunt ontdekken HOE jij jouw leven het liefst wilt leven en dat jij DE mindset ontwikkelt die ervoor zorgt dat jij een leven leeft dat overéén komt met wie je werkelijk bent.

Laat mij je dan helpen.

Het worden van de meest succesvolle, daadkrachtige & gelukkigste versie van jezelf 

hoef je niet alleen te doen.

Hoe zou het zijn om vanuit joy & inspiratie te leven?

Stel je eens voor dat jij elke dag met plezier op zou staan. Dat je zin hebt om aan de dag te beginnen en dat jij jouw leven met niemand zou willen ruilen. Dat jij elke dag doet wat je leuk vindt en dat je alleen maar keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt zowel privé als in je werk. Dat je trots bent op jezelf en op de stappen die jij hebt gemaakt. Jij bent iemand die keuzes maakt en je komt in de actie, zelfs als je dit spannend vindt.

Als jij in de spiegel kijkt, dan zie je iemand die weet wie ze is en die zichzelf de ruimte geeft om te shinen en haar ruimte inneemt.

Dit is mogelijk!

Wanneer je een 1-op-1 traject met mij aangaat, dan help ik jou in 6 sessies om je mindset te veranderen zodat jij jouw doel(en) gaat bereiken. Je kunt het 1-op-1 traject zien als de meest persoonlijke en daardoor de meest versnelde vorm van leren die ik je aan kan bieden. Jij staat volledig centraal en het traject stemmen we af op jouw persoonlijke behoefte. In onze gesprekken werk ik met verschillende werkvormen en ik geef je na elke sessie een oefening mee, zodat jouw ontwikkeling doorgaat tussen onze gesprekken in.

Tijdens het Mindset Deep Dive traject
besteed ik vooral aandacht aan:

Waar sta je nu en waar verlang je naar voor jezelf? Zo zetten we een route voor je uit die jij kunt bewandelen zodat jij jouw gewenste doelen gaat behalen.

Het leren veranderen van je mindset. Wanneer jij weet hoe jij je mindset kunt veranderen dan heb jij DE tool in handen om je leven te veranderen. Ik leer jou de kracht van creatie en hoe jij jouw mindset kunt gebruiken om alles wat jij het liefst wilt creëren voor jou te realiseren.

Leren hoe jij jezelf centraal kunt zetten op een manier die goed voelt voor jou. Wanneer jij in het centrum van jouw leven staat, alleen dan ben je in balans. Je relatie met JOU is DE belangrijkste relatie in je leven en ik leer je hoe jij ten allen tijden kunt kiezen voor jezelf vanuit verbinding met de ander.  

Jouw ‘life story’. Jouw opgedane ervaringen in combinatie met wat jouw gevoel je vertelt. Vanuit hier ontdek jij wat het is dat jij het liefst wilt voor jou en wat volledig past bij wie jij werkelijk BENT. 

Jou leren je eigen patronen te gaan herkennen, zodat je snapt waarom jij steeds weer doet wat je doet. Doordat jij leert begrijpen waarom en wanneer jij jouw patronen inzet kan je ze gaan doorbreken. Wanneer je stopt met doen wat je tot nu toe altijd je deed, dan zul je zien dat je andere resultaten gaat krijgen dan je altijd kreeg. Natuurlijk leer ik je ook HOE jij jouw oude patronen en overtuigingen kunt vervangen door nieuwe helpende acties en overtuigingen hiervoor in de plaats te zetten. 

Hoe al jouw “ja-maren” geen obstakels zijn als je ze goed weet in te zetten, maar hoe jij deze momenten van contrast juist kunt gebruiken om jouw dromen te realiseren. Van piekeren, doemdenken, twijfelen en stilstand naar positief denken, vertrouwen, weten en DOEN.

Kortom: we gaan aan de slag met alles wat jij nodig hebt zodat

jij weet hoe jij ten alle tijden je mindset kunt veranderen!

Lees de verhalen van eerdere cliënten
die je voor zijn gegaan:

Door de open houding van Nicole en de oprechte interesse in de persoon tegenover haar, straalt zij een gevoelsmatig vertrouwen uit waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. Met als gevolg dat snel helder wordt waar het knelpunt zit. Door vervolgens persoonlijke handvaten te bieden, zorgt zij ervoor dat er een betere eigen bewustwording ontstaat, waardoor je je weer verder kan ontwikkelen. Op deze manier kom je in je eigen kracht te staan en kun je je eigen verantwoordelijkheid nemen of vice versa. Dit zijn eigenschappen die haar zeker onderscheiden als coach en haar, in mijn ogen, uniek maken!

Dayenne Snijders

Case manager

Ik zat met vragen waar ik zelf het antwoord niet meer op wist. Wat wil ik? Waar word ik blij van? Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Dit maakte mij onzeker. Een gemoedstoestand die niet bij mij past. Tijd voor actie. Nicole is toegankelijk, betrokken en scherp. Ik heb erg genoten van onze gesprekken. Dankzij Nicole heb ik antwoord op mijn vragen en meer gevonden en nu heb ik de regie weer terug. Dat voelt goed.

Yvonne Prevaes

Teamleider Buurtcentra

Ik ben Nicole ontzettend dankbaar voor de fijne en goede begeleiding die zij mij gegeven heeft. Door Nicole’s warmte, spontaniteit, echtheid en oprechte interesse lukte het me om mij vanaf het eerste moment open te stellen. Door visualiserend op zoek te gaan naar wat ik nu echt wilde en me daarbij niet te laten leiden door beren op de weg, kwamen we al snel tot het inzicht dat ik met kinderen wilde gaan werken. Iets heel anders dan mijn baan als communicatiemedewerker van destijds. In de sessies daarna hebben we stap voor stap de beren op de weg getrotseerd. Waar ik voor een sessie nog vaak dacht: ‘Hoe kom ik hier uit?’, liep ik na een sessie vol vertrouwen de deur uit. Door diepgaande, eerlijke en opbouwende gesprekken, mooie en bruikbare inzichten die Nicole weet uit te leggen vanuit haar kennis over psychologie, fijne oefeningen en concrete opdrachten, heb ik mijn droom weten om te zetten naar doen. Dat maakt dat ik nu daadwerkelijk de deeltijd Pabo aan het volgen ben, iets waar ik vorig jaar alleen nog maar van droomde. Toen zag ik nog de ja-maars, maar gedurende het jaar waarin ik de coaching volgde, losten deze ja-maars op, en durfde ik in augustus 2018 de eerste stap te zetten naar wat ik echt wil: ik ben de Pabo gestart om uiteindelijk leerkracht te worden! Ik beveel coaching door Nicole van harte bij je aan!

Jacolien van Bruchem

Basisschool docent

Ben jij er klaar voor om een échte stap te gaan zetten?
Dan ga ik graag met jou aan de slag!

Neem contact met mij op als je in de spiegel durft te kijken en als jij bereid bent om te leren hoe jouw mind werkt en hoe jij alleen nog maar keuzes wilt gaan maken waar JIJ gelukkig van wordt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik start een individueel Mindset Deep Dive traject altijd vanuit een Mindset Sessie per Facetime / Skype. Dit is een gratis coaching sessie van maximaal 30 minuten en in dit gesprek geef ik je meerdere tips mee, toegespitst op jouw huidige vraag en behoefte.
In dit gesprek kunnen we beide ervaren of ‘de match’ er is en van hieruit maken we de planning voor de overige 6 gesprekken als jij besluit een verdere samenwerking aan te willen gaan.

Deze gesprekken zullen “live” plaatsvinden bij mij op locatie in midden NL.

Ben jij er klaar voor om echte stappen te gaan zetten en spreekt het Mindset Deep Dive traject in de vorm van een één-op-één traject jou aan?

Meld je dan aan via de button hieronder voor jouw Gratis Mindset Sessie!

Het 1-op-1 Mindset Deep Dive traject bestaat uit:

 

Gratis Mindset Sessie
 

6 sessies à 1,5 uur live óf via beeldbellen 

Duur van 3 – 5 maanden

Na elke sessie krijg je waardevolle huiswerkoefeningen mee speciaal op maat voor jou,
passend bij jouw vraag zodat je volop blijft leren tussen onze gesprekken door.
 

Omdat  ik  een  maximaal  aantal  plekken  beschikbaar  heb voor 1-op-1 trajecten,  werk  ik  alleen  met  mensen die  een groot commitment  hebben  om  het  maximale  uit  zichzelf en hun mindset te  halen  zodat zij hun doelen & dromen kunnen realiseren. Dit zijn mensen die  weten  dat  zij zelf verantwoordelijkheid  moeten  nemen  en  die bereid  zijn  om  de  stappen  te  nemen  die  hiervoor  nodig  zijn.  Ben jij er klaar voor om de relatie met jezelf de belangrijkste relatie in je leven te maken en jouw geluk voorop te zetten?  Herken  jij  je  in  deze  omschrijving?  Boek  dan  vandaag  nog  een  gratis sessie  met  mij zodat ik je alvast een aantal tips op maat kan geven om je dromen en doelen te realiseren en we kunnen ontdekken  of  we  een  match  zijn  om  de  allerbeste  resultaten  neer  te  zetten.  

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit met een psycholoog / coach gewerkt en ik weet niet of ik een coach nodig heb. Hoe kom ik hierachter?

Goede vraag! Mijn eerste gedachte is: je bent niet voor niets helemaal tot onderaan deze pagina gekomen, dus iets heeft jou getriggerd. Ik geloof dat jij een sterke persoonlijkheid bent, anders zouden mijn woorden jou niet aanspreken. Waarschijnlijk kan je ook veel alleen, dus kies vooral voor wat goed voelt voor jou. Mijn eigen ervaringen met mijn eigen psychologen / coaches maken dat ik er als volgt naar kijk. Had ik het alleen gekund? Grotendeels wel, maar waarschijnlijk niet zo grondig als dat ik het met hen heb gedaan. Had ik dan al hier gestaan waar ik nu sta? Zeker niet, in mijn eentje had ik er veel en veel langer over gedaan, zonder de zekerheid dat ik had geleerd over mezelf wat ik nu allemaal weet. Zij waren mijn spiegels, zij hielpen mij zien wat ik zelf nog niet zag. Dus ik zie hen als versnellers voor mij. Hun feedback en visie, omdat zij vaak de weg die ik wil gaan al bewandeld hebben, hebben mijn blik doen verbreden. Dus ik geloof dat je alleen een heel stuk zult komen, maar samen kom je verder. Daarnaast denk ik dat je samen veel sneller gaat en dat het ook leuker is. Want let’s be real: we willen toch allemaal alles uit ons leven halen wat er in zit?

Wat kan ik van jou als mijn psycholoog / coach verwachten?

Eigenlijk zou je deze vraag beter aan de mensen die je voor zijn gegaan kunnen vragen, maar dit is wat ik weet van ‘horen zeggen’ en mijn eigen inzichten natuurlijk. Ik ben goed in het creëren van een veilige sfeer waarin jij jezelf durft te openen. Ik help je in contact te komen met jouw gevoel en ik geef je alle ruimte om jezelf te zijn. Ik zie snel waar jouw kwaliteiten en talenten liggen en ik help jou deze ook te gaan zien, zodat je ze kunt gaan omarmen. Tegelijkertijd sta ik er ook bekend om dat ik binnen no time de vinger op de zere plek kan leggen. Ik help jou je mind te gaan begrijpen zodat jij weet waarom je elke keer weer doet wat je doet. We ontdekken hoe jij jouw patronen kunt doorbreken en ik reik je alle tools aan die jij nodig hebt om een mindset shift te bewerkstelligen zodat ook jij je mooiste leven kunt creëren. Ik heb veel geduld en gun je jouw eigen proces te doorlopen op jouw eigen tempo. Maar heb ik het idee dat jij jouw verantwoordelijk niet pakt, dan spreek ik je hier op aan. Ik deel al mijn kennis, inzichten en eigen ervaringen met je, zodat je naast al jouw eigen stappen met een extra toolkit vol kennis en knowhow naar huis gaat, waar je ook in de toekomst ver na dit traject uit kunt blijven putten.

Wat is de tijdsinvestering in dit traject?

We hebben 6 sessies van 1,5 uur met elkaar, met gemiddeld twee weken ertussen. Na elke sessie geef ik je huiswerkopdrachten mee, zodat je kunt blijven leren en oefenen in de praktijk en zodat jouw inzichten blijven groeien. Hoeveel tijd jij aan jouw huiswerk besteedt, dat is aan jou. Als je er vol voor gaat, dan ben je er dagelijks mee bezig omdat jij je meer bewust wordt van wat je nu doet en hoe jij het wilt doen. Het meeste leer je ook door veel te oefenen in de praktijk. In concrete tijd geven de meeste mensen tot nu toe aan minimaal 6-8 uur tussen de sessies door, over 2 weken verspreid, bezig te zijn met hun huiswerk.

Wat is de volgende stap?

Geef je op voor een gratis Mindset Sessie en vul het bijbehorende formulier in. Als ik dit ontvangen heb, dan zal ik contact met je opnemen met wat tijdvoorstellen voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten, telefonisch of via Skype/Facetime (voorkeur). Je wordt doorgelinkt naar het intakeformulier op de website, zodat ik meer kom te weten over wie jij bent en waar jij nu tegenaan loopt. Tijdens de sessie kun je zoveel vragen stellen als je wilt, en kunnen wij beiden voelen of ‘de klik’ er is en of we samen een coachingstraject aan willen gaan.

Andere vragen? Neem contact op of stel ze tijdens een Gratis Mindset Sessie.