facebook
Incompany trainingen & Individuele Coaching 1

Meer high performance

Effectiever communiceren met elkaar

Medewerkers die veranderbereid zijn

Makkelijker zakelijke doelen realiseren

Medewerkers die eigen regie nemen

Een verhoogde employability

Partnerships met klanten en collega’s creëren

Fijnere sfeer op de werkvloer

Zijn dit niet de resultaten waar elke organisatie en leidinggevende blij van zou worden?

Wat al deze resultaten gemeen hebben met elkaar is dat Mindset altijd het thema is wat ten grondslag ligt aan het blijvend succes. Je kunt je medewerkers trucjes aanleren die ze kunnen toepassen in specifieke situaties om hun performance tijdelijk te verbeteren. Maar wil je een duurzame verbetering zien in het gedrag en de output van je medewerkers, dan is het belangrijk dat mensen weten hoe ze hun mindset kunnen veranderen, zodat een blijvende gedragsverandering gecreëerd kan worden.

“Nicole weet als geen ander om de onderste steen boven te halen. Haar trainingen zijn een genot om bij te mogen wonen en ik heb zelden een coach meegemaakt die zó bevlogen luistert en op een authentieke wijze de vraag achter de vraag boven water krijgt. Ik heb Nicole ervaren als een heel prettig en fijn mens. Een bevlogen trainer met veel kennis van zaken.”

 

Marcel Stoffels – TEDx-Speaker / Chief Happiness Officer

Incompany trainingen & Individuele Coaching 2

 

Deze organisaties gingen al eerder een samenwerking aan met De Mindsetpsycholoog

Incompany trainingen & Individuele Coaching 3
Incompany trainingen & Individuele Coaching 4
Incompany trainingen & Individuele Coaching 5
Incompany trainingen & Individuele Coaching 6
Incompany trainingen & Individuele Coaching 7
Incompany trainingen & Individuele Coaching 8
Incompany trainingen & Individuele Coaching 9
Incompany trainingen & Individuele Coaching 10
Incompany trainingen & Individuele Coaching 11
Incompany trainingen & Individuele Coaching 12

Wil jij jouw organisatie of afdeling naar een next level tillen dan is het noodzakelijk dat je medewerkers de juiste Next Level Mindset hebben om daar te komen.

Leer te werken vanuit je zone of Genius

Steeds meer organisaties beseffen zich dat de medewerkers van het bedrijf hun grootste kapitaal zijn, het binden en boeien van de werknemers binnen je organisatie wordt steeds belangrijker. Om je medewerkers te laten werken vanuit hun persoonlijke zone of Genius is het belangrijk dat ze zichzelf kunnen verbinden met zichzelf en tegelijkertijd met het werk dat ze doen. Dit zorgt ervoor dat ze optimaal kunnen presteren en daarmee bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf.

In de dagelijkse praktijk wordt er binnen organisaties al snel gestuurd op input óf output. Welke acties moet de medewerker uitvoeren óf wat moeten deze acties opleveren? Dat is tenslotte dé manier om sturing op de zakelijke doelstellingen bij te houden. Maar de manier waarop medewerkers hun werk aanpakken en benaderen dat wordt voor het merendeel bepaalt door hun Mindset.

Wat voor een mindset hebben de mensen binnen jullie bedrijf? Doen ze hun werk op een manier die past bij wie ze zijn en voelen ze zich verbonden met het werk dat ze doen? Hoe is hun denkwijze ontstaan? Wat zijn de overtuigingen en patronen die hen helpen of belemmeren in het behalen van hun doelstellingen? En hoe kunnen ze deze veranderen als dit hen zou helpen in meer plezier en effect creëren in hun werk?

Hoe kan De Mindsetpsycholoog
organisaties helpen:

Incompany trainingen & Individuele Coaching 13

Individuele Coaching voor medewerkers

Incompany trainingen & Individuele Coaching 14

Maatwerk training / workshop

Incompany trainingen & Individuele Coaching 15

Wie ben ik?

Ik ben Nicole Engels (40 jr), samen met Raymon en mama van Evy & Daan, psycholoog MSc. en ondernemer met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van Talent Development binnen het bedrijfsleven. Ik heb duizenden mensen mogen trainen en ik een grote passie voor mensen helpen ontdekken hoe ze hun mind vóór hen kunnen laten werken.

Mijn jarenlange ervaring binnen de commerciële corporate sector en mijn 6 jaar ervaring als succesvol ondernemer maakt dat ik voor vele bedrijven inzetbaar ben. Ik ben inzetbaar als trainer (o.g.v. gedrag), coach en loopbaanbegeleider. De naam van mijn bedrijf is: De Mindsetpsycholoog.

De unieke mix van:

mijn wetenschappelijke & psychologische achtergrond;

een jarenlange praktijkervaring als gedragstrainer & coach in het bedrijfsleven;

vele persoonlijke lessons learned & ervaringen op gebied van ondernemerschap;

In combinatie met het leren doelen realiseren door de universele wetten voor je te laten werken;

 

zorgt ervoor dat ik over een uitgebreide toolkit beschik waarmee ik vele bedrijven en hun medewerkers kan helpen, zowel op het gebied van persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.

“Ik help mensen ontdekken wat hun drijfveren zijn, wat ze willen bereiken, waar hun kracht ligt en hoe zij hun mindset voor hen kunnen laten werken. Zodat ze al deze kwaliteiten in kunnen zetten op een manier waardoor én de organisatie doelen behaald worden én het bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeldoelen. Op mijn testimonialpagina en op mijn LinkedIn profiel kunt u vele voorgaande ervaringen lezen van cliënten/deelnemers over de samenwerking met mij als hun trainer/coach en de resultaten die dit hen gebracht heeft.” – Nicole Engels, De Mindsetpsycholoog

 

Voorafgaand aan de workshop liep ik vast in al mijn gedachten en liet ik mij blokkeren door al mijn ‘ja-maren’. Ik kon geen antwoorden geven op de vragen die ik mijzelf stelde en ik voelde mij steeds meer gedemotiveerd en ik raakte uit balans. Ondanks dat ik al heel veel weet over mezelf heb ik verschillende grote eye openers gehad tijdens de workshop. Ik zie nu dat ik mij continu ongelukkig gevoeld heb doordat ik alles in het negatieve ben gaan trekken in plaats van mij te focussen op mijn kracht. Het wederom herkennen van mijn patronen helpt enorm hierbij. Ik mag weer voor mezelf gaan kiezen en net zo goed voor mijzelf zorgen als dat ik voor een ander zorg. De tools en waardevolle eye openers die ik heb meegekregen uit deze workshop inspireren mij en ze helpen mij de volgende stap te zetten op mijn eigen reis. 

 

Stephanie Schenkers – Sociaal Pedagogisch Medewerker

Incompany trainingen & Individuele Coaching 16

Nicole, ik ben geïnteresseerd en kom graag in contact met je!

“Nicole kan zich goed inleven in anderen. Ze is een warme persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt. De omgeving die ze gecreëerd heeft heb ik als veilig ervaren. Hierdoor durfde ik uit mijn comfortzone te stappen. Ze is een professionele en betrokken coach die vol met enthousiasme en passie haar, tot in de details uitgewerkte, trainingen verzorgt. Daarnaast is Nicole een leuke persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is in iedereen. Ze stelt altijd leuke vragen en maakt snel een connectie met je. Ze kan goed luisteren en door de juiste vragen te stellen kan ze je laten inzien hoe je problemen het beste aan kunt pakken en toch dicht bij jezelf kunt blijven. Ik had niet verwacht dat ik zó veel uit haar trainingen zou halen! Nicole is een echte professional en één van de beste coaches die ik gezien heb. Ik beveel haar van harte aan!”

 

Dasha Zatula – Blogger & Sr. Logistics Officer

Incompany trainingen & Individuele Coaching 17