facebook

Ben jij klaar voor de shift van best oké naar beter dan je had durven dromen?

Ik help ambitieuze mensen die rondlopen met het gevoel van ‘is dit het nou?’ om hun belemmerende patronen en overtuigingen los te laten, zodat ze in de versie van zichzelf kunnen stappen die zijn/haar verlangens moeiteloos, vanuit flow en vol plezier waarmaakt.

Stop met jezelf klein blijven houden…

… en download gratis mijn e-book “5 gouden tips om een ijzersterke mindset te creëren waar je dromen mee waarmaakt.”

E-book "5 gouden tips om een ijzersterke mindset te creëren waar je dromen mee waarmaakt" 1

Hi, ik ben Nicole

Sinds mijn 16e ben ik al bewust bezig met persoonlijke ontwikkeling. Vanaf dat moment heb ik mij verdiept in de werking van onze psyche (ofwel onze mindset) en het leren begrijpen hoe de universele wetten werken.

Toch veranderde er door de jaren heen maar weinig in mijn leven. Voor de buitenwereld leek het alsof ik het goed voor elkaar had. Een goede baan als trainer bij een wereldwijd gerenommeerde organisatie waar ik elk jaar honderden mensen mocht trainen en coachen, een mooi appartement en lieve vrienden en familie.

Maar van binnen voelde ik veel onrust. Ook al stond mijn baan prachtig op mijn CV, het heeft nooit als de optimale match gevoeld. Ik had altijd het gevoel dat er meer in mij zat dan eruit kwam en dat ik niet echt op de juiste plek voor mij zat. Toch duurde het een poos voor ik in de actie ben gekomen.

De combinatie van twijfelen of ik wel écht goed genoeg was voor wat ik het liefst wilde, niet weten hoe mijn ideale bedrijf eruit zag, mijn behoefte aan zekerheid en mijn loyaliteit aan mijn leidinggevende hebben mij lang tegen gehouden om te gaan voor wat ik werkelijk wilde: mijn eigen coaching bedrijf.

Privé had ik veel om dankbaar voor te zijn. Lieve familie en vrienden en een heerlijk appartement. Maar ook daar verlangde ik al 10 jaar naar een fijne romantische relatie en had ik de grote droom om nog moeder te mogen worden.

 

E-book "5 gouden tips om een ijzersterke mindset te creëren waar je dromen mee waarmaakt" 2

Eind 2016 voelde ik dat het structureel voorbij blijven gaan aan mijn verlangens, door te blijven doen wat ik op dat moment deed, mij meer zou kosten dan de teleurstelling die ik zou kunnen ervaren als ik all-in voor mijn dromen zou gaan en het niet zou slagen.

Vanaf toen ben ik alle kennis die ik uit al die voorgaande jaren had opgedaan, bewust toe gaan passen op mijn eigen leven. Het was spannend, om keer op keer uit mijn comfort zone te treden, maar de manifestaties volgden al snel.

Ik heb mijn goede baan verruilt voor mijn eigen bedrijf, waarin ik voor de volle 100% vanuit mijn hart te werk ga. Na 10 jaar vrijgezel zijn, met een aantal korte relaties met de verkeerde mannen voor mij, heb ik toen ik 36 was mijn grote liefde gemanifesteerd. Dit was zo’n grote droom die uitkwam en als kers op de taart ben ik nu mama van onze twee prachtige kinderen. Ik heb mijn royale studieschuld van € 15.000 in 1 keer af kunnen betalen en momenteel kan ik mezelf recht aankijken in de spiegel en oprecht zeggen dat ik van mezelf houd. Ik geloof dat een ieder van ons met een doel hier op aarde is. Wie jij werkelijk bent is grootser dan jij je nu voor kunt stellen. Je kunt alles bereiken wat je wilt, ik kan dit beamen vanuit eigen ervaring. Het is tijd dat je stopt met jezelf klein houden, zodat je kunt starten met het leven gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt, doordat jij je volledige potentieel gaat benutten.

Ik weet waar ik het over heb als ik je vertel dat waar jij naar verlangt, ook naar jou verlangt.

Het is mijn verlangen, om zoveel mogelijk mensen met grote dromen, die rondlopen met het gevoel van ‘is dit het nou?’, te helpen om hun belemmerende patronen en overtuigingen los te laten. Zodat ze in de versie van zichzelf kunnen stappen die zijn/haar verlangens moeiteloos, vanuit flow en vol plezier waarmaakt.

Dit doe ik door te werken met de ultieme mix van het je leren begrijpen hoe je mind werkt, het leren manifesteren door gebruik te maken van de universele wetten plus het gebruik maken van de 11 jaar ervaring die ik heb opgedaan in het trainen en coachen van grote groepen mensen in het bedrijfsleven.

Dus mijn vraag aan jou is:

Ben jij er klaar voor om nu eindelijk te gaan leren hoe jij alles kunt zijn, doen en hebben waar jij werkelijk naar verlangt?

Download het e-book “5 gouden tips om een ijzersterke mindset te creëren waar je dromen mee waarmaakt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.