facebook

Ben je al lange tijd bezig met bewust je doelen realiseren, maar creëer je dag in, dag uit meer van hetzelfde?

Laat me je gerust te stellen. Je bent NIET slecht in manifesteren. Je kent alleen de spelregels van het leven nog niet, waardoor je het spel nu niet kunt spelen om te winnen.

Ben je al lange tijd bezig met bewust je doelen realiseren, maar creëer je dag in, dag uit meer van hetzelfde?

Laat me je gerust te stellen. Je bent NIET slecht in manifesteren. Je kent alleen de spelregels van het leven nog niet, waardoor je het spel niet kunt spelen om te winnen.

Het hoeft niet moeilijk te zijn om het leven te creëren waar jij naar verlangt, mits je de spelregels van het leven kent.

Wil jij leren begrijpen hoe het universum werkt, duidelijk uitgelegd en direct toepasbaar in de praktijk?

9

Ga jij continu maar door om je doelen te realiseren zonder dat je échte resultaten ziet en voel jij je overweldigd of gefrustreerd omdat je soms begint te twijfelen of wat je écht wilt wel voor je is weggelegd?

9

Heb je regelmatig het gevoel dat je ‘stuck’ zit en kom je er niet uit wat de volgende stap is die jij het beste zou kunnen nemen om je verlangens te realiseren?

9

Heb je soms het idee dat de wet van aantrekking voor iedereen goed werkt, behalve voor jou? Voel jij frustratie omdat je nu al jaren bezig met bewust manifesteren terwijl je maar bar weinig resultaat ziet tot nu toe?

9

Ben je skeptisch als het gaat over de wet van aantrekking want het zweverig en ‘te mooi om waar te zijn’, maar merk je ook dat je toch nieuwsgierig bent?

9

Of ben je een liefhebber van werken met de wet van aantrekking en verslind jij alle waardevolle kennis die je tegenkomt rondom dit onderwerp?

Als jij je herkent in 1 of meerder van bovenstaande punten dan is mijn programma ‘De 12 universele wetten’ de juiste keuze voor jou. 

Want de universele wetten die werken altijd, of jij er nou in gelooft of niet. Net zoals de wet van zwaartekracht altijd werkt en zich niets aantrekt van wat jij wel of niet gelooft over zwaartekracht. 

Het is niet waar dat je niet goed bent in het manifesteren van wat je écht wilt. Je kent misschien de wet van aantrekking al, maar je hebt nog niet geleerd hoe jij elk van de 12 universele wetten vóór je kunt laten werken. 

Leer hoe je bewust in harmonie met de universele wetten kunt creëren en kom erachter hoe het voelt om te ervaren dat het leven wilt dat je wint.

Hoe zou het voor je zijn als:

N

Je over alle kennis zou beschikken die je nodig hebt om je manifestatie kracht voor de volle 100% te kunnen gebruiken?

N

Je zou begrijpen hoe het universum werkt op een totaal nieuw level, zodat je weet welke acties jij hebt te nemen terwijl je ook weet wat je aan het universum mag overlaten, waardoor jij je doelen op de meest moeiteloze en effectieve wijze kunt realiseren?

N

Je vertrouwen kunt houden dat je doelen wél voor je zijn weggelegd op de momenten dat het je tegenzit, omdat je helderheid hebt en jij de spelregels van het leven kent waardoor je weet dat jij je leven leeft om te winnen?

N

Jij de geheimen van succes behalen écht begrijpt en je deze kunt toepassen in je leven voor groots resultaat?

12 Universele Wetten 1

Stel jij jezelf weleens de vraag of zwaartekracht wel bestaat? Of heb je het idee dat zwaartekracht ineens stopt met werken als jij er niet meer in gelooft?

Nee, natuurlijk niet. Dit komt omdat je een zeker weten hebt dat zwaartekracht bestaat en je weet dat werking van zwaartekracht niet afhankelijk is van jouw geloof erin of niet.

Zo zijn er, naast de universele wet van de zwaartekracht vele universele wetten, waarvan je zeker kunt zijn dat ze altijd werken.

De universele wet van aantrekking is 1 van deze wetten, deze wet is bekend geworden voor het grote publiek dankzij de film ‘The Secret’. Naast de wet van aantrekking zijn er nog 11 andere universele wetten die je wilt kennen en begrijpen, om échte resultaten te kunnen boeken. Want zonder dat je het totaalplaatje kent, is het niet mogelijk om alles uit het leven te halen dat erin zit.

In mijn masterclass ‘De 12 universele wetten’ leer je de 12 universele wetten begrijpen en je leert hoe je elk van deze wetten vóór je kunt laten werken door ze toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Het leren kennen van de spelregels van het leven, zorgt ervoor dat alles in je leven gaat veranderen. Je doelen realiseren gaat steeds makkelijker en je ervaart meer flow en plezier op de weg naar je verlangens toe. Waardoor je leven elke dag leuker en leuker wordt.

In de tijd dat ik niets liever wilde dan een fijne relatie hebben, kon ik me soms jaloers voelen als ik gelukkige stellen zag die elkaar helemaal gevonden hadden. Niet wetende dat ik daardoor een gevoel van tekort in mezelf activeerde, waardoor ik dat waar ik het meest naar verlangde, juist van me af hield.

 

Doordat ik geleerd heb hoe de universele wet van eenheid werkt, weet ik dat het positieve feedback is van het universum als ik mensen zie die mijn verlangen al leven. Dit zorgt ervoor dat ik op deze momenten direct in de energie van overvloed belandt, waardoor ik juist een magneet word voor mijn verlangens.

Mijn programma ‘De 12 universele wetten’ heeft het vermogen om je leven op grootse wijze te veranderen.

Alles wat jij nodig hebt om jouw verlangens te kunnen realiseren zit al in je, er was alleen wat belangrijke extra informatie die je nog niet tot je beschikking had. In dit programma leer je alles wat je wilt weten over ‘de 12 universele wetten’. Pas deze waardevolle kennis vervolgens toe in je dagelijkse leven en zie je leven met de dag verbeteren.

Hi, ik ben Nicole

Ik ben Nicole Engels, afgestudeerd psychologe, NLP Master, EFT coach, Hypnotherapeut en onderneemster met een enorme passie voor de universele wetten.

Toen ik 16 was kreeg ik het boek ‘De Kracht in Jezelf’ cadeau van mijn moeder. Dit was het moment dat ik voor het eerst leerde over de creërende kracht van je denken en de werking van je onderbewustzijn. Het idee dat je alles in je leven zelf creëert vond ik mind-blowing en vanaf dat moment begon ik mij steeds meer te verdiepen in dit onderwerp.

Rond die tijd zag ik ‘de universele wet van aantrekking’ steeds vaker voorbij komen in veel van wat ik las. Ik ontdekte Abraham Hicks, mijn favoriete teachers op dit vlak en de laatste 20 jaar luister ik bijna elke dag naar hun video’s.

Toch heeft het mij jaren gekost voor ik in staat was om de resultaten te manifesteren waar ik zo naar verlangde. Want hoeveel boeken ik ook las, hoeveel video’s van Abraham Hicks ik ook keek en hoeveel gesprekken ik had met mijn coaches, mijn twijfels over ik wel goed genoeg was voor wat ik het liefst wilde en het niet weten hoe ik al deze dromen kon realiseren, maakte dat ik continu in mijn hoofd zat en niet in de actiestand kwam.

Ik had zoveel kennis opgedaan over hoe manifestatie werkt, maar het was nog geen wijsheid geworden. Want ik wist met mijn hoofd wat ik moest doen, maar vanwege de twijfels aan mezelf, mijn onzekerheden en al mijn angsten, bracht ik het niet in de praktijk.

 

12 Universele Wetten 2

Feitelijk ben ik mijn hele volwassen leven al een big believer in de wet van aantrekking, terwijl ik er jaren weinig tot geen resultaten van heb gezien.

Het was pas na mijn burn-out op mijn 30e dat ik échte verandering wist te creëren. Op dat moment voelde ik dat het structureel voorbij blijven gaan aan mijn verlangens mij meer zou kosten, dan de teleurstelling die ik zou kunnen ervaren als ik all-in voor mijn dromen zou gaan en het niet zou slagen.

Vanaf toen ben ik alle kennis die ik uit al die voorgaande jaren had opgedaan, bewust toe gaan passen op mijn eigen leven.  Ik ben mij opnieuw gaan verdiepen in de universele wetten en hoe ik elk van deze wetten voor mij kon laten werken. Daarnaast ben ik volop aan de slag gegaan met het bewust veranderen van mijn mindset en het nemen van acties in de richting van mijn grote dromen.

Het was spannend, om keer op keer uit mijn comfort zone te treden, maar de manifestaties volgden al snel.

Ik heb mijn goede baan verruilt voor mijn eigen bedrijf, waarin ik voor de volle 100% vanuit mijn hart te werk ga en anderen mag helpen om hun grote doelen te realiseren. Na 10 jaar vrijgezel zijn, met een aantal korte relaties met de verkeerde mannen voor mij, heb ik toen ik 36 was mijn grote liefde gemanifesteerd. Dit was zo’n grote droom die uitkwam en als kers op de taart ben ik nu mama van onze twee prachtige kinderen. Ik heb mijn royale studieschuld van € 15.000 in 1 keer af kunnen betalen en ik kan mezelf tegenwoordig recht aankijken in de spiegel en oprecht zeggen dat ik van mezelf houd.

Het mooiste is dat ik weet dat dit pas het begin is, omdat ik nu de spelregels van het leven ken, waardoor ik mijn leven elke dag nog mooier kan maken.

12 Universele Wetten 3

Ik weet dat jij een MASTER kunt zijn in manifesteren.

WIE JIJ WERKELIJK BENT IS GROOTSER DAN JIJ JE NU VOOR KUNT STELLEN.

Je kunt alles bereiken wat je wilt, ik kan dit beamen vanuit eigen ervaring.

Wallace D. Wattles zegt in zijn boek “The Science of Getting Rich’ dat er een wetenschap bestaat om alle overvloed te kunnen krijgen waar je naar verlangt. De basisgedachte achter deze wetenschap, is dat je alle dingen die je doet vanaf nu gaat doen op een bepaalde manier.

Wat is dan deze bepaalde manier? Dat is door bewust en in harmonie te werken met de universele wetten, zodat je op deze wijze vol vertrouwen, plezier en dankbaarheid je doelen kunt realiseren.

Daarom is mijn vraag aan jou: Ben jij er klaar voor om de 12 universele wetten te leren kennen en toepassen die jou gaan helpen om te leren manifesteren als een PRO?

Na het volgen van De 12 universele wetten:

9

Begrijp jij hoe de 12 verschillende universele wetten te werk gaan en hoe je ze kan toepassen op alle vlakken in je leven, zodat je moeiteloos en vanuit flow je doelen kunt realiseren.

9

Heb je weer plezier gekregen in het proces van doelen stellen en er vol voor gaan omdat je een diep vertrouwen hebt dat waar jij naar verlangt haalbaar is voor jou.

9

Weet je hoe jij succes kunt creëren op een ander niveau dan je tot nu toe hebt gezien, omdat je weet hoe je kunt samenwerken met de 12 universele wetten en hoe je elk van deze wetten vóór jou kunt laten werken.

9

Begrijp jij exact hoe je stap voor stap het proces van manifestatie kunt toepassen in je leven, zodat je daadwerkelijk de resultaten gaat creëren waar jij naar verlangt;


9

Snap je wat er écht aan de hand als het realiseren van je doelen anders loopt dan je van tevoren had verwacht. Waardoor je in het vertrouwen kunt blijven dat wat jij wilt voor jou is weggelegd en je geïnspireerde acties in de richting van je dromen blijft nemen.

9

Heb jij het innerlijk weten dat het universum altijd achter je staat en wilt dat je wint, terwijl je tegelijkertijd op harmonieuze wijze samenwerkt met de 12 universele wetten om elk aspect in je leven te kunnen verbeteren.

9

Ervaar je meer plezier en innerlijke rust tijdens het proces naar de realisatie van je doelen toe, omdat je weet dat je altijd op het juiste pad zit voor jou.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Je kunt dus DIRECT aan de slag! Ook houd je levenslang toegang tot dit programma!

In het programma vind je:

9

Introductievideo Waarom de 12 Universele Wetten van 26 minuten

In deze video ontdek jij waarom het zo belangrijk is in jouw manifestatieproces om de 12 Universele Wetten te kennen en te weten hoe je ze kunt toepassen. Je zult merken dat deze les je gaat helpen om jouw motivatie om te leren hoe je deze 12 wetten voor jou kunt laten werken alleen maar vergroot. Waardoor de effecten die jij gaat ervaren, door te werken met deze wetten, alleen maar sterker zullen worden. 

9

Masterclass de 12 Universele Wetten van 2 uur en 24 minuten

In deze masterclass leer jij de 12 universele wetten begrijpen, die altijd werken en die op dit moment al bepalend zijn voor de resultaten die jij behaald. Na het volgen van deze masterclass beschik je over een stevige basis aan kennis om de 12 universele wetten effectief toe te kunnen passen in je leven zodat je met meer gemak en plezier je doelen kunt realiseren.

9

Werkboek

In dit werk boek vind je 10 waardevolle en verdiepende vragen die jou helpen om de 12 universele wetten nog beter te begrijpen. Daarnaast helpen deze vragen je ook om je bewustzijn te vergroten rondom waar je de wetten al wel toe past in je leven en om te ontdekken waar jouw ruimte voor groei zich bevindt.

9

Cheatsheet

Op deze cheatsheet vind jij de kern van elke wet kort samengevat. Je onderbewustzijn leert door de kracht van herhaling. Heb deze cheatsheet altijd bij je of hang ze ergens in het zicht waar je ze vaak ziet, zodat het bewust in harmonie te werk gaan met deze universele wetten een 2e natuur voor je wordt. 

De waarde van deze training is € 197
máár ik bied ‘m je nu tijdelijk aan voor € 77,-

Wat anderen zeggen?

“Ik heb super praktische tools aangereikt gekregen, waardoor ik mijn droombaan ben gaan creëren vanuit vertrouwen en zelfliefde. Ik weet nu dat ik alles kan creëren wat ik maar wil. Wat echt magisch is! Ik vond de balans heel prettig tussen aan de ene kant cognitief bezig zijn en het energiewerk waarin we aan de slag zijn gegaan met mijn onderbewustzijn, wat ertegenover mag staan. Vooral met dat laatste heb ik door haar begeleiding magische resultaten mogen bereiken en heb ik mijn droombaan weten te creëren, sneller dan ik zelf had verwacht. Ik ben Nicole ontzettend dankbaar daarvoor.”

Mara

Leila Claessen

“Ik had niet verwacht dat ik zó veel uit Nicole haar trainingen zou halen! Ze is een echte professional en één van de beste coaches die ik gezien heb, die vol met enthousiasme en passie haar, tot in de details uitgewerkte, trainingen verzorgt. Ik beveel haar van harte aan!”

 

Mara

Dasha Zatula

Ik weet nu dat ik alles kan creëren waar ik innerlijk naar verlang. Ik sta veel positiever in het leven na onze samenwerking, wat ook invloed heeft op mijn omgeving zowel in de privé-sfeer als werksfeer. Tot op de dag van vandaag ben ik je ontzettend dankbaar voor al je hulp! In mijn ogen kan iedereen een coach gebruiken in het leven om meer richting te krijgen. Topsporters hebben ook een coach om te groeien, dus waarom jij ook niet? Een goede coach leid je naar de top van de berg en dat is precies wat Nicole doet! Ik heb Nicole leren kennen als één van de meest positieve personen in de pure vorm en ze brengt haar boodschap op een liefdevolle manier waardoor zij mij keer op keer weet te raken”

 

G.V.

G.V.

No Cure? No Pay!

Niet tevreden? Je kunt tot 14 dagen na start van de cursus je geld terug vragen als je de cursus hebt afgerond en er niks uithaalt. Dus je loopt geen enkel risico. Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@demindsetpsycholoog.nl