facebook
Dankjewel 5-daagse training - “5 praktische oefeningen voor een positieve mindset & innerlijke rust” 1


5-daagse training:
 

“5 praktische oefeningen voor een positieve mindset & innerlijke rust”

 

 Yess!! Wat gaaf dat je deze training hebt aangevraagd. Vanaf dit moment ontvang je 5 dagen lang elke dag 1 van mijn favoriete oefeningen om jou te helpen ontspannen. Houd je mailbox goed in de gaten want de eerste oefening kan elk moment binnenkomen.  

Het is mijn wens dat deze 5 oefeningen jou helpen om elke keer weer de shift te maken van een hoofd dat continu “aan” staat naar je goed voelen in het nu. Zodat jij dé tool in handen hebt om je mindset te kunnen veranderen en je meer rust en positiviteit gaat ervaren. Net zoals deze oefeningen dit voor mij elke keer weer doen. Het hogere doel van deze training is dat jij je op elk moment zo goed als mogelijk kunt voelen, ongeacht de omstandigheden.

Je bent zo geweldig en je verdient het om altijd gelukkig zijn, wat er ook gebeurd.   

Liefs, 

Nicole
De Mindsetpsycholoog

 

 

 

Vind je het leuk om ook via social media geïnspireerd te worden over hoe jij jouw mind vóór je kunt laten werken?
Zodat jij te allen tijde in staat bent om de regie te nemen over het realiseren van je concrete doelen, je dromen en je verlangens?
Volg mij via jouw favoriete kanaal en check mijn (bijna) dagelijkse tips in mijn stories en mijn feed. Volg, like of connect met mij via de onderstaande buttons. Ik kijk er naar uit om ook daar met jou te connecten!