facebook
Training 9 mei: In 7 stappen van de 4 P's naar je écht gelukkig voelen dankzij Mindset Mastery 1

De beste tools en een praktisch plan om
je mind vanaf nu vóór jou te laten werken. 

 

Ben jij klaar voor 1 dag vol praktische tips, inspirerende inzichten en mijn eigen geheimen voor de allerbeste reset van je mindset waardoor jij je écht gelukkig gaat voelen zodat jij vanuit flow jouw doelen kunt behalen? Laat je dan verrassen door mijn unieke recept voor Mindset Mastery bestaande uit bewezen tips en tools uit de psychologie, de reguliere coachingswereld, het bedrijfsleven en de universele wet van aantrekking.  

Super simpel, bewezen en effectief.

Je voelt dat er meer in je zit dan er nu uit komt. Je wilt vooruit en nieuwe stappen zetten omdat je gelooft dat je voor meer geboren bent dan het leven dat je nu leeft. Je hebt grootse plannen en ideeën voor jezelf, maar op het moment suprême neemt je mind het over met al haar “ja-maren”. Jij herkent je in 1 of meerdere van de 4 P’s: Piekeren, pleasen, perfectionisme en/of Ploeteren (te hard werken). Je switcht vaak van totale passie naar frustratie en weer terug. Je interesse voor persoonlijke ontwikkeling neemt toe. Je hebt misschien al wel een berg kennis opgedaan maar het daadwerkelijk in de praktijk brengen zonder dat jouw behoefte aan zekerheid of je loyaliteit aan  de mensen in jouw omgeving het van je overnemen. Je kiest nog te vaak voor het bewaren van de harmonie en dat wat je kent. Je wilt je mooiste leven leven, je wilt zijn wie je werkelijk bent en je wilt zonder pardon durven te kiezen waar jij gelukkig van wordt. Hoewel je gelooft dat dit mogelijk is kom je momenteel niet verder dan hoe het nu gaat. Herkenbaar? En ben jij klaar voor een upgrade?

Dan is dit dé training voor jou!

Herken je dit?

Jij weet dat je alles in je hebt om jouw leven te veranderen. Je bent niet ontevreden, maar je bent ook niet écht gelukkig met hoe je leven nu is. Je verlangt ernaar om grootser te leven. Je voelt letterlijk dat er meer in jou zit en je wilt later niet terugkijken met spijt op een leven dat je niet ten volle geleefd hebt.  

 

Je hebt een hoofd wat continu “aan” staat terwijl je al van alles hebt geprobeerd om zelf te ontdekken wat het is jouw gevoel je wilt vertellen. Zodat jij jezelf vertrouwen in kunt boezemen voor het zetten van nieuwe stappen in de richting van wat jij wilt, maar alles blijft zoals het is.

Mensen zeggen vaak tegen je dat je minder streng voor jezelf mag zijn. Dat het allemaal wel wat lichter mag. Je gelooft in een positieve mindset, je weet dat dit helpt. Vaak moet je zo veel van jezelf en eigenlijk vind je niet snel iets goed. Hoewel jij je best doet om positief te zijn, neemt je hoofd het al snel van je over met haar hoge standaard wanneer je onder druk komt te staan.

 

Dat je dingen anders aan moet pakken wil je verandering gaan zien dat is een feit. Maar hoe pak je de dingen anders aan, wat is de juiste manier om het aan te pakken, hoe weet je zeker dat dit écht is wat jij wilt? Vragen als deze komen op als je nieuwe keuzes wilt gaan maken en dan blokkeer je waardoor alles bij het oude blijft.

 

Steeds vaker is er dat stemmetje in jou dat je aanmoedigt om je hart te gaan volgen, maar als je dit stemmetje teveel ruimte geeft dan neemt je hoofd het vaak over met al haar mogelijke twijfels en bezwaren en dan twijfel je soms of het idee dat jij in gedachten hebt wel echt is wat jij wilt.

 

Je spreekt jezelf nog te vaak niet uit, je laat momenten voor de harmonie voorbij gaan. Je zou meer jezelf willen zijn in je relaties of op je werk en vaker je eigen keuzes willen maken. Je weet dat dit je meer op zou leveren en toch slik jij je gedachten of gevoel nog te vaak in uit angst voor het onbekende of om de harmonie te bewaren. 

Wees gerust. Ik begrijp je. Been there myself, done that!
Ik ga je helpen. Zoals ik al met honderden cliënten heb gedaan. 

Het komt goed.

Wat kun je verwachten deze training?

 

Het managen van jouw verwachting aan de voorkant is goed om te doen. Ik heb het graag over waar het écht om gaat wil je resultaat bereiken. Ik ga je meer waarde geven dan dat jij nu verwacht. Niet alleen inspireren, maar ik geef je ook waardevolle en concrete stappenplannen mee die jij direct kunt toepassen. Ik sta bekend om mijn persoonlijke wijze van trainen. Ik deel veel van mezelf en ik vraag jou ook om open te zijn. Dit doe ik omdat jij alleen vanuit verbinding met jezelf met mij kunt verbinden. En het is mijn doel dat jij alles uit dit event haalt om met een Next Level Mindset naar huis te gaan, waardoor het nog makkelijker wordt voor jou om je écht goed te voelen zodat jij vanuit die flow je doelen kunt behalen. Ik help jou de stap te maken van “Kan ik dit wel?” naar “Yes, natuurlijk kan ik dit” in 1 dag. Als je er klaar voor bent om je mindset een upgrade te geven zodat jij jouw leven kunt gaan veranderen, dan is de volgende simpele stap drukken op de koopknop en jouw stoel boeken.

 

R

 Ik help jou begrijpen hoe beschermingsmechanismes zoals de 4 P’s werken. Zodat je vanuit dit begrip effectievere keuzes kunt maken om vanuit zelfliefde meer geluk en succes te creëren.

R

Ik hou je liefdevol een spiegel voor over hoe je zelf verantwoordelijk bent voor het bereiken van jouw persoonlijke en/of zakelijke doel(en). Of het gebrek daaraan.

R

Een vol hoofd, out of the box denken en een berg inspiratie waarmee je direct aan de slag wilt gaan.

R

Een directe benadering: ik zeg niet altijd wat sociaal wenselijk is, ik ben wel eerlijk tegen je.

R

Geen ingewikkeld gedoe, ik hou van simpel en concrete tips.

R

Voor iedereen die denkt dat hij/zij al weet hoe het moet, doordat je zelf al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. Ik daag je uit😊. Zolang je zegt dat je het weet maar nog niet consistent uitvoert in de praktijk dan weet je dus nog niets. ‘Weten maar het niet doen is een veredelde vorm van niet weten in mijn ogen.

 

De kennis en inspiratie komt van mij, de uitvoering en
je succes ermee gaan creëren daarvoor zorg jij!

Voor wie is deze training?

Als jij wilt leren begrijpen hoe je mind en de verschillende 4 P’s werken. Ik leer je hoe jouw denkwijze is ontstaan, oftewel je mindset. Wat zijn jouw overtuigingen en patronen die jou belemmeren in het behalen van je doelen en hoe kan jij deze veranderen? Wat is het dat jij écht wilt voor jou? Wie ben jij als je bent wie je werkelijk bent? Wat doe je dan? Waar verlang je naar? Wil je meer succes? Wil je voor jezelf beginnen of verlang je naar een andere baan? Wil je meer zelfvertrouwen, meer liefde voelen voor jezelf? Verlang je naar betere relaties? Of wil je het allemaal anders gaan doen? De basis van dit leven is groei, dus wat het ook is waar jij naar verlangt er is altijd een volgende stap die jij kunt zetten.

Het hebben van de juiste Mindset

is wat jou gaat helpen daar te komen.

 Deze training is voor jou een zeer waardevolle investering als:

» Je toe bent aan een next level op welk gebied dan ook in je leven en jij de mindset
hiervoor wilt beheersen zodat jij je écht gelukkig kunt voelen.

» Jij wilt leren hoe jij ervoor kunt zorgen dat de verschillende P’s jou kunnen helpen in het realiseren van je doelen in plaats van dat ze je blokkeren.

» Wanneer je zelf al ‘van alles geprobeerd hebt’ en het toch nog niet volledig gelukt is.

» Als je denkt dat je alles al weet maar je jouw verlangens toch nog niet gerealiseerd
hebt. Dan mis je dus toch nog de juiste ingrediënten om jouw mindset voor je te laten
werken. Daar gaan we mee aan de slag.

Deze dag gaat over leren, delen, groeien, ontwikkelen,
connecten met je gevoel, focus, praktische stappenplannen & actie nemen.

en zoveel meer.

Training 9 mei: In 7 stappen van de 4 P's naar je écht gelukkig voelen dankzij Mindset Mastery 2

Wie ben ik?

Ik ben Nicole, afgestudeerd psycholoog en onderneemster met een enorme passie voor de wet van aantrekking en ruim 10 jaar ervaring in coaching en trainingen geven binnen het bedrijfsleven. 

Ik heb heel lang het perfecte plaatje geleefd voor de buitenwereld en tegelijkertijd knaagde er altijd iets in mij. Mijn oudste patroon van vroeger uit waar ik het meest in belande als ik stress ervoer is dat ik mij aanpaste aan wat ik dacht dat een ander van mij wilde zien of horen. Ik werkte keihard. Ik zei soms dat ik het ermee eens was terwijl ik iets totaal anders vond of ik deed wat gevraagd werd terwijl ik er niet in geloofde. Je leest het al, ik deed veel voor waardering & harmonie. Hoe meer ik mijzelf ontwikkeld heb door de jaren heen, hoe moeilijker het werd om mijn 4 P’s de boventoon te laten voeren. Tot het moment kwam dat ik het niet meer kon. Het gevoel van voorbij gaan aan mezelf kostte me meer dan de mogelijke afwijzing die ik zou ervaren. En dat was het moment dat mijn leven in de versnelling kwam. 

De afgelopen 22 jaar is persoonlijke ontwikkeling en Mindset Mastery een ‘way of life’ voor mij geworden. In mijn zoektocht naar hoe ik mijn mooiste leven kan creëren heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten, waardevolle lessen opgedaan. Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en de fouten die ik heb gemaakt. Ik heb een aantal topcoaches gehad die mij hun meest waardevolle lessen hebben meegegeven, waardoor mijn groei extreem is versneld. Dit alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn leven leef op mijn voorwaarden en dat ik zonder concessies kies voor mijn geluk. 

Lees hieronder wat deelnemers van
eerdere trainingen ervan vonden:

“Nicole kan zich goed inleven in anderen. Ze is een warme persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt. De omgeving die ze gecreëerd heeft heb ik als veilig ervaren. Hierdoor durfde ik uit mijn comfortzone te stappen. Ze is een professionele en betrokken coach die vol met enthousiasme en passie haar, tot in de details uitgewerkte, trainingen verzorgt. Daarnaast is Nicole een leuke persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is in iedereen. Ze stelt altijd leuke vragen en maakt snel een connectie met je. Ze kan goed luisteren en door de juiste vragen te stellen kan ze je laten inzien hoe je problemen het beste aan kunt pakken en toch dicht bij jezelf kunt blijven. Ik had niet verwacht dat ik zó veel uit haar trainingen zou halen! Nicole is een echte professional en één van de beste coaches die ik gezien heb. Ik beveel haar van harte aan!”

Dasha Zatula

“Nicole weet als geen ander om de onderste steen boven te halen. Haar trainingen zijn een genot om bij te mogen wonen en ik heb zelden een trainer/coach meegemaakt die zó bevlogen luistert en op een authentieke wijze de vraag achter de vraag boven water krijgt. Ik heb Nicole ervaren als een heel prettig en fijn mens. Een bevlogen trainer met veel kennis van zaken.”

Marcel Stoffels

“Voorafgaand aan de workshop liep ik vast in al mijn gedachten en liet ik mij blokkeren door al mijn ‘ja-maren’. Ik kon geen antwoorden geven op de vragen die ik mijzelf stelde en ik voelde mij steeds meer gedemotiveerd en ik raakte uit balans. Ondanks dat ik al heel veel weet over mezelf heb ik verschillende grote eye openers gehad tijdens de workshop. Ik zie nu dat ik mij continu ongelukkig gevoeld heb doordat ik alles in het negatieve ben gaan trekken in plaats van mij te focussen op mijn kracht. Het wederom herkennen van mijn patronen helpt enorm hierbij. Ik mag weer voor mezelf gaan kiezen en net zo goed voor mijzelf zorgen als dat ik voor een ander zorg. De tools en waardevolle eye openers die ik heb meegekregen uit deze workshop inspireren mij en ze helpen mij de volgende stap te zetten op mijn eigen reis.”

Stephanie Schenkers

Waarom deze training?

 

Met regelmaat stel ik mezelf de vraag waar ik nu écht blij van word in mijn bedrijf. Wat ik het allerliefst doe. Hoe ik mijn bedrijf nog meer zo in kan richten dat het volledig past bij wie ik ben. Waar ik enorm van houd naast het individueel begeleiden en coachen van mensen is het trainen en het werken met groepen. Het is wat ik 8 jaar lang continu heb mogen doen en ik geniet er van om al mijn waardevolle lessen door te mogen geven zodat zoveel mogelijk mensen hun Next Level kunnen gaan bereiken.

Vandaar deze dag vóór jou én als een verjaardagscadeau aan mezelf, omdat ik weer iets mag doen wat ik superleuk vindt. Een hele dag werken aan je mindset, leren samen te werken met je hoofd zodat jij jouw toekomstdromen gaat realiseren. Je krijgt een berg van mijn bewezen kennis, ik ga je uitdagen, inspireren en stretchen. Ik nodig je uit om bloedeerlijk naar jezelf te gaan kijken. Face to face. In verbinding met elkaar en volop interactie. I love it!

Ik weet wat het effect van 1 dag met mij is. Uit je dagelijkse gang van zaken zijn, aan jezelf werken, vele nieuwe inzichten opdoen en bewust keuzes maken. Uit deze combinatie ontstaat de magie!

 

De kernwoorden van deze dag: mindset, inspiratie, kennis,
gaan leven zoals jij écht wilt, verbinding en een concreet stappenplan.

Let’s GO!

Investering

Ik weet wat ik de afgelopen 22 jaar geïnvesteerd heb in mijn persoonlijke ontwikkeling om te komen waar ik nu ben en daarmee mijn succes te realiseren. Doordat ik mijn waardevolle kennis met je deel is de waarde van deze training onbetaalbaar. Als je werkelijk aan de slag gaat met dat wat we gedurende deze dag behandelen, dan zie jij jouw investering voor deze dag in no time terug in resultaat. In één dag deel ik met jou mijn meest waardevolle inzichten waar ik zelf jaren over gedaan heb! 

De prijs voor het bijwonen van deze dag is € 67,- inclusief BTW. Wat een koopje is voor wat je krijgt maar waarom zou je meer betalen als je nu dit scherpe aanbod mee kunt pakken? Je kent mijn waarde. Deze dag is volledig verzorgt dus je wordt op de dag zelf volop in de watten gelegd. 1 dag voor dit bedrag is absoluut een no-brainer. Boek daarom nu gelijk je ticket!

   

Datum:

Zaterdag 9 mei van 09:30 – 17:00 uur.
Er is ruimte voor een beperkt aantal mensen, wacht dus niet te lang met het bestellen van je ticket want vol = vol!

Locatie:

HR-Ontwikkelhuis, Sitiopark 13, 3941 PP Doorn
Gunstig gelegen in het midden van het land, voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. 

Training 9 mei: In 7 stappen van de 4 P's naar je écht gelukkig voelen dankzij Mindset Mastery 3

Wanneer kan je beter niet voor deze training gaan?

Q

Je voelt er niets voor om met jezelf aan de slag te gaan, je blijft liever nog even zitten waar je zit omdat je nu in ieder geval weet wat je hebt en dat voelt lekker veilig.

Q

De training duurt 1 dag, dus dit is een investering qua tijd. Daarnaast kost deze training ook geld. Je moet er dus tijd voor vrij maken en geld in investeren en eigenlijk heb je hier helemaal geen zin in. Je wilt wel dat jouw leven verandert, maar je zou liever zien dat jij hetzelfde blijft doen als nu en toch andere uitkomsten ervaart.

Q

Je bent niet bereid om echt naar jezelf te kijken en om eerlijk te zijn naar jezelf. Ik hoor vaak van mijn deelnemers dat ik persoonlijk ben en veel van mezelf laat zien in programma’s. Dit doe ik ook tijdens dit deze dag. Hiermee nodig ik jou uit hetzelfde te doen. Heb je hier helemaal geen zin in en wil jij jezelf niet kwetsbaar opstellen of vind je zelfreflectie vooral vervelend en ben je hier niet toe bereid, dan ga je niet zoveel uit deze dag halen verwacht ik.

Q

Het lijkt je helemaal niet fijn om een groep gelijkgestemde mensen met dezelfde uitdagingen te ontmoeten om mee te connecten en om elkaar te empoweren. Je doet liever alles alleen, want daar haal jij je energie uit.

Waar ga je mee naar huis?

Je hebt de tools om je mindset te masteren. Je weet na vandaag hoe jij ervoor zorgt dat jij in elke situatie samen kunt werken met jouw mind en de verschillende P’s zodat jij jouw doel(en) gaat realiseren vanuit een gevoel van flow en geluk.

Een hoofd vol ideeën en inspiratie. En het vertrouwen dat het ook voor jou mogelijk is om je dromen waar te maken.

Een helder zicht op wat je écht wilt en een nog sterker commitment aan dat doel.

Een stappenplan waardoor je nu weet welke stappen jij kunt nemen om wel je dromen en doelen te gaan realiseren.

Jouw “ja-maren” houden je niet meer tegen. Je durft de keuzes te maken die voor JOU en NU belangrijk zijn. Ook al vindt je het spannend. Maar jouw ‘mitsen en maren’ houden je niet meer tegen.

Je weet na deze dag precies weet wat je te doen staat om jouw mooiste leven te kunnen creëren vanuit de connectie met jouw gevoel. Je neemt afscheid van je excuses.

Connectie met je gevoel en een berg energie. Over het algemeen gaan mensen vol nieuwe inzichten en ideeën bij mij de deur weer uit. Vol zin om te gaan voor wat ze écht willen.