facebook
Inschrijfformulier Next Level Mindset Workshop 1

Inschrijving Next Level Mindset Workshop

Op deze middag ontdek je wat ervoor nodig is om in de versie van jezelf te stappen die jouw dromen al leeft. Sta maar eens stil bij de vraag hoe groot je zou durven te dromen als je wist dat je niet kon falen? 


Tijdens deze workshop leer je:

  • De nummer 1 voorwaarde om je leven per direct te kunnen veranderen
  • De 3 sleutelingrediënten die een must zijn om jouw droomdoelen te kunnen realiseren
  • De 6 stappen die je keer op keer wilt doorlopen voor een manifestatieproces dat écht werkt
  • Hoe je daadwerkelijk in de versie van jou stapt die jouw dromen al leeft, zodat je de resultaten krijgt die deze versie van jou realiseert
  • Hoe je ervoor zorgt dat je nu eindelijk wel blijvende resultaten gaat zien
  • Hoe je de mindset kunt creëren om te gaan durven en doen


Wanneer is deze workshop de juiste keuze voor jou:

✅  Voor ambitieuze, zelfbewuste en leergierige mensen die er klaar voor zijn om te stoppen met zichzelf klein houden. En die bereid zijn om all-in te gaan op het gaan ownen van hun volledige potentieel zodat zij hun dromen stuk voor stuk kunnen realiseren.

❌  Deze workshop is niet voor jou als je er niets voor voelt om met jezelf aan de slag te gaan of als je niet bereid bent om echt naar jezelf te kijken en eerlijk te zijn tegen jezelf.

Ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan:

“Dit jaar vier ik voor het eerst samen kerst… Dat waar ik zo naar verlangt heb gebeurt en ik ben dolgelukkig (en krijg tranen terwijl ik dit naar je typ). Dankjewel lieve Nicole voor jouw bijdrage hieraan…”

“Bedankt voor alles! Ik ben jou erg dankbaar! En ik heb ook echt het gevoel dat ik nu pas ECHT LEEF! voor mezelf en mijn dierbaren. En alleen nog aar doe wat ik vind en hoe ik het wil. Ik voel zoveel meer energie en liefde en ik vind mezelf nu een veel leuker mens geworden! THANK YOU!”

“Wilde je informeren dat ik promotie krijg! Ik voel en ervaar dat dit mede komt uit de gesprekken tussen jou en mij. Het voelt alsof ik dit heb gecreëerd en bewust bekwaam ben in het sturen van mijn leven. Dank dank dank!”

Let op: Voor deze workshop zijn slèchts 16 plekken beschikbaar. Alle aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst en VOL = VOL. Verzeker jezelf daarom DIRECT van jouw plek, door je nu hieronder op te geven, zodat je zeker weet dat jij jouw plek bemachtigd om in de Next Level versie van jezelf te stappen!  

Overige informatie:

De workshop vindt plaats in Veenendaal. De waarde van deze training bedraagt minimaal € 199,- en jouw investering voor deze middag bedraagt slèchts € 37,-. Inloop is vanaf 12.30. Je kunt vrij parkeren voor de deur en de locatie is goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

YES, klinkt goed! Ik ben bij de “Next Level Mindset workshop”

Met het invullen van jouw persoonlijke gegevens is jouw inschrijving bijna definitief. Binnen nu en maximaal 48 uur ontvang jij een persoonlijke bevestiging per e-mail met daarin alle benodigde informatie en bijgevoegd de factuur.

Na betaling van de factuur is jouw inschrijving definitief en daarmee is jouw plek bevestigd.

Tot zaterdag 28 oktober. Ik kijk er enorm naar uit je dan te mogen ontmoeten!

Liefs,
Nicole

Inschrijfformulier Het Next Level Mindset Event

3 + 14 =

Met het verzenden van deze gegevens ga je akkoord met de
Algemene Voorwaarden van Nicole Engels.