facebook

Het herroepingsrecht geldt niet voor de digitale programma’s “Mindset Mastery Methode” en “DOEN wie je werkelijk BENT” en voor diensten (coaching, workshop(s) & training(en)) die door Nicole Engels geleverd worden. Het is wel van toepassing op de producten die Nicole Engels verkoopt. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product te retourneren.

Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten zullen worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@demindsetpsycholoog.nl

Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour worden teruggestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.