facebook
Banner Mindset Workshop via Zoom

Ja, ik kies voor De Mindset Mastery Methode

Vertrouw op je intuïtie, durf snel te beslissen en maak gebruik van de speciale BONUS:

Wanneer je vóór dinsdag 8 december 23.59 besluit om je in te schrijven voor het online programma De Mindset Mastery Methode dan ontvang je het werkboek “3 magische powertools om je onderbewustzijn te herprogrammeren” incl. méér dan 100 inspirerende affirmaties die de kracht in zich hebben om je leven stap voor stap te veranderen. Ik durf dit met zekerheid te zeggen, want ik ervaar het zelf elke dag uit eerste hand.

Investering:

De investering voor het volgen van 1 workshop bedraagt t/m vrijdag 11 december 23.59 € 347,– incl. B.T.W. bij een éénmalige betaling.
Besluit je vóór dinsdag 8 december 23.59 om je in te schrijven dan ontvang je de waardevolle BONUS behorend bij deze training.

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. De eerste factuur ontvang je direct na inschrijving. De volgende factuur/facturen ontvang je per maand.

Kies je ervoor te betalen in 2 termijnen dan betaal je € 185,- incl. B.T.W. per termijn
Kies je ervoor te betalen in 3 termijnen dan betaal je € 133,- incl. B.T.W. per termijn

Met het invullen en versturen van jouw persoonlijke gegevens is jouw inschrijving definitief. Binnen maximaal 12 ontvang jij een persoonlijke welkomstmail met toegangscodes tot jouw account en direct daarna ontvang je de (eerste) factuur. De eerste week na opgave ontvang jij de data van de verdiepende Masterclasses / Q&A’s in jouw mailbox.

LET OP: Geef duidelijk aan in het opmerkingenveld aan of jij kiest voor de éénmalige betaling of dat je gebruik wilt maken van de optie om te betalen in termijn. Geef jij niets aan in het opmerkingenveld dan gaan we uit van een éénmalige betaling.

Ik kijk er naar uit de grote waarde van dit programma met jou te mogen delen. Tot de eerste verdiepende Masterclass / Q&A. Ik kijk er enorm naar uit je dan te gaan ontmoeten!

Liefs,
Nicole

Inschrijfformulier De Mindset Mastery Methode

6 + 13 =

Met het verzenden van deze gegevens ga je akkoord met de
Algemene Voorwaarden van Nicole Engels.