facebook

Als je wist dat het antwoord op waar je om zou vragen een gegarandeerde JA zou zijn, waar zou je dan om vragen?

Jouw antwoorden op deze vraag zijn DE redenen waarom je hier op aarde bent gekomen. Als jij kiest voor de “3 Magische Powertools” dan zeg jij JA tegen zelf de schrijver worden van het script van je nieuwe droomleven.

Als je wist dat het antwoord op waar je om zou vragen een gegarandeerde JA zou zijn, waar zou je dan om vragen?

Jouw antwoorden op deze vraag zijn DE redenen waarom je hier op aarde bent gekomen. Als jij kiest voor de “3 Magische Powertools” dan zeg jij JA tegen zelf de schrijver worden van het script van je nieuwe droomleven.

Wil jij NU van het leven genieten omdat je weet dat het leven te kort is om waardevolle tijd te verspillen?

9

Voel jij dat je geboren bent voor zoveel meer dan het leven dat je nu leeft? Maar voel jij je gefrustreerd omdat het lijkt alsof er een bepaalt punt is waar jij niet voorbijkomt als het gaat over wat je voor jezelf wilt manifesteren?

9

Bekruipt jou soms het idee dat waar jij naar verlangt voor anderen wel weggelegd is, maar misschien wel niet voor jou?

9

Ben je zo druk dat je weinig vrije tijd over hebt die je kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Maar voel je wel dat je te weinig bezig bent met waar het leven echt over zou moeten gaan: Ontdekken wat je écht wilt en deze dromen waarmaken.

9

Doe je dag in, dag uit meer van hetzelfde waardoor je voelt dat je leven over de maanden of jaren heen weinig tot niet verbeterd?

Als jij je herkent in 1 of meerdere van bovenstaande punten dan is het programma 3 Magische Powertools het perfecte programma voor jou.

Want de enige reden waarom jouw verlangens nog niet zijn uitgekomen, zijn de leugens die jouw onderbewustzijn je blijft vertellen. Want harder werken op basis van wilskracht in de hoop dan wel je dromen te realiseren is niet het antwoord. Het veranderen van jouw mindset en de paradigma’s in jouw onderbewustzijn, dat zorgt voor echte resultaten.

Wauw wat een waardevolle Masterclass! Heerlijk duidelijke boodschap waarin je waardevolle informatie op een duidelijk manier weergeeft!”

Colinde

Als jij er klaar voor bent om zelf het script van jouw droomleven te gaan schrijven dan ben je nu exact op de juiste plek op het juiste moment.

Wil jij een grootser, beter en gelukkiger leven? En weet jij al hoe dit leven eruit zou zien voor jou?

Laat jouw dagelijkse to-do lijst los en gun jezelf een paar minuten per dag om te fantaseren over wat jij écht wilt voor jou. Gebruik jouw verbeelding en denk elke dag bewust na over hoe jouw meest gelukkige leven eruit ziet. Weet dat het mogelijk is voor jou om dit leven te realiseren, zonder dat je er al te hard voor hoeft te werken, terwijl je vanuit discipline continu nieuwe acties neemt.

Wat is dan het geheim om moeiteloos jouw mooiste leven te kunnen creëren?

Dat jij leert hoe jij jouw paradigma’s kunt veranderen. Je paradigma’s zijn de opgeslagen ideeën in jouw onderbewustzijn over wat er allemaal wel of niet mogelijk is voor jou. Het zijn onze paradigma’s (onze gewoontes) die letterlijk bepalen welk gedrag wij vertonen.

Wanneer jij jouw gewoontes verandert, dan veranderen jouw resultaten. Het enige probleem is dat jouw paradigma’s eigenlijk niet verandert willen worden.

In het programma 3 Magische Powertools leer jij wat ervoor nodig is om jouw paradigma’s te veranderen en hoe jij deze stappen doorloopt. Zodat jij jouw leven kunt veranderen. Want als jouw paradigma verandert, dan verandert alles in jouw leven.

Als jij de kwaliteit van jouw leven wilt verbeteren en je wilt snelle en effectieve tools hebben om dit te realiseren. Dan is dit het perfecte programma voor jou.

3 Powertools 1

Op welke wijze zou jouw leven anders zijn als je alleen maar uit zou gaan van het best case scenario voor jezelf?

Angst en vertrouwen vragen beide dat je gelooft in iets wat je niet kunt zien. Jij bepaalt hoe het toekomstverhaal eruit ziet dat jij jezelf vertelt. 

95% van jouw doen en laten wordt bepaald door je onderbewustzijn.

Dit betekent dat het overgrote deel van jouw gedachten en emoties, de beslissingen die jij maakt en de acties die jij wel of niet neemt op onbewust niveau plaats vinden.

Je neemt je voor het deze keer anders aan te gaan pakken, voor je het weet heb je weer gehandeld zoals je dit altijd al deed, waardoor je meer blijft krijgen van wat je altijd al kreeg.

Het nummer 1 doel van jouw onderbewustzijn is om jouw lichaam in leven te houden, dit is de reden waarom het er altijd voor zal kiezen om zoveel mogelijk energie te besparen. Hoe doet je onderbewustzijn dit? Door te blijven doen wat het al deed. Ook wanneer die bekende comfort zone eigenlijk helemaal niet zo comfortabel meer voelt.

In het programma “3 Magische Powertools om je Onderbewustzijn te herprogrammeren” leer jij exact wat het verschil is tussen jouw bewuste mind en je onderbewustzijn en hoe jij de programma’s die actief zijn in jouw onderbewustzijn kunt veranderen. Zodat jij de kwaliteit van jouw leven op magische wijze kunt verbeteren.

Jij hebt alles in je wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Ongeacht wat je allemaal hebt meegemaakt in jouw leven.

Als jij leert hoe jij de relatie met jouw verbeelding op gedisciplineerde wijze kunt versterken en hoe jij vervolgens geïnspireerde acties kunt nemen op de ingevingen die je binnenvallen, dan heb jij één van de belangrijkste sleutels in handen om jouw onderbewustzijn te herprogrammeren.

In “3 Magische Powertools” krijg jij 3 krachtige methodes aangereikt waarmee jij jouw leven op de meest leuke en moeiteloze wijze kunt veranderen. Als jij bereid bent discipline op te brengen en te DOEN wat nodig is, dan zijn deze tools zo effectief. Het lijkt wel magie!

3 Powertools 2

Wat krijg je?

9

Masterclass 3 Magische Powertools t.w.v. € 147

Waardevolle Masterclass van 100 minuten waarin je exact leert wat de functies zijn van jouw bewuste mind en je onderbewustzijn en wat ervoor nodig is om jouw paradigma’s te kunnen veranderen. Je leert de 3 powertools masteren op nog effectievere wijze dan ooit tevoren, omdat je vanaf nu weet hoe je direct in de taal van je onderbewustzijn kunt communiceren als je deze tools gaat inzetten om jouw dromen te realiseren.

9

Bonus Masterclass uit De Mindset Mastery Methode t.w.v. € 97

Waardevolle Masterclass van 51 minuten waarin je dankzij de visuele ondersteuning op een nog dieper level leert begrijpen wat het verschil is tussen je bewuste mind en je onderbewustzijn. Zodat je veranderingen gaat doorvoeren op het enige niveau waardoor je echt resultaat gaat zien: je onderbewustzijn.

9

1 Magisch werkboek waarin de 3 Powertools duidelijk worden uitgelegd t.w.v. € 97

 • Ontdek hoe jij een levensscript kunt schrijven dat écht werkt. Leer de 7 kenmerken die hoe dan ook in jouw script wilt verwerken, ga met je script aan de slag en zie hoe jouw leven continu beter en beter wordt.
 • Leer hoe jij jouw eigen krachtige affirmaties kunt maken die 100% passen bij jouw doelen.
 • Leer dankbaarheid inzetten als powertool om jouw energie te verhogen en om nog meer aan te trekken om dankbaar voor te zijn.
9

1 E-Book 700 krachtige affirmaties t.w.v. € 35

 • 700 krachtige affirmaties in de levensgebieden Succes, Geluk, Gezondheid, Relaties, Persoonlijke ontwikkeling, Overvloed& Geld, Werk, Zelfliefde, Vertrouwen in de toekomst & Loslaten wat blokkeert, Tijd & Ontspanning, Universele leiding.
9

1 E-Book Voorbeeldscripten t.w.v. € 35

 • 5 volledig uitgeschreven levensscripten ter inspiratie inclusief het script dat ik gebruikt heb om mijn grote liefde aan te trekken en mijn gezin te manifesteren.
9

1 Hypnose om je droomdoelen met nog meer gemak en plezier te manifesteren t.w.v. € 27

Toelichting m.b.t. Hypnose, Transcript Hypnose, Opname Hypnose


TOTALE WAARDE € 438

Welk aspect van jouw leven jij ook wilt veranderen, de 3 magische powertools geven jou de handvatten die jij nodig hebt om de programma’s die actief zijn in je onderbewustzijn te veranderen. Zodat jij jouw potentieel ten volle kunt gaan leven.

Investering
€ 97

“Ik vertrouw nu meer op mijn gevoel en ik neem actie waardoor er opeens allemaal mooie kansen op mijn pad komen. Nicole heeft mij laten zien wat je mindset met je doet. Op een speelse, praktische en vooral ook inspirerende manier weet ze het beste in je naar boven te halen. Super bedankt Nicole voor deze geweldige ervaring!”

Mara

Jöran van den Bergh

Hi, ik ben Nicole

Ik ben Nicole Engels, afgestudeerd psychologe, NLP Master, EFT coach, Hypnotherapeut en onderneemster met een enorme passie voor de universele wetten.

Sinds mijn 15e wist ik dat het mijn verlangen was om mensen te helpen hun mooiste leven te creëren. Gedurende mijn professionele carrière heb ik dan ook altijd in functies als trainer en coach gewerkt.

Pas vanaf het moment dat ik mijzelf bewust de vraag ging stellen “Hoe ziet mijn mooiste leven eruit?” is mijn leven drastisch gaan veranderen. Eerst kwam er een voorzichtig antwoord dat zo groots voelde dat ik het bijna niet hardop uit durfde te spreken. Daarna volgde als snel de welbekende ‘Ja, maar’ met daaropvolgend een excuus waarom ik nog niet geloofde dat dit voor mij weggelegd was.

9

“Ik wil graag 100% als coach/psycholoog werken en vele mensen helpen, maar ik weet niet of ik daar wel goed genoeg voor ben.”

9

“Ik wil graag ondernemer worden, maar ik ben zo’n teamspeler en ik denk niet dat ik gelukkig word van alleen werken.”

9

“Ik wil graag een geweldige romantische relatie, maar ik weet niet of dat echt voor mij is weggelegd.”

3 Powertools 3

Ik weet uit eerste hand hoe makkelijk belemmerende overtuigingen het over kunnen nemen van je.

Dit waren namelijk gedachten die met regelmaat in mijn hoofd voorbij wandelden, ofwel de paradigma’s die actief waren in mijn onderbewustzijn.

Elk van deze dromen is uitgekomen en elke belemmerende overtuiging bleek niets meer te zijn dan dat: een belemmerende overtuiging die ik op dat moment nog geloofde maar absoluut geen waarheid!

Ik ken alle emoties die je tegen kunt komen bij ‘het kiezen en gaan voor wat je écht wilt’ uit eigen ervaring. Ik wil niets bagataliseren, want ik weet hoe overweldigend en intens de gevoelens kunnen zijn die vrijkomen tijdens dit proces. Tegelijkertijd wil ik jou een liefdevolle schop onder je kont verkopen, mocht je deze nodig hebben op dit moment. Ik gun je namelijk dat je gaat voor wat je écht wilt. Nog belangrijker dan dat, het universum wil ook dat je gaat voor wat je écht wilt en dat jij jouw purpose gaat leven. Het universum nodigt je uit om je talenten in te zetten om jouw verlangens ten volle te leven en het universum steunt je voor de volle 100% in dit proces.

Jij hebt alles in je wat nodig is voor het realiseren van al jouw droomdoelen en verlangens. Ook jij kunt jouw purpose gaan ontdekken en leven. Het is aan jou om je verlangens serieus te nemen en JA te zeggen tegen jouw geluk.

De 3 Magische Powertools die jij ontvangt wanneer je kiest voor dit programma, helpen je jouw dromen met plezier en gemak te realiseren.

Wanneer jij de samenwerking tussen jouw bewuste mind en jouw onderbewustzijn begrijpt en je weet hoe jij de verhalen die jouw onderbewustzijn je blijft vertellen kunt veranderen.

Dan heb jij de sleutel in handen
die jou gaat helpen je doelen te realiseren.

Het programma bestaat uit een waardevolle masterclass van 100 minuten met een royaal werkboek waarin ik 3 leven veranderende powertools met je deel. Ook krijg je een `E-Book met 700 krachtige affirmaties’ en een E-Book met daarin 5 krachtige levensscripten ter voorbeeld erbij (inclusief het script dat ik gebruikt heb om mijn grote liefde aan te trekken en mijn gezin te manifesteren). Daarnaast vind je ook een krachtige hypnose, die je helpt jouw droomdoelen met meer plezier en gemak toe te laten.

Je hebt vanaf het moment van je aankoop toegang tot alle onderdelen. Ik raad je aan eerst de masterclass te kijken, daarna het werkboek in zijn geheel door te lezen om vervolgens te kiezen welke powertool jij als eerste gaat integreren in jouw mindset routine.

Op deze manier zorg jij ervoor dat je eerst begrijpt hoe het komt dat deze methodes zo’n magisch effect kunnen hebben, zodat je daarna vol inspiratie en commitment de methode(s) van jouw voorkeur in de praktijk kunt brengen. Heb jij jouw doelen gerealiseerd en wil je weer nieuwe dromen waarmaken? Je hebt levenslang toegang, dus je kunt het programma zo vaak doorlopen als je wilt.

Inhoud Masterclass
 • De universele wet van eenheid
 • Het universum wil dat jij slaagt
 • Gedachten worden dingen
 • Je gedachten zijn je superpower
 • Je bewuste mind vs. jouw onderbewustzijn
 • Je bewuste mind
 • Je onderbewustzijn
 • De universele wet van vibratie
 • Je krijgt in dit leven wat je verwacht
 • Wat zijn je paradigma’s?
 • Hoe verander jij jouw paradigma’s?
 • Stop niet voor je het kantelpunt hebt bereikt
 • Het kantelpunt
 • Hoe kan jij jouw onderbewustzijn herprogrammeren?
 • Magische powertool Scripting
 • Magische powertool Affirmaties
 • Hoe maak je een krachtige affirmatie
 • Affirmatie tips
 • Magische powertool Dankbaarheid
 • Extra sleutels om je droomdoelen te realiseren
 • Stap in jouw oneindige potentieel
 • De 2 factoren die het meest belangrijk zijn als het gaat over manifesteren waar jij naar verlangt
 • Q&A
Bonus Masterclass uit de Mindset Mastery Methode
 • Waardevolle Masterclass van 51 minuten waarin je dankzij de visuele ondersteuning op een nog dieper level leert begrijpen wat het verschil is tussen je bewuste mind en je onderbewustzijn. Zodat je veranderingen gaat doorvoeren op het enige niveau waardoor je echt resultaat gaat zien: je onderbewustzijn. 
Werkboek
 • Jouw levensscript
 • Korte scriptingfragmenten ter inspiratie
 • Affirmaties die écht werken
 • Zo maak jij jouw eigen affirmaties
 • Krachtige affirmaties ter inspiratie
 • Dankbaarheid
 • DE sleutel tot het realiseren van je manifestaties
E-book 700 Krachtige Affirmaties
 • 700 krachtige affirmaties in de levensgebieden:
  • Succes
  • Geluk
  • Gezondheid
  • Relaties
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Overvloed & Geld
  • Werk
  • Zelfliefde
  • Vertrouwen in de toekomst &
  • Loslaten wat blokkeert
  • Tijd & Ontspanning
  • Universele leiding.
E-book Voorbeeldscripten
 • 5 volledig uitgeschreven levensscripten ter inspiratie
  (inclusief het script dat ik gebruikt heb om mijn grote liefde aan te trekken en mijn gezin te
  manifesteren)
Hypnose

Hypnose om jou te helpen je droomdoelen met meer gemak en plezier toe te laten

 • Toelichting m.b.t. Hypnose
 • Transcript Hypnose
 • Opname Hypnose

Wat anderen zeggen?

“Ik heb super praktische tools aangereikt gekregen, waardoor ik mijn droombaan ben gaan creëren vanuit vertrouwen en zelfliefde. Ik weet nu dat ik alles kan creëren wat ik maar wil. Wat echt magisch is! Ik vond de balans heel prettig tussen aan de ene kant cognitief bezig zijn en het energiewerk waarin we aan de slag zijn gegaan met mijn onderbewustzijn, wat ertegenover mag staan. Vooral met dat laatste heb ik door haar begeleiding magische resultaten mogen bereiken en heb ik mijn droombaan weten te creëren, sneller dan ik zelf had verwacht. Ik ben Nicole ontzettend dankbaar daarvoor.”

Mara

Leila Claessen

“Doordat er een betere eigen bewustwording ontstaat, waardoor je je weer verder kan ontwikkelen, kom je in je eigen kracht te staan en kan je eigen verantwoordelijkheid nemen.”

Dayenne Snijders

“Ik wilde echte concrete stappen maken, maar hoe? Het hele traject door leerde ik steeds meer over mijzelf en op welke wijze ik zelf actie kan nemen. Dat is een heel krachtig gevoel en het geeft mij veel houvast en vertrouwen in de toekomst. Nicole heeft me op weg geholpen met het stellen van doelen en vooral hoe ik de weg naar die doelen toe op een positieve manier kan invullen. Dit voelt heel bevrijdend en hier ben ik haar erg dankbaar voor.“

Christel Wellen

Christel Wellen

“Laat jouw huidige resultaten niet bepalend zijn voor wat jij gelooft dat er mogelijk is voor jou”

Dit is HET programma voor jou als

9

Jij er klaar voor bent om jouw leven een upgrade te geven;

9

Je weinig tijd over hebt per dag en je toch grootse resultaten wilt zien;

9

Jij jezelf zo waardeert dat je weet dat jij het waard bent om je dromen te realiseren;

9

Je verlangt naar meer overvloed op welk gebied dan ook in jouw leven;

9

Jij gecommiteerd bent om resultaat te halen en jij bereid bent om dagelijks met deze powertools aan het werk te gaan

3 Powertools 4

Na het volgen van de 3 Magische Powertools:

 

9

Begrijp je wat het verschil tussen je bewuste mind en je onderbewustzijn waardoor je veranderingen kunt aanbrengen op het niveau waar het ertoe doet;

9

Weet je hoe jij jouw bestaande overtuigingen en gewoontes kunt veranderen waardoor jij jouw realiteit stap voor stap ziet veranderen;

9

Heeft jouw kennis over mindset & manifesteren zich wezenlijk verdiept;

9

Begrijp jij exact hoe de 3 magische powertools werken en hoe jij ze op maat kunt maken zodat jij de resultaten kunt behalen waar jij naar verlangt;

9

Je begrijpt waarom de meeste mensen stoppen voor ze hun droomdoelen hebben gerealiseerd en weet je hoe jij ervoor kunt zorgen dat jou dit niet gebeurd;

9

Begrijp je waarom het universum haar eigen divine timing heeft; waardoor het makkelijker voor je is om jouw vertrouwen hoog te houden op de reis naar jouw dromen toe.

“Ik vind het een geweldige ervaring dat alles opeens lijkt te gaan stromen en op mijn pad komt. Ik weet zeker dat dit zonder Nicole’s hulp niet was gebeurd. Nicole kan meteen to the point komen en de vinger op de juiste plek leggen. Ze leert je hoe je door het veranderen van je mindset kan bereiken wat jij graag wilt in je leven.”

Mara

Saskia

3 Powertools 5

Veelgestelde vragen

01. Kun je het programma in je eigen tempo volgen?

Ja dat kan zeker. Je ontvangt direct na de betaling de inlog gegevens voor het programma. Vanaf het moment dat je inlogt heb je direct toegang tot de Masterclass en het werkboek. Je hebt levenslang toegang tot het cursusmateriaal, dus je kunt zo lang over het luisteren naar de masterclass, het lezen van het werkboek en het op maat maken van jouw eigen mindset ritueel doen.

02. Hoe haal ik het optimale resultaat uit dit programma?

Ik adviseer je om eerst alles goed door te nemen. Daarna jouw eigen levensscript, krachtige affirmaties en/of dankbaarheidsoefening te maken die je dagelijks toepast. Mijn tip zou zijn te beginnen met 1 powertool net zo lang tot deze is opgenomen in jouw dagelijkse routine om daarna eventueel een extra tool toe te voegen. Ook raad ik je aan de inhoud van jouw powertools continu te updaten. Je zult zien dat jouw leven gaat veranderen bij gedisciplineerd en juist gebruik van de tools. Wanneer één of meerdere doelen gerealiseerd zijn kan jij de door jou gebruikte tool(s) updaten zodat jouw nieuwe doelen erin opgenomen worden. Op deze wijze creëer jij jouw mooiste leven stap voor stap en is dit een programma wat je continu opnieuw erbij zult pakken.

03. Zijn er ook live-momenten plaats waar ik aan deel kan nemen?

Nee, deze zijn er niet. Zowel de beide Masterclasses als het werkboek zijn zo geschreven dat je met gemak de powertools kunt personaliseren voor jezelf. Vele cliënten van mij hebben al gewerkt met deze tools en de antwoorden op al hun vragen die ze mij over de jaren heen hebben gesteld, heb ik beantwoord in het werkboek met voorbeelden waar nodig. Mocht je echt een vraag hebben waar je niet uitkomt dan kan je deze altijd stellen via info@demindsetpsycholoog.nl. Ik of één van mijn teamleden komt hier dan zo snel mogelijk bij je op terug.

04. Waar volg ik de 3 Powertools om je Onderbewustzijn te herprogrammeren?

Het online programma vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving. Je krijgt hier direct toegang toe na de betaling van je bestelling.

No Cure? No Pay!

Niet tevreden? Je kunt tot 14 dagen na start van de cursus je geld terug vragen als je de cursus hebt afgerond en er niks uithaalt. Dus je loopt geen enkel risico. Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@demindsetpsycholoog.nl