facebook

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Doorbreek je overtuigingen en word een master in het creëren van wat je wél wilt

Meld je hieronder gratis aan. 

Je ontvangt ook mijn e-mails om jezelf en je mindset te laten groeien.
Uitschrijven kan altijd met één klik. Klik hier voor de privacyverklaring.

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Doorbreek je overtuigingen en word een master in het creëren van wat je wél wilt

Meld je hieronder gratis aan. Je ontvangt een opname. 

Je ontdekt in de Masterclass:

9

De 5 manifestatie waarheden om je leven per direct te kunnen veranderen

9

Hoe je 1 van de grootste manifestatievalkuil die er is, het creëren vanuit 'the circle of doom' kunt vermijden

9

Hoe je onderbewustzijn jou wilt helpen je doelen te realiseren door negatieve emoties naar boven te laten komen en hoe jij hier het beste mee om kunt gaan.

9

Je ontdekt of je momenteel bent afgestemd op overvloed of op tekort op dat vlak in je leven waar je het liefst verandering wilt zien

9

Hoe jij blijvende resultaten kunt behalen via de 3 sleutelingrediënten waarmee je de programma's in je onderbewustzijn kunt veranderen

9

Het geheim achter hoe jij je zelfvertrouwen vergroot op een manier die werkt, die jou in de actie zet en je tot grotere successen leidt

9

Ook is er tijd om vragen te beantwoorden tijdens de Q&A

Voor wie is deze gratis Masterclass?

✅  Voor ambitieuze, zelfbewuste en leergierige mensen die er klaar voor zijn om te stoppen met zichzelf klein houden. En die bereid zijn om all-in te gaan, op het ownen van hoe krachtig ze werkelijk zijn, zodat zij hun dromen nu écht kunnen gaan realiseren.

❌  Deze masterclass is niet voor jou als je er niets voor voelt om met jezelf aan de slag te gaan of als je niet bereid bent om echt naar jezelf te kijken en eerlijk te zijn tegen jezelf.

De inhoud van deze masterclass is oprecht super waardevol. Ik had gewild dat ik deze masterclass had kunnen kijken, toen ik nog niet over de krachtige mindset beschikte die ik nodig had, om het leven waar ik van droomde te kunnen creëren.

In deze online masterclass leer ik je een set aan super concrete en praktische stappen die jij kunt zetten die helpen om je belemmerende overtuigingen te doorbreken zodat je een master kunt worden in het creëren van wat je wél wilt.

Masterclass "Doorbreek je overtuigingen en word een master in het creëren van wat je wél wilt" 1
Masterclass "Doorbreek je overtuigingen en word een master in het creëren van wat je wél wilt" 2

Hi, ik ben Nicole

Sinds mijn 16e ben ik al bewust bezig met persoonlijke ontwikkeling. Toch is het lange tijd zo geweest dat mijn leven maar weinig veranderde door de jaren heen. Voor de buitenwereld leek het alsof ik het goed voor elkaar had. Een goede baan als gedragstrainer bij een wereldwijd gerenommeerde organisatie, een mooi appartement en lieve vrienden en familie.

Maar van binnen voelde ik veel onrust. Ik voelde dat er meer in mij zat dan eruit kwam. Ik verlangde naar het starten van mijn eigen coaching bedrijf, waarin ik volledig kon werken op mijn voorwaarden. Ik wilde niets liever dan mijn grote liefde vinden en ik had een diep verlangen om moeder te mogen worden.

Mijn twijfels over of ik wel écht goed genoeg was voor wat ik het liefst wilde en het niet weten hoe ik al deze dromen kon realiseren, maakte dat ik continu in mijn hoofd zat en niet in de actiestand kwam.

Na mijn burn-out op mijn 30ste voelde ik dat het structureel voorbij blijven gaan aan mijn verlangens mij meer zou kosten, dan de teleurstelling die ik zou kunnen ervaren als ik all-in voor mijn dromen zou gaan en het niet zou slagen.

Vanaf toen ben ik alle kennis die ik uit al die voorgaande jaren had opgedaan, bewust toe gaan passen op mijn eigen leven. Het was spannend, om keer op keer uit mijn comfort zone te treden, maar de manifestaties volgden al snel.

Ik heb mijn goede baan verruilt voor mijn eigen bedrijf, waarin ik voor de volle 100% vanuit mijn hart te werk ga. Na 10 jaar vrijgezel zijn, met een aantal korte relaties met de verkeerde mannen voor mij, heb ik toen ik 36 was mijn grote liefde gemanifesteerd. Dit was zo’n grote droom die uitkwam en als kers op de taart ben ik nu mama van onze twee prachtige kinderen.

Ik heb mijn royale studieschuld van € 15.000 in 1 keer af kunnen betalen en ik kan mezelf nu recht aankijken in de spiegel en oprecht zeggen dat ik van mezelf houd.

Het mooiste is dat ik weet dat dit pas het begin van al mijn geluk is, omdat ik nu over de kennis en tools beschik waardoor ik mijn leven elke dag nog mooier kan maken.

 

Meld je gratis aan voor de online masterclass:

Doorbreek je overtuigingen en word een master in het creëren van wat je wél wilt.

Meld je hieronder gratis aan.

Je ontvangt ook mijn e-mails om jezelf en je mindset te laten groeien.
Uitschrijven kan altijd met één klik. Klik hier voor de privacyverklaring.