facebook

Maatwerk training / workshop

Wil jij jouw medewerkers laten trainen op het gebied van mindset zodat een duurzame verbetering in het gedrag en de output van je medewerkers tot stand kan komen??

Uiteraard zijn er altijd maatwerk trainingen en/of workshops mogelijk die in overleg tot stand komen.

Dankzij mijn jarenlange werkervaring binnen de Talent Development bij een vooraanstaande multinational en mijn ervaring als succesvolle ondernemer heb ik expertise opgedaan als trainer/coach op de volgende gebieden:

Mindset (ondernemerschap, doelen realiseren, omgaan met verandering etc.)

Adviserend verkopen

Persoonlijk leiderschap

Coach de Coach / Train de Trainer trainingen

Loopbaanbegeleiding

Persoonlijke effectiviteit

Ondernemerschap

Personal Branding

Communicatieve vaardigheden

In elk maatwerktraject staan kernwoorden als eigenaarschap, mindset, samenwerking, effectieve communicatie, verbinding met jezelf en zakelijke doelen realiseren centraal. Als vanzelfsprekend is jullie organisatie- en ontwikkelvraagstuk altijd leading voor de inhoud van een maatwerktraject. Tijdens de uitvoering van een incompany traject bewaak ik graag de kwaliteit door regelmatig opnieuw te evalueren, bij te sturen en de actuele werksituatie van de medewerkers te integreren waar dat nodig blijkt te zijn.

Neem contact op met mij om samen door te spreken wat er mogelijk is

Op mijn testimonialpagina en op mijn LinkedIn profiel kunt u vele voorgaande ervaringen lezen van cliënten/deelnemers over de samenwerking met mij als hun coach/trainer en de resultaten die dit hen gebracht heeft.