facebook
Kennismaking De Mindsetpsycholoog - Next Level Mindset Workshop 1

Leer samen met je collega’s begrijpen hoe een ieder van jullie je mindset vóór zich kan laten werken. Zodat je makkelijker en effectiever jouw persoonlijke en/of zakelijke doelen kunt behalen.

In de waan van de dag ligt de focus binnen vele bedrijven al snel op de doelstellingen die je als organisatie wilt behalen. Wat goed is, want een bedrijf zonder concrete doelen is als een schip dat vaart zonder koers. Tegelijkertijd beseffen steeds meer organisaties zich heel goed dat de medewerkers van het bedrijf hun grootste kapitaal zijn, het binden en boeien van je medewerkers wordt steeds belangrijker. Zij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden binnen het bedrijf uitgevoerd worden, ze zorgen ervoor dat de klanten bedient kunnen worden oftewel; zonder tevreden medewerkers, géén goedlopend bedrijf.

Vaak sturen we op input: welke acties moet de medewerker uitvoeren óf op output: wat moeten deze acties opleveren? Dat is tenslotte dé manier om sturing op de organisatiedoelstellingen bij te houden. Maar de manier waarop medewerkers hun werk aanpakken en benaderen dat wordt grotendeels bepaalt door hun Mindset. 

Wat voor een mindset hebben de mensen binnen jullie bedrijf? Hoe is deze denkwijze ontstaan? Wat zijn hun overtuigingen en patronen die hen helpen of belemmeren in het behalen van hun doelstellingen? En hoe kunnen ze deze veranderen als dit hen zou helpen? 

De basis van het leven is groei, dus wat het ook is waar jullie als organisatie naar streven er is altijd een next level te behalen.

HET HEBBEN VAN DE JUISTE NEXT LEVEL MINDSET HELPT
JOU EN DE MENSEN BINNEN JE ORGANISATIE OM DAAR TE KOMEN!

Om zoveel mogelijk organisaties te kunnen helpen heb ik een uniek concept bedacht: een gratis Next Level Mindset Workshop van maximaal 2 uur. Tijdens deze workshop maak ik samen met jou en je collega’s een verdiepingsslag op het gebied van Mindset.

Een geweldig gebaar naar jullie medewerkers toe om hen te laten zien hoe belangrijk de organisatie het vindt om te investeren in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Het primaire onderwerp van de workshop bepalen jullie, de inhoud pas ik daar op aan. Onderwerpen die de revue kunnen passeren om een beeld te geven:

=

De Mindset voor meer ondernemerschap op de werkvloer

=

De Mindset voor meer Persoonlijk Leiderschap

=

De Mindset om verandering te leren omarmen

=

De Mindset voor meer effectieve communicatie

=

De Mindset voor meer vitaliteit

=

Andere onderwerpen in overleg

Spreekt de gratis Next Level Mindset Workshop je aan voor jullie organisatie? 

 

Laat je dan verrassen door mijn unieke recept voor
Mindset Mastery bestaande uit bewezen tips en tools uit de psychologie, de reguliere coachingswereld, het bedrijfsleven en de universele wet van aantrekking.

Wat kunnen jullie verwachten van de gratis
Next Level Mindset Workshop?
 

 

Het managen van de verwachting aan de voorkant is wel op zijn plaats. Ik houd van the real deal. Ik ga jullie meer waarde geven dan dat je nu verwacht. Niet alleen inspireren, maar ik geef ook waardevolle stappenplannen mee die de deelnemers direct kunt toepassen. Het is mijn doel dat de deelnemers voldoende inspiratie halen uit deze workshop zodat ze weten hoe zij een Next Level Mindset kunnen creëren, waardoor ze nog effectiever worden in het behalen van hun doelen.

Ik help je collega’s begrijpen hoe hun mind werkt. Zodat ze vanuit dit begrip effectievere keuzes kunt maken om meer succes te creëren. 

 

Ik hou op respectvolle wijze een spiegel voor over hoe een ieder zelf verantwoordelijk bent voor het bereiken van hun persoonlijke en/of zakelijke doel(en). Of het gebrek daaraan.

Een vol hoofd, out of the box denken en een berg inspiratie waar je mensen direct mee aan de slag willen gaan.

 

Een directe benadering: ik zeg niet altijd wat sociaal wenselijk is, ik ben wel eerlijk.

 

Geen ingewikkeld gedoe, ik hou van simpel, praktisch en concreet.

 

Ik ben allergisch voor slachtofferschap, daar zal ik jullie mensen ook niet in bevestigen. Maar dat zouden de deelnemers evenals de organisatie zelf ook niet moeten willen. 

DE KENNIS EN INSPIRATIE KOMT VAN MIJ, DE UITVOERING EN HET SUCCES DAARVOOR ZORGEN JULLIE!

Wat verwacht ik van jullie om er
een geslaagde workshop van te kunnen maken?

R

Minimaal 15 deelnemers, het maximaal aantal deelnemers gaat in overleg. Ik kan zowel met grote als met kleine groepen werken. Ik hoor graag hoeveel mensen er zullen zijn zodat ik de interactieve oefeningen daarop aan kan passen.

R

Een locatie waarbij alle deelnemers mij goed kunnen zien en de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer én flip-over

 

R

De mogelijkheid om aan het einde van de gratis workshop het aanbod te mogen doen aan de deelnemers om een gratis sessie met mij aan te gaan mochten ze verder willen sparren over hun Mindset vraagstukken.

 

R

Ik hoor uiterlijk binnen één maand na ons contactmoment waarin ik deze webpagina met jullie deel of jullie als organisatie in gaan op mijn gratis aanbod. Na deze maand verloopt mijn gratis aanbod. Wanneer jullie binnen een maand contact met mij opnemen dan bepalen we de data van de training vervolgens in overleg. Uiteraard hoeft de datum van de workshop niet binnen de hierboven genoemde maand te vallen. 

R

Op dit gratis aanbod zijn de algemene voorwaarden van de Mindsetpsycholoog van toepassing.


Je kunt gerust zijn. Ik heb al vele jaren ervaring als trainer binnen het bedrijfsleven op het gebied van mindset & gedrag! Wat ik kom brengen is waardevol. Zoals ik al honderden deelnemers waarde heb gegeven. Het wordt inspirerend.

Deze workshop gaat over leren, delen, groeien, ontwikkelen, connecten met je gevoel, focus op je doelen, strategie, actie nemen en zoveel meer.

Kennismaking De Mindsetpsycholoog - Next Level Mindset Workshop 2

Wie ben ik?

Ik ben Nicole, afgestudeerd psycholoog en onderneemster met een enorme passie voor de wet van aantrekking en ruim 10 jaar ervaring in coaching en trainingen geven binnen het bedrijfsleven. 

Ik heb heel lang het perfecte plaatje geleefd voor de buitenwereld en tegelijkertijd knaagde er altijd iets in mij. Mijn oudste patroon van vroeger uit waar ik het meest in belande als ik stress ervoer is dat ik mij aanpaste aan wat ik dacht dat een ander van mij wilde zien of horen. Ik werkte keihard. Ik zei soms dat ik het ermee eens was terwijl ik iets totaal anders vond of ik deed wat gevraagd werd terwijl ik er niet in geloofde. In het werken met groepen ben ik mezelf dan ook enorm tegen gekomen. Hoe meer ik mijzelf ontwikkeld heb door de jaren heen, hoe moeilijker het werd om in mijn patroon te blijven. Tot het moment kwam dat ik het niet meer kon. Het gevoel van voorbij gaan aan mezelf kostte me meer dan de mogelijke afwijzing die ik zou ervaren. En dat was het moment dat mijn leven in de versnelling kwam. 

De afgelopen 20 jaar is persoonlijke ontwikkeling en Mindset Mastery een ‘way of life’ voor mij geworden. In mijn zoektocht naar hoe ik mijn doelen zo makkelijk en effectief mogelijk kan behalen heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten, waardevolle lessen opgedaan. Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en de fouten die ik heb gemaakt. Ik heb een aantal topcoaches gehad die mij hun meest waardevolle lessen hebben meegegeven, waardoor mijn groei extreem is versneld. Dit alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn doelen realiseer, dat ik mijn leven leef op mijn voorwaarden en dat ik zonder concessies kies voor mijn geluk en succes. 

Lees hieronder wat deelnemers van
eerdere trainingen ervan vonden:

“Nicole kan zich goed inleven in anderen. Ze is een warme persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt. De omgeving die ze gecreëerd heeft heb ik als veilig ervaren. Hierdoor durfde ik uit mijn comfortzone te stappen. Ze is een professionele en betrokken coach die vol met enthousiasme en passie haar, tot in de details uitgewerkte, trainingen verzorgt. Daarnaast is Nicole een leuke persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is in iedereen. Ze stelt altijd leuke vragen en maakt snel een connectie met je. Ze kan goed luisteren en door de juiste vragen te stellen kan ze je laten inzien hoe je problemen het beste aan kunt pakken en toch dicht bij jezelf kunt blijven. Ik had niet verwacht dat ik zó veel uit haar trainingen zou halen! Nicole is een echte professional en één van de beste coaches die ik gezien heb. Ik beveel haar van harte aan!”

Dasha Zatula

“Nicole weet als geen ander om de onderste steen boven te halen. Haar trainingen zijn een genot om bij te mogen wonen en ik heb zelden een trainer/coach meegemaakt die zó bevlogen luistert en op een authentieke wijze de vraag achter de vraag boven water krijgt. Ik heb Nicole ervaren als een heel prettig en fijn mens. Een bevlogen trainer met veel kennis van zaken.”

Marcel Stoffels

“Voorafgaand aan de workshop liep ik vast in al mijn gedachten en liet ik mij blokkeren door al mijn ‘ja-maren’. Ik kon geen antwoorden geven op de vragen die ik mijzelf stelde en ik voelde mij steeds meer gedemotiveerd en ik raakte uit balans. Ondanks dat ik al heel veel weet over mezelf heb ik verschillende grote eye openers gehad tijdens de workshop. Ik zie nu dat ik mij continu ongelukkig gevoeld heb doordat ik alles in het negatieve ben gaan trekken in plaats van mij te focussen op mijn kracht. Het wederom herkennen van mijn patronen helpt enorm hierbij. Ik mag weer voor mezelf gaan kiezen en net zo goed voor mijzelf zorgen als dat ik voor een ander zorg. De tools en waardevolle eye openers die ik heb meegekregen uit deze workshop inspireren mij en ze helpen mij de volgende stap te zetten op mijn eigen reis.”

Stephanie Schenkers

Waarom deze Gratis workshop?

Begin dit jaar goed heb ik nagedacht waar ik nu écht blij van word in mijn bedrijf. Wat ik het allerliefst doe. Hoe ik mijn bedrijf nog meer zo in kan richten dat het volledig past bij wie ik ben. Waar ik enorm van houd naast het individueel begeleiden en coachen van mensen is het trainen en het werken met groepen. Ik geniet er van om al mijn waardevolle lessen door te mogen geven zodat zoveel mogelijk hun Next Level kunnen gaan bereiken.

Vandaar deze workshop. Een 2-uur durend shot van kennis en inspiratie waarin mensen gaan werken aan hun mindset, waarin ze leren om samen te gaan werken met hun hoofd zodat ze hun doelen kunnen realiseren. Jullie krijgen een berg van mijn bewezen kennis, ik ga jullie uitdagen, inspireren en stretchen. Ik nodig je uit om bloedeerlijk naar jezelf te gaan kijken. En live. In verbinding met elkaar, volop interactie. I love it! Ik weet wat de kracht van live werken met mij is. Echt uit het ritme van alledag, aan je persoonlijke en dus ook zakelijke ontwikkeling werken, je onderdompelen, bewust kiezen. Daar ontstaat de magie!

DE KERNWOORDEN VAN DEZE TRAINING: MINDSET, INSPIRATIE, KENNIS, DOELEN BEHALEN, VERBINDING ÉN STAPPEN DIE JE DIRECT KUNT IMPLEMENTEREN. LET’S GO!

 

Gaan jullie als organisatie in op mijn aanbod?
Laat mij dit dan weten via info@demindsetpsycholoog.nl of neem telefonisch contact met mij op
via 06-13 16 61 18.