facebook
Home 2

Voor de durvers, denkers en doeners die voelen dat je eigen geluk creëren een inside job is en die er klaar voor zijn om hun eigen kracht terug te nemen.

Home 3

We leven in een bijzondere tijd. Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat de wereld anders in elkaar steekt dan ze dachten.

Op sommige momenten is het verhelderend dit te ontdekken, omdat je zaken ineens beter begrijpt. Maar het kan ook spannend, beangstigend en/of overweldigend zijn.

Want hoe kan jij vertrouwen hebben in de toekomst als alles wat je geloofde anders in elkaar blijkt te zitten dan je dacht?

Het antwoord op deze vraag ligt in jou. Zou jij je voor de volle 100% bewust zijn van de krachtige creator die jij bent, dan zou alle chaos op de wereld niet zo’n groot effect hebben op hoe jij je voelt. Wanneer jij jezelf erop betrapt dat jij je alleen gelukkig kan voelen als de situatie waarin jij je bevindt aan bepaalde voorwaarden voldoet, dan heb jij jezelf afhankelijk gemaakt van je omgeving. Dit is niet hoe het leven bedoeld is.

Jij bent hier om JOUW mooiste leven te leven. Ongeacht wat er om je heen allemaal gebeurd. Het is mogelijk voor jou om jouw dromen uit te laten komen. Het is mogelijk om je goed te voelen, om in mogelijkheden te denken en om stap voor stap jouw mooiste leven te creëren. Het is een kwestie van mindset, je moet alleen weten HOE jij je mindset naar een next level kunt brengen en hier help ik je met alle liefde bij.

De tijd waar we nu in leven vraagt ons om te kiezen voor onze eigen grote reset: De reset van onze mindset.

 Want ons denken creëert de realiteit waar wij in leven en niet andersom!

Home 4

Hi, ik ben Nicole

Psycholoog, Mindset expert en verliefd op het creëren van je eigen geluk door het mindsetwerk te doen wat hiervoor nodig is.

Jij bent hier gekomen om jouw mooiste leven te leven. Het is mijn doel jou te helpen her-inneren wie je werkelijk bent: een krachtige creator en je kan in elke omstandigheid kiezen voor je eigen geluk.

Had ik een paar jaar geleden durven dromen van het leven dat ik vandaag leef?

Mijn hart wist dat het mogelijk is, maar mijn hoofd met haar twijfels runde vaak de show. Nu leef ik mijn droomleven, doordat ik het innerlijk werk ben gaan doen wat nodig was om hier te komen.

Als jij niet gelukkig wordt van hoe jouw leven nu is, dan is dit een uitnodiging. Een uitnodiging om het besluit te nemen dat jij een geweldig leven waard bent.

Ben jij bereid het werk te doen wat nodig is om jouw dromen te realiseren? Dan ben je exact op de juiste plek!

Home 5
Home 6

Je leven weerspiegelt je denken

Ontdek de les in deze 5 situaties
en verander je realiteit

Ontdek op welke wijze jouw leven je spiegelt in de situaties die jij ervaart. Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken en te ontdekken wat de les is die een situatie jou kan leren?

De 5 situaties die behandeld worden in het E-Book zijn:

 • Overvloed is voor mij niet weggelegd
 • Mijn werk geeft mij geen voldoening
 • Ik ben single en wil graag wil een relatie
 • Ik mag geen fouten maken
 • Ik heb geen vertrouwen in de toekomst

Ontdek hoe jij je realiteit kunt veranderen door de lessen te leren die elke situatie jou spiegelt.
Neem de sleutel in handen naar hoe jij je leven kunt veranderen door meer overvloed,
werkplezier, liefde, zelfliefde en geluk aan te trekken.

Home 7

Herken je ook deze verlangens?

 • Je wilt begrijpen hoe manifesteren echt werkt, zodat jij jouw dromen waar kunt
  maken
 • Je wilt vertrouwen hebben in de toekomst, ongeacht wat er momenteel allemaal op het wereldtoneel speelt
 • Je wilt liefdevolle relaties hebben waarin je kunt zijn wie je werkelijk bent
 • Je wilt meer passie, plezier en voldoening ervaren in je werk
 • Je wilt ten diepste tevreden zijn met wie je bent
 • Je wilt een rotsvast vertrouwen hebben en weten hoe jij jouw realiteit verandert

Hoe lang laat jij je aangeleerde patronen, het gebrek aan energie dat je voelt, het niet weten wat je wilt of wat er allemaal gebeurd in jouw omgeving en/of op wereldniveau bepalend zijn voor hoe jij je voelt?

Het is tijd om te stoppen met wachten en om te kiezen voor jouw geluk. Zodat je later vol vreugde terugkijkt op een leven dat ten volle is geleefd!

Elk moment dat je langer wacht, stel jij jouw toekomst uit. Als jij jouw dromen waar wilt maken, dan is er geen beter moment dan NU om jouw creatiekracht terug te pakken en ervoor te gaan.

Home 8

gratis

masterclass

Ontdek de 3 zekerheden
waar je altijd van op aan kunt

mindset

mails

Ontvang met regelmaat inspiratie in je mailbox

gratis

blog

Leer en profiteer van mijn eigen ervaringen en tips uit de praktijk

Home 9

Als jij een gelukkiger leven wilt creëren, op welk vlak dan ook, dan ben je op de juiste plek.

Ik leer jou de samenhang begrijpen tussen jouw denken, je voelen, de acties die jij neemt en de resultaten die jij ziet, zodat jij de tools in handen hebt om jouw leven te kunnen veranderen. Op heldere wijze uitgelegd zodat jij direct aan de slag kunt. Maar weet wel; het vraagt inzet van jou. Want als jij niet bereid bent om het innerlijk werk te doen wat hiervoor nodig is, dan verandert er helemaal niets.


Het is mogelijk voor jou om:

 • Jouw droomdoelen 1 voor 1 te realiseren
 • Trouw te zijn aan jezelf tijdens dit proces
 • Te leren hoe jij jouw mindset vóór jou laat werken
 • Je veilig te voelen in jezelf, ongeacht wat er om je heen gebeurd
 • Te leren hoe jij alleen nog maar die keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt
 • Je mooiste leven te leven

Jij bent het waard om gelukkig te zijn.
Het is aan jou dit te geloven en de keuze te maken voor jouw geluk!

Wat anderen zeggen?

Ik vind het een geweldige ervaring dat alles opeens lijkt te gaan stromen en op mijn pad komt.

Ik weet zeker dat dit zonder Nicole’s hulp niet was gebeurd. Nicole kan meteen to the point komen en de vinger op de juiste plek leggen. Ze leert je hoe je door het veranderen van je mindset kan bereiken wat jij graag wilt in je leven.

Sasqia

RESEARCHER UNIVERSITEIT

Tegenwoordig leef ik niet meer in mijn hoofd maar neem ik de acties die ervoor zorgen dat ik mijn gewenste resultaten behaal.

Dankzij Nicole heb ik mezelf terug gevonden en geleerd hoe je weer plezier krijgt in je leven. Ik heb geleerd mijn angst los te laten en mezelf weer op de eerste plek te zetten. Ik voel nu dat ik mijn verlangens waard ben. Dit doorvoelen heeft gemaakt dat ik wakker ben geworden.

Patricia Hollander

FRONT OFFICE MEDEWERKER

Door de lessen en gesprekken met Nicole goed op me in te laten werken en hiermee aan de slag te gaan is het krampachtige van mijn zoektocht verdwenen.

Ik geniet nu veel meer van de reis naar mijn doelen toe i.p.v. alleen maar bezig te zijn met de eindbestemming. Ik heb weer volop vertrouwen in de toekomst!

Marcel Cromzigt

PROJECT ADVISEUR

Ik wilde mijn eigen, zelfbewuste en daadkrachtige ‘ik’ weer terug. Nicole wist meteen het ‘pijnpunt’ te vinden.

Het resultaat van onze samenwerking is dat ik weer in balans ben en mijn ‘kleurrijke’ ik terug heb. Ik zou iedereen aanraden te investeren in een traject met Nicole omdat deze investering profijt oplevert voor de rest van je leven.

Karin Valente

HR-ADVISEUR

Praktische tips & laatste blogs

Mijn donkere nacht van de ziel

Mijn donkere nacht van de ziel

Mijn donkere nacht van de zielVandaag wil ik het met je hebben over de ‘donkere nacht van de ziel’ waar ik doorheen ben gegaan. 'Wat is een dark night of the soul?’ hoor ik je denken. Een passende definitie die ik erover heb gevonden is "een fase in persoonlijke...

Waar geen weg is, is geen wil

Waar geen weg is, is geen wil

Waar geen weg is daar is geen wil iAfgelopen week hoorde ik iemand zeggen “Waar een wil is, is een weg”. Een opmerking waar ik het vanuit mijn expertise 100% mee eens ben. Heb je er wel eens over nagedacht dat het tegenovergestelde ook geldt? Wat is dan het...

elsewhere

navigatie
navigatie

explore

navigatie
navigatie
navigatie

instagram

copyright regel | algemene voorwaarden | privacyverklaring

back to TOP