facebook

Creëer de Mindset voor méér High Performance

Er staat veel werkdruk op de ketel. Doelstellingen moeten gehaald worden en het is flink aanpoten voor je medewerkers.

Als organisatie streven jullie een positief, veilig en resultaatgericht klimaat na. Je wilt je medewerkers begrijpen, waarderen en in hen investeren. Je wilt ze alle tools geven die nodig zijn voor hen om vanuit hun “zone of genius” te werken zodat het nog makkelijker is voor hen om zich te verbinden met zichzelf en tegelijkertijd met het werk dat ze doen. Dit zorgt ervoor dat ze optimaal kunnen presteren waardoor ze nog meer bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf.

Tijdens deze 3-daagse training gaan je medewerkers ontdekken wat zij nodig hebben om vanuit hun persoonlijke “zone of genius” te kunnen werken wat direct bijdraagt aan hun performance.

Voor wie:

Medewerkers binnen een organisatie – functies op HBO-niveau

Aantal personen:

Minimaal 6 – Maximaal 12 per groep

Duur:

3 dagen van 9.00 – 17.00

Investering:

Vaste prijs per dagdeel in overleg & reiskosten

Het beoogde resultaat voor organisatie & medewerker:Bewustwording bij medewerker hoe creëer je een High Performance mindset 


Medewerker ontdekt wat de kerningrediënten zijn om bovenmaats te presteren zodat grote doelen gerealiseerd kunnen worden

Medewerker begrijpt hoe hij/zij vitaler blijft door bewust vanuit fun te werken

Mogelijke preventie Burn-Out / Spanningsklachten

Medewerkers krijgt inzicht in hun persoonlijke Zone of Genius

Tijdens deze training werken we met:

Het “zone of Genius model”

De Groeimindset vs. Statische Mindset van Carol S. Dweck


Kernkwadranten van Ofman

Medewerker maakt bewust de connectie tussen zijn/haar persoonlijke drijfveren en de zakelijke doelstelling

Opbouw training:

Dag 1:

Connect met Ik

Dag 2:

Connect met organisatieDag 3:

De optimale match: Ik & OrganisatieUiteraard hoor ik graag wat jouw wensen zijn en maak ik deze training prikkelend voor specifiek jouw organisatie/medewerkers. Natuurlijk is het geen éénzijdig verhaal, maar is de training enorm interactief. De kernwoorden van deze training zijn: leren, delen, mindset voor succes, ontwikkelen, connecten met je persoonlijke drive, focus op je zakelijke doelen, strategie, actie nemen en zoveel meer.

Neem contact op met mij om samen door te spreken wat er mogelijk is

Op mijn testimonialpagina en op mijn LinkedIn profiel kunt u vele voorgaande ervaringen lezen van cliënten/deelnemers over de samenwerking met mij als hun coach/trainer en de resultaten die dit hen gebracht heeft.