facebook
Doorbraak Dag 1

Vraag jij je soms af of de sleutel tot het oplossen van je grootste probleem zich in jouw blinde hoek bevindt?

Ben jij er zo klaar mee continu méér van hetzelfde te creëren, terwijl je voelt dat er zoveel moois mogelijk is voor jou? Verlang jij ernaar om daadwerkelijk de doorbraken te ervaren waar jij van droomt?

Laat je dan verrassen door deze unieke en extreem waardevolle Doorbraakdag!

Hoeveel zou het jou waard zijn, om de shifts die je de afgelopen jaren in al je persoonlijk ontwikkelwerk, wellicht niet eens hebt gehad, in slèchts 1 dag te kunnen ervaren? De geheime sleutel tot het realiseren van grootse resultaten in puur en alleen deze dag, bevindt zich in het feit dat we de gehele dag op het niveau van jouw onderbewustzijn aan de slag gaan.

Anders dan je gewend bent, onlogisch, krachtig, extreem effectief, snelle shifts en grootse doorbraken. Dat is de magische mindset cocktail waar jij van mag genieten wanneer JA zegt tegen een Doorbraakdag.

Je wilt vooruit en nieuwe stappen zetten omdat je gelooft dat je voor meer geboren bent dan het leven dat je nu leeft. Je hebt grootse plannen en ideeën voor jezelf, maar op het moment suprême neemt je mind het over en verval je toch weer terug in je oude patronen.

Je switcht met regelmaat van vertrouwen en enthousiasme richting de toekomst naar frustratie over hoe het nu is en weer terug. Je interesse voor persoonlijke ontwikkeling neemt toe. Je hebt wellicht al een berg aan kennis opgedaan, maar het daadwerkelijk in de praktijk brengen blijft een uitdaging, omdat jouw behoefte aan zekerheid of jouw loyaliteit aan de mensen die belangrijk voor je zijn, het al snel van je overnemen. Je voelt je vaak alsof je tegen een onzichtbare blokkade aan het opboksen bent, die tussen jou en je droomdoel(en) in staat en je kiest nog te vaak voor de bekende veilige weg.

Je wilt je mooiste leven leven, je wilt in de versie van jou stappen die met gemak zijn/haar dromen realiseert en je wilt zonder pardon durven te kiezen voor waar jij gelukkig van wordt. Hoewel je gelooft dat dit mogelijk is, lijkt het wel alsof je soms “stuck” zit in hoe het nu is.

Herkenbaar? En ben jij klaar voor een upgrade?

Dan is De Doorbraak Dag jouw dag!

Herken je dit?

Jij weet dat je alles in je hebt om jouw leven te veranderen. Je bent niet ontevreden, maar je bent ook niet écht gelukkig met hoe je leven nu is. Je verlangt ernaar om grootser te leven. Je voelt letterlijk dat er meer in jou zit en je wilt later niet terugkijken met spijt op een leven dat je niet ten volle geleefd hebt.  

 

Je creëert nog teveel van dezelfde niet gewenste resultaten, je laat momenten voor de harmonie voorbijgaan. Je zou meer willen doen wat goed voelt op het gebied van relaties, je werk en/of bedrijf, je vitaliteit of welk ander levensgebied naar keuze. Je zou veel vaker je eigen keuzes willen maken. Je weet dat dit je meer op zou leveren en toch slik jij je gedachten of gevoel nog te vaak in uit angst voor het onbekende of om de lieve vrede te bewaren.  

Vaak moet je veel van jezelf en eigenlijk werk je het merendeel van de tijd op wilskracht. Hoewel jij je best doet om jezelf continu te motiveren en om ‘te doen waarvan je weet dat het werkt’, toch val je snel terug in je oude niet helpende manier van doen. Het continu jezelf motiveren om het anders te doen werkt goed voor even, tot je de energie gewoonweg niet meer hebt om jezelf te blijven motiveren. 

 

Dat je dingen anders aan moet pakken wil je daadwerkelijk die veranderingen gaan zien dat is een feit. Maar hoe pak je de dingen anders aan, wat is dan de juiste manier om het aan te pakken, hoe weet je zeker dat dit écht is wat jij wilt? Vragen als deze komen op als je nieuwe keuzes wilt gaan maken en dan blokkeer je waardoor alles bij het oude blijft. 

 

Steeds vaker is er dat stemmetje in jou dat je aanmoedigt om te gaan voor wat je écht wilt, maar als je dit stemmetje teveel ruimte geeft dan neemt je hoofd het over met al haar mogelijke twijfels en bezwaren. Vervolgens twijfel je weer of het idee dat jij in gedachten hebt wel écht het idee is wat jouw gevoel je ingeeft?  

 

Je hebt een hoofd wat continu “aan” staat terwijl je al van alles hebt geprobeerd om zelf te ontdekken wat het is jouw gevoel je wilt vertellen. Zodat jij jezelf vertrouwen in kunt boezemen voor het zetten van nieuwe stappen in de richting van wat jij wilt, maar alles blijft zoals het is.

Wees gerust. Ik begrijp je. Been there myself, done that!
Ik ga je helpen. Zoals ik al met honderden cliënten heb gedaan. 

Het komt goed.

Wat kun je verwachten
tijdens een Doorbraak Dag?

 

Het managen van jouw verwachting aan de voorkant is wel op zijn plaats. Ik houd van the real deal. Ik ga je meer waarde geven dan dat jij nu verwacht. Deze dag wordt anders dan de coachings die je tot nu toe hebt meegemaakt. We gaan de hele dag op het niveau van je onderbewustzijn te werk. We werken met veel snelheid, de eerste impuls die jouw onderbewustzijn je keer op keer door zal geven leidt ons door de dag heen en bepaalt de doorbraken die jij gaat realiseren.

Het is mijn doel dat jij alles uit deze dag haalt om de doorbraken te realiseren waar jij van droomt, op jouw specifieke levensgebied naar keuze. Zodat het nog makkelijker wordt voor jou om in de succesvolle versie van jou te stappen die met gemak zijn/haar doelen realiseert. Ik help jou te gaan van “Kan ik dit wel?” naar “Let’s do this” in 1 dag. Als je er klaar voor bent om jouw niet helpende je mindset een upgrade te geven zodat jij jouw droomdoelen kunt waarmaken, dan is de volgende simpele stap het drukken op de “sign me up” knop.

R

Je komt tot de wortel van jouw probleem. Tijdens deze dag help ik jou om de top 5 aan negatieve emoties en jouw niet helpende overtuigingen en beslissingen los te laten, zodat je de cirkel van blijven creëren wat je niet wilt kunt doorbreken. 

R

Je ontdekt langdurige patronen uit je verleden, uit eerdere generaties en soms zelfs uit vorige levens zodat je deze los kunt laten. 

R
Je laat meerdere emotionele triggers los zodat je niet meer reageert vanuit jouw overlevingsmodus maar jij juist gaat reageren als de persoon die je écht wilt zijn.
R
Op het niveau van jouw onderbewustzijn de-installeer je tijdens deze dag de oude programma’s en patronen die niet meer werken en je installeert nieuwe programma’s die wel werken.
R
Je maakt contact met de succesvolle versie van jou op deze dag. Je ontdekt, in samenwerking met jouw onderbewustzijn, wat de gewoontes zijn die tot jouw succes leiden en je leert hoe je in de versie van jou stapt, die al ultiem succes creëert op het door jou gekozen levensgebied.
R

Na het loslaten van alles wat je niet meer dient en het contact maken met de succesvolle versie van jou, ben je er klaar voor om de doelen te stellen die passen bij deze nieuwe identiteit, van de succesvolle jij. Je creëert een doel op maat, wat afgestemd is op wat jij werkelijk wilt voor jou. 

R

Je creëert een concreet actieplan, wat je mee naar huis neemt, waar je aan kunt werken.

 

R

Als kers op de taart programmeer jij het moment waarop je jouw droomdoelen realiseert in jouw toekomstige tijdslijn, zodat jouw onderbewustzijn je kan helpen jouw doelen te verwezenlijken, in de periode na de Doorbreek dag. Doordat ze een duidelijk opdracht heeft meegekregen om naar toe te werken.

 

R

Voor iedereen die denkt dat hij/zij al weet hoe het moet, doordat je zelf al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. Ik betwijfel het😊. Zolang je zegt dat je het weet maar nog niet consistent uitvoert in de praktijk dan weet je nog niets. ‘Weten maar het niet uitvoeren in de praktijk’ is een veredelde vorm van niet weten in mijn ogen. 

 

Jou begeleiden om een optimale samenwerking te creëren met je onderbewustzijn zodat jij alle bovenstaande stappen kunt doorlopen is mijn bijdrage tijdens deze dag.

De uitvoering van jouw actieplan na deze dag en de uiteindelijke realisatie van jouw succes daarvoor zorg jij!

Voor wie is De Doorbraak Dag?

De basis van dit leven is groei, dus wat het ook is waar jij naar verlangt, op welk gebied ook in jouw leven er is altijd een next level. Het doorbreken van alle oude niet helpende patronen, belemmerende overtuigingen en het loslaten van emotionele blokkades in combinatie met het ‘in de succesvolle versie van jou stappen’ is wat jou gaat helpen jouw next level te bereiken. Jij weet dit en je bent er klaar voor om grootse transformaties te gaan realiseren. 

Dankzij de intense aard van deze dag is een Doorbraak dag niet voor iedereen. Om optimaal resultaat te kunnen behalen is het belangrijk dat je aan de voorwaarden die hieronder staan beschreven wilt voldoen.

Deze dag is een zeer waardevolle investering voor jou als:

» Je toe bent aan een next level op welk gebied dan ook in je leven en jij er klaar voor bent om grootse resultaten te gaan boeken door in plaats van te blijven werken op basis van wilskracht de switch te maken naar gaan samenwerken met je onderbewustzijn. 

» Je zelf al ‘van alles geprobeerd hebt’ en het toch nog niet gelukt is of als je denkt dat je alles al weet terwijl je jouw specifieke verlangens nog niet gerealiseerd hebt. Dan mis je op dit moment nog de juiste ingrediënten om jouw mindset voor je te kunnen laten werken. Daar gaan we tijdens deze dag volop mee aan de slag.  

» Je bent bereid om je logische denken – je bewuste mind- een hele dag volledig los te laten en jezelf volledig te laten leiden door je onderbewustzijn. Dit betekent continu meegaan op je eerste ingeving, ook als je het vreemd vindt of als je niet begrijpt wat we aan het doen zijn. Want ik beloof je, deze momenten zullen er zijn en dit is exact de bedoeling. Durf jij je volledig over te geven aan het proces wat we samen doorlopen, dan zul je versteld staan van de resultaten die deze dag je op levert.

» Je bereid bent om na deze dag daadwerkelijk de acties te nemen die we hebben opgesteld in jouw actieplan zodat jij jouw doelen kunt verwezenlijken.

» Je bereid bent om de discipline op te brengen, om na deze dag bewust te blijven focussen op je doel en op dat wat je WEL wilt bereiken.

» Je bent iemand die bereid is te investeren in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat het niet om de vorm of de duur van de therapie gaat die je krijgt, maar om de transformatie die je realiseert.

Deze dag gaat over leren, loslaten, groeien, ontwikkelen, connecten met je gevoel, gebruik maken van de magische kracht van je onderbewustzijn, actie nemen, droomdoelen realiseren

en zoveel meer.

Doorbraak Dag 2

Wie ben ik?

Ik ben Nicole, afgestudeerd psycholoog, Master NLP coach en Hypnotherapeut. Ik ben een onderneemster met een enorme passie voor de universele wetten en ondertussen heb ik ruim 10 jaar ervaring in het geven van trainingen binnen het bedrijfsleven en ruim 13 jaar ervaring in het coachen van zowel particulieren als ondernemers.  

Ik heb heel lang het perfecte plaatje geleefd voor de buitenwereld en tegelijkertijd knaagde er altijd iets in mij. Mijn oudste patroon van vroeger uit waar ik het meest in belande als ik stress ervoer is dat ik mij aanpaste aan wat ik dacht dat een ander van mij wilde zien of horen. Ik werkte keihard. Ik zei soms dat ik het ermee eens was terwijl ik iets totaal anders vond of ik deed wat gevraagd werd terwijl ik er niet in geloofde. Je leest het al, ik deed veel voor waardering & harmonie. Hoe meer ik mijzelf ontwikkeld heb door de jaren heen, hoe moeilijker het werd om in mijn patroon te blijven. Tot het moment kwam dat ik het niet meer kon. Het gevoel van voorbij gaan aan mezelf kostte me meer dan de mogelijke afwijzing die ik zou ervaren. En dat was het moment dat mijn leven in de versnelling kwam. 

 

De afgelopen 20 jaar is persoonlijke ontwikkeling en Mindset Mastery een ‘way of life’ voor mij geworden. In mijn zoektocht naar hoe ik mijn mooiste leven kan creëren heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten, waardevolle lessen opgedaan. Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en de fouten die ik heb gemaakt. Ik heb een aantal topcoaches gehad die mij hun meest waardevolle lessen hebben meegegeven, waardoor mijn groei extreem is versneld. Ik heb geleerd hoe het samenwerken met mijn onderbewustzijn ervoor gezorgd heeft dat de realisatie van mijn droomdoelen in een stroomversnelling kwamen. Dit alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn leven leef op mijn voorwaarden, dat mijn dromen stuk voor stuk uitkomen en dat ik zonder concessies kies voor mijn geluk.

 

Lees hieronder hoe deelnemers
eerdere trainingen en/of v.i.p. dagen hebben ervaren:

“Nicole kan zich goed inleven in anderen. Ze is een warme persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt. De omgeving die ze gecreëerd heeft heb ik als veilig ervaren. Hierdoor durfde ik uit mijn comfortzone te stappen. Ze is een professionele en betrokken coach die vol met enthousiasme en passie haar, tot in de details uitgewerkte, trainingen verzorgt. Daarnaast is Nicole een leuke persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is in iedereen. Ze stelt altijd leuke vragen en maakt snel een connectie met je. Ze kan goed luisteren en door de juiste vragen te stellen kan ze je laten inzien hoe je problemen het beste aan kunt pakken en toch dicht bij jezelf kunt blijven. Ik had niet verwacht dat ik zó veel uit haar trainingen zou halen! Nicole is een echte professional en één van de beste coaches die ik gezien heb. Ik beveel haar van harte aan!”

Dasha Zatula

Consultant - Blogger - Ondernemer

“Nicole weet als geen ander om de onderste steen boven te halen. Haar trainingen zijn een genot om bij te mogen wonen en ik heb zelden een trainer/coach meegemaakt die zó bevlogen luistert en op een authentieke wijze de vraag achter de vraag boven water krijgt. Ik heb Nicole ervaren als een heel prettig en fijn mens. Een bevlogen trainer met veel kennis van zaken.”

Marcel Stoffels

TEDx speaker | Ondernemer

“Ik vind het een geweldige ervaring dat alles opeens lijkt te gaan stromen en op mijn pad komt. Ik weet zeker dat dit zonder Nicole’s hulp niet was gebeurd. Nicole kan meteen to the point komen en de vinger op de juiste plek leggen. Ze leert je hoe je door het veranderen van je mindset kan bereiken wat jij graag wilt in je leven.”

Sasqia

Researcher Universiteit

“Nicole heeft mij laten zien wat je mindset met je doet. Op een speelse, praktische en vooral ook inspirerende manier weet ze het beste in je naar boven te halen. Ik werd gegrepen door de heldere uitleg en passie van Nicole. Toen ik na het event naar huis reed voelde ik mij continue in een flow. Een geweldig gevoel van inspiratie en innerlijke rust tegelijk. Wát een dag! Ik vertrouw nu meer op mijn gevoel en neem ik actie waardoor er opeens allemaal mooie kansen op mijn pad komen. Superbedankt Nicole voor deze geweldige ervaring. Ik kan Nicole van harte aanraden aan iedereen die een nieuwe richting aan zijn of haar leven wil geven. Zij laat je zien dat het allemaal in jou zit. Het heeft alles te maken…. met je mindset.”

Jöran van den Bergh

Relationship manager / Aftersales manager

Waarom deze Doorbraak Dag?

 

Met regelmaat stel ik mezelf de vraag waar ik nu écht blij van word in mijn bedrijf. Wat ik het allerliefst doe. Hoe ik mijn bedrijf nog meer zo in kan richten dat het volledig past bij wie ik ben. Waar ik enorm van houd is mensen de handvatten te geven die ze nodig hebben zodat ze zichzelf kunnen helpen. Ik geniet ervan om al mijn waardevolle lessen en kennis door te mogen geven zodat zoveel mogelijk hun Next Level kunnen gaan bereiken. 

Vandaar dat ik deze super waardevolle en intense dag nu aanbied. Een hele dag werken aan je mindset op het niveau van je onderbewustzijn, leren samen te werken met je hoofd zodat jij jouw toekomstdromen gaat realiseren. Je krijgt een berg van mijn bewezen kennis, ik ga je uitdagen, inspireren en stretchen. Ik nodig je uit om bloedeerlijk naar jezelf te gaan kijken. En live. In verbinding met elkaar, gaan we volop de diepte in, om verandering te creëren daar waar het nu nog zeer doet! I love it!

Ik weet wat de kracht van 1 dag met mij is. Echt uit je omgeving, aan jouw droomdoelen werken, je onderdompelen, bewust kiezen. Daar ontstaat de magie!

De kernwoorden van deze dag:
doorbraken realiseren, mindset, samenwerken met je onderbewustzijn, loslaten wat je niet meer dient, in de nieuwe succesvolle JIJ stappen, magische shifts en een concreet actieplan. 

Let’s GO!

Wat mag je van mij verwachten?

» 100% positieve energie en geloof in jouw potentieel;

» Een voorbereidende video waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je onderbewustzijn te
   werk gaat;

» Je ontvangt een voorbereidend werkboek op deze dag, wat ik ingevuld van je ontvang
   voor aanvang van de dag. Zodat we zoveel mogelijk op deze dag kunnen doen;

» Tijdens de Doorbraakdag begeleid ik je gedurende alle oefeningen en technieken;

» We plannen een follow-up call 1 tot 2 weken na jouw Doorbraakdag in, waarin we
   samen kijken naar hoe de voortgang van jouw actieplan verloopt;

» Een volledig verzorgde dag incl. lunch met een V.I.P. beleving.

Investering

Ik weet wat ik de afgelopen 25 jaar geïnvesteerd heb om mijn kennis te verkrijgen en daarmee mijn succes te realiseren. Door deze waardevolle kennis met je te delen is de waarde van deze dag onbetaalbaar. Als je werkelijk aan de slag gaat met dat wat we gedurende deze dag behandelen, dan verdien je deze dag in no time terug in resultaat.

De investering voor het bijwonen van deze volledig verzorgde dag bedraagt € 1313,- inclusief BTW.
Betaling in termijnen is uiteraard bespreekbaar.

De mogelijkheid om zulke grootse doorbraken en resultaten te boeken op slechts 1 dag te is een absolute no-brainer. Geef je daarom meteen op voor een oriënterend gesprek!

Datum:

Er zijn nog enkele data beschikbaar voor de maanden Juni & Juli in 2021. In verband met mijn zwangerschapsverlof is de eerstvolgende mogelijkheid voor het boeken van een Doorbraak dag na deze maanden vanaf November 2021.

Locatie:

Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal
Gunstig gelegen in het midden van het land, aan de snelweg en prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Doorbraak Dag 3

Wanneer kan je beter niet voor dit event gaan?

Q

Je voelt er niets voor om met jezelf aan de slag te gaan, je blijft liever nog even zitten waar je zit omdat je nu in ieder geval weet wat je hebt en dat voelt lekker veilig ook al is wat je nu doet/hebt niet wat je wilt.

Q

Een Doorbraak Dag beslaat 1 dag, dus dit is een investering qua tijd. Daarnaast kost deze dag ook geld. Je moet er dus tijd voor vrij maken en geld in investeren en eigenlijk heb je hier helemaal geen zin in. Je wilt wel dat jouw leven verandert, maar je zou liever zien dat jij hetzelfde blijft doen als nu en toch andere uitkomsten ervaart. 

Q

Je bent niet bereid om echt naar jezelf te kijken en om eerlijk te zijn naar jezelf. Heb je hier helemaal geen zin in en wil jij jezelf niet kwetsbaar opstellen of vind je zelfreflectie vooral vervelend en ben je hier niet toe bereid, dan ga je niet zoveel uit deze dag halen verwacht ik.

Q

Het lijkt je helemaal niet fijn om op het niveau van je onderbewustzijn te werk te gaan zodat je makkelijk en moeiteloos jouw droomdoelen kunt realiseren. Jij kiest liever voor het oude vertrouwde door te werken op wilskracht ook al is dit soms vermoeiend en gaat het vele malen langzamer. 

Q

Je doet liever alles alleen, want jij bent iemand die geen hulp nodig heeft om te groeien. 

Waar ga je mee naar huis?

Je hebt de Mindset om jouw Next Level te realiseren. Na deze dag werk je bewust samen met jouw onderbewustzijn wat ervoor zorgt dat jij moeiteloos en met gemak de door jou gestelde doel(en) kunt verwezenlijken. 

Een hoofd vol ideeën en inspiratie. Plus het vertrouwen dat ook jij jouw dromen waar kunt maken.

Jouw “ja-maren” houden je niet meer tegen. Je durft de keuzes te maken die voor JOU belangrijk zijn. Ook al vindt je het spannend. Dit komt doordat jij jouw niet helpende patronen, je belemmerende overtuigingen en je emotionele blokkades hebt losgelaten op het specifieke vlak waar je aan gewerkt hebt. Vele energetische doorbraken zijn gerealiseerd!

Je weet na deze dag precies weet wat je te doen staat om jouw doel realiteit te maken. Je hebt afscheid genomen van je excuses want je bent in de identiteit van de succesvolle versie van jezelf gestapt.  

Een helder zicht op wat je écht wilt en een nog sterker commitment aan dat doel want je hebt jouw droomdoel(en) letterlijk geprogrammeerd in de toekomstige tijdslijn van jouw onderbewustzijn.

Een helder en concreet stappenplan waardoor je nu weet welke stappen jij kunt nemen om wel je dromen en doelen te gaan realiseren. 

Connectie met je gevoel en een berg energie. Over het algemeen gaan mensen vol nieuwe inzichten en ideeën bij mij de deur weer uit. Vol zin om te gaan voor wat ze écht willen.

Als je tot hier gekomen bent met lezen, dan betekent dit dat jij er klaar voor bent om te veranderen. Geef jezelf op als jij er klaar voor bent om grote shifts te gaan maken. Ik weet dat jij je afvraagt of je in één dag echt zulke grootse resultaten kunt realiseren. Ik weet ook dat jij weet dat er vele malen meer mogelijk is dan je bewuste mind zich kan bedenken, als jij je hiervoor open stelt. Je kunt op je onderbewustzijn vertrouwen als jouw eerste ingeving is dat je interesse voelt voor deze magische dag.

Wil jij ontdekken of deze dag de juiste tool is voor jou om je doelen te realiseren? Stuur mij dan een reactie via de onderstaande button, zodat we dit samen kunnen ontdekken via een zoom-gesprek.