facebook

Geef je hier
op voor jouw

Discovery Call

Vul deze vragenlijst in om het optimale resultaat te kunnen halen uit jouw Discovery Call van 60 minuten!

Stap 1 van 3

Over jou

Je naam(Vereist)

Geweldig dat jij interesse hebt om all-in te gaan op het creëren van een fantastisch leven voor jezelf. Je verdient het om al je verlangens uit te zien komen. Want alles waar jij naar verlangt, dat verlangt ook naar jou.

Elke maand maak je kans om in aanmerking komen voor een gratis Discovery call van 1 uur ter waarde van € 200,-

Om het optimale resultaat te kunnen halen uit deze gratis coach sessie en om in aanmerking te kunnen komen voor dit gesprek is een ingevuld vragenformulier (dit vind je in het beige vlak op deze pagina) vereist.

Zo weet ik waar je tegenaan loopt en hoe ik tijdens ons gesprek zo veel mogelijk voor je kan betekenen Je vind de vragenlijst op deze pagina en na het invullen laat ik je binnen 48 uur weten dat ik jouw formulier in goed orde ontvangen heb.

Een gratis Discovery call vind plaats op basis van selectie. Een volledig ingevulde vragenlijst is nodig om in aanmerking te komen voor deze waardevolle kans die ik elke maand een aantal mensen cadeau doe

Een eerlijk en duidelijk ingevulde vragenlijst helpt mij om me optimaal voor te bereiden op ons gesprek zodat ik jou zo goed mogelijk kan helpen. Hierdoor blijkt in de praktijk dat er in korte tijd al grootse inzichten kunnen ontstaan.

Ik sta er bekend om dat ik snel de vinger op de zere plek weet te leggen én om de praktische feedback die ik je geef waar je gegarandeerd direct mee aan de slag kunt in de praktijk!

Waardoor je boordevol inzichten en inspiratie ophangt en je nieuwe acties gaat nemen om een grootser leven te creëren en realiseren wat volledig matcht met wie jij het liefst wilt zijn.

Ik kijk er naar uit je te spreken! 

Liefs,
Nicole