facebook
Home (old) 1

Interesse in Incompany Trainingen & Coaching voor Bedrijven?

Beheers jij de mindset om zonder concessies 
te kiezen voor jouw geluk & succes?


Wat zou de impact van zo’n krachtige mindset zijn op jouw leven? Je zou in staat zijn om te genieten van het leven dat je NU leeft terwijl je weet dat er nog zoveel méér mogelijk voor je is dan dit. Je zou bewust kiezen voor de mensen die jij toelaat in je leven; mensen die bijdragen aan je geluk. Je zou vol zelfvertrouwen je eigen koers durven varen en je zou die manier vinden waarop jij je geld kunt verdienen terwijl je doet wat je leuk vindt. Je zou energiek opstaan in de ochtend en dankbaar weer naar bed gaan in de avond. Dit leven is mogelijk. Ik leef het zelf namelijk elke dag. Het is geen leven vrij van emoties als angst, onzekerheid, boosheid en/of verdriet. Maar als jij begrijpt wat jouw emoties je willen vertellen, dan heb jij dé tool in handen om nog effectiever jouw doelen en dromen te realiseren.

Herken je dit:

Jij weet dat je alles in je hebt om de persoon te worden die je altijd wilde zijn. Maar waarom leef je dat leven nog niet? Je weet niet WAT je wilt óf HOE je dit kunt realiseren óf je wilt het te graag goed doen. Je zit jezelf letterlijk in de weg en achteraf ben je gefrustreerd omdat je ziet dat je niet doet wat nodig is. 

Momenteel ben je niet ontevreden want je hebt het niet slecht, maar… je weet dat het leven zoveel meer te bieden heeft. Je wilt het liefst alles uit het leven halen wat erin zit, doen waar JIJ echt gelukkig van wordt en stoppen met genoegen nemen met minder! 

Je verlangt naar rust in je hoofd. Je weet dat het vaak meer piekeren dan effectief denken is wat je doet. Jij wil dit patroon doorbreken. Soms zit je in die positieve flow en dan gebeurt er iets onverwachts en voor je het weet neemt je stemmetje het weer over. Dit bezorgt je veel stress. 

Je past jezelf snel aan. Je verlangt ernaar om écht jezelf zijn in je relaties of op je werk. Je wilt gaan voor wat jij leuk vind. Je weet dat dit je meer op zou leveren en toch slik jij je gedachten of gevoel vaak in. Je laat je teveel leiden door de mening of verwachting van anderen en dit zorgt voor weinig passie en plezier in wat je doet. 

Je bent bang voor spijt. Bang omdat je diep van binnen weet dat als jij je mindset niet aan gaat pakken dat er niets zal veranderen. Je wilt het zo graag goed doen, maar je acties laten dit niet zien. Naast dat je streng bent voor jezelf, verwacht je ook veel van anderen. 

Je weet dat kiezen voor jezelf betekent dat er dingen gaan veranderen. Het voelt alsof je vast staat op een kruispunt en je weet niet welke kant op te gaan. Je hoort vaak die stem in je hoofd die je vertelt dat je het niet goed genoeg doet waardoor je niet durft te beginnen uit angst om een fout te maken. Of je begint eraan maar je maakt het niet af.

Hoe nu verder?

Hoe lang laat jij jouw geconditioneerde mind met haar belemmerende overtuigingen je leven nog regeren? Hoe lang kun jij de energie nog opbrengen om je elke keer weer aan te passen, voor je straks ook hier de energie niet meer voor hebt? Of hoe lang duurt het nog voordat jij jezelf niet meer herkent en jij jezelf gaat afvragen hoe het kan dat anderen jou nog wel leuk vinden? Of erger nog, dat je later achter de geraniums terugkijkt met spijt op het leven dat je had willen leven maar dat je nooit geleefd hebt.

Wil je het echt anders?  Wil jij leren begrijpen waarom je blijft doen wat je doet en hoe jij de mindset kunt creëren om zonder excuus te kiezen voor jezelf en jouw geluk?

Laat mij je helpen ontdekken waarom blijft doen wat je nu doet en laat mij jou leren hoe jij je mindset vóór je kunt laten werken zodat jij jouw doel(en) gaat bereiken!

Home (old) 2
Home (old) 3
Home (old) 4

Hoe zou het voor je zijn als:

R

Jij volledig trouw zou zijn aan jezelf en jij alleen nog maar keuzes zou maken waar jij gelukkig van wordt

R

Je snapt hoe je mind werkt en jij je patronen leert herkennen en begrijpen zodat jij in staat bent om op de cruciale momenten andere keuzes te maken

R

Jij zou weten wat jij wilt en jij weet hoe jij jouw mindset kunt herprogrammeren zodat jij jouw doelen ook waarmaakt.

R

Jij tevreden zou zijn met jezelf en het leven dat jij voor jezelf gecreëerd hebt. Dat je ’s ochtends vol energie wakker wordt, dat je niet kunt wachten om aan je dag te beginnen en dat je ’s avonds in slaap valt met een gevoel van dankbaarheid en voldoening

R

Jij rust zou hebben in je hoofd omdat jij durft te vertrouwen op je gevoel en jij zou weten hoe jij de stem van je gevoel en je hoofd kunt onderscheiden van elkaar.

Wil jij met mij sparren over jouw situatie
en hoe jij jouw mindset vóór je kunt laten werken zodat jij voor jezelf gaat kiezen en jouw doel(en) gaat realiseren?

Boek dan een gratis Mindset Sessie.

“Wat anderen zeggen over
coaching & trainingen van Nicole”

“Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en ben hard aan het werk gegaan om mijn mindset te ontwikkelen. Daardoor leef ik nu vanuit mijn gevoel en kan ik steeds beter keuzes maken waar ik gelukkig van word. Dit is echt een hele fijne investering geweest in mijzelf, die ik voor de rest van mijn leven ga en kan gebruiken.”

 

Ik heb Nicole via internet gevonden nadat ik m’n baan had opgezegd en echt de tijd wou gaan nemen om te ontdekken wat het is wat ik het liefste wil gaan doen. Na de gratis sessie, had ik meteen een goed gevoel. Nicole stelt je op je gemak, luistert goed en gaf mij gelijk al een paar goeie tips. Ik ben erg dankbaar voor dit traject, haar individuele coaching en online programma hebben mij enorm geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb geleerd om naar mijn hart te luisteren en hoe ik moet omgaan met het “stemmetje” in mijn hoofd (mijn ego). Ik heb geleerd om echt te luisteren en te voelen naar mijn gevoel in plaats van het te onderdrukken, en met mijn hoofd keuzes te gaan maken.  Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en ben hard aan het werk gegaan om mijn mindset te ontwikkelen. Daardoor leef ik nu vanuit mijn gevoel en kan ik steeds beter keuzes maken waar ik gelukkig van word. Ik heb nu helder voor ogen wat mijn talenten zijn,  ik weet wat ik wil terug vinden in een baan en heb zowel in werk als privé veel meer balans. Dit is echt een hele fijne investering geweest in mijzelf, die ik voor de rest van mijn leven ga en kan gebruiken.

Home (old) 6

Janita van Unen - Appel
Life Coach

"Het traject met Nicole hielp me door een vervelende periode op mijn werk. Ik herontdekte mijn sterke punten, kreeg hernieuwde positieve energie en gebruikte deze om gericht op zoek te gaan naar een nieuwe baan waar ik wel positieve energie van kreeg en die ik ook gevonden heb!


Nicole is een ontzettend fijn persoon en een geweldige coach. De sessies met Nicole hielpen me vervolgens door een vervelende periode op mijn werk. Mijn baan bood me nl. geen voldoening meer en kostte juist energie in plaats van energie te geven. Door Nicole’s adviezen en praktische handvaten kon ik beter omgaan met lastige situaties op het werk. Nicole’s professionele begeleiding hierbij liet me inzien dat positiviteit en geloof in jezelf zorgt voor positieve ervaringen. Daarnaast liet ze zien hoe emotionele intelligentie werkt en hoe je dit kan inzetten om tot de beste keuzes voor jezelf te komen.

Ik herontdekte mijn sterke punten, kreeg hernieuwde positieve energie en gebruikte deze om gericht op zoek te gaan naar een nieuwe baan waar ik wel positieve energie van kreeg. De open, veilige sfeer die Nicole weet te creëren tijdens haar sessies, haar oprechte interesse, enthousiasme en jarenlange ervaring als professioneel trainer maken haar tot geweldige coach. Ik kan Nicole als coach van harte aanbevelen; twijfel niet, investeer in jezelf en geef jezelf dit cadeautje. Je krijgt er geen spijt van!

 

Home (old) 7

Vien Sawor
Bidmanager

 

 

“Deze inzichten geven mij het gevoel dat ik weer grip heb op mijn leven, alsof ik echt alles kan doen en bereiken dankzij wat ik geleerd heb. Dit gevoel van grip geeft mij rust. Dat is heerlijk”


Voorafgaand aan het traject had ik niet het idee dat ik veel uit een coach traject kon halen. Dankzij aanmoediging van mijn vriend ben ik dit traject in gestapt. Ik begon het traject met de vraag om duidelijkheid welke richting ik op wil met mijn carrière. Het traject met Nicole vond ik zeer intensief maar leverde uiteindelijk veel inzicht en (h)erkenning van mijn eigen gedrag en processen op. Het traject was naast intensief ook emotioneel en bevrijdend. Het voelt alsof ik gevoelens een plek heb kunnen geven en een nieuwe levensfase ben ingestapt na afloop van dit traject.

Nicole kan van nature goed luisteren en heeft een positieve en transparante houding. Dit nodigt erg uit om Nicole in vertrouwen te nemen. Daarbij heb ik veel tools gekregen om zelfstandig verder te kunnen met nieuwe vragen. Nicole heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn gedrag. De (h)erkenning van mijn eigen gedrag zorgde ook voor een stuk acceptatie en waardering voor mijzelf. Voor deze erkenning had ik echt hulp en richting nodig. Nicole heeft mij dat gegeven. Zij heeft mij geholpen om mijn eigen aandeel in lastige situaties te herkennen. Ik ben momenteel aan het leren niet alleen deze lastige situaties te herkennen maar ze ook op een positieve manier te beïnvloeden.

Deze inzichten geven mij het gevoel dat ik weer grip heb op mijn leven, alsof ik echt alles kan doen en bereiken dankzij wat ik geleerd heb. Dit gevoel van grip geeft mij rust. Dat is heerlijk.

M.K.
Onderwijskundige

 

 

“Door de coaching ben ik beter in staat om dichtbij mijn gevoel te blijven en vanuit daaruit te handelen. Ik heb mijn eigen valkuilen leren herkennen en daardoor patronen kunnen doorbreken en ik ben nu milder voor mezelf. Ik weet beter te beschrijven wat ik wil, wil ik voel en daar gehoor aan te geven. De gesprekken met Nicole hebben er aan bijgedragen dat ik een meer positief zelfbeeld heb gekregen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot.“


Nicole is een hele fijne gesprekspartner, een zeer goede coach. Zij geeft mij het gevoel dat ik mezelf kan zijn en dat ik ertoe doe. Ze geeft mij voortdurend terug dat ik op de goede weg ben maar ze is ook goed in staat opbouwend kritisch te zijn. Nicole blijft heel scherp en alert. Heel fijn dat Nicole zo goed in staat is om te luisteren. Ze onthoudt daarbij heel veel. Mede dankzij haar adviezen heb ik veel meer inzichten in mijzelf gekregen en in mijn patronen en heb ik, daar waar nodig, deze patronen ook kunnen doorbreken. Dit pakt voor mij heel positief uit.

Door de coaching ben ik beter in staat om dichtbij mijn gevoel te blijven en vanuit daaruit te handelen. Ik heb mijn eigen valkuilen leren herkennen en daardoor patronen kunnen doorbreken en ik ben nu milder voor mezelf. Ik voel mij nu meer in balans. Ik weet beter te beschrijven wat ik wil, wil ik voel en daar gehoor aan te geven. De gesprekken met Nicole hebben er aan bijgedragen dat ik een meer positief zelfbeeld heb gekregen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Deze verandering helpt mij om beter in balans te zijn, mijn grenzen goed te herkennen maar ook om te voelen en ervaren waar mijn talenten en kwaliteiten liggen. Meer energiegevers op te zoeken en meer uit te gaan van mijn eigen kracht. Door daar me meer bewust van te zijn, straal ik dat ook meer uit. Mijn omgeving geeft dan ook terug dat ze mij meer opgewekt, in balans en zelfverzekerd vinden overkomen.

 

Home (old) 8

Wendy de Rooij – Honselaar
Marketing & Communicatiespecialist

Home (old) 9
2022 – Oh, wat een jaar.

2022 – Oh, wat een jaar.

In deze blog wil ik je graag meenemen in wat het afgelopen jaar allemaal veranderd is in mij. Ik merk dat ik op energetisch niveau een aantal grote shifts heb gemaakt en de komende tijd ga je mij weer een stuk vaker voorbij zien komen. Wellicht iets minder rond mijn...

Laad lekker op de komende tijd

Laad lekker op de komende tijd

Laat me beginnen met een ieder te bedanken die mij lieve mails stuurt over het feit dat ik mij uitspreek. Deze mails doen mij stuk voor stuk erg goed en motiveren mij om mijn verhalen te blijven delen. Dank daarvoor🙏🏻 Ik heb mezelf echt uitspreken een poos heel...

Het kerningrediënt voor manifestatie

Het kerningrediënt voor manifestatie

Laat me beginnen met zeggen hoe fijn ik vind dat je mij weer wilt lezen, als je deze blog hebt geopend. Hoe gaat het met mij? Totaal tegen mijn verwachting in, merkte ik na de geboorte van onze dochter Evy, dat ik behoefte had aan naar binnen keren en zoveel mogelijk...

''Wil je continu geïnspireerd worden?''

Schrijf je in en ontvang elke week mijn mindblowing & praktische tip(s)
die jou helpen nóg meer keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt.